Noen av årets julegaver

Jeg fikk så mye fint i går! Eller, vi fikk mye fint i går. Det er rart med det, men til voksenrollen hører felles gaver, og det er egentlig bare hyggelig. Jeg hadde virkelig ikke peiling på hva jeg ønsket meg i år, jeg har jo faktisk alt jeg ønsker meg, hvor klisjé det enn høres ut.

Her er knippe av årets julegaver:

Fra mamma og pappa fikk vi verdens fineste og største doble vaffeljern fra Kitchen Aid. Ah – lykke!

Venninnegaver ♥ ELSKER ugla! Den dufter vanilje og kan taes i mikroovnen for at den skal fungere som varmeflakse. Men den er jo så fin å bare ha på soverommet!

Vakkert reinsdyr i krystaller ♥ 

Refleksdekken til vofsene 😀 Fikk én ubekvem chihuahua. .

Gavekort på flere tusen hos Felleskjøpet fra både farfar, tante vivi og svigerforeldrene. Herlighet, når vi ønsker oss gavekort på Felleskjøpet er vi virkelig huseiere. Trenger gressklipper 😀

Mulberrybjeller. .

Jeg vet ikke hvor mange av dere som har fått med seg at min elskede Alexa nesten avgikk ved døden under flyttingen fra Oslo til Siljan. Den er ganske ødelagt, absolutt ikke pen lenger, og jeg har vært utrolig lei meg for det. Lars-Kristian kjøpte søren i meg en ny til meg. Jeg fikk helt sjokk.

Den peneste vesken i hele verden. Går til absolutt alt.

I tillegg fikk jeg filmer, undertøy, sett til peisen, vedbærer og mye mer.

Til Lars-Kristian kjøpte jeg gavekort for 2 på mat – og vinkurs. Han har ønsket seg det i en evighet, så den hoppet han nesten i taket for. Så ble det en ny JP-joggebuske, parfyme og en ansiktskrem spesielt utviklet for herrehud.

Nå har gjestene reist, og igjen sitter jeg, Lars-Kristian, Hugo og Ronaldo. Kjenner at jeg er i ferd med å sippe hvert øyeblikk. Jeg fatter ikke at julen snart er over for i år, den har jo nettopp startet! I tillegg savner jeg alle så fælt, jeg ville aldri at de skulle reise. . Resten av kvelden skal vi bruke på å rydde, vaske og få litt mer orden i huset. Gleder meg til å få ferdig alle rommene, så dere kan se, men det kommer nok til å ta litt tid. Før vi tar kvelden blir det tur med hundene, gløgg og Alene Hjemme-filmene. Jeg vil ikke gi slipp på julen!

62 kommentarer

 1. Så mange flotte gaver! du og din mor er så herlige sammen, dere er så like hverandre! Hehe, jeg måtte bare spørre om dette; er buksen til Lars Kristian grå? :p Håper du får en fin kveld med film og rydde-kos:)

  1. Fotballfrue

   Nei, det er en sort dressbukse 🙂

   – C

   1. Dere var utrolig vakre i penstasen begge to!!! 😀 Jeg skjønner jo at det kunne bli misforstått, med tanke på alle de rare og til tider frekke kommentarene du får her på bloggen. Hehe, jeg mente joggebuksen du ga han, siden du sa en gang at han hadde over 5 joggebukser (eller noe), og at alle var går :p

   2. Fotballfrue

    Haha, sånn ja 😉 Kjøpte en blå til han 😀

    Klem!

 2. Michelle

  oooh, gratulerer med masse fine gaver Caroline/ begge to 😉 ja, er enig med deg, er trist hvor raskt julen går over. Disse juledagene skulle hatt flere klokketimer enn dagene ellers, hehe 😀
  Vel, lykke til med ryddig osv og håper der får en trivelig kveld i det nye huset <3 klem

 3. Kjenner meg igjen i det du skriver, og jeg er også litt sippete i dag, kjenner jeg. Skulle helst bare slappet helt av, og fått kjent litt på disse følelsene på godt og vondt, men men.

  For et nydelig julebord du dekket, og for noen flotte gaver! Der er heldige som har hverandre <3
  Fortsatt god jul!

 4. Henriette

  Duuu! Jula har jo såvidt begynt 😀 Jeg syns egentlig jula varer til i begynnelsen av januar jeg ;p

  1. Fotballfrue

   Elsker førjulstiden, jeg :O

   – C

 5. Karianne

  Godt å ha hundene tilbake på bloggen 😀

 6. Hva skjedde med den andre alexaen?!? :-O Mener å huske jeg leste noe om kaffe….? :/
  Men, så bra du har verdens snilleste mann som kjøpte en ny til deg 🙂 Og det ser ut til at dere hadde en herlig jul i nytt vakkert hus!
  Her varer heldigvis julen helt til i morgen kveld, så jeg tviholder fast litt til 🙂

  Du så virkelig flott ut i den kjolen, bølgete hår og den fine brunfargen fra Maldivene forresten 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 7. Kjempeflotte gaver 😀 Men julen er da langt fra ferdig! Julen «ringte inn» i går, og varer jo over en uke 😀 Det er jo ventetiden som er over :-p Det er jo NÅ det er jul! Så dere må ha en kjempefin jul videre, Caroline, hehe 🙂

 8. Jeanette

  Hvor får man tak i en slik ugle?

 9. Du har ikke skrevet en eneste gang at du savner søsteren din? Er det ikke trist at hun ikke er her i julen?

  1. Fotballfrue

   Da har du nok ikke lest blogen min, altså. Snakker med henne flere ganger i uken, og gråt for henne i går. .

   – C

   1. Elisabeth A.

    å herremann! Hun har jo allerede skrevet at hun savner henne, og man trenger vel ikke å si høyt at man savner noen fordi om man gjør det. Jeg savner bestemoren min. Hun døde for mange år siden, men jeg skulle ønske jeg fikk en jul som jeg husker ordentlig godt sammen med henne. Bare fordi folk ikke sier ting høyt eller skriver det til hele Norge så betyr det ikke at det ikke fins i tankene… 🙂

   2. Annette

    Skrev d vel senest på julaften når hun skrev hun skulle se Askepott, så tipper det er noe de pleier gjøre sammen 🙂

 10. Så utrolig snill han er <3 hva skjedde egentlig med den gamle Alexaen? Fikk ikke det med meg jeg.. Jeg gleder meg til å få se resten av huset 😀

 11. mokirose

  God Jul Caroline. Fantastisk flott hus dere har fått, flott julepyntet er det også.
  Husk at julen varer helt til påske… kanskje ikke helt, men det er viktig å nyte romjulen så godt man kan.

  Jeg lurte på om du vet hvor den uglen du har fått er kjøpt? Jeg syns den var kjempe kul og ønsker meg en selv 😉

  1. Fotballfrue

   Den er fra Accsessorize 🙂

   – C

 12. Hei!
  Herlighet, så flotte gaver! har et spm, selger du din gamle alexa kanskje??
  Ønsker meg en sånn:)
  Fortsatt god jul til deg!

  Klem

  1. Fotballfrue

   Har solgt den allerede :p

   – C

 13. hvordan gikk den i stykker egentlig ?? Må jo være ganske uflaks for å ødelegge en mulberry :p

  1. Fotballfrue

   Det kan du si. Hadde en termos i vesken som lakk ut og lå sånn i to timer :O Store skader i skinnet, både i bunnen og oppover bak :/

   – C

 14. Trives dere i Siljan? Har dere blitt kjent med noen? Ha en fin jul! Klem.

  1. Fotballfrue

   Ja, vi trives 🙂 Vi flyttet hit i starten av desember, og dro på ferie 3 dager etterpå, så var vi hjemme igjen sent den 22. . så det skal godt gjøres å bli kjent med noen på 4-5 dager 😉 Men naboene her er superhyggelige!

   – C

 15. Fine, heldige deg! du er vel ikke tilfeldigvis interessert i å selge/gi fra deg din gamle alexa for en rimelig penge? Gjør ingenting om den er slitt/ødelagt. Er isåfall veldig intr. Og hadde blitt veldig glad om du tok kontakt. Ha en fortsatt god jul!

 16. Julen er jo ikke ferdig! Det er jo romjul og nyttår!! 😀

  1. Fotballfrue

   Det er sant 🙂 Skulle bare ønske vi hadde hatt mer førjul, synes det er så koselig!

   – C

 17. Elisabeth

  Heldige deg, så mange dine gaver:D

 18. Mange fine gaver! 🙂

 19. Ah. Det vaffeljernet har jeg ønsket meg lenge, men vært skeptisk siden det lager belgiske vaffler.
  Håper du oppdaterer oss etter du har prøvd det 🙂

 20. Reinsdyret ditt er en hjort! 😉

  1. Fotballfrue

   Da så 😉

   – C

 21. Åh, så mye fint 😀
  Likte spesielt godt det vaffeljernet. Kitchen Aid har så mye lekkert.

  1. Fotballfrue

   Jeg vet 😀 Det er jo like mye møbler som kjøkkenartikler 😉

   – C

 22. Julen varer helt til påske 😀

  1. Fotballfrue

   Jaaaaa 😀

 23. Så mye fint!

 24. Det vaffeljernet er så fint<3 Jeg fikk KA Food-prossessor og blender (har kjøkkenmaskin fra før) alt i matchende krem-farge. Materiell-og domestic lykke:D Det er rart med det der å bli voksen ja:) Hadde veldig huslige ønsker, og ble hoppende glad da jeg pakket opp disse:)

  GOD JUL TIL DERE<3

  1. Fotballfrue

   Ikke sant? Merkelig, hvem hadde trodd det da barbie stod øverst på listen? 😉

   – C

 25. Er kjolen din lilla?! Syns den så svart ut i innleggene lenger ned:P

  1. Fotballfrue

   Lilla 😀

   – C

 26. Bare lurte på noe, ifjor så skrev du nye nyttårsforsetter og fortalte om de fra fjoråret, om du hadde klart å holde dem osv, kan du gjøre det i år også?:D

  1. Fotballfrue

   Ja 😀

 27. Ingeborg

  Du er ikke så verst heldig da, Caroline! 🙂 God jul!

 28. Marilena

  Kan du fortelle litt om dette mat- og vinkurset? Veldig interessant, kunne tenke meg å gi kjæresten min noe lignende. Hvor bestilte du og hva var prisen?

  God jul 🙂

 29. Jeg føler det akkurat som deg! Skulle virkelig ønske julen varte lenger. For meg så er førjulstiden spesiell, mens etter 2.juledag, så er det liksom over ;P

 30. God jul og godt nyttår caroline! 🙂 Håper 2012 blir et like bra år som 2011 har vært! 🙂

 31. Kanskje et litt dumt spørsmål, men du vet vel ikke tilfeldigvis hvor de hvite sko/tøfflene er fra? De så så deilige ut 🙂

  Håper dere får en fortsatt fantastisk jul!

  1. Nå studerte jeg ikke bildet, men syns de er veldig like de jeg fikk av mannen min <3 De kjøpte han på Apotek 1. Og det er 30 % på dem nå i romjula 😉

   1. Fotballfrue

    Mine er fra Accsessorize 🙂

    – C

 32. Marita Ø

  Herlige gaver! 😀 Jeg er også storfornøyd med årets julegaver jeg fikk! Ny ipod touch + treningspakke, herlige hudprodukter og en times massasje for hele kroppen, deilige pumps (!), bare for å nevne litt, hihi! Jul <3 Det er en liten stund igjen før julen er over og nyttåret sniker seg inn, så det er bare å nyte hver eneste dag 🙂

 33. Hei,
  jeg lurer på hva du gjør for å lage slike bølger/krøller? Krølltang, bølgetang eller ruller?
  Håret ditt var nydelig 🙂

 34. Nei, gikk det så galt med alexa-veska? Du må impregner godt, ofte! Jeg har hatt min oak alexa i 2 år i januar. Jeg impregnerer den ca hver måned, og nå preller alt av. Men greit med en snill mann som kjøper en ny 🙂

 35. Uuææ, misunnelig på julegaven fr LK, han er virkelig en super mann – virker hvert fall sånn! 😀
  Men kan jeg spørre om hvor mye Alexaen koster i Norge? 🙂

  Ha en god jul videre! Juleklem <3

  1. Den koster ca 9000.

 36. Gunn Alice

  Det er så herlig med jul.Men det er ikke bare du som sitter med en klump i halsen over at gjestene drar. Min bror og mine foreldre dro ut døra for en time siden og skal begynne ferden over Haukeli til bake til Vestlandet, etter at dem har handlet litt hos naboen min Nordbyshoppingcenter. En handletur jeg ikke kunne være med på å utnytte dem siste minuttene med dem her siden jentungen ville sove og gubben er på jobb. Buhu

 37. Ååh! Jeg fikk en Mulberry lommebok til jul, og hørte bare bjelleklang! Skjønte ingenting, men så oppdaget jeg den utrolig flotte innpakningen. ååh! Elsk!

 38. Jeg kjøpte en Mulberry Bayswater for et par år siden. Den er også begynt å bli ganske slitt. Synes det er litt kjipt i og med at det faktisk er nokså kostbare vesker. Nå bruker jeg min ganske ofte, men uansett.

  Ser ut som dere hadde en super julekveld 🙂

 39. Christina

  Hvor er søsteren din forresten,og hva gjør hun der? 🙂 hvis man kan spørre!

  1. Fotballfrue

   Asia! Hun finner seg selv 😉

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *