En dag i Oslo

Endelig i Siljan igjen etter en LANG dag. Kjenner jeg er ganske sliten, og nå skal vi køye snart, for i morgen er det trening klokken halv syv (!!!), før vi durer avgårde til fjells 😀

Var innom både Hendrix Hair Frisør for finere hår, Trude hos Beauty Norway for en update av vippene mine, Olivia for lunsj, IKEA for skapinnmat, en samarbeidspartner og enda en, samt Marché for middag –  alt dette på åtte – ni timer. Skal si det gikk i ett!

Nytt hår – weeeee 😀 Etterveksten må vi ta en annen gang. Frisøren jeg skulle til var syk, men Hendrix var en gullknapp og stilte opp for meg. Julegave fikk jeg også ♥ 

Gorgeous reisesett 😀 Gjett om dette skal med på fjellet!

Olivia har de beste salatene. .

Fine mannen min!

Nå skal jeg pakke til bryllupshelg, også må jeg ta meg noen timer på øyet. I morgen er det opp i otta, jeg MÅ opp i fem-tiden. Help me! Tipper jeg våkner etter 45 minutter på møllla, jeg. .

Sov søtt, alle fine ♥ 

42 kommentarer

 1. Så koselige bilder fra lunsjen. Dere er så skjønne sammen! Kan tenke meg det var deilige å komme tilbake til storbyen, men enda mer deilig å puste ut på «landet» da dere var ferdig med en super effektiv dag!

 2. Gud, du er effektiv. Vi ses i morgen, gleder meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Jaaa, jeg også gleder meg 😀

   Klem 🙂

 3. så fin dag du har hatt!:)<3

 4. Så effektive dere er, men det er nok det som funker best!

 5. Akk, det du beskriver er jo rene drømmedagen for meg <3 Frisør, middag, lunsj, behandling…
  Nei, kunne godt byttet ut det med en mangetimers studiedag og påfyllende arbeidsskift :-/

  God tur til fjellet 🙂

 6. Du MÅ opp i fem tiden før du skal på trening halv 7?:P hva bedriver du de morgentimene med? hehe

 7. Kos deg på Geilo, du skal sammen min bestevenninne 🙂 Hele feiringen høres super ut, dere kommer til å kose dere masse!

 8. jeg vil også i bryllup =(

 9. Så effektiv du er! Inspirerende å se hvor mye du får til på så kort tid, gøy og lese 🙂

  Et spørsmål, hva gjør du med hundene deres når dere blir borte så mange timer?

  Elsker bloggen din.:)
  Hilsen Guro

 10. Hei,

  dere skal i samme bryllup som bestevenninen min og hennes familie 🙂 Kos dere masse, håper det er litt mer vinter der enn her!

 11. Skal du til Otta?:)
  Gleder meg til å se lilla kjole på:)

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei. Det er et utrrykk 😉

   – C

 12. Så effektiv du er!! 🙂 Håper du får sove godt!

 13. Off, jeg har vært alt for dårlig til å kommentere i det siste! Skal skjerpe meg der altså…
  Og du er fortsatt like vakker som alltid! <3

 14. jeg må bare si noe; du er utrolig flink til å oppdatere bloggen din! Ikke rart du er norges mest leste blogg med tanke på både hyppige oppdateringer og bra blogging og bilder generellt 😀 du er inspirerende på alle måter! ha det fint videre i romjulen. klem <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   Fortsatt fin romjul til deg også 🙂

   Klemmer tilbake 🙂

 15. Love your outfit beautiful skirt

  1. Fotballfrue

   Thank you <3

 16. Hei 😀 når skal du dra til Geilo? <3

  1. Fotballfrue

   Reiser i dag 😀

   – C

 17. går ikke victoria secret fashion show på tv i år??

  1. Fotballfrue

   JO 😀

   1. Når?:D Klarer aldri å få det med meg:(

   2. silje brekke

    Alle de forskjellige delene (part 1, part 2…osv) i showet vises jo i HD kvalitet på youtube da. Fantastiske showet <33

   3. Fotballfrue

    <3

 18. Caroline

  Er du egentlig brunette? Sykt mørk ettervekst. Men du er jammen vakker:)

  1. Fotballfrue

   Nja, mørk blond 🙂 Var lys frem til jeg var 5-6, så ble jeg bare mørkere og mørkere 🙂

   – C

 19. Hei! Hvor på Geilo skal dere bo? 😀

 20. Hei! 😀 Hvor på Geilo skal dere bo?

  1. Fotballfrue

   Blomset 🙂

   – C

   1. Aha, bor på Geilo, men vet ikke hvor det er. Haha! 😀

 21. Åå, så lekker julegave – kjempefint og ikkje minst praktisk reisesett!! Fine bilder, du er bare så nydelig !

 22. Hei du! 😀
  du kunne ikke lagt ut noen outfit tips til nyttårsaften, eller hvilke farger man bør velge,
  gjerne noe som ikke er kjoler også!
  Noe som ikke er altfor pyntet 🙂
  Det hadde jeg trengt! xD
  Hadde vært fint! ;D
  :)<3

 23. Kan du lage et treningsprogram for de yngre om hvordan man trener rumpa og magen? (uten at man trenger og gå på treningsstudio)

  Har så lyst å få en fin og slank kropp og ser jo at du er flink med trening!

 24. Rene super woman du 😀 god tur til Geilo i dag!:)

 25. Kjør forsiktig og kos dere på tur!
  Husk å nyte.
  h:)

 26. Fin blogg, artig å lese!:)
  Skal kjøpe gmd rettetang, hvilken anbefaler du?:) Fikk en babybliss til jul, men ønsker bytte denn inn da jeg har hørt gmd er bedre:)
  Kos dere i nyttårshelgen, fine Caroline <3

  1. Hvis du vil ha min personlige anbefaling så bytt til ghd.

   Jeg hadde en gmd som varte i flere år, før den ble slitt ut. Håret holdt seg rimelig bra til neste frisørtime fordi jeg også brukte varmebeskyttende spray før slettetangen. Så kjøpte jeg en Babyliss og håret ble så slitt og flisete at frisøren reagerte hver gang jeg kom dit på om jeg brukte for dårlig shampo og om jeg hadde hørt om hårkur for spesielt tynt og vanskelig hår??!! Det var ikke håret mitt det var galt med, det var slettetangen som var dårlig rett og slett. Jeg kastet Babyliss´en og kjøpte meg en ghd. Det var som å komme til himmelen igjen. Håret holder seg fint selv med daglig bruk av slettetang. Så bruker jeg KMS Free Shape hot flex spray, for å beskytte. :o) Lykke til!

   1. Tusen takk for tilbakemelding:) Har dermed bestemt meg for ghd. Men det er jo så mange å velge mellom. Jeg har normalt hår, ganske langt. Noen tips til modell?:)Gjerne en modell man kan krølle håret med også, med mindre det blirdårligere kvalitet på selve rette funksjonen da.

   2. Ehh… nei det blir dårlig med tips ang. krølling fordi jeg ikke krøller håret. Men jeg kjøpte en lilla som støtter kreftaksjonen, kostet 1990 kr (alle kostet det samme i den salongen jeg var i selv om de var forskjellig innpakket og noen hadde en hårklipe istedetfor to i pakken). Vil tro det egentlig skal være forskjell i prisene, men men..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *