Bryllupsgjest på nyttårsaften: Kjolen

Lovte å vise dere kjolen jeg skal bruke i bryllupet til fantastiske Kim & Christine på selveste nyttårsaften. De skal smis i hymens lenker på Geilo, og vi reiser dit allerede om en uke. Jeg gleder meg sånn! Sikker på at dette kommer til å bli den beste nyttårsaften noensinne, både for gjester og brudepar.

Kjolen jeg skal bruke er fra Sherri Hill. Jeg bestilte den fra onlineformals.com for en stund siden, den er så fin!

Du finner den her, jeg har fargen lilla.

Nå har vi fått gjester fra Ålesund, utrolig deilig å se Ronaldo igjen! Det ordnet seg sånn ca. med gaven til Lars-Kristian. Jeg fant ingenting i dag, men jeg har jo kjøpt en del fra før av, så det får være bra. Hastehandel fungerer sjelden. .

Håper dere har en helt herlig lille julaftenkveld! Sender alle en diger klem, tipper vi er mange som gleder oss til i morgen ♥ 

Psssst. Klikk dere inn i 09-tiden, så skal jeg avsløre en kode til hemmelig julesalg hos Nelly.com 😀

75 kommentarer

 1. Silje Kristin

  Wow, kjolen var helt nydelig! Kos dere masse med familien! 🙂

 2. Åh! Det var en utrolig nydelig kjole altså!!!! :)))

 3. Jeanette

  åh! herlighet så lekker kjole! Bryllup på nyttårsaften er sikkert helt magisk! Den kjolen var bare wow! Du har så god smak!

 4. den var såå fin !

 5. Amazing dress i like it

  Merry Christmas!

  Xo,
  themagicstyle-by-nari.blogspot.com/

 6. Åh, jeg er sikker på at du kommer til å se helt nydelig ut! Kjolen var helt fantastisk 🙂 og ja, jeg gleder meg som et bittelite barn til i morgen 😀

 7. Sikker på at du kommer til å se fullstendig nydelig ut i den kjolen! 🙂 God jul, kos deg masse 😀

 8. Åh! For en kjole!!! Du kommer nok til å se nydelig ut i den! <3 god jul til dere og gratulerer så mye med det nye huset! 🙂 lurer på om du kan hjelpe meg med en sak .. Skal på james bond fest med senteret jeg jobber på… Hva slags kjole skal jeg ha da?! Lang eller kort?

 9. Katrine S

  Hei! Veldig fin kjole! Hvor kan man få kjøpt belte du har på deg?

 10. Du kommer til å bli sååå fin i den kjolen!
  God jul Caroline!

 11. Thea Marie

  Kjempe nydelig kjole Caroline!
  Men du må ikke overstige bruden da! 🙂

 12. Veldig vakker kjole og nydelig farge. Det kommer til å bli et strålende bryllup tenker jeg, og du kommer til å få beundrende blikk i den vakre kjolen. God lille juleaften og veldig god jul til deg og mannen.

 13. Den var kjempe fin!

 14. Den kjolen var utrolig fin. Du kommer nok til og se flott ut i den! 😀

 15. Oh, hello! Nå fikk jeg lyst til å bruke penger jeg ikke har… Nydelig!

 16. Nydelig kjole)))God Jul og Godt Nyttår til deg, dine og de søte hundene Klem fra Astrid 🙂

 17. WOW! Nydelig kjole, den kommer til å bli såå fin på deg!

 18. Nydelig kjole! Du kommer til å stråle i den (men det hadde du sikkert gjort uansett hvilken kjole du hadde valgt :)) Det stod forresten et sitat fra ferieturen din på en av de siste sidene i VG dag, men det vet du kanskje 😛 GOD JUL, søte deg!

 19. Marita Ø

  Wow, du kommer til å stråle i den kjolen, Caroline! Gleder meg til å se den på 😀 Ha en herlig lille juleaften dere, her ventes det på gjester og rakefisk, mmm 🙂 Nå er det virkelig jul kjenner jeg. Lykke! 🙂

 20. Hadde dere ikke to hunder? Er en stund siden jeg har lest bloggen din nå skjønner du.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Hugo kommer i morgen 😉 Vi har to.

   – C

  2. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 21. wow, for en nydelig kjole:) En drøm<3

 22. Så utrolig nydelig kjole 🙂
  Men er det i morgen tidlig klokken ni du legger ut koden til julesalget, eller er det i kveld? 🙂
  Sitter jo her og oppdaterer hvert minutt, haha.

  1. Fotballfrue

   I morgen tidlig 😉

   – C

 23. wooow, nydelig kjole :-))

 24. Ejj du bliver SÅ fin i den. elsker hjemmesiden du linker til, har lyst til at købe de fleste af kjolerne. Ved du om man skal betale fragt?

  <3
  Pia Sabine

 25. Silje maria

  Klokken er over 21.00 nå.. 🙂

 26. Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i den kjolen?:) Blir så usikker når det er amerikanske str, og de hadde fantastiske kjoler på den siden!

  1. Fotballfrue

   Strl. 0. Den sitter som et skudd!

   – C

 27. Nydelig kjole 🙂

 28. Hvor er søsteren din ute og reiser, og hva gjør hun på? 😀

  1. Fotballfrue

   Hun gjør ingenting, bare tar et friår for å reise. Hun er i Asia 🙂

   – C

   1. Så gøy 😀

 29. Jeg elsker virkelig Sherri Hill kjolene!

 30. Oh my, kanskje en av de vakreste kjolene jeg noen gang har sett. Tipper du kommer til å se smashing ut, og regner med mannen skal ha matchende, lilla slips? ;P Ønsker deg en riktig god og fredelig jul med familie og dyr. Stor klem 🙂

 31. Så utrolig fin kjole du har shoppet deg. Så gøy og se at du skal i bryllup og feire nyttårsaften på Geilo (jeg er fra Geilo).

 32. Jeg bor på Geilo 😀

 33. For en kjole :O Jøss! Ekstremt nydelig med alle paljettene som faller nedover brystet 🙂

 34. Kjedelig at man bare ser ett innlegg på bloggen din. Altså det siste 🙁

  1. Fotballfrue

   Er det i orden nå?

   – C

   1. katinka

    Nei det er ikke i orden!

   2. Nora C

    Nei :/

 35. Den var dritlekker, og du kommer nok til å være like vakker som alltid 😀
  Riktig god jul til familien Berg Eriksen <3

 36. God Jul! <3

 37. Elisabeth

  For en vakker kjole, gleder meg til bildene kommer etter bryllupet 😀 lilla er bare så vakkert!

 38. Den var heilt nydelig 😀

 39. ÅÅÅÅh, kjolen din er var utrolig nydelig!

  Jeg skal i et bryllup selv og så en kjole fra samme side som jeg vil bestille. Hvor lang tid tar det med frakt? Og hvor mye koster denne frakten cirka?
  Håper på svar!!

  😀

  1. Fotballfrue

   Bare send en mail og hør, de er kjempeflinke på kundeservice 🙂 Husker ikke helt hva jeg betalte i frakt :O

   – C

 40. Jeg kjøper Forget your boyfriend-sko på Nelly, en uke etterpå står det om de på bloggen din. Forrige uke fikk jeg nettopp denne samme kjolen fra Sherri Hill av kjærest i bursdagspresang, som jeg selvfølgelig har plukket ut selv. Kjolen er uansett fantastisk, uansett hvor mange i Grenland som bærer den på nyttårsaften. Men håper for Guds skyld det ikke er fler av oss:D Og heller ikke at folk tror jeg er stalker og kjøper alt du kjøper! Uansett, god jul – fra Bølehøgda.

  1. Fotballfrue

   Haha, fantastisk 😀 Da har vi vel bare samme smak, tenker jeg 😉 Jeg skal jo uansett bruke den på Geilo 😉

   Klem!

 41. Kjempe fin:)
  Kan du legge ut lenke til den gule kjolen du brukte for en stund siden, på et bryllup tror jeg det var?:)

 42. NYDELIG kjole! Fy søren..

 43. Er det bare jeg som får opp ett innlegg på bloggen når jeg klikker meg inn? Scroller nedover, men det er bare ett innlegg på framsiden din..

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke det problemet, får bloggen opp i både chrome og safari 🙂

   – C

  2. Jeg får også opp bare et innlegg på fremsiden når jeg scroller nedover!

  3. Cassandra

   Samme her, kommer bare opp ett innlegg. Bruker Safari.

 44. Kan du fortelle hva du hadde tenkt å kjøpe til Lars-Kristian? 🙂

 45. Nå er det ni-tiden 😉 hehehe! Ønsker deg ei skikkelig god jul Caroline <3 Liker å lese innom bloggen din, men jeg ikke skrevet kommentar her før! Jeg tenkte det var på tide ettersom jeg er fast leser :)) Håper virkelig dere får ei koselig jul, slapp av og kos dere masse!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for kommentar 😀 Innlegget kommer 09.00 😉

   God jul 😀

 46. Ps. HOHO, når blir det BABY? ;-))))

  1. Fotballfrue

   Haha, vi får se 😉

   – C

 47. En veggblomst

  Åh, den kjolen var nyyydelig! Og lilla er jo selvfølgelig yndlingsfargen^^

 48. Så stiligt at det er på Geilo, jeg skal være på hytten min bare en halvtime (eller litt mindre) fra der på nyttårsaften:) Jeg og familien min pleier å handle der og jeg var også på rideleir der i 2008. Det er en fint sted å være om vinteren:)

 49. Kjempefin kjole! Bryllup på nyttårsaften er på en måte litt spesielt, og på en måte helt fantastisk kult!

 50. Sån otroligt vacker klänning! Hoppas du har en underbar julhelg förresten..

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 51. Heia:)
  hvor mye betalte du for den?
  å hvordan betalingsmåte valgte du? 🙂

 52. Hei! Denne kjolen var nyyydelig. Men hvordan var den rundt puppene? er det stretch eller hvordan sitter den? hehe. har veldig lyst å bestille den selv, håper du tar det som et kompiment:) GOD JUL:D

 53. Du måtte selvfølgelig få med på bildet at du er en size 0! Haha. Kvalmt… Ikke kult å ha anoreksia og være kun kroppsfiksert…

  Dumme, dumme, lille jente…

  1. Fotballfrue

   Ditt idiotiske menneske! Kvalmt av deg å legge merke til det, fokuset er på merket, ikke på størrelsen. Likevel har jeg fått spm. om hvilken strl. jeg har i den, fordi folk LURER. Et liv <3

 54. Kjolen var kjempe fin. Men syns personlig selv at hvis man skal i bryllup så må man velge noe som er litt enklere for å ikke overskinne bruden. Men fin var den!:)

 55. Hei Caroline:)
  Nydelig kjole, og inspirerende blogg som alltid 🙂
  Er kjolen små eller store i str? Er det glidelås bak? Kunne tenkt å kjøpe en slik selv til en av dagene før bryllupet mitt.
  Jeg er mellom small og x small, blir size 0 for liten da? Hjelp!! Hater å handle us str på nett 😉 heheh!

  Klem fra meg <3

 56. Lise-Mette Strand

  Hei caroline!

  Jeg skal bestille denne kjolen på nettet og lurte derfor på om du kunne svare meg på noen spørsmål!
  Hvor lang tid tok det før du fikk varen etter du bestilte?
  Og er størrelsen normale i forhold til norske størrelser? Er en 34 en reell 34 størrelse?

  Håper du kan svare meg raskt!! :))

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg vil si det er en 34 🙂 Det tok 1 uke, de hadde kjolen på lager.

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *