God jul, herlige mennesker!

God julemorgen!

Her står jeg i verdens deiligste morgenkåpe, og er veldig klar for å gå opp på soverommet igjen for å vekke Lars-Kristian med julestrømpe og nytraktet nespressokaffe. Dette er den andre julemorgenen vi har sammen, utrolig deilig og veldig romantisk. Siden vi har gjester skal vi ligge i sengen og se på NRK: Snekker Andersen (obligatorisk), 3 nøtter til Askepott (savner deg søstra miii!) og Reisen til Julestjernen. Så vekker vi i hvert fall ingen. Utover dagen kommer mamma, pappa, farmor og Hugogutt. Gleder meg som et barn! Det er vel egentlig den beste julegaven jeg kan få, når jeg tenker meg om. .

Her er min julegave til dere: Tilgang til det hemmelige salget til Nelly.com før alle andre! Koden dere bruker er FOTBALLFRUE, og dere logger dere inn ved å klikke her, eller på banneret.

Ha en fantastisk kveld med familiene deres, så blogges vi kanskje før kvelden setter inn?  Jeg har forresten hatt tekniske problemer med bloggen siden i går kveld, tellesystemet er også nede. Så om noen vil hjelpe, blir jeg veldig glad 😀

78 kommentarer

 1. God jul Caroline og Lars Kristian 😉

 2. Såå koselig 🙂 God jul Caroline! Kos deg masse sammen med familie og venner 🙂

 3. Ha en superfin jul, Caroline! Håper du får en kjempefin dag med fine gaver og god mat!

 4. God jul, Caroline! Kos deg masse sammen med dine kjære! 🙂

 5. Marthine

  God jul til dere og familien, Caroline <3 Håper dere får en fantastisk julefeiring i d nye, vakre huset deres 😀 Juleklem fra meg <3

 6. God jul, søta! 🙂

 7. Marita Ø

  God Jul, Caroline <3 Ha en fantastisk julaften! Her ventes 13 stykker til bords, og lutefisk. Mmm 😀 Juleklem fra meg.

 8. God jul, Caroline! =D

 9. Tonje Cathrine

  God jul Caroline! Håper dere får en flott feiring.

 10. Så kos! God jul 😀

 11. Lurer på hvor julestrømpen er fra?? Har lett etter en som den (hvit med enten engler eller snømann på) lenge… Super takknemlig hvis du kan svare på det 🙂

  1. Fotballfrue

   Trooooor jeg kjøpte den et sted på house of oslo. I fjor 🙂

   – C

 12. Jeg fikk et smykke fra Treasures til jul av venninnen min, og jeg ble så glad! Det var utrolig fint, og ikke minst var det ekstra gøy når det var fra butikken din 😀 Ønsker deg en riktig god jul 🙂

 13. Hvor er den fine morgenkåpen fra? Så nydelig ut! GOD JUL 🙂

 14. Henger meg på den!:) Kunne tenkt meg noe lignende selv 😀

 15. therese

  Hei og god jul Caroline! 😉 har dere byttet over til nespresso maskinen igjen? mener å huske at dere handlet dolce gusto circulo? og i såfall hvorfor? vurderer å handle ny maskin i år, men litt usikker på hvilken:/ klem!

  1. Fotballfrue

   Vi har begge 🙂 Foretrekker Nespresso 🙂

   – C

 16. Elisabeth F

  Så utrolig fin badekåpe! Hvor er den fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *