Mobilblogg: Engelen Hugo

Hihi, se på verdens vakreste engel! Dette tikket inn på mobilen da vi var på Maldivene. Ser for meg mamma hyle av begeistring og pappa le seg skakk da de puslet med å få på han disse:

Tradisjonen tro er det egentlig bytur med jentene i dag, men det blir litt vanskelig ettersom jeg er her, og de er der. . Savner dere, jenter! Jeg har allerede invitert til tidenes slumber party i januar, så vi får ta igjen alt da ♥ Nå venter mannen på meg oppe i tv-stua. Vi har nettopp spist rester fra gårsdagen (surprise) og nå blir det gløgg med Home Alone. Juuuuuuuul ♥ 

For de av dere som kun får opp ett innlegg om gangen, jeg jobber med problemet. I mellomtiden kan dere klikke dere inn på facebooksiden min, der har jeg publisert alle dagens 3 innlegg, samt gårsdagens 2 😀

34 kommentarer

 1. Ingeborg

  Sååå nydelig <3 Ha en fin jul og kos deg masse 🙂 Klem

 2. Tihi, så utrolig søt! <3

  1. Fotballfrue

   😀

 3. Awww, mangler bare ring på hodet;)

 4. For noen koselig juledager du har hatt:) Og for en flott gave fra kjæresten din:)
  Men bare lurer på en ting, hvorfor er dere ikke sammen med familien deres enda mer? Jula er jo ikke over.

  1. Fotballfrue

   Vi reiser i bryllup fra torsdag til søndag. Svigers bor i Ålesund og mamma og pappa i Sarpsborg. Da blir det ganske vanskelig :/

   – C

   1. Og i går var det fem dager til torsdag, så skjønte ikke helt den. Virker litt trist.

   2. Fotballfrue

    Fordi vi har et liv her, og har akkurat vært på ferie i nesten 3 uker. Masse å gjøre her i huset, i tillegg til jobb 🙂 Alle foreldrene våre har også arbeid som de må på i romjula, så hadde ikke blit særlig avslappende.

    – C

   3. Aha, det forklarer saken. Glemmer av at alle ikke er studenter som meg:P Det ser uansett ut som om dere har kost dere maksimalt disse juledagene:D Oh bryllup må bare bli awsome:D

    Hege: Tipper Caroline og LK, hvis de hadde hatt mulighet, hadde vært sammen med familien sin. Som hun skriver går det dessverre ikke. Du får det til å høres ut som om hun ikke vil være sammen med familien, og det er ganske kjipt av deg.

   4. Fotballfrue

    Familien betyr hele verden for meg, og det føler jeg at jeg har uttrykt mange ganger. Synes det er rart og trist at Hege vil fremstille det på den måten hun gjør :/

    – C

   5. Det skjønner jeg godt. Vil du skal vite at jeg i alle fal har skjønt at både din egen familie og svigerfamilien din betyr alt for deg, så du skal ikke bry deg om den idiotiske kommentaren fra Hege. 🙂 Hun er bare en slem person som leter etter småting å ta deg for.

 5. ÅÅÅÅ så søt da. God jul Caroline!!!!!!!

 6. Hva spiser dere på julaften når dere går på lavkarbo?

  1. Fotballfrue

   Helt vanlig, tradisjonell norsk julemat, minus poteter 🙂

   – C

 7. Michelle

  Jeg har faktisk ikke merket noe problem på bloggen din 🙂 Så søt engel Hugo er <3 hihi
  Forresten, snakker om engler.. vet du når the Victoria Secret show vises på norsk Tv?? Er vell snart, er det ikke?? Kan jo ikke gå glipp av det! årets beste show!!

  1. Fotballfrue

   Tror problemet ligger hos de som har Internett Explorer, men det skal vist være fikset nå 🙂

   – C

   1. Nei, har mac/safari, og har kun klart å se ett, men nå er det fikset 😀

   2. Silje :)

    Jeg bruker mac (safari som nettleser), og hadde det samme problemet :/ Godt det er fikset nå da! God jul <3

   3. Fotballfrue

    Da var problemet verre enn jeg trodde, fikk nemlig bare tilbakmeldinger fra personer som brukte Explorer. Ser det har gått ut over statistikken min også :/

    – C

   4. Camilla

    Hos meg funker det i exsplorer, firefox og chrome…

 8. TIL ALLE SOM IKKE FÅR OPP INNLEGG!

  Klikk dere inn på innlegget, og oppe i hjørnet til venstre kan du klikke på forrige innlegg osv 🙂
  Er jo ikke vanskeligere enn det. .

 9. Aww, kjempesøt 🙂

 10. Nå funker alt normalt igjen 😀

 11. DwIghtinha

  Så nuuudelig da. Made my day.
  Var ikke klar over at din Alexa ikke likte flytteprosessen jeg. Men skjønner godt at du ønsket deg ny. Kan ikke leve uten min.

 12. ingrid Svendsen

  Ååååååhhhhhh så sinnsykt deilig 🙂 munnen hans minner om munnen til min Chivas når han er misfornøyd 😉 haha

 13. Ingrid Svendsen

  Å herregud, det tar litt tid å venne seg til helt nye ting, haha. Har ikke helt peil på iPaden!!! Skulle si at det er kos at dere har en så fantastisk jul, og at det er så herlig å se bilder av dere og familien!!!! jeg ønsker dere en fortsatt deilig jul og du ser bare helt smashing ut som vanlig 🙂

 14. har moren din vært i syden? Siden hun er brunere enn deg, tenkte jeg.

  1. Fotballfrue

   Ja, de har vært i syden.

   – C

 15. Hei 🙂
  Jeg lurte på den liten ting. Du trener jo masse, men er du aktiv de dagene du har treningfri også? Jeg kjøpte meg skritteller for en tid siden, og går/løper som en gal for å oppnå 15 000 skritt om dagen. Har du et tilsvarende mål?

 16. Savna du søsteren din i jula?
  Er hun fortsatt i Asia?

 17. Så skjønn<3

  jeg har lest bloggen din lenge, men det er første gang jeg kommenterer, ville bare takk for kode til salget på nelly, takket være deg har jeg et par flotte nike sko på vei i posten til halv pris 🙂

 18. Hihi, så søt! Kos dere videre i romjula!

 19. Tiiihiii for en søtis!

 20. Victoria Madeleine

  Hahaha, herregud så nudeli’ da 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *