Noe annet enn julemat

Denne dagen kan beskrives med ett ord: KAOS. Vi har ikke rukket å gjøre noe annet enn å handle etter trening, og først nå har vi fått satt oss ned med middagen. Det blir gjerne sånn når julen plutselig er rett foran nesen på deg fordi du tok ferie. Men det er litt deilig å stresse til du får hjertebank og roser i kinna også da, kjenner liksom at du lever. Haha 😀 I morgen skal jeg i det minste rekke å kle meg i noe annet enn treningstøy, for da skal den siste julegaven i boks. Herlighet, tror faktisk jeg aldri har handlet på lille julaften før, en slags regel for Caroline. Men regler er uansett til for å brytes. .  en eller annen gang. Og nå er det KRISE. Uansett, oppskriften på salaten jeg lagde i kveld tenkte jeg å dele med dere, den var så GOD!

Dette trenger du: 

 • 3 bokser tunfisk i vann
 • kapers
 • dill
 • salt og pepper
 • majones
 • seterrømme
 • avocado x 2
 • crispisalat
 • fetaost
 • en neve soltørkede tomater, kan droppes. Jeg ville bare bruke de til noe.

Slik gjør du: 

Klem alt vannet ut av tunfisken.

Del avocadoene på langs, fjern steinen, og grav ut innmaten med en spiseskje.

Ha innmaten i en stavmixer, og kjør til alt er en glatt masse.

Tilsett 5 spiseskjeer majones, 1 spiseskje rømme, og smak til med salt, pepper og dill.

Ha blandingen over i en bolle, og tilsett tunfisken.

Skjær opp ønsket mengde crispisalat (jeg brukte hele pakken).

Tilsett resten av ingrediensene. .

. . og bland godt.

Kanskje noe du kan lage i romjulen, når julemat får nakkehårene til å reise seg? Håper i hvert fall det smaker 😀

34 kommentarer

 1. Litt deilig med en oppskrift på noe annet enn julemat, jeg er (nesten) lei før julen faktisk er her. Takk for oppskrift! 🙂

 2. Så litt spesielt ut det ferdige bildet, men håper det smakte 😀

  https://inamakeup.blogg.no/

 3. Hvordan trente du? Har treningsfri nå siden kroppen sa stopp i går . . . magen er ikke god når jeg skal løpe, funker i max. 10 min før man må kaste opp… Godt tegn til at kroppen trenger hvile… ÅH, dårlig samvittighet 🙁

 4. karoline

  kan vi få sunne julegodt oppskrifter?!

 5. Kjenner til kaos-følelsen, har ikke hatt annet de siste dagene! Haha. Men nå er det bare jobbing igjen, så er jeg klar for juledagen. Salaten må prøves, hørtes veldig godt ut! Klem

 6. Er det Braun prosessor du har? Lignet veldig på den jeg har=) Så forresten veldig godt ut.
  Apropo julemat, gleder meg sykt til pinnekjøtt og svineribbe, hva pleier du å spise?

  1. Fotballfrue

   Braun, ja 🙂

   Vi spiser svineribbe, pinnekjøtt, sosisser, medisterkake, brun saus etc 🙂

   – C

 7. Jeanette

  Vis du skal ut å kjøre i morra burde du være tidlig ute, men mindre du liker å sitte i bilkø da 🙂

 8. Elisabeth

  Du er så dyktig:D delicious!

 9. Tror du det tilbehøret vil funke til kylling i stede for tunfisk?

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg 🙂

   Uansett er det jo ikke verre enn å prøve seg frem 🙂

   – C

 10. ser deilig ut. og sunt er det og. jeg bruker en lignende oppskrift, men har ikke prøvd med avokado i, og det virker jo som en brukbra god ide, så denne kommer jeg til å teste.

 11. Hei Caroline 🙂 Jeg er fast leser av bloggen din, og er innom flere ganger daglig! Skal innrømme at jeg er svært dårlig til å kommentere, men nå må jeg rett og slett! Jeg lurte på en ting.. Jeg sliter fortsatt med å finne ut hva jeg ønsker meg av mamma og pappa til jul.. Men jeg har funnet ut at en klokke ville vært fint, siden jeg ikke har noen fine klokker 🙂 Derfor tenkte jeg å spørre deg om du hadde noen fine klokker å anbefale? Til rundt 1500,-? Siden jeg og min bror får gave til den prisen 🙂 Håper du vil hjelpe meg og legge ved noen linker! Ønsker deg og dine en fantastisk jul, og håper du vet hvor fantastisk flott blogg du har! Gir meg virkelig masse i hverdagen! 🙂
  – Merethe

 12. Det så kjempe godt ut !! Kan du ta bilder av hvert rom i hele det nye fine huset ditt ? Er så spent på hvordan du har fått det 😉

 13. Mmmm, ser veldig digg ut!

  Jeg lurer på en ting. Vi har uekte juletre nå for første gang, og fant ut nå at stjerna med lys i er for tung 🙁 Det burde vi jo tenkt på før, men. Hvor kjøpte du deres stjerne?

  Klem

  1. Benedicte

   Brett tuppen i to 🙂

 14. Den avokado-blanding-greia så sykt digg ut!

 15. Silje Kristin

  Blir nesten litt sjokkert over dere to, dere liker jo alt, det er jeg sikker på! haha :p Julegaveshopping er alltid stress synes jeg, tror jeg har handlet julegaver på lille julaften og julaften hvert år de siste årene jeg :p

 16. Regler er veldig til for å brytes, spesielt dersom man har vært på ferie! 😉 Synes du ligger godt an jeg da, m.t.p at dere har vært bortreist og alt. Jeg ble først ferdig med gavene nå i dag, og jeg har ikke vært strandet i et eksotisk land:P Og jeg er helt enig med deg, alt julestresset er faktisk litt kos! Man føler seg superhuman der man bykser rundt på jakt etter den aller siste gaven! 😀

  Kjempefint service du har arvet fra mimmi forresten, veldig vakkert og veldig in i tiden nå også.. Jeg elsker gammelrosa og porselen!! 😀

  Ha en riktig fin lille-julaften kjære Caroline, måtte dere få en fantastisk jul! =D

  Klem til deg og dine «,)

 17. Det såg godt ut 😀

 18. Så utrolig godt ut! Skal prøves ut!

 19. Ser at du bruker sølv, hvitt osv til pynt og til juletreet? Kan ikke du lage et lite «inspirasjons innlegg» om hvordan du pynter til jul? Hvor du viser oss hvilke gardiner, duker, juletreet og annen pynt du bruker? Ser ut som du har det veldig pent 🙂

 20. Av en eller annen grunn innbiller jeg meg at en kaotisk dag for deg, framstår som ganske effektiv og strukturert for et – ehe – «normalt» menneske! 😀

  Velkommen hjem, og riktig god jul til dere alle fire! 🙂

 21. To av mine favoritter er jo advokado og tunfisk så dette så spennende ut!

 22. it must be delicious! Caroline, I love your receptes!:) I saw that it snowed in No.! In Poland it’s aslo finally white!Caroline-may your Christmas be also as special and unique as you are! May the good times and treasures of the present become the golden memories of tomorrow. Wish you lots of love, joy and happiness. MERRY CHRISTMAS. big kiss from Poland:)

 23. Et ord: NAM!

  Nå er det virkelig ikke lenge til jul altså 🙂 Ønsker deg lykke til med siste innspurt, og en riktig så fin jul <3

  Juleklem!

 24. Mari Aurora

  TAKK for tipset. Gjett om dette skal lages i romjula 🙂

 25. Ser godt ut, dette skal jeg lage i romjula.

  men hvor myel kapers? det har ikke jeg verken smakt eller brukt før.

 26. Det så friskt og godt ut!
  Et godt tips er å bytte ut Arla sin «fetaost» med ordentlig gresk fetaost. Det smaker utrolig mye bedre!
  Som du ser på pakningen står det ikke fetaost på den (men kun bilde) fordi Arla ikke får lov til å kalle det fetaost siden de lager osten av kumelk. Ordentlig fetaost er laget på geitemelk 😉
  God jul!

 27. Kapers og tunfisk er en supergod kombinasjon! Prøv det i tomatsaus også- nam!

 28. Kan du ikke legge ut noen flere bilder av huset ? det er så gøy se :))

 29. Anbefaler på det sterkeste å putte pesto i salaten der, kanskje også litt rødløk (hvis du ikke har prøvd det allerede da)! Gir masse god smak:)

 30. Salaten skal prøves en gang, så kjempegod ut. Du er så flink, henter mye inspirasjon fra deg. Er innom bloggen din hver en dag, men vet du, jeg tror dette er første gang jeg kommenterer? Vel, jeg vill ønske dere en god jul. 🙂

 31. Nam, det så skikkelig godt ut! j
  inspirerende 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *