Stemning

God morgen, fininger! Endelig har jeg fått sovet ut litt. Tror faktisk jeg kunne sovet til langt ut på dagen i dag, men det har jeg ikke tid til. Julen skal på plass i både Siljan og i sjelen, så da er det bare å sette i gang. Juletreet ventet på oss da vi kom hjem i går, er så glad vi pyntet det før vi reiste ♥ 

Snøen har kommet rundt julehuset! 

Pyntet litt på peisen i går, men er ikke helt ferdig. . 

Bokstavene og vingene kjøpte jeg hos Kremmerhuset i fjor, mens Mariastatuen og lyktene er fra Kremmerhuset i år. Kulen er fra Danmark.

Senere skal vi ut for å handle siste rest av mat og nødvendigheter til julaften, og jeg skal brette opp ermene, lage småkaker og kaker. Så må jeg bli ferdig med pyntingen av huset, men først blir det frokost og trening på ELIXIA. Det skal bli skjønt å løpe 1 mil igjen, lurer på om kroppen kommer til å få sjokk. Haha 😀

Ha en fin dag så lenge, så skrives vi snart. Deilig å føle at jeg har skikkelig tid til bloggen igjen, har faktisk savnet hverdagsbloggingen, jeg ♥ 

80 kommentarer

 1. dere har så utrolig fint hus! har dere kjørt dere en runde gjennom hele siljan? jeg bor også i siljan, heh :))

 2. Michelle

  kjempe koselig 🙂

 3. Så fint hus! Du burde se på http://www.sverdrupgi.no, de har så mye fint! 🙂

 4. Velkommen hjem til Norge!:)
  Håper dere får en koselig jul<3

 5. velkommen hjem, huset deres er nydelig!

 6. kristinostlid

  Den statuen er av madonna:)

  1. Fotballfrue

   Ok! 🙂

   – C

 7. Anneline

  Utrolig fint hus! Hvor i Siljan ligger det? (nord,sør) 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *