Mobilblogg: Olivia

Nå sitter vi i urbane Oslo og lunsjer litt før et møte. Olivia <3 Hihi 😀 20111228-154013.jpg

20111228-154028.jpg

20111228-154044.jpg

20111228-154058.jpg

Vet ikke helt om jeg savner hverdagene i Oslo ennå, ikke akkurat nå. Kjekt å bare titte innom noen ganger i måneden i hvert fall 😀 Har allerede planer om å komme tilbake i januar, da blir jeg jo gammel!

30 kommentarer

 1. fiin ring ! hvor er den kjøpt ?

  1. Fotballfrue

   Treasures 🙂

   – C

 2. Så koselig med lunsj ute 🙂

 3. God jul videre!

  Så vakker du er… Hvor høy er du? Ser ut som at du har perfekt høyde både med og uten hæler… Heldig.

  1. Tror hun er rundt 170 😉 Men jeg tror ikke det er høyden som gjør at hun ser perfekt ut både med og uten heler, jeg tror det er fordi hun føler seg vel at hun stråler på den måten hun gjør. Utstråling og selvfølgelse har mye mer å si enn høyden i seg selv. I alle fall er det min oppfatning 🙂

   1. miriam

    enig:-)

 4. How old are you? And how old is your husband? =)

 5. lurer litt på hva du gjør med lchf når du er på ferie, juletider og på kafeer:)?
  du er så pen som alltid!

 6. Åh Olivia er mitt favoritt lunchsted i hovedstaden <3 Vet akkurat hvordan du har det, i og med at vi har også valgt å bosette oss på landet i Telemark samtidig som jeg må være i Oslo fortsatt pga jobb, møter osv.. Men jeg synes det er en helt herlig kombinasjon, selv om jeg savner Oslo noen ganger.. Vi har tenkt på å kjøpe oss et lite krypinn der slik at vi slipper å reise hjem sene kvelder og heller kan overnatte! 🙂 Kunne jo vært praktisk for dere og kanskje?? 😉 <3

 7. ååh herregud så pen du er !

 8. Det så koselig ut. Jeg savner oslo. Har ikke vært der siden terrorangrepet, siden jeg reiste til USA i august.. Gleder meg til sommerdager der!

 9. Hva spiste dere?=)

  1. Fotballfrue

   Krepsesalat og kyllingsalat 🙂

   – C

 10. I am for the christmas and new year at my moms place in Bærum and I already miss «our» kiwi on the corner:))))

  Your lips look lovely<3

  1. Fotballfrue

   <3

 11. du har jo tatt Botox i overleppa,det har du vel ikke glemt.Sitat-jeg føler meg som en and-sitat slutt.

  1. Fotballfrue

   Haha, jasså? Har jeg det? Det har i så fall gått meg hus forbi. Jeg sa forresten aldri at jeg så ut som en and, jeg sa at jeg så ut som en and i timene etterpå, men det har vist journalisten glemt. Det skal godt gjøres å se ut som en and med 0.7 ml. restylane 😉

   – C

 12. färgar du dittt hår själv ? vilken färg använder du isf ???

  1. Fotballfrue

   Nei, det gjør jeg ikke 🙂

   – C

 13. Det så koselig ut:D

 14. Så utrolig koselig ut:) Dere får kose dere!

 15. Victoria Madeleine

  Hei frøken strøken,

  Når ca tror du smykke siden din er oppe å gå igjen?

 16. Tar du bildene dine med Iphonen eller speilrefleks? Elsker det litt gamle preget over mange av bildene du tar 😉 hint? 😀

  1. Fotballfrue

   Dette er Iphone, camera+ 😀

   – C

 17. elisabeth

  Fin du/dere er! 🙂

 18. Synes det er litt dumt at du skal svare så frekt på frekke kommentarer, du taper deg veldig på det.
  Om folk ønsker å slenge ut usannheter om deg så la de, det virker bedre å ikke svare på det de skriver synes jeg…

  Mener ikke å være frekk med det jeg skriver, men synes du kanskje kan holde deg for god for å svare de med frekke kommentarer tilbake … Ser på deg som en veldig hyggelig person helt til jeg leser dine svar på kommentarer, hehe. Ikke det at jeg ikke tror du er hyggelig altså, men du skjønner kanskje hva jeg mener? 😉

  Håper dere får en fin nyttårshelg 🙂

  1. Fotballfrue

   Weee, treasures <3

 19. Det stakk i hjertet mitt å se Olivia igjen…. Bodde like ved og spiste der hele tiden før…. Nå bor han med sin nye kjæreste i den leiligheten, og jeg sitter hjemme hos foreldrene mine… Jaja, godt du koser deg der, for det er et fint sted, med MASSE fine minner!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *