Supersalg hos Coverbrands

Er du som meg, blir du gjerne sittende foran dataskjermen de få timene du ikke er sosial i tiden mellom jul og nyttår. Jeg brukte i hvert fall x-antall timer på morningen både i dag og i går, før jeg følte for å vekke Lars-Kristian fra nattesøvnen. Godt med litt kvalitetstid for seg selv i form av nettshopping, de fleste har jo startet salget allerede, blant andre Coverbrands – som har vært min favorittsminkebutikk på nett siden før jeg startet å blogge. Tror vi snakker tidlig 2009. Nå har de supersalg, og opp til 70 prosent avslag på en mengde varer. Også noen av mine favoritter er representert:

PFB Vanish: En deodorantlignende sak, som er spesielt utviklet for å bruke etter barbering, både i ansiktet (for menn), legger og andre mer intime steder. Forhindrer inngrodde hår og rød utslett, samtidig som den motvirker bakterier.

Smashbox Foundation Primer: Den beste primeren på markedet, ingen over – ingen ved siden. Denne er silikonbasert og oljefri, legger seg som et silkelag på huden, og skaper en helt utrolig fin overflate å legge foundation på. Legger seg i fine linjer, rynker, hudormer og arr. Photofinish Foundation Primer er faktisk utviklet for å kunne ta close-up bilder, uten å måtte retusjere i etterkant. Et must!

Truth Serum Collagen Booster: Både min, Ole Henriksens samt flere millioner kvinner verden over sin favoritt! Denne ble utsolgt hos samtlige leverandører etter at Ole Henriksen snakket varmt om produktet hos God Morgen, Norge. Og det med god grunn: Denne kan brukes alene, eller under dag- & nattkrem. Dufter fantastisk, holder en liten evighet og skal glatte ut eksisterende linjer, samt forhindre dannelsen av nye. Inneholder C-vitaminer, antioksidanter og sørger for at huden din alltid er mettet med næring.

Billion Dollar Brow Pen og shaper: Med The Brow Buddy Kit formes dine bryn perfekt til ditt ansikt, og med pennen skaper du fyldige og jevne bryn. Jeg har vært avhengig siden jeg giftet meg sommeren 2010, og klarer meg ikke uten.

annonse

50 kommentarer

 1. Kjempe mye fint der! 🙂
  Finfin blogg, Caroline! 😀

 2. Kamilla Lindberg

  Kjempemye fint! Handler der veldig ofte! Også har de så ofte salg, så det gjør det jo tusen ganger bedre!

  En ting jeg lurte på er om du har erfaring fra denne siden: https://www.cheatingfashion.com/collections/dame-sko/products/jeffrey-campbell-lita-bootie ? vil kjøpe jeffrey campbell’sene mine derfra, men er ikke sikker om det er en safe side! Hva tror du?

  Elsker bloggen din! masse klemmer<3

  – K

  1. websiden heter «Cheating fashion» så det høres ut som de er fake 😮

 3. Forresten! ble det braziliansk før maldivene, eller Caroline?;)

  1. Fotballfrue

   Haha, nei :p Jeg rakk aldri timen min :O

   – C

   1. Kan du anbefale et bra studio i Oslo?

   2. Anette

    Anbefaler på det sterkeste Monica på Face It Frogner. Der er det dog litt dyrt, koster 600 kr. Ellers er det også bra på Spa Miami, ligger i Holbergsgate, for studenter koster det 450 kroner 🙂

 4. hvor er toalettmappen fra? og hva koster den? 😀

  1. Tror den er fra Lisbeth Dahl, vet ikke prisen:/

 5. Fy deg!!! Nå lurte du Meg til å kjøpe det serumet. Håper det var verdt det 😉

  1. Fotballfrue

   hihi, det lover jeg! 🙂

   – C

 6. Synnøve

  Hei!
  Selges Smashbox kun på nett eller er det mulig å få kjøpt i butikk i norge? fortrinnsvis Tr.heim.

  Ha en fin kveld =)

 7. Har lik sminkemappe som deg, elsker den!!

  1. hvor er den ifra?!?

 8. Hei Caroline!
  Jeg har et spørsmål: hvor høy er du?
  Jeg har litt komplekser for høyden min, føler meg litt for høy på mine 173 cm.. Føler jeg ikke kan gå i høye hæler, ser alltid ned på veninnene mine osv.. Føler meg litt stor, selv om jeg er tynn. Men jeg får litt bedre selvtillit når du poster bilder av deg selv i hæler, for har inntrykk av hvor at du ikke er så mye lavere enn meg. Takk for det! 🙂

 9. Primeren ser ikke sånn ut på nettsiden som i sminke pungen din.. hvor mange ml er det

 10. Hvordan funker den derre målegreia?

 11. Hei:-)
  Hvor er sminkepungen din kjøpt? Veldig fin og «girly». Rommer den mye eller er den perfekt til å ha i veska med det man trenger gjennom dagen?

  Fortsett og stå på!

  1. Hun skrev lenger ned i kommentarfeltet at den er kjøpt på trendhome.no;)

 12. Har merket at etter jeg begynte å lese bloggen din så har jeg gått i null nesten hver mnd 😀 haha 😀

  1. Fotballfrue

   Å, nei!! Haha 😀

   – C

 13. Vet du hvor lenge salget varer? 🙂

 14. Jaja, der fikk jeg svidd av litt penger i kveld:) Valgte å kjøpe den mini pakken til Ole Henriksens med 3 i en:) Så får jeg teste de ut før jeg evt går for de store krukkene og serumet!
  Ha en fortsatt fin kveld:)

 15. Hei!
  Digger bloggen din Caroline, du virker som en livsglad og herlig jente:)
  Jeg elsker toalettmappen din også, den er fra Lisbeth Dahl,sant?
  Jeg lurte på hvor du har kjøpt den, nett eller butikk?:)

  1. Fotballfrue

   Ja, det er den 🙂 Takk! Kjøpte min hos trendhome.no, men den er utsolgt nå :/

   – C

 16. du, jeg skulle bestille fra coverbrands, også skulle de ha personnummer for at jeg kunne bestille. Jeg trodde personnummer skal være «hemmelig», vet du noe om dette? oppgir du personnummer?

  1. Fotballfrue

   For å kunne benytte faktura, må man oppgi personnummer. Dette gjelder alle nettbutikker 🙂 Hvis ikke kan jo hvem som helst bestille i ditt navn :/

   – C

 17. De har bedre salg hos blush.no
  😀

 18. Du,hva bruker du når du jogger?Altså for eksempel nike+?Skjønner du hva jeg mener?

 19. Jeanette

  Jeg lurte på om du viste om en god ansiktsvask fra Ole Henriksen? Jeg har kombinasjons hud eller hva det heter 🙂

  1. Fotballfrue

   African Red Tea 😀 Elsk på den!

   – C

 20. Produktene ser veldig bra ut, men jeg tør ikke å kjøpe noe over nettet fordi jeg har en hudtype som ikke tåler noen ting. Jeg kan ikke spise appelsin uten at leppene mine ser ut som Angelina Jolie sine. 😛 For eksempel kjøpte jeg serie fra Dermologica som jeg bare måtte gi opp med en gang fordi de inneholdt sitrus og parfyme. Er det noen av disse produktene som ikke inneholder fruktlukter som irriterer oss med hud som ikke tåler kulde, klor, fruktsaft…(jeg kan fortsette i evigheter)? Jeg bruker krem med høy fettprosent for eksempel, og nesten kun mineralsminke. Det tåler jeg i hvert fall 🙂 Har du noe erfaring fra det, Caroline? 🙂 Fortsatt god jul! 🙂

  1. Fotballfrue

   Smashbox sin primer er i hvert fall både lukt-og oljefri 😀 OH sin collagen booster dufter av sitrus (:/), men har mange andre gode kremer, den på blå krukke er ganske fet og lukfri, men veldig lett å smøre på huden 🙂

   – C

  2. Matis sin Reponse Delicate serie er for dere med sensibel hud. Kanskje det er noe å prøve?

 21. Benedikte

  Heisann!

  Jeg synes du har kjempefin blogg, Caroline! 🙂 Kudos to you!

  Anyway, jeg lurte på om du kunne ta opp et akademisk tema? Noe som du er spesielt opptatt av? Hadde så lyst til å se deg skrive om noe slikt. Bare om du har tid, selvfølgelig! 🙂

  Ha en super jul.

  Benedikte :).

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Er det noe spesielt du tenker på? Jeg kan selvfølgelig gjøre det!

   Klem C

 22. Hei. For en tid tilbake er jeg nokså sikker på at du skreiv at du byttet fra smashbox sin primer til the balm sin fordi du svei i ansiktet eller fikk dårlig hud av smashbox sin???! Jeg prøvde i allefall smashbox primeren etter anbefaling av deg, men opplevde en veldig svie da jeg renset huden på kvelden etter jeg hadde brukt den. Har ikke opplevd det før jeg brukte den, og ikke etter jeg byttet primer:-)

  1. Fotballfrue

   Det er vel ca. ett år siden jeg testet smashbox sin lilla primer, den ga meg litt urenheter / bank hud, så den var ikke egnet til meg. Jeg testet the balm sin i stedet, og elsket den, men gikk likevel over til den originale fra Smashbox igjen, fordi jeg synes den er bedre 🙂 TheBalm sin er også veldig god 🙂

   – C

 23. Hei:-)
  Bruker du GHD rettetangen til å lage krøller? Hvis ja kan du lage en video på det før nyttår? Trenger virkelig tips:-)
  Takk:-)

  1. Fotballfrue

   Nei, det er lenge siden jeg gjorde det . Hvilke krøller tenker du på?? Jeg har 2 forskjellige jern jeg bruker 🙂

   Klem C

 24. Stilig 😀 synes fortsatt prisene deres er litt høye.. Mye av varene finnes mye rimeligere i utlandet : )

  https://inamakeup.blogg.no/

  1. Fotballfrue

   Alt finnes rimeligere i utlandet, sånn er det jo bare. Få norske butikker kan konkurrere med utenlandske priser. Hvis de gjør det, vil de til slutt gå konkurs :/

   – C

 25. Hei igjen! Dette har ingenting med innlegget ditt å gjøre, men jeg må bare spørre deg om hva slags seng dere har kjøpt, siden du skryter så av den. Hehe. Og hva slags seng byttet dere den ut med ?

  Takk ! 🙂

 26. Leter etter kategorilisten som du har hatt på bloggen din tidligere, ser bare reklame for romjulssalget til nelly her nå. Kan du fortelle meg hvor jeg finner listen?

 27. Hvor har du kjøpt toalettvesken din?! Den var utrolig fin!

 28. Hei!:) jeg lurte på om det gikk ann å bruke primeren sammen med mineralfoubdation, altså «pudder».
  (:

 29. Kjøpte den smashbox foundation primer og håper den holder det den lover.Skal du bruke den over hele ansiktet som en fuktighetskrem?eller kun der du vil fjerne linjer?

  1. Fotballfrue

   Gjerne over hele, det velger du selv 🙂 Jeg bruker den i pannen og på nesen 🙂

   – C

   1. Ok,takk for svar:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *