Hovedstaden

God morgen, hjerter!

Fant ut at vi må dra til Oslo akkurat NÅ for å rekke alt vi skal i dag, så derfor må treningen vike. I stedet legger vi inn en økt på Geilo til lørdag, det blir godt å bryte opp litt i all festingen uansett! Har på meg både topp og skjørt fra BikBok i dag, veske fra Mulberry og wedges fra Nelly.com. Viser dere bedre bilder senere.

Startet forresten på walk-in garderoben vår i går, gleder meg til å blogge prosessen underveis. Vi skal blant annet innom IKEA i dag for å kjøpe litt innmat, i tillegg skal jeg i et møte med en av samarbeidspartnerne mine, til Hendrix Hair og til Trude  hos Beauty Norway. I like!

Vi skrives snart, ha en deilig onsdag så lenge!

67 kommentarer

 1. Bare lyst til å si deg hvor mye finere det var med naturlige lepper..!

  1. Fotballfrue

   Nå er jeg ikke helt med. Hva mener du? 🙂

   – C

   1. Enig. Du har jo ødelagt ansiktet ditt.. Ikke mye naturlig pen nå nei..

   2. Fotballfrue

    Ja, for jeg har jo gjort så mye med meg selv.. Not! Ikke kom her og spre slike løgner. Jeg blir kvalm..

   3. Jeg syns og du har forandret deg fra tidligere bilder…men syns ikke du ser unaturlig ut av den grunn:) Mange forandrer seg vel fra de er 22-24…litt i allefall….kjempefin er du uansett:)) Ha en fin dag!

   4. Har du egentlig gjort noe med leppene? Siden det kommer så mange kommentarer? 🙂

   5. Malene

    Hva snakker dere om?? Caroline er NATURLIG! Og hun er utrolig pen 🙂

   6. Pen er hun såvist, men naturlig? Kan vel stille spørsmål ved det.

   7. Fotballfrue

    Jasså? Jeg har i hvert fall ikke operert noe som helst, så jeg må si meg uenig. Spørsmålet blir vel heller hva som anses som naturlig i 2011 🙂

    – C

   8. Ingrid

    Men du tok resyltane for en tid siden? (er usikker på stavemåten, beklager!) Vet ikke hvor lenge det varer og sånn.. Men du er nydelig uansett <3

   9. Hvis Caroline har gjort noe med leppene så kan det jo faktisk være lipgloss som gjør leppene større. Og jeg vil da si at det er ganske naturlig : ) Kan egentlig ikke si at jeg ser så stor forskjell, hvertfall ikke nok til at jeg legger merke til det selv!

   10. Ingrid

    I et intervju sa hun at hun angret på at hun tok det..

   11. Fotballfrue

    Jeg sa at jeg angret på at jeg lot meg påvirke. Slike handlinger skal du kun gjøre av fri vilje, for din egen del. Ikke fordi andre trigger deg. Dessuten var jeg dum som var såpass åpen om det, da jeg mener slike ting er en privatsak.

    – C

 2. Karoline

  Ååh, bygge garderobe er så gøy 😀 elsker å sortere og henge på plass alt når den er klar til bruk! Lykke til 🙂

 3. Marita Ø

  Å! Her var du helt nydelig, Caroline! 😀 Likte virkelig det du hadde på deg i dag, gleder meg til bedre bilde! Veldig fin var du 🙂 Ha en fin dag! Her skal vi ut på skitur i all snøen som har kommet de to siste nettene. Jippi! 😀

 4. Du er så fin! Elsker antrekket:)

 5. Hadde lyst på det skjørtet selv etter at du hadde stylet det så fint i diverse antrekk, men det satt ikke like fint på meg:S
  Elsker at du pynter deg til hverdags, så inspirerende;)

 6. Synes du er finere når du smiler ordentlig!:)

 7. Du vet at sånne som deg, som handler så mye på nett, får alle andre butikker til å etterhvert legge ned? Innen 2018 så har vi kun nettshopping. Takk skal ha for all den ‘gode’ reklamen. Ta deg ei bolle.

  1. Fotballfrue

   Hehe, tror ikke du skal angripe meg for nettshopping, altså 😉

   Jeg spiser ikke boller..

   – C

   1. Haha! Elsker svaret! 😀

    ….og det er vel ikke bare Carolines feil at det handles mye på nett. Ta deg en bolle sjæl 🙂

   2. AMANDA

    Kanskje det er på tide at vanlige butikker i Norge begynner å tilby samme priser og ikke minst utvalg som de på nettet. Ved nettshopping har en hele verden ved sine føtter!

   3. enig, Amanda 🙂

   4. Du har jo skrevet at du liker boller, og lager lchf boller? 🙂

   5. haha, saklig kommentar L 😛

 8. Like vakker som alltid snuppa mi:) Blir så glad når jeg ser bilder av deg:)
  Håper du får en strålende dag:)
  Stor og god klem <3

  1. Fotballfrue

   Fine vennen min! Takk <3 Du er så god!

 9. Det skjørtet der er så fint på deg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 10. Jeg kan ikke huske å ha sett deg i et «stygt»antrekket, men i dag var du eksepsjonelt fin. Jeg ELSKET dette antrekket. God tur til storbyen 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Så hyggelig!

   Klem 🙂

 11. Synes du er nyydelig i det antrekket. Men for meg virker det helt fjollete å dra på shopping og Ikea, kledd slik. Og vi er i desember måned, da er dette for lett antrukket……Ser mer ut som om du skal på party!

  1. Fotballfrue

   Nå skal jo ikke jeg kun de tingene du nevner 🙂 Men hver sin smak, jeg elsker å pynte meg 😀

   – C

   1. Uansett; ingen tvil om at du er en av Norges vakreste jenter :)))

   2. Therese

    Ja, fysj! Slutt å kle deg som du selv vil. Fra nå av må du la alt gå gjennom de hundrevis som sitter der og sikkler av sjalus for hvordan du ser ut! spesielt de som gidder å kommentere at du har på deg feil klær for ikea. Kansje du burde ha på deg en dress fra felleskjøpet? Langt mer passende! Ja hurra:D
    For all del, bra noen passer på.
    Ps. Pass deg for ikea-motepolitiet og ha en super dag:)

  2. Måtte bare blande meg inn her jeg.. Jeg er enig med Caroline, jeg elsker å pynte meg! Har gjerne på meg skjørt og høye hæler hver gang jeg får sjangsen 🙂 Personlig synes jeg man burde gripe en hver mulighet til å pynte seg! Man føler seg jo også mye bedre 🙂

 12. Høres ut som et gøy prosjekt å bygge walk-in! Har du noen inspo-bilder du går utifra? 🙂

 13. Hvor langt borte fra Oslo bor du nå? Er avstanden stor?

  1. 2 timer ca 🙂

   1. Fotballfrue

    1.5 😀

    – C

 14. Fine deg, Caroline! <3

 15. Wow! Du ser virkelig amazing ut HVER dag, du! Blir helt satt ut jeg. Dette antrekket var bare fantastisk til deg, Caroline 😀 Ha en strålende dag <3

 16. Anne Berit

  Pene flotte Caroline! Blir helt matt av å lese kommentarene du får, alltid noen som har noe negativt å komme med! Mens du bare er deg selv, ærlig og åpen! Du er en gave til oss blogglesere, du gir og gir av deg selv og det er en stor glede å lese bloggen din hver dag!
  Kos deg i Oslobyen i dag og fortsett med å gi oss supre blogginnlegg, vi elsker deg som du er!
  Stor klem fra fast leser!

 17. Du ser helt fantastisk ut, Caroline! Nydelig antrekk 🙂 Ha en fin tur til hovedstaden!

 18. Så dumme kommentarer du fikk i dag. Skjørtet var fint på deg! Gleder meg til å se mer av huset, og ikke minst walk in closet.

 19. Fortsatt god jul og riktig godt nytt år Caroline! 🙂 Ser fram til et spennende 2012! 🙂

 20. Så fin du er Caroline. 😀
  men har du ikke kunne fikset slik at det vises klokkeslett når du postet innleggene, etter datoen eller noe sånt?
  Syns du har en kjempefin blogg!

 21. Eg og vil ha walk in closet..

 22. Nyyydelig du var i det antrekket 🙂
  Du får det virkelig til og kle deg kult! Og gleder meg kjempemye til og se resultatet av den nye garderoben!
  Men når får vi se bilder av kjøkkenet, stua, soverommene osv?

  Du er virkelig favorittbloggen min!

 23. Det skjørtet har jeg og=) Gleder meg til å se hvordan walk in closetet blir!

 24. er leppene dine 100% naturlige nå? synes du hadde mye smalere overleppe før..?

 25. Du har så fine øyne, liker dem! 🙂 Alltid pen du! Og jeg elsker den toppen du har på deg!
  Kos deg masse i dag <3

 26. Du bare helt nydelig, Caroline! Elsker den fine stilen din! 😀 ha en fin dag 🙂

 27. Kos deg masse! 🙂

 28. Det va da voldsomt til kritikk her i dag! De/dere som er ute etter å såre folk med å slenge dritt,hva er vitsen??Vil noen pynte seg for å dra på IKEA,so what?? Nei,stå på Caroline:-) Du er både inspirator og motivator for mange:-)) Så det så!:-) Ha en fin dag:-)

  1. Når man velger å blogge så må man både regne med og forvente å få kritiske tilbakemeldinger. Det er faktisk lov for de som leser en blogg å gjøre det. Selv blogger jeg ikke, men det kan da umulig være spesielt givende dersom alle er enig i alt man gjør og alltid syns man ser perfekt ut? Jeg syns vel noen har gitt Caroline en slags Gudestatus, dvs hun har svaret på alt. Enten det er studeieveiledning, prykologiske spørsmål etc. Jeg er nok blant de eldste av denne bloggens lesere (nærmer meg 40), og jeg leser bloggen fordi Caroline gir mange flotte tips om mote, sminke, interiør etc. Det betyr ikke at jeg er enig i alt hun skriver eller syns at alt hun kler på seg er pent. De gangene jeg ikke liker antrekket eller noe annet, så har jeg heller ikke noe behov for å kommentere det. Skal man gi kritikk, så kan ma gjøre det på en fin måte. Dessverre må nok både Caroline og leserne bare godta at det vil komme kritiske tilbakemeldinger. Og hvis Caroline tåler det, så må da jammen dere sarte lesere (som alltid skal forsvare Caroline) tåle det 🙂

 29. Elsker bloggen din, Caroline! Må innom den flere ganger om dagen 🙂 du er virkelig et forbilde for meg 😀 Stå på videre !

 30. Godt gjort å få et antrekk fra bikbok til å se så eksklusivt ut! Og det er et komplement (ser at det kan misforstås :P).

 31. Flott som alltid 🙂
  Må si at jeg er mektig imponert over hvor mye dere farter rundt, haha, jeg blir sliten av bare å lese om det 😉 Koos dere i Oslo!

 32. herreguud du e nydelig!

  1. Fotballfrue

   Søt du er! Takk <3

 33. Du er nydelig du Caroline. Jeg liker måten du svarer på og ikke lar ting komme innpå deg. ELSKER at du er pyntet og full av energi hele tiden, du er en stor «motivator» for meg hehe 🙂 Stå på! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, god du er 🙂

   – C

 34. Flott at du pynter deg 🙂 Fler som burde gjør det litt oftere.
  MEN det ser KALDT ut altså!!! Synes du er så lettkledd ifht årstiden alltid.. Mulig det bare er småbarnsmoren i meg som ikke tåler å se så mye bar hud i desember…ha ha 🙂

  1. Fotballfrue

   Hadde på meg ullcardigan og jakke, så det var ikke akkurat kaldt 🙂 10 pluss i Oslo i dag 🙂

   – C

 35. Du er så nydelig du! Hvor har du kjøpt ringen din? Den var rett og slett fantastisk fin!
  Lykke til med garderobe byggingen 🙂

 36. Åh du er så heldig som har mulberry alexa, ønsker meg den så sykt! 🙂 så dumt de er så dyre..
  God tur til Geilo, du ser nydelig ut!

  Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *