Dagen før dagen

Merkelig hvordan ting forandrer seg som årene går. Etter hvert som man blir voksen. Da jeg var liten jente, var lille julaften neste like stas som selve julekvelden. Vi spiste alltid grøt, og pappa hadde alltid det samme showet for oss tre andre: Lot som om han fikk mandelen. Vi var like oppgitte hver gang. Etter grøten sang alltid Putti Plutti Pott og Dizzie Tunes ut av høytalerne, mens ivrige barnehender gled over julekuler og annen julepynt. Før klokken nærmet seg tolv, krøp vi under dynene, med mamma på sengekanten som fortalte om alt som egentlig hendte natt til julekvelden. Om alt som våknet til liv.

Det å være voksen er annerledes, det er uvant og rart. Men likevel er det en egen lykke ved det, og det å kunne invitere familien vår til vårt eget hjem i julen, føles så. . fantastisk. Uvirkelig. Tenk å ha muligheten til å videreføre gamle tradisjoner, men også skape nye. Det er noe helt spesielt. Julen betyr så mye for meg.

I dag har jeg pyntet meg med kjolen min fraCameo. En ny favoritt. Dresset den litt ned ved å bruke en oversized skjorte over.

Vi var tidlig oppe, og jeg har drukket kaffe fra julekopp mens jeg har ordnet meg. Nå blir det treningsfri frem til mandag.

Nå skal vi avgårde for å handle siste rest. Senere kommer familien Eriksen fra Ålesund, og ikke minst, Ronaldo! Herlighet, som jeg gleder meg til å se den lille pelsdotten igjen 😀 I morgen kommer familien Berg og lille Hugogutt. Savner han så fælt!

50 kommentarer

 1. Så koselig innlegg! Ønsker deg og dine en riktig god jul 🙂

 2. Vakkers skrevet Caroline:)) Du er vakker!!! God Jul til dere:))

 3. Cathrine

  Du lyser opp dagen min, Caroline! Alt går så mye bedre når jeg har fått lest et innlegg fra deg 🙂

  Masse god jul, til både deg, lassegutt, hundene og familien deres som kommer! 🙂 Jeg gleder meg til disse juledagene med dere! Ikke for det at jeg skal hjem til dere, men via blogginnleggene! Hehe

 4. Hvor mange er det som skal bo hos dere i julen da?
  Kjempefine bilder 😉
  Er det boblebad?Ser fantastisk ut!

 5. Ønsker deg en fin lille julaften!

 6. Caroline, du skriver så vakkert! Fikk helt tårer i øynene da jeg leste dette.
  Jeg ønsker deg en riktig god og fredelig jul! Måtte den bli fylt med varme og kjærlighet!
  Stor juleklem fra meg

 7. Du kan virkelig det å sette ord på ting!! Det er utrolig hvordan bare små innlegg som beskriver AKKURAT de følelsene jeg stiter med treffer midt i hjertet <3

  Vi får også besøk ikveld. Nå gjelder det bare å nyte hvert minutt av disse dagene 🙂

 8. Så bra at vofsene kommer hjem igjen!

 9. Kristine

  Hørtes koselig ut! Du får ha en superkoselig jul! 🙂

 10. Hihi, pappa gjør akkurat det samme! 🙂

 11. god jul til deg og dine! du er fantastisk <3

 12. God jul til deg og familien din 🙂 Så koselig du har fått det i nye huset ditt:)

 13. God jul og kos deg masse med familie og kjære i jula 😀

  https://inamakeup.blogg.no

 14. Christine Iversen

  GOD JUL til deg og dine!!

  Nyyyt dagen og gled deg med familien:)!!

  Julehilsen fra Christine

 15. Gunn Alice

  Fin blog du har. Du er veldig flink til å skrive; lettlest, og jeg ser alt så levende for meg.

  Det er nok bare en mellomstasjon i livet nå hvor julen ikke er som den en gang var. Når du en gang får barn vil du oppleve julen gjennom deres øyne og du vil kansje komme til å glede deg til jul lenge før pakkekalenderen henger på veggen.

 16. Så koselig 🙂 Håpa du får en kjempefin dag!! 😀

 17. Så herlig og flott innlegg, nydelig skrevet… 🙂 Kos deg masse i jula! Lekker brunfarge forresten, fin du er!! 😀

 18. holder krøllene dine seg hele dagen? har alltid problemer med at mine slakker seg
  men så har jeg utrolig tungt hår også da.. =/

 19. God jul, Caroline! Ønsker deg å dine ei herlig juletid 🙂

 20. Så nydelig det er hos dere, og så koselig at også du tar med kaffekoppen på badet 😀
  Håper det ordnet seg med den siste gaven, og at du får en herlig julefeiring sammen med dine nærmeste.

  Jeg må si meg enig med deg i det at det er litt rart å plutselig oppdage at man selv skal begynne å ha julefeiringene, og at det «generasjonsskiftet» som kommer i alle familier med jevne mellomrom også når ens egen.. Samtidig er det jo som du sier helt fantastisk, og nå får du jo bestemme selv hvordan jula skal være hos dere!

  God jul!!

 21. Hehe, jeg er like gammel / ung som deg, og føler meg langt fra voksen. Det til tross for at jeg har samboer, leilighet og hund, hehe. Jeg blir som et barn ved jul, og i år er intet unntak – lille julaften går så seeeint! God jul, kjære fotballfrue <3

 22. Hvordan lager du de nyyydelige krøllene som du har her? Bruker du rettetang?:)

 23. Carina Lyng

  Hvor mye betalt får du for å skrive om cameo så ofte? Klærne derfra er jo ikke fine en gang.. skuffende.

  1. Fotballfrue

   Får ikke betalt for dette innlegget 🙂 Da må jeg skrive det, vet du 😉 Jeg ELSKER klærne fra Cameo, så smaken er nok som baken 😉

   – C

 24. Du ser så nydelig ut 🙂 Ha ein fiiin dag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 25. Så nydelig skrevet. Flott å lese en blogg som din. Rart å være den som får gjester. Enig med deg. Mye å tenke på, men veldig fint å bli voksen!!!

  God jul til deg og alle dine.

 26. Du er fin i kjolen.Skriver så fint om julen,forventingene,gledene. du virker så klok og avbalansert. Elsker bloggen din.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Elin <3 Du er så god!

   Klem!

 27. Åå jeg syns det er så gøy å komme innpå bloggen din! Finner alltid inspirasjon her uansett hvilket innlegg det er, om det er outfit, oppskrifter eller sminke/hår! Du er et bra forbilde for unge damer, og iallefall et forbilde for meg!:)

  Håper du får en god jul ilag med dine kjære Caroline, det skal iallefall jeg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det samme til deg <3

   Klem 🙂

 28. God jul ønskes dere 🙂

 29. du er utrolig vakker du Caroline! håper julen din blir alt du drømmer om 🙂 tenker det blir gøy å se de søte hundene igjen 😀

 30. Hei. Beynte å følge bloggen din når dere kjøpte huset i Siljan. Utrolig vakkert og gjennomført. Synes du gjør en flott jobb med bloggen din. Variert og interesant stoff. Lurer på hvilken str. du har på kjolen? Snasen go`bit… ;0) Jeg er vel omtrent som deg…. men vet ikke om jeg må bestille str. 34 eller 36? Takker for evnt. svar. Ønsker deg og dine ei flott julehøytid. Mvh Randi.

  1. Fotballfrue

   Jeg har XS, og den er litt for stor :/ Gå for 34 🙂

   Takk for fine ord 🙂

   Klem!

 31. Ah, Caroline, denne bloggen må du titte innom.

  https://rogrhjem.blogspot.com/

  Nydelig blogg! Det er et kjærestepar som driver å bygger seg hus – ganske likt deres. Masse inspirasjon til deg. Ikke at du ikke har det i fra før, men litt påfyll skader ikke:) Fantastiske godbiter synes jeg i allefall <3

  God jul til deg!

 32. Dwightinha

  Der oppsummerte du i grunn på en vakker måte de samme følelsene og minnene jeg har rundt dette.
  (og, så ser jeg at mitt Moschino belte kjøpt i Tokyo i 1988 nå trygt kan tas frem igjen. Veldig gøy).
  Ønsker dere begge en riktig God og fredfyllt Jul. Alt godt for 2012 ønskes dere både på det personlige og karrieremessige plan. Synes det er så hyggelig at du reflekterer over slike verdier som mange desverre offrer blant stress, mas og kjas. Take care.

 33. Gleder meg til et vakkert julehus i Siljan:) Blir utrolig hyggelig – klem a dopo 😉

 34. Så fint og rørande innlegg, Caroline. Du er veldig reflektert, og har mange fine tankar, som eg er glad for at du deler med oss. Kjenner meg igjen i alt du skriv her, me skal og skapa «vår» jul i huset her i år, det er ei god kjensle! 🙂

  måtte jula bli fin for deg og dine, vakre jenta! 🙂

  klem

 35. Hei Caroline!
  Flott blogg og bra innlegg!
  Siden du har forflyttet deg til Siljan, som ikke er så alt for langt unna Skien, (hvor jeg bor) tenkte jeg å tipse deg om Live på herkules, en flott butikk som selger serviset i den serien du har. Er det ikke Green Gate de kaller den? Den rød over. SÅ vet du det 😉 Ellers anbefaler jeg Home and Cottage også, der har de også mye fint! Håper du får en flott jul i Siljan og at du trives i disse trakter 🙂
  God jul!

 36. Kos deg masse i julen :))

 37. hei! liker så godt den korsetten fra versace, litt usikker på størrelsen. åssen størrelse har du?

  1. Fotballfrue

   Jeg har 34 / XS 🙂

   – C

 38. Har søsteren din kommet hjem eller er hun fortsatt ute og reiser?

  1. Fotballfrue

   Hun kommer ikke hjem før i juli 🙁 Utrolig trist 🙁

   – C

 39. Hei Caroline!

  Beklager for et spørsmål som ikke hører hjemme under innlegget, men du er den beste LCHF ambasadøren jeg vet om, derfor må jeg spørre deg.

  Jeg vurderer å gå over på en LCHF-livsstil, men førj jeg virkelig setter meg inn i det, lurer jeg på om det passer for meg. Per dags dato spiser jeg nærmere psmf (ikke som en diett, men som en livsstil), grunnet allergier. Jeg tåler ikke mel, egg eller nøtter, mandler og kokos. For å toppe det hele, så er ikke kroppen min så glad i meieriprodukter.. Grunnet mye diabetes i familien, ønsker jeg et LCHF-kosthold, men jeg tror ikke det er det rette for meg, grunnet alt jeg ikke tåler?

 40. Hei! Mulig dette har blitt spørt om før i kommentarfeltet, men skulle ikke du ha en julekalender i år? 🙂
  Ønsker dere en fin jul og ett godt nytt år! 🙂

 41. Jeg gleder meg kjempemye til julen! Selvom jeg ikke får julestemning når det ikke er noenting snø og 8+ grader ute…

 42. Christina

  Så utrolig fint å lese dette innlegget!! Håper du og dine får en kjempefin jul♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *