Teaser: Vilamendhoo

God 2. juledag, alle fine! Her har det vært full vask og rydd siden klokken 10. Endelig er koffertene fra ferien tomme, og nå skal vi snart en tur på trening. Ingen har beveget en muskel siden torsdag, så vi gleder oss som barn begge to. Har 10-11 km. i planene, det er så digg å løpe langt igjen! Her er en preview på filmen vi skal lage fra ferien vår. Kos dere – hihi 😀

115 kommentarer

 1. haha, dere er kjekke 🙂 fin video 🙂

 2. HAHA 😀 dere er så søte altså! 😀 Jeg gleder meg som en unge! 😀 WÆÆÆÆ..

 3. Haha, så utrolig kult! 😀 Gleder meg til å se filmen! Hihi

 4. sooo nice <3

 5. Hei Caroline!
  Jeg lurte bare litt på hvordan det er med toll/moms når man bestiller fra Møllegaarden? Kan du fortelle litt om det? 🙂 Betaler du bare moms, eller både toll og moms, osv?

 6. Victoria

  Haha, ELSKER teaseren! Gleder meg til å se resten 😀 Dere er så kule, og herregud Caroline; FOR EN KROPP DU HAR!! Kom på at jeg har vært veldig dårlig til å kommentere det, men har likevel fulgt med, bare sånn at du vet det 😀 Elsker bloggen din! Ha en fantastisk dag videre 🙂

 7. Birgitta

  Den var så morsomt laget! Gleder meg til å se resten 😀

 8. Haha, så utrolig artig!:D Gleder meg! Håper dere får en kjempefin 2. juledag!

  1. Fotballfrue

   Ja, for det var rette ræva som feis… 😉

   – C

   1. Sa kje noe om deg, sa at filmen va harry – elle teaseren..
    Ka meine du med det svaret ditt da?

   2. Hahaha.. ja..

   3. Det var litt slemt å si da Caroline :/

    Synes videon var super kul 🙂

   4. hehehehee.. fader kje kødd at den kommentaren hennas passa bedre te hu sjøl..

   5. Hørt om ytringsfrihet? Ikke ha et kommentarfelt hvis du ikke tåler å høre det folk mener!! Barnslig synes jeg du er, du takler ikke negative kommentarer i det heeele tatt! Angripe leserne dine på den måten. Personlig synes jeg videoen ikke var Harry, men ikke noe spesielt bra laget. Har sett mye bedre, men det er min mening.

   6. Fotballfrue

    Hehe, du snakker så pent om ytringsfrihet, men likevel mener du at jeg ikke kan komme med mine kommentarer tilbake? Snakk om å kaste stein i glasshus 😀 😀

    – C

   7. Du e jammen meg flinke å vri og venda på ting.. Det e kje te å stikka under ein stol at du svare folk som komme med konstruktiv kritikk elle noe som kan tolkas som negativ, med ein nedlatandes og frekke tone..

   8. Fotballfrue

    Du, hør her nå, klois. Du kommer her og legger igjen en kommentar som lyder; «harry..». Jeg har ingen forutsetning for å vite om det er rettet mot meg som person, bloggen min, eller filmen. Men det spiller egentlig ingen rolle, for uansett hva den er rettet mot, er den nedlatende. Og når du da kommer med en så nedlatende kommentar, må du regne med å få samme mynt tilbake, i stedet for å begynne å sippe som en liten unge.

    Jeg skulle gjerne sett 5 – 10 eksempler på hvor jeg svarer konstruktive kommentarer på en nedlatende og frekk måte, klarer du det?

    – C

   9. Når eg kommentere på et innlegg som omhandle ein film, så e det jo ganske logisk at kommentaren e retta mot filmen.
    Kommentaren skreiv eg fordi eg blir så drittlei alle deia som bare «ååååh, så bra <3 <3 blablabla", når det ikkje va så bra som alle ska ha det te. God ide, men blei for, ja – harry.

    Hvis du tenke på sånn måte at hvis folk behandle deg sånn og sånn, så ska du værr heilt lik tebake, så komme ein ingen vei vaffal. Ka med å behandla folk sånn som du sjøl vil bli behandla? Det e vel ein mye bedre tankegang? Tror nok det hadde gagna deg mye bedre.

    Eg har kje tid te å tråla kommentarfeltå itte det, men hvis du ikkje ser det sjøl så må du værr blind.

   10. karoline

    «Ka med å behandla folk sånn som du sjøl vil bli behandla? Det e vel ein mye bedre tankegang? Tror nok det hadde gagna deg mye bedre.»

    så du vil at folk skal kalle deg harry? Kanskje den hadde passet deg bedre, så ikke kommenter frekt, eller nedtalende? 🙂 Du sier bare imot deg selv, sikker på du drømte deg bort i filmen, og helst ville vært der sjøl! 🙂

   11. Konstruktiv kritikk? Tror du skal slå opp ordet konstruktiv i en ordbok, klois 😉

    Person nr. 1: Så harry det du har laget er!
    Person nr. 2: Det DU har laget er isåfall også harry!
    Person nr. 1: Så SLEM du er som sier at det jeg har laget er harry!
    Haha, jeg må le.

    Videoen var kjempeartig laget! ;D

  2. Hehe:) Harry? Synes førsteintrykket av din blogg(klois) er mer harry.

   1. synnøve

    Hun må jo få lov til å mene det er harry da, men ser ikke selv hva som er harry med det…Men man trenger jo gjerne ikke ytre alle sine meninger! Koselig,søtt,romantisk spør du meg:)Så klios hva var harry med den filmsnutten? Det var ikke noe gale med klios sin blogg, kul stil! Folk er ulike, og det er jo bare gøy!

    Jeg klarte bare løpe 5km i dag,jaja..=)

   2. Fotballfrue

    Helt enig, Synnøve 🙂

    – C

   3. Haha.. Ekstremt enig Lisa!

  3. Bloggen min e nå ikkje harry. Dessutten va det ikkje det det va snakk om.
   Eg syns ideen te den filmen/teaseren e bra, men dårlig utført – ergo eg syns an virka harry.
   Eg kan faktisk skilla sak fra person – noe som dei fleste her tydligvis ikkje klare inkl. fruå sjøl.. Personangrep med ein gong. Give me a break..

 9. Veronika

  Så kjempekult ut! Gleder meg veldig til å se hele 😀

 10. kjempe kul teaser!!!!! jeg vil se mere!!! jeg synes det var rasende festlig og jeg sitter igjen med et stort smil!!!!! Dritkult og profft gjort jo, jeg sier tommel opp!!!!

 11. Haha, så kult ! gleder meg til å se resten 😀

 12. Haha, så stilig;)

 13. Stine Bardo

  haha, kjempekult, gleder meg til å se hele om vi får det 😀

 14. Underholdning på høyt nivå! 😀

 15. Karen Marie

  Så stilig! Skikkelig profft 😀 gleder med til hele kommer:)

 16. Kjempebra! Det blir sikkert en kjempefint video! 🙂 håper du vil dele hele filmen (når den tid kommer) med oss lesere? (A)

 17. Haha, digger det! Gleder meg til å se resten 🙂

 18. Haha, digget det 😀 dere er så søte!

 19. ahh, herlig! 😀

 20. Hahahaha, syyyykt kult!! Gleder meg til å se mer!!! Du er bare vilt kul ass, Caro!!! 😀 hoho.. God Jul videre…! 😉 🙂

 21. genialt !;D

 22. HAHA, nå lo jeg godt!! dere er så herlige. Gleder meg til fortsettelsen 😀

 23. Connie.h.a

  Haha, kjempekult! Gleder meg til å se den! 🙂

 24. Thea Marie

  Kjempe bra laget! : )

 25. Haha, den var bra! 🙂 Gleder meg til filmeen

 26. ah, kjenner jeg gleder meg til resten av filmen! 😀

 27. Hahaha 😀 gleder meg til resten 😉 morsomt! Hehe 😀
  Ha en nydelig 2. Juledag, Caroline <3 klem 🙂

 28. Hahahahaha,så utrolig morsomt! Nå gleder jeg meg til å se filmen! 😀

 29. Dwightinha

  Så fantastisk proff liten teaser! Er skikkelig imponert. Bare å glede seg til resten!

 30. Marianne

  Dere er så søte:) Gleder meg til filmen. LK er flink å redigere:D

 31. Åååh, gleder meg som en unge til å se resten 😀 😀 Elsker sånt!

 32. Seriøst!! Så sinnsykt bra laget 😀 Dere har noen skjulte ferdigheter!
  Gleder meg skikkelig på å se hele filmen!

 33. Hahahah sykt vittig 😀
  Dere er kule ;D

 34. Marthe Cecilie

  Ha ha så gøy en trailer liksom 🙂

  Gud du ner flink Karoline.. er det noe du ikke kan ?

 35. Vil bare si: Goood jul, Caroline! Og til lykke med deilig ny veske! Jeg siklet veldig på en tilsvarende på Castrup rett før jul, og angrer enda på at jeg ikke gjorde det. Barna mine sa «du er gal hvis du kjøper deg en så dyr veske» men jeg tenker at det er ingen som setter spørsmålstegn ved dyre TV’er eller surroundanlegg. En slik veske har man faktisk resten av livet (hvis man ikke er uheldig da…) mens en TV er utdatert etter et par år. Eller hva? 😉

  Juleklem og kose deg videre med romjulen! 🙂

 36. I like it!!!

 37. Haha, så stilig teaser! 😀 gleder meg til resten!!

 38. Wooohooo det va bollegøy… mere mere mereeeeeeee 🙂

 39. Hehe, fantastisk 🙂

 40. Herregud så nydelig du er Caroline! Håret, kroppen og ikke minst smilet ditt – alt er rett og slett perfekt.
  Gleder meg til å se mer =) Så ut som dere hadde en helt fantastisk ferie!

 41. hahaha, SÅ bra!! 😀

 42. Åhh, så søte dere er! Super koselig at dere har filmet så masse da – og utrolig gode redigeringsferdigheter (en av) dere har! 😀 Gleder meg til å se hele!

 43. Hahaha, så fantastisk imponerende!! :-* Dere er SÅ flinke:)

 44. Haha blir nok spennende=)

 45. Silje Kristn

  Den teaseren likte jeg 😉 fikk litt «Disney»- feeling over den 😀

 46. Hei, Caroline.

  Du er bare så vakker… Så fantastisk å se energien du har hele tiden. Hvor mange ganger i uken trener du? Har du noen spesielle mattips nå i juletidene når det gjelder lavkarbo?

  Mange juleklemmer<3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 🙂 Jeg trener 5-6 ganger i uken, men nå i julen blir det 3-4, eller mindre 😉 Julemat som ribbe, medisterkaker, ribbefett, fåreribbe etc. er perfekt julemat, så det er bare å kose seg 🙂 Dessuten er det jul bare en gang i året, så litt kaker og sukker gjør ikke så mye. Bak gjerne lchf-marsipan, jeg har oppskriften her på bloggen. Smaker bedre enn vanlig 😉

   Klem!

 47. Hahaha så søte dere er!!

  1. Fotballfrue

   Hihi, takk <3

 48. Haaha, morsomt! Gleder meg til premieren 😀

  – L

 49. Hahaha.. For en genial teaser 🙂 Dere er noen flinkiser 😉 Fortsatt riktig god jul <3

 50. Hei 🙂 Kjempefin video, gleder meg til å se resten! Et lite spørsmål: Jeg skal snart kjøpe et videokamera, hvilken type kamera har dere? Er dere fornøyd med det?

  1. Fotballfrue

   Ja, veldig 🙂 Det er et sony hd-kamera 🙂

   – C

 51. Jeanette

  hehe,herlig!

 52. Så festlig! Gleder meg til å se!

 53. Kristiane

  Iiik, gleder meg til mer! Veldig bra lagd, Caroline! 😀

 54. Haha, så sinnsykt bra gjennomført!! 😀

 55. Jøss for en stilig video! 😀

 56. Hahaha! KONGE! 😛

 57. F.A.N.T.A.S.T.I.S.K!!

 58. Så utrolig bra:))

 59. Så fine dere er! Kjempefin video, kunne godt vært lengre=)

 60. Oh, denne likte jeg! Veldig bra laget Caroline og Lars Kristian 😀

 61. Elisabeth A.

  haha:D gleder meg til å se resten! Dere er så søte også 🙂

 62. haha, utrolig bra! Gleder meg til å se hele!

 63. christine

  Ligger halvsyk i senga og synes synd på meg selv, men våknet opp da jeg så videoen. Utrolig bra, kul musikk og passende tekst til 🙂 måtte se den flere ganger, gleder meg til fortsettelsen :-))

 64. hahaha jeg gleder meg!!! dere er så søte :):):):)

 65. Så utrolig morsom og bra film! hehe vil se mer!

 66. Elisabeth

  Wow, for en nice trailer:D gleder meg til å se!

 67. Haha, dritbra! 😀

 68. hvilket program bruker dere til redigering av filmer?
  god jul

  1. Fotballfrue

   iMovie 🙂

   – C

 69. Hahah! Så morsomt 😀

 70. Haha, gleder meg sykt. Så kule dere er 🙂

 71. anne-lise

  det blir gøy å se 😀

 72. Hahaha, ååå helt fantastisk! Fikk ikke sett denne før i dag, du så morsomt. 😀
  (og måtte le av ene kommentaren din her, trodde kun det var på hjemstedet mitt på Vestlandet at vi brukte uttrykket «rette rauå så feis», hihi)

 73. Elisabet

  hahah, digger det! dere er noen fine folk 😀

 74. Unnskyld at jeg spørr, men hvor mye kostet turen???
  Ville du anbefalt den videre ??
  Har en jente på 15 og en gutt på 10, tror du de ville ha likt seg der eller hvor kunne vi reist då, vil egentlig ikke bruke så mye penger på ferie . Så om du har noen andre forslag så er det bare å si det !!!

  Digger bloggen din, har gått ned 7 kg etter jeg begynnte å lese bloggen din. Du gir så mye energi<3
  hilsen en fast bloggleser

  1. Fotballfrue

   Hva turen koster varierer ut i fra flyruter, når på året, og antall dager. Jeg foreslår at du sender en mail til Manta Reiser, så kan de skreddersy et opphold til deg, etter din lommebok. Men ferier i Asia er i utgangspunktet relativt dyre, pga den lange distansen, og at folk gjerne vil være der mer enn en uke pga reisetiden. Hvis du ikke ønsker å bruke for mye penger på ferie, ville jeg anbefalt Hellas på sommerstid. Hvis du drar til en av de mindre fiskelandsbyene, kan dere finne bortgjemte strender, hvor dere vil være helt alene. Jeg, Anette, Mamma og Pappa var masse i Hellas når jeg var liten, og jeg elsket det 🙂

   I utgangspunktet ville ikke jeg anbefalt Maldivene til en småbarnsfamilie, men smaken er jo som baken 🙂

   – C

   1. småbarnsfamilie? 😀

   2. Fotballfrue

    Ja, det var kanskje å ta litt hardt i 😀

    – C

 75. haha, morsomt! 😀

 76. Åh, gleder meg til å se filmen! Dere er herlige, punktum! Klemmer

 77. Marielle

  Haha, utrolig bra preview!!

 78. Mona Elisabeth

  Haha, ler så jeg griner, dere er hærlige:-D

 79. Så morsom video! Gleder meg kjempe mye til å se den fulle videoen 😀 Er det kun dere som har filmet hverandre? 🙂 For da er dere flinke!

 80. 0:34 så bare så romantisk ut!! bra dere koste dere, vel fortjent 😀

 81. hahaha, så søte! så ut som at dere hadde det kjempefint! ♥♥

 82. Hallo:) får lite lyst til å dra dit da;) hihi! Morsom og feelgood film! Har du forresten sett filmen couples retreat? Den må være spilt inn på lignende sted, veldig eksotisk iaf:D fikk du laget den kule reiserute effekten i iMovie forresten? Utrolig kul;) godt nytt år 😀

 83. Elisabeth

  Så søte! Og bra laget!

 84. hei 🙂
  Jeg å forloveden min skal faktisk til Vilamendhoo nå i mars, gleder oss masse masse !!!!

  Men hvordan var det med solfaktor? Jeg tåler greit med sol, men veit ikke helt hvor høy solfaktor jeg bør satse på.. Hva brukte dere??

  Har du ellers noen gode tips til oss? 🙂

  Håper du fortsatt får en fin helg 🙂

 85. Hvor blir det av resten av filmen? 🙂

 86. kommer resten av filmen snart? 🙂

 87. denne filmen kom aldri.. 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *