Veldig gammelt

Drikker morgenespressoen min fra moccakopper jeg har arvet av mimmi. Er de ikke skjønne?

Hun arvet de igjen av moren sin som fikk de i bryllupsgave, så disse er noen år..


Det er ekte porselen, så de veier ca. ingenting. Jeg føler nesten at jeg drikker av koppene jeg selv brukte til å leke teselskap med dukkene mine da jeg var lita jente. Hehe 😀

Kom nettopp hjem fra en rundtur Skien og har kjøpt inn dyner, puter, håndklær og sengetøy til gjestene som kommer dagen før dagen. Nå er det på tide å komme seg i dusjen, og sette i gang med baksten. Blir nok en tur til byen på meg i morgen også, jeg mangler nemlig noe utrolig viktig: Den største gaven til Lars-Kristian. Det jeg hadde tenkt til å kjøpe gikk ikke i boks, så ja. . Litt angst har jeg nå, kan du si. . Satser på at det ordner seg!

35 kommentarer

 1. Søte.. Sånne har jeg og søsteren min og.. Delte 12 etter oldemor.. Står bare til pynt, tør nesten ikke røre de:):). Kose deg masse i jula og nyt jula i nytt hus og familie og hunder samlet:):)

 2. oo, lykke til med gave til mannen i hvertfall da 😀
  Får vi se noe antrekk fra i dag, og får vi vite hva det er? :p

  1. Fotballfrue

   I dag er det bare treningstøy her, alt går i 110 :O I morgen blir det antrekk 🙂 Forteller gaven etter jul 😉

   – C

 3. Vakkert! Ha en herlig jul og Godt Nytt År 🙂

 4. Veldig fint servise, men jeg tror du kanskje regnet litt fort der 😉 Om jeg går ut ifra at mimi kanskje rakk å bli 80 år, så måtte moren hennes ha giftet seg over 20 år før mimi kom til, og da er de bare litt over 100 år gammel. så FLERE 100 år var vel å ta i 😉
  Men jeg er også glad i arve gammel kvalitet, har raidet den gamle hytta vår etter fine ting og fant utrolig mye fint og morsomt. Bl.a. servise som tyskerne la igjen etter 2.verdenskrig da de tok hytta vår, med hakekors på… Tok IKKE med meg de hjem for å si det sånn :p

  1. Fotballfrue

   Haha, sant :p

   Uff, det skjønner jeg! Men likevel, gøy med funn som akkurat det 🙂 Bare å vite at de har vært der *grøss*

   – C

 5. Huff, lykke til! Håper du får ordnet gave!

 6. Jeanette

  Kjempefine! Min mormor har noen som er nesten like.

 7. Dwightinha

  Å, så deilig med god gammeldags flortynt porselen. De lager jo nesten ikke bone-china porselen lenger.
  Ihvertfall langt mellom utvalget her hjemme. Men kaffen smaker 100 ganger bedre i slikt materiale.
  Veldig gøy med slikt arvegods, og så er de jo erketypiske for tidsepoken hva mønsteret angår.

 8. De var helt nydelige!

 9. Velkommen hjem! 😀
  Elsker gammelt servise, og det her var heelt nydelig! Er mønsteret noe lignende ett mønster green gate har? Mener å ha sett noe lignende!

  God jul til deg og dine 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kan kanskje minne litt? 🙂

   God jul tilbake <3

 10. Heldigvis er jeg ferdig med alle mine julegaver for i år, lykke til 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg var i utganspunktet ferdig i oktober/november :O

   – C

 11. Ønsker deg en riktig god jul og et spennede 2012:))

 12. Kristine

  Heisann!

  Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt juletreet?

  1. Fotballfrue

   Plantasjen 🙂

   – C

   1. Kristine

    Takk! Må innrømme at dette var fint, selv om jeg alltid har vært sånn i mot kunstige trær… Men så har det kommet mye fint på markedet da 🙂

  2. Fotballfrue

   Plantasjen 🙂

   – C

 13. Kjempe fine porselens kopper! Elsker dem ♥

 14. Koppene var utrolig søte 🙂 Så noen lignende til salgs på noen bruktutsalg. Og hadde utrolig lyst på de, så angrer litt på at jeg ikke kjøpte de.

 15. Så utrolig vakre 🙂

  Er så koselig å ta frem gamle ting som har vært i familien. Og så synes jeg det er en så fin måte å minnes alle de gode stundene som jeg har hatt sammen med mine kjære besteforeldre, som ikke er her lenger er blandt oss nå.

  Håper du nyter kaffen i de fine koppene og at det frembringer gode minner hos deg også 🙂

  Ønsker dere en fin og fredfull jul!

 16. Elisabeth

  Huffa meg, håper du finner det du håper på da! og utrolig fine kopper:D

 17. Nydelige:)

 18. kjempefine kopper. både viktig å se på men også å tillate seg å bruke dem en og annen gang også, synes jeg. tvi tvi for den store gaven til mannen da, vi får kanskje vite hva det er etter juleaften? hehe, nyskjerrig vettu

 19. sukk så nydelig

 20. Marita Ø

  Bildet av huset deres i innlegget under, var helt nydelig! 😀 Lykke til med gaven i morgen, håper du snart finner juleroen i kroppen og kan senke skuldrene litt 🙂 Ahh, hvor deilig det blir med litt ferie og kos med nære og kjære nå! Klem til deg Caroline 🙂

 21. Lykke til!! 🙂 Ser så utrolig koselig ut i det nye huset deres. Og jeg tipper (ikke det at jeg tror du ikke klarer å fikse gave) at Lars-Kristian tilgir deg om gaven blir forsinket 🙂 GOD JUL!!!

 22. Guri så sjarmerende servise!

 23. Nydelig servise! :)) Velkommen hjem og God Jul til dere <3

 24. Så fint!

 25. Så fint servise! Jeg synes sånne litt eldre «detaljer» setter prikken over i´en i ett hus! 😀

 26. Juletreet deres er så fint pyntet! Håper dere får en kjempefin jul ! 😀

 27. Susanna K

  Hei, er det mulig å få vite hva som står under koppen? 😉

 28. Det service har vi også!! Arvegods.. Har faktisk komplett service, med abosolutt alt som hører med. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *