Teaser: Vilamendhoo

God 2. juledag, alle fine! Her har det vært full vask og rydd siden klokken 10. Endelig er koffertene fra ferien tomme, og nå skal vi snart en tur på trening. Ingen har beveget en muskel siden torsdag, så vi gleder oss som barn begge to. Har 10-11 km. i planene, det er så digg å løpe langt igjen! Her er en preview på filmen vi skal lage fra ferien vår. Kos dere – hihi 😀

115 kommentarer

 1. Hahaha.. For en genial teaser 🙂 Dere er noen flinkiser 😉 Fortsatt riktig god jul <3

 2. Hei 🙂 Kjempefin video, gleder meg til å se resten! Et lite spørsmål: Jeg skal snart kjøpe et videokamera, hvilken type kamera har dere? Er dere fornøyd med det?

  1. Fotballfrue

   Ja, veldig 🙂 Det er et sony hd-kamera 🙂

   – C

 3. Jeanette

  hehe,herlig!

 4. Så festlig! Gleder meg til å se!

 5. Kristiane

  Iiik, gleder meg til mer! Veldig bra lagd, Caroline! 😀

 6. Cecilie

  Haha, så sinnsykt bra gjennomført!! 😀

 7. Jøss for en stilig video! 😀

 8. Cecilie

  Hahaha! KONGE! 😛

 9. F.A.N.T.A.S.T.I.S.K!!

 10. Så utrolig bra:))

 11. Så fine dere er! Kjempefin video, kunne godt vært lengre=)

 12. Oh, denne likte jeg! Veldig bra laget Caroline og Lars Kristian 😀

 13. Elisabeth A.

  haha:D gleder meg til å se resten! Dere er så søte også 🙂

 14. haha, utrolig bra! Gleder meg til å se hele!

 15. christine

  Ligger halvsyk i senga og synes synd på meg selv, men våknet opp da jeg så videoen. Utrolig bra, kul musikk og passende tekst til 🙂 måtte se den flere ganger, gleder meg til fortsettelsen :-))

 16. hahaha jeg gleder meg!!! dere er så søte :):):):)

 17. Så utrolig morsom og bra film! hehe vil se mer!

 18. Elisabeth

  Wow, for en nice trailer:D gleder meg til å se!

 19. Haha, dritbra! 😀

 20. hvilket program bruker dere til redigering av filmer?
  god jul

  1. Fotballfrue

   iMovie 🙂

   – C

 21. Hahah! Så morsomt 😀

 22. Andrine

  Haha, gleder meg sykt. Så kule dere er 🙂

 23. anne-lise

  det blir gøy å se 😀

 24. Hahaha, ååå helt fantastisk! Fikk ikke sett denne før i dag, du så morsomt. 😀
  (og måtte le av ene kommentaren din her, trodde kun det var på hjemstedet mitt på Vestlandet at vi brukte uttrykket «rette rauå så feis», hihi)

 25. Elisabet

  hahah, digger det! dere er noen fine folk 😀

 26. Unnskyld at jeg spørr, men hvor mye kostet turen???
  Ville du anbefalt den videre ??
  Har en jente på 15 og en gutt på 10, tror du de ville ha likt seg der eller hvor kunne vi reist då, vil egentlig ikke bruke så mye penger på ferie . Så om du har noen andre forslag så er det bare å si det !!!

  Digger bloggen din, har gått ned 7 kg etter jeg begynnte å lese bloggen din. Du gir så mye energi<3
  hilsen en fast bloggleser

  1. Fotballfrue

   Hva turen koster varierer ut i fra flyruter, når på året, og antall dager. Jeg foreslår at du sender en mail til Manta Reiser, så kan de skreddersy et opphold til deg, etter din lommebok. Men ferier i Asia er i utgangspunktet relativt dyre, pga den lange distansen, og at folk gjerne vil være der mer enn en uke pga reisetiden. Hvis du ikke ønsker å bruke for mye penger på ferie, ville jeg anbefalt Hellas på sommerstid. Hvis du drar til en av de mindre fiskelandsbyene, kan dere finne bortgjemte strender, hvor dere vil være helt alene. Jeg, Anette, Mamma og Pappa var masse i Hellas når jeg var liten, og jeg elsket det 🙂

   I utgangspunktet ville ikke jeg anbefalt Maldivene til en småbarnsfamilie, men smaken er jo som baken 🙂

   – C

   1. småbarnsfamilie? 😀

   2. Fotballfrue

    Ja, det var kanskje å ta litt hardt i 😀

    – C

 27. haha, morsomt! 😀

 28. Åh, gleder meg til å se filmen! Dere er herlige, punktum! Klemmer

 29. Marielle

  Haha, utrolig bra preview!!

 30. Mona Elisabeth

  Haha, ler så jeg griner, dere er hærlige:-D

 31. Så morsom video! Gleder meg kjempe mye til å se den fulle videoen 😀 Er det kun dere som har filmet hverandre? 🙂 For da er dere flinke!

 32. 0:34 så bare så romantisk ut!! bra dere koste dere, vel fortjent 😀

 33. Martine

  hahaha, så søte! så ut som at dere hadde det kjempefint! ♥♥

 34. Hallo:) får lite lyst til å dra dit da;) hihi! Morsom og feelgood film! Har du forresten sett filmen couples retreat? Den må være spilt inn på lignende sted, veldig eksotisk iaf:D fikk du laget den kule reiserute effekten i iMovie forresten? Utrolig kul;) godt nytt år 😀

 35. Elisabeth

  Så søte! Og bra laget!

 36. hei 🙂
  Jeg å forloveden min skal faktisk til Vilamendhoo nå i mars, gleder oss masse masse !!!!

  Men hvordan var det med solfaktor? Jeg tåler greit med sol, men veit ikke helt hvor høy solfaktor jeg bør satse på.. Hva brukte dere??

  Har du ellers noen gode tips til oss? 🙂

  Håper du fortsatt får en fin helg 🙂

 37. Hvor blir det av resten av filmen? 🙂

 38. kommer resten av filmen snart? 🙂

 39. denne filmen kom aldri.. 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *