Hundelykke

Lite er bedre enn å bare trekke på seg støvlene, lukke døren bak seg og møte skogen som nærmeste nabo.

Hihi, finn én chihuahua?

Weeee!

Hundene er så glade for å bo et sted uten trafikk! I skogene her kan de gå fritt, og de virkelig elsker det. Begge to er som nye hunder, så glade og full av energi.

Ikke at de ikke var glade før, men dette er liksom en annen type glede. Litt vanskelig å forklare. Vi har drømt om å gi hundene et hjem som dette i flere år nå. Kjenner at jeg virkelig trives her, føles som tiden går litt saktere, og det kan jeg trenge.

Jeg har fått sydd fuskepels til jakken min forresten, om noen skulle lure. Det er en stund siden nå. Fusk fant jeg hos rainbow tekstiler i Oslo. Nå skal jeg bake til kokeboken min 😀

102 kommentarer

 1. Så fine bilder! Ser virkelig deilig ut å bo litt landlig med skogen som nærmeste nabo <3

 2. Så herlige hunder! Min hund trives også godt med å gå i skogen. Du stråler du også, Caroline:)

 3. Så koselig, hunder blir liksom helt nye, som du skriver.
  Kom deg til Oslo Caroline!! Her er det de SYKESTE salgene ever, bikbok har bla, 50-70% på hele butikken, osv. Weee 😀

 4. Så utrolig fin natur og lys! 🙂 Heldige hundene er da, og ikke minst dere 🙂

 5. men det hører jo fuskepels til svea vakkene, har den sammen 🙂

  1. Fotballfrue

   Det fikk ikke jeg beskjed om :O

   – C

 6. Hvor har du kjøpt den jakken? 😀 <3

 7. Du ser helt nydelig ut Caroline!
  ser ut som dere storkoser dere i de nye omgivelsene hele gjengen –
  fortsatt riktig god jul og godt nytt år til dere!

  Hilsen fast leser gjennom 2år fra Trondheim 🙂

 8. Syns det er veldig bra at du har sydd på fuskepels, men husk at du fortsatt kjøpte en jakke med ekte pels, og et dyr måtte fortsatt ofre pelsen sin, selv om den ikke blir brukt på jakken lenger.

  1. Er helt enig med du skriver her 🙂

   1. Hva med ekte lær og skinn? Hva er forskjellen? Ekte pels betyr ikke nødvendigvis at dyret har lidd eller har levd under forferdelige forhold. Fuskepels (spesielt fra Kina) kan også være pels fra Schæfer-hunder osv, selv om det står at det skal være fuskepels. Disse dyrene har lidd, men siden det ikke er noe fokus på dette i media så er det ingen som bryr seg. All fokus på ekte pels! Rimelig dobbeltmoralsk.

   2. Pels og lær/skinn er to forskjellige ting.
    Hvorfor? Jo, fordi skinn lages av kuene som i utgangspunktet er avlivet for å bli laget mat av. Mao kan skinnet brukes til noe fornuftig, istedenfor å bare kaste det. (når dyret likevel går til mat.)

    Pelsdyr lider. Alle pelsdyr lider. Selv i Norge, som sies å være et vel og bra land å bo i, lider pelsdyr. hvorfor? Sjekk kvadratreglene dyrene har, og hvilke tilstander de bor i. Google pelsdyr bur i bilder, f.eks.

    Fuskepels betyr at pelsen er syntetisk laget. det er ikke ekte hår. Det merkes godt ved å kjenne på, men ser finfint ut uansett 🙂 I dagens samfinn er det latterlig å skulle pine dyr bare for å se bra ut.
    Vi er fine nok, i fuskepels. Fuskepels er ikke schæfer.
    Kina er ledende på dyremishandling, ja, og de piner ihjel alle mulige dyr til enhver tid, men ikke sammenlign fuskepels med dyr. det er ikke pels fra dyr.

    Dersom Caroline her har kjøpt en jakke MED EKTE pels, for så å sy den om, synes jeg det er merkelig.
    For å unngå dyremishandling spiller det ingen rolle om jakken din henger i skapet, ellr pelskragen tas av. Så lenge pelsdyret er kjøpt og betalt, gis det også marked for mersalg, og enhver som kjøper jakker el.l med ekte pels, er med og støtter dyremishandling. Ikke fint gjort.
    Jeg tipper caroline aldri vlle gjort sånt noe, da hun virker å være en oppegående jente.

   3. jeg er helt enig silje! Kjøper du en jakke med pels støtter du pelsindustrien. sånn er det.
    MEN jeg er ikke helt enig i at det ikke spiller noen rolle om du går med pelsen på eller ikke. det er nemlig slik at når sånne vakre mennesker som caroline går uten pels, eller med fuskepels, viser hun verden at man ikke trenger pels for å være fin. Og det er jo nettopp det som er bra. Selv om du har kjøpt pels, og angrer på det. La den ligge hjemme, vær et godt forbildet (og moteforbilde) og vis at man ikke trenger pels. DA kan vi få ned pelskjøpet i landet:D

 9. elisabeth

  det er jo ikke fordi hun kjøpte jakken at et dyr måtte ofre pelsen sin, den var jo ferdig lagd allerede før hun kjøpte den. hadde ikke hun kjøpt den, hadde noen det 😉 til dina

  1. Pelsindustrien blir jo ikke mindra av at folk kjøper jakker med ekte pels for så å sy på falsk. De som lager jakkene får jo bare med seg at folk kjøper jakkene og produserer mer.

  2. Så lenge mennesker kjøper varer med pels, lever pelsindustrien. Ergo, kjøper du klær med pels, støtter du pelsindustrien.

   Jeg vet ikke hvilket dyr det er snakk om som har ofret sin pels her, jeg har ikke fordommer mot pels så lenge det er utnyttet av et dyr som i første omgangs slaktes for å bli mat. Da har det en fornuftig nytteverdi.

   1. Om jeg ikke tar feil har jo Caroline Miss Smith-jakken, og den kan man vel velge om man vil ha med pels eller uten. Og hun valgte uten.
    Jeg er mot pels jeg også, men man kan sjekke fakta før man lasher ut mot ukjente syns jeg…

 10. Anne Berit Myrland

  Supergodt å se løse, lykkelige hunder. <3

 11. Ser at du ikke er nummer 1 på topplisten! Hva tenker du angående det? Blir du stressa, eller bryr du deg ikke om slike tall?

  1. Fotballfrue

   Det er noe galt med telleren min, så jeg er faktisk nr 1 fortsatt 😉 Jeg bruker Google analytics, og der er stat. den samme som før 🙂 Ordner seg 🙂

   – C

   1. bloggern

    blogglisten.no er heeelt feil, andreabadendyck er under l0ve men hun har 20.000 lesere mindre enn andrea. og tallene er altfor høye der i forhold til hva de egentlig er, ca 10.000 mer på alle

   2. Fotballfrue

    Jeg har altfor lave tall ift. hva jeg skal ha, ca. 20.000 feil :O

    – C

 12. Hvor har du kjøpt jakken din fra? Den var så fin 🙂

 13. skjønner akkurat hva du mener jeg med at hundene er galdere nå, selvom de såklart var like glade før da dere bodde i oslo..det blir en annen og ny type glad. skikkelig kult.

 14. Så herlige bilder! 🙂 Det bildet av Ronaldo med solen rett på, var virkelig nydelig! Og «Hugo-i-farten» bildet var superkuult :)) Disse bildene fikk meg rett og slett i godt humør 😀

  1. Fotballfrue

   Hihi, takk 😀

 15. Wow så herlig=0), hvor er skoene dine fra, akkurat sånne som jeg er på let etter…jeg gleder meg med dere, dere har det så nydelig, de som sier noe annet, ja de er kun missunnelige..

  1. Fotballfrue

   Timberland, fra Brandos 😀 De er så gode!

   Takk <3

   - C

 16. Jeanette

  herlig at hundene trives:D flotte bilder:)

 17. Synes du ikke treningen din er alt for ensidig? Du har jo bare joggeturer fra 30-60 minutter, man skal jo ha 2-3 intervaller og 1-2 langkjøringer pr. uke. Variasjon for å forhindre skader og forbedre resultater. Du er uansett flink som legger inn så mange treningsøkter i jula, prøvde meg på ellipsemaskina i går, men klarte Max. 10 minutter før magen vrengte seg.. Har vært sånn i en uke nå… Har du opplevd lignende?

  1. Fotballfrue

   Selv om jeg løper 30 – 60 min hver gang, varierer jeg tempoet underveis, legger inn intervaller etc. Det er helt normalt å føle seg tung og ut av form etter noen dager med stillesitting, det tror jeg de fleste kan skrive under på. En uke hørtes litt lenge ut, kanskje du bør forsøke å ta det gradvis 🙂

   – C

   1. Jeg har løpt i over 1 år med 4-5 treningsøkter pr. uke

 18. Flott at hundene trives så godt!
  Beklager å si det,men når du kjøper en jakke med tilhørende pels,støtter du faktisk pelsindustrien..De bryr seg ikke om du bruker pelsen eller ikke..Jeg vet at denne er «godkjent» eller hva de kaller det.Har jakken selv.Skjønner bare ikke helt vitsen med å sy på fuskepels når du alt har støttet pelsindustrien.Hvertfall når ingen kan se du er imot pels med En fuskepels som ser så ekte ut…

  1. Fotballfrue

   Det går på min samvittighet vet du 🙂

   – C

   1. Er så glad for at jeg kan og tør være politisk ukorrekt uten å få dårlig samvittighet. Derfor ikler jeg meg både min lekre minkjakke som jeg har arvet, og ikke minst mitt nye og superlekre skjerf i kanin 🙂 Nydelig er det!
    For all del, kos dere med fuskepelsen 🙂

   2. huff… jeg synes pels hører hjemme på dyrene, ikkepå mennesker. Tommelen opp for Caroline og fuskepels!!!

   3. Så lenge pelsnæringen er en lovlig næring i Norge, så kan vi alle heldigvis velge det vi selv ønsker. Enten det er ekte pels eller fuskepels 🙂

   4. Selv om det er lovlig i Norge, betyr det ikke at dyrene har det bra (som vi har fått bevist gang på gang at de ikke har gjennom bilder og videoer). Og når alt kommer til alt, så er det det som teller. Dyrene skal ha et godt liv og avlives humant (sistenevnte vet jeg ikke hvordan de gjør), og et godt liv vil ikke si å være innestengt i et bur med 3 og en halv fot. Synes det er trist at folk har samvittighet til å kjøpe pels, når fuskepels ser så og si helt likens ut. Uansett, tommel opp for Caroline som bruker fuskepels og sminke som ikke er dyretestet <3

   5. Skinn er jo tross alt huden til dyrene, men alle bryr seg bare om pelsen. Hvorfor er det verre med pels? Fordi det er lettere å se at det kommer fra et dyr, og fordi media har pekt ut dette som mishandling?
    Personlig synes jeg synd på dyrene som blir drept, men jeg er ikke i mot pels… Det er jo tross alt meningen at mennesker skal spise kjøtt fra dyrene, og holde seg varme i pelsen deres. Jeg er enig i at det er synd at dyr blir drept, men det finnes jo dyr i alt (eller mye).
    I dynen din er det jo dun. Hvorfor synes ingen synd på fuglene?

   6. Synes også at man ser en stoooor forskjell på fuskepels og ekte pels. Det samme gjelder skinn også.

   7. men sofia, skinn kommer fra dyr som blir drept for mat. Det handler i bunn og grunn om å utnytte ressurser. skinn på jakker er KUN kuskinn og saueskinn, og skinn på sko er kuskinn og griseskinn (tro det eller ei). Når dyrene blir drept uansett, og da også på en MYE mer human måte, enn dyr som kun blir drept for pelsen, synes jeg det er greit å utnytte resursene. Skinnet ville jo ellers blitt kastet. Har du vnaskeligheter for å stå i mote pels, kan man gå for sauskinn!! langhåret saueskinn på hetter, som vest eller jakke er et nydelig alternativ. Dette kan du tipse om på bloggen caroline 😀 de ekslusive sauskinnet fra toscana i italia ble mange år kastet av bøndene, fordi det ikke var noe marked for det. Nå derimot er sauskinn blitt veldig populært, og toscana skinnet har stormet opp i pris. ET GODT ALTERNATIV!! som i motsetning til andre pelsdyr ikke blir utsatt for unødvendig lidelse vet at noen kjøper pelsen deres.

   8. Yvonne

    Det burde jo alvorlig talt ikke ha noe å si for samvittigheten din, det er like ille å ha den ekte pelsen bakerst i klesskapet som å ha den rundt halsen. Du støtter pelsindustrien uansett, og det er jo der problemet ligger.

   9. Fotballfrue

    Jeg er uenig, Yvonne 🙂 Og det har jeg all rett til å være 🙂

    – C

   10. Yvonne

    Utdyp det?

   11. Men du har jo fortsatt kjøpt pels? Hadde ikke hjulpet stort på min samvittighet med fuskepels på jakken når jeg vet det ligger en ekte hjemme..

   12. Fotballfrue

    Nei! Jeg kjøpte ikke pelsen!

   13. Men kjære deg caroline! hvis du kjøpte jakken uten pels, og fikk sydd på en fuskepels i stedet, så må du jo si ifra!! alle vi som kjemper dyrenes sak blir jo overlykkelige over å høre at du faktisk ikke har kjøpt jakken med pels, aka du støtter ikke pelsindustrien! Jeg beklager på alle pelsmotstanderes vegne at denne misforståelsen oppstod. Du er et godt forbilde, caroline, stå på!! klem

 19. Caroline, nå er det krise her. For jeg vet ikke hva jeg skal lage til middag, og da går jeg alltid inn her og finner en oppskrift på et eller annet. Og nå er kategoriene (mat, mote, tips osv.) borte! Håper det blir fikset fort, for du har virkelig gode oppskrifter og en en stor inspirasjon (men jeg orker ikke lete gjennom hele bloggen..). Gleder meg til kokeboken 😀

  1. Fotballfrue

   Kategoriene er her :/

   – C

 20. Ah, så herlig, Caroline! Gratulerer så mye med nytt og superlekkert hus, gleder meg (som alle andre) til å se de «orntlige» bildene fra resten av huset 😀
  Håper vi får se badet og litt mer etter hvert 😉
  Du er herlig og super, og om jeg skal trekke frem en ting jeg har lært av deg så er det » Start alltid uken med å trene på mandag», beste livsstilstipset jeg har fått av noen 😀 Tusen takk for en konge blogg 😀

  1. Fotballfrue

   Å, så koselig å høre 😀 Takk!

   Klemmer i fleng 🙂

 21. ida marie sørland

  så kjempekoselig ut! heldig du som har hunder! 😀

  hvor er jakken din fra? er den fra svea? hva heter modellen? 🙂

  klem!

  1. Fotballfrue

   Ja, svea 🙂 Innlegg her: https://fotballfrue.no/?p=9231

   – C

 22. Ann-Helen

  Å, som dere koser dere 🙂 Elsker det nye hjemmet deres så langt. Og elsker bildet av Ronaldo, han er så lubben og søt 😉 hihi. Stor klem

  1. Lubben? Jeg er da aldeles ikke lubben, du skulle sett meg løpe i dag, du 🙂

   Søt, det kan jeg dog (dog, som i engelsk for hund 😀 ) være enig i 🙂

   Hilsen,

   Ronaldo

   1. Fotballfrue

    Hihihi 😀

   2. Haha….måtte smile og fnise litt av denne kommentaren fra «Ronaldo». Vel…dette var bare søtt<3

    Ha en fin dag videre C.

    – Love S.

   3. Hahaha, var det Lasse? 😀

   4. Camilla

    Ronaldo, du er verdens søteste vofs;)

   5. enig!! Ronaldo virker så søt og god<3

   6. Ann-Helen

    😀

 23. For noen fantastiske bilder. Du stråler energi på det siste bildet! 😀

 24. Så herlig! Eneste som mangler er litt snø! 🙂 Her ser det ut som mars måned, haha. Men men, vi blir vel straffet for de to fine vintrene vi har hatt nå!

  1. Fotballfrue

   Ja, det tror jeg også 🙁 Fikk skikkelig vårstemning i dag, jeg :p Litt trist :/ Håper sommeren blir skikkelig likevel!

   Klem!

 25. Dette så kjempeherlig ut 🙂 Ikke rart hundene koser seg! Ååh, gleder meg til å ha hund igjen.

 26. Aww hvor er det dejlige billeder, det er lige før man kan se de små hunde smile af lykke.
  Hvor må det være en lykke for jer alle fire :O)

  <3

  Pia Sabine

 27. Du,jeg trenger svar på et treningsspørsmål:Hvor lang tid synest du det skal gå før du jogger etter at du har spist deg mett?

  1. Fotballfrue

   Det kommer litt an på hvor mye du spiser. Men hvis du spiser deg stappmett, burde det gå ca 2 timer før du trener 🙂

   – C

 28. Herregud, hvorfor godkjente ikke du kommentaren min om at det der er ekte pels, og ikke fusk?? ALLE kan jo se det.

  1. Fotballfrue

   Hold deg for god til å komme med slike påstander, Mia. Dette er andre gangen du prøver deg, og jeg er ikke interessert 🙂 Hvorfor i alle dager skulle jeg lyve om noe sånt? Vil du ha nummeret til skredderen også kanskje? Finn på noe bedre å gjøre i romjula! Så gjør du både meg og deg selv en tjeneste.

   – C

 29. Sunt, naturlig og vakkert bilde av deg! 🙂

 30. Jeg syntes det ser ut som at det er flere enn hundene som er lykkelige. 😉 Du ser veldig frisk og glad ut du også! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk! Jeg har alltid vært frisk og glad, da 😉

   – C

 31. Liten ida

  Beviser bare hvor mye bedre det er å være hund på landet enn leilighetshund i Oslo. Sier ikke at ikke vovsa dine har hatt det godt før i forhold til forutsetningene- men en hund er klart lykkeligere i en stor enebolig på landet enn i en leilighet i byen:-)

 32. Her var du jo bare helt herlig 😀 God tur til oslo forresten 😉 klem!!

 33. Koslige bilder 🙂 ser ut som alle 4 trives på «lannet» 😛 Hvordan passer forresten skyr yoghurt inn i deres livsstil? 🙂 spiser du noen form for sukkefri yoghurt, som yoplait sine? 🙂

 34. De er barna dine vet du =) Kun det beste er bra nok

 35. Veldig vakker natur og flotte bilder som vanlig! Jeg får assosiasjoner til høsten igjen når jeg ser disse bildene jeg.. hihi. Det er så godt å ha tid til å ta seg av hundene igjen også, man blir liksom så opptatt i juledagene, og da får jeg ekstra sårlig samvittighet for at hundene ikke får maks stimuli! Men det er da sånn det er desverre..:/ Så har vi nyttårsaften igjen da, før ting omsider roer seg.

  Ønsker dere en flott kveld videre 😀

 36. Åh.. Du ser så fantastisk ut, vet du det? Du blir bare finere og finere for hver dag som går..

  Ønsker deg en fin romjul videre og alt godt i året som kommer 🙂

 37. Elisabeth ;-D

  Heisann, kan du ikke lage flere matinlegg med sunn, mat som du bruker når du skal føle lavkarbodietten. Syns dette er utrolig morro å lese steps by steps matinlegg 🙂
  Stå på

  1. Fotballfrue

   Det kommer massevis på nyåret 😀

   Klem!

 38. Har dere noen gang tenkt på det å få barn? 🙂 Nå som dere bor på landet er det vel flott å oppdra barn.

  1. Fotballfrue

   Det er selvsagt noe vi har tenkt på, ja 🙂 Men alt til sin tid.

   – C

 39. Vær forsiktig med å ha hundene løse, spesielt hvis dere ikke følger 100% med! Det er så utrolig mange historier om småhunder som blir tatt av ørn, og det må være en forferdelig opplevelse! Dere har sikkert tenkt på dette eller blitt fortalt om dette, men jeg synes det er bedre å si det en gang for mye enn en gang for lite! 🙂 Har selv ei lita ei på 2 kg som får lov til å springe løs på marka så lenge jeg er i nærheten og så lenge det ikke har vært sett noen ørner i området. Kan ikke forestille meg hvordan det hadde vært hvis hun hadde blitt tatt.

  1. Fotballfrue

   Huff, dette med ørn er ikke noe jeg har tenkt på. Men vi er i nærheten hele tiden 🙂

   – C

 40. Nei nå(!) fikk jeg lyst til å ta med hundene mine en skikkelig skogstur selv!
  Bare synd det er 2 på natta, haha!

  Kjempeflotte bilder! Unner dere virkelig alt det gode, dere som er er så flinke til å fortjene det ved hardt arbeid og evnen til å sette skikkelig pris på ting! Det kan jo fort bli en kunst i disse dager, men du har den kunsten inne!

  1. Fotballfrue

   Hehe 🙂 Tusen takk <3

   Klem C

 41. Åååå, skjønninger 😀
  Å flytte på landet var nok ikke en dum avgjørelse, nei!
  Kos dere i mildværet!

 42. Henriette

  Er det en svart Svea jakke i damemodell eller unisex du har? Om det er damemodell, vet du i såfall hvor man kan bestille den i svart?:-) Hat sålangt ikke funnet den i svart på nettet, og da jeg ikke bor i Oslo har jeg ikke mulighet for å kjøpe den i samme butikk som du gjorde.

 43. Elisabeth

  Så koselig!! Gleder meg til å komme hjem fra Thailand til vofsen 😀 vi har vært borte fra han i to uker nå stakkars. heldigvis har han vært en uke på en grei kennel og en uke hos noen venner 🙂

 44. Jeg skjønner deg veldig godt når du sier at hundene har fått en annen type glede, en mer fri glede. Sånn er det med min når vi er og går tur i skogen, der får han lov til å gå uten bånd, og jeg kan virkelig si at han virker mer glad. De er jo dyr tross alt, dyr og natur henger jo som oftest sammen hehe.
  Veldig fine bilder 🙂

 45. Nå ble jeg lei meg. Trodde du var en av de få bloggerne som ikke var med på å støtte denne forferdelige pelsindustrien. =/

  1. Fotballfrue

   Da har du gått glipp av noe. Du har ingenting å være lei deg for, jeg støtter ikke pelsindustrien. Har du ikke sett innleggene jeg har skrevet ang. dette?

   – C

 46. Josefine

  Jeg er glad for at vi har hytte på landet, men kunne aldri tenkt meg å bo borte fra byen! Hadde følt meg ensom, men jeg trives på hytta med venner og sånn i helger av og til osv. 🙂

 47. Likte jakken!!!

 48. kjempefin jakke og utrolig bra med fusk!:).du har et par lykkelige hunder:))

 49. Hei!
  Jeg synes fuskepelsen din var så utrolig fin, fineste jeg har sett! Hadde de flere typer fusk på Rainbow eller var dette den eneste typen?
  Bor ikke i Oslo selv, men skal få en venninne til å gå innom og kjøpe til meg…får kanskje bare sende med henne bildet av deg, hihi 🙂

 50. Hei Caroline! Jeg trenger din hjelp 🙂 jeg ønsker meg denne jakken utolig mye, men jeg vil heller ikke ha ekte pels. Og jeg lurer fælt på hvordan du fikk til den du har. Jeg fikk med meg hvor du har kjøpt den, men skjønner ikke helt hvordan du har fått det til?

  Håper på svar fra deg!

  Klem

  1. Fotballfrue

   Det er bare å levere den til skredderen, så ordner han resten 🙂 Fuskepels får du på velassorterte tekstilbutikker 🙂

   Klem!

 51. Jeg er svært innteressert i den pelsen der, men ser den like ekte ut hele tiden eller varierer det på forhold og slikt? 🙂

  trenger svar! Må ha falsk pels til jakken min :))

  Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *