Over ett døgn i bilder

Klokken 11 norsk tid i går reiste vi fra Vilamendhoo, og nå 28 timer senere, sitter vi endelig i Siljan igjen. Jeg med boblejakke, UGGs og neglespreng herfra til månen. Dere vet hvor flyskrekk jeg har, så det at vi i det hele tatt skulle se huset vårt igjen var så fjernt for meg i går, like fjernt som det var at vi allerede fredag får besøk av familien for årets julefeiring. Men vi overlevde, og jeg er så lettet. Lettet og lykkelig for at det gikk bra denne gangen også. Flyturen fra Male til Doha er faktisk en av de verre jeg har opplevd, det var så turbulent at til og med Lars-Kristian ble bleik.

Her er de siste bildene fra Vilamendhoo før vi reiste: 

Det fineste vannet i hele verden! Finere enn på Bahamas! 

Øya fra sjøflyet: 

Fra Doha til Stockholm gikk det veldig fint, og vi sov til og med et par timer. Jeg sover dårlig når jeg er engstelig, så jeg gledet meg egentlig bare til hvert måltid, for jeg synes flymat er så spennende. Haha 😀 Så fikk jeg endelig sett Singing in the rain. Herlighet, hvorfor har jeg aldri fått sett den før? Den var helt fantastisk. Alle filmen bure være som denne. Jeg blir glad av å bare tenke på den.

Dreper tiden med filmer på iPaden. . 

Jul i Doha. . 

Trøtte Lars-Kristian. 

Flyet fra Stockholm ble GREIT forsinket, fordi en eller annen kjekkas hadde sjekket inn sin bagasje, men bestemte seg tydeligvis for å ikke ta flyet likevel. Derfor måtte bagasjen hans ut av flyet igjen, og det tok sin tid.

Christmas Vanilla Latte fra Starbucks ♥ 

Nå har vi akkurat feiret slutten av ferien med sjokoladeboller og pepsi max. I morgen blir det tilbake til trening og LCHF-maten igjen, det skal bli så godt! Resten av kvelden går med til litt julepynting, utpakking, hamstring av mat for å fylle skapene, og ikke minst – ta igjen tapt søvn. Jeg er så trøtt!

Vi skrives snart igjen, fininger!

91 kommentarer

 1. Jeg tipper du kanskje har flyskrekk fordi du mister kontrollen? det er faktisk større sjans for at du dør i bilen på vei til flyplassen enn at du dør i flyet.

  1. Fotballfrue

   Det er nok litt dypere enn som så, men ja, selvfølgelig handler det mye om å miste kontrollen. Jeg kjenner til statistikken, men det hjelper dessverre svært lite når du virkelig er redd for noe. .

   – C

   1. hvorfor er du så redd? 🙂

   2. Det er ikke alltid en vet eksakt hvorfor en er redd for noe. Selv er jeg livredd rør, og det er ikke akkurat logisk. Redsel er ikke alltid så lett å forklare!

  2. iih.. selv har jeg bilskrekk. heldigvis forbedret seg mye i løpet av ett år. i fjor på denne tiden var jeg sliten etter en tur på butikken i bil. ( sitte på altså), nå kan jeg nesten dra på langtur:P .så kjenner til skrekken av å være redd for slike ting. og siden statestikken er så stor for at man dør i bilen hjelper ikke det på:O

 2. Please, write it in English too 🙂

 3. Du har blitt så brun, herlig!

 4. Godt å ha dere hjemme igjen 🙂

 5. Michelle

  Ser ut som du har fått farge Caroline 🙂 håper turen hjem gikk fint!!

 6. åhh! så herlig det ser ut som om du har hatt det!!
  Heldige deg 😀
  hvor er de nydelige skoene fra?

 7. Da er det litt deilig å være hjemme igjen tenker jeg ! 🙂

  Vi var i karibien i november og det vær «fælt» å komme hjem til kulden, når er det jo jul, så overgangen blir litt hyggligere.

  God jul

 8. hahah, godt å vite at jeg ikke er den eneste som synes flymat er utrolig spennende;) God jul!

 9. Weee! Så bra at du er trygt hjemme igjen!:D
  Gleder meg til husblogging;)

 10. Velkommen hjem 😀 Ser ut til at dere har hatt en fantastisk tur! Også så brune og fine dere har blitt 🙂

  Kan du fortelle hva som utløste flyskrekken din? var det en spesiel hendelse? Det er så vondt!

 11. For en fantastisk reise dere har hatt – så heldige =) Men overgangen til denne kulden og snøen (ihvertfall her i Telemark) unner jeg faktisk ingen, selvom det kunne vært mye værre.
  Da vi kom hjem til Norge i August etter å ha vært på Rhodos i 3 mnd frøs jeg mye, selvom det ikke var kaldt. Men så var det mellom 35-45 grader nesten hver dag da =)

  GOD JUL !

 12. Du har tidligere lagt ut treningsplaner og slikt….kan ikke du gjøre det igjen, men denne gang prøve å vise øvelser og ikke bare skrive ting som løping, tøying osv…hvis du skjønner.

 13. Godt å ha deg hjemme igjen.

 14. Hihi, du er så pen. 🙂 Kan tenke meg at det er godt å være tilbake på landjorden igjen etter en så lang flytur 🙂 og må nett legge til – kan ikke annet enn smile når du kaller leserene dine for fininger <3 du er herlig! har lest bloggen din siden jeg var 11 år (er 13 nå :P), altså siden før bryllupet deres – finner så mye inspirasjon i den og tar meg ofte i å smile av innleggene dine. Gi f'en i de stygge kommentarene, jeg kunne dødd for kroppen din.

 15. Ser ut som dere har hatt en fin tur! Fornøyd med Qatar Airways? Flyr dere 1.klasse? God jul!

  1. Fotballfrue

   Det var helt passe, litt trangt. Likte bedre Sri Lanka Airways i fjor. Vi fløy vanlig økonomi, men om det ikke er altfor dyrt, flyr vi business neste gang vi skal så langt 🙂

   – C

   1. Fløy dere ikke buisness i fjor?

   2. Fotballfrue

    Vi fløy business fra Sri Lanka til Male, men ikke fra Oslo til Sri Lanka. Husker ikke hva vi betalte for det, akkurat det var ikke veldig mye dyrere 🙂 Helt fantastiske seter! Men servicen er den samme 🙂 (. . og det er jo bra) 🙂

    – C

 16. Hvorfor spiste dere ikke LFHC mat på ferien?

  1. Fotballfrue

   Vi spiste masse LCHF mat på ferien, men i tillegg spiste og drakk vi alt annet også 🙂 De fleste spiser jo for eks. is på ferie, uavhengig av kostholdet ellers.

   – C

 17. Hei hvor er de flotte perle sandalene fra??? de var lekre 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjøpte de i Nice 🙂 Takk!

   – C

 18. Håper ferien har vært strålende (ser ikke ut som noe annet), at du har ladet batteriene og har nok energi til hele 2012! Ser fram til hverdagslige innlegg igjen om kaffe, klær, hunder osv, det du rett og slett gjør daglig. Digger deg Caroline, du er søt, og har oppnådd mye på kort tid. Mange misunner deg, og det er vel misunnelsen som er årsaken til alle drittmeldingene du får. You go girl =)

 19. Så fine og brune dere har blitt!! Leit å høre at flyreisen var slik, men nå er du ihvertfall hjemme igjen. Gleder meg til å se julebilder fra det nye huset deres 😀

 20. https://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10024654
  … Er så lei av alle disse patetiske atriklene om lavkarbo. Dagbladet og Vg må ta seg selv litt i nakken snart.. 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg synes det er underholdning på høyt nivå 🙂

   – C

   1. Hehe, kunne ikke vært mer enig! 😀

   2. Camilla

    Du må snart få en «liker»- knapp her!

   3. Fotballfrue

    Haha 😀

 21. Velkommen tilbake til norsk jord! 🙂 Helt fantastiske bilder! Får så lyst til å kjenne på det vannet der, det ser helt himmelsk ut!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, fina <3 Vi har hatt det så bra, nesten litt rart å være hjemme igjen.

   Klem 🙂

 22. Heisann! Velkommen hjem!! Fiin farge dere har fått! 🙂

  Hvordan fungerer det å ikke følge LCHF-kostholdet i to uker slik dere har gjort? Trodde det «ødela» mye jeg, men kan hende jeg har misforstått og, ikke satt meg så godt inn i det enda :))

  Og forresten, god jul Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Det ødelegger ingenting, og går helt fint 🙂 Det er akkurat som å skeie ut i et hvilket som helst annet kosthold. Regner med at ingen trykker i seg kake, is og vin hver dag uansett 😉

   God jul til deg også 🙂

   Klem 🙂

   1. Trodde du fikk vondt i magen av å spise karber, og at det var derfor dere gikk over til LCHF? Kan jo ikke være hyggelig å skeie ut med boller o.l. på ferie hvis det gir deg magesmerter? Men det går kanskje helt greit…? 😉

   2. Fotballfrue

    En bolle går fint 🙂

    – C

 23. Åh, greit misunnelig på hele den ferien. Litt kjedelig med noen regnværs-dager, men ser ut som dere har kosa dere masse – og nydelig brunfarge har dere fått! Men velkommen hjem her til Telemark, jeg gleder meg masse til blogging fra det nydelige huset deres. Er vel snø i Siljan? Her nede i Porsgrunn er det bare frost og rim – ingen snø :-/ God jul til deg og dine!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ja, det er litt snø her, men det er ikke like mye som jeg hadde trodd. Kanskje 5-7 cm? Håper det holder til julaften 😀

   Klem og goood jul <3

 24. Victoria Madeleine

  Støtter deg i flyskrekken, har litt flyskrekk selv… Helt avsmak hele reiseprosessen…

  Tusen takk for vakre bilder, og lykke til med julebakingen(?)

  Hvis du har litt tid til overs og kjeder deg kan du ta en titt:
  http://www.victoriemadelen.blogg.no

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Julebakst i morgen it is!

   Klem 🙂

 25. Godt å se at dere er kommet dere vel hjem. Selv om innleggene dine fra ferien var både interessante og fine, må jeg ærlig vedkjenne at jeg har savnet de «daglige» innleggene dine. Men uansett, hvil deg først ut – regner med at de fleste leserne dine ikke tar det ille opp.

  Ønsker dere ei flott førjulstid.

  1. Fotballfrue

   Det er godt å høre, det er jo tross alt de som opptar mesteparten av bloggen 😉

   Ønsker deg en fin førjulstid også 🙂

   – C

 26. Tror du at du kunne skrive et innlegg om LCHF, og hvordan dere spiste på turen?

 27. Hei, Caroline! Hvor har du kjøpt de nydelige sandelen med perler på? Slike må jeg bare ha! 🙂

  1. Fotballfrue

   Disse kjøpte jeg i Nice i sommer 🙂

   – C

 28. Så bra at flyreisen gikk greit 🙂 og velkommen tilbake, det er godt å ha deg på norsk jord igjen 😉 gleder meg til juleblogging!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Gleder meg til å blogge hverdag igjen 🙂

   Klem!

 29. Det var et fint døgn hvertfall! Du er nok glad for å være tilbake i huset ditt

  1. Fotballfrue

   Føles utrolig godt 🙂 Nå skal jeg sove, har nesten glemt hvordan det var :O

   – C

 30. Velkommen hjem! 🙂 Gleder meg til å følge deg de neste dagene i juleforberedelsene!

 31. hvor kommer den fine blusen fra? 😀

 32. Velkommen hjem igjen 🙂 Gleder meg til å se bilder av julehuset 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, fine <3

   Klem 🙂

 33. Välkommen hem! <3

  Love the picture av Rose, öl oct era armband!! Det sammafattar väl nästan hela semestern?

  Vad tog du för spa behandlingar? Vad gillar du bäst av behandling?

  :0)

  1. Fotballfrue

   Jeg tok faktisk ingen, de dagene det var regn ble vi så tiltaksløse, og de dagene det var sol ville vi ligge i solen 😉 Jeg elsker rygg- og fotmassasjebehandlinger. Det blir nok noen tur på spahotell fremover, men på en slik ferie er det liksom andre ting jeg vil gjøre :p

   Klem 🙂

 34. Jeg er 99.999999% sikker på at den er fra GinaTricot 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, du har 100 prosent rett 🙂

   – C

 35. Åh, velkommen til kaaaalde Norge igjen! 😀 Ser ut som dere har hatt en fantastisk tur! 🙂

  Og må si jeg faktisk ble veldig glad over at det kom snø her nå..snø i jula gir meg enda litt mer julestemning 😀

  Ha en veldig fin jul, Caroline!

 36. Hva tenker du om dette lavkarbohysteriet? Når foreldre krever lavkarbokost for barna i SFO. Mener du at det er et forsvarlig krav? Eller begynner også du å innse at dette tar litt VEL av. Og at ettervirkningene vil bli langt flere hjerte- og karsykdommer.

  1. Fotballfrue

   Jeg synes det er flott at foreldre krever det de mener er et sunt og godt kosthold for sitt eget barn. Alt annet ville jo vært ganske rart, spør du meg 🙂

   Ettervirkningene vil overhodet ikke bli flere hjerte- og karsykdommer, da lavkarbo faktisk motvirker disse sykdommene, og burde være et naturlig valg for de som ønsker en god helse.

   – C

  2. Jeg er veldig glad for at foreldrene ikke fikk gjennomslag. Om man spiser fett eller karbohydrater (eller proteiner) så blir alt dette til det samme energimolekylet (ATP), forskjellen er bare nedbrytningsveien og biproduktene. Biproduktene til fettets nedbrytningsvei er mindre heldig enn den for karbohydrater. I tillegg kan ikke hjernen benytte seg av fett som forbrenning – den må ha proteiner eller sukker. Om man ikke bruker det man får i seg blir både sukker, fett og proteiner lagret som fett. Fordelen med et lavkarbokosthold er at man ikke orker å spise like mye fett som man orker å spise karbohydrater, og når man spiser mindre er det jo mye mindre sjanse for overvekt og hjerte-karsykdommer. Det blir egentlig ikke noe annerledes enn å spise mindre porsjoner av en annen type kosthold, hva fettlagringen gjelder. Barn er i utvikling og bør absolutt ikke basere kostholdet sitt på fett. De bør få mye proteiner, nok karbohydrater og nok fett. Derimot er jeg helt enig i at man bør tenke på hvor sunt det barna spiser er, og kutte ut hvitt brød uten fiber – heller spise grovbrød, grønnsaker og kjøtt. Det er så synd at folk har blitt livredde for karbohydrater for de er absolutt ikke farlige. Det er faktisk hovednæringsstoffet for mennesker. Det er ikke meningen å være bedreviter, men jeg er molekylærbiolog og kan en del om det, så kan man jo velge selv hvem man ønsker å høre på. Det er ikke noe tvil om at VG og Dagbladet bare skriver for å sjokkere for å få lesere, og selv om de presenterer «forskningsresultater» har de ofte misforstått alt. Sædproblemer får man neppe av et mildt lavkarbokosthold, men et ekstremt lavkarbokosthold er både farlig og helt unødvendig. Det gir tilstander som minner om diabetes (pga biprdukter i fettets nedbrytningsvei) og det er jo en grunn til at diabetes behandles.

   1. Fotballfrue

    Nå er det vel helt sikkert ikke ekstrem lavkarbo disse foreldrene har prøvd å få gjennom, men et normalt, balansert lavkarbokosthold 🙂

    Våre barn kommer til å få det i hvert fall, og det tror vi de vil ha svært godt av.

    – C

   2. Kristin

    Tror ikke du helt vet hva du snakker om, Caroline. Når du sier at lavkarbo er sunt. Det er det så langt derifra. Jeg jobber med spesialiserte leger, og de er helt overgitt over det som pågår. For det er ikke sunt. Det fettet dere putter i dere er livsfarlig i de mengder. Samt mengder med egg, som gir altfor høyt proteinnivå.
    I tillegg er det en kjent sak at hjernen trenger karbohydrater for å utvikle seg, og for å fungere. Så hvordan mener du at barn skal kunne få utviklet seg riktig om man skal kjøre på med lavkarbo?
    Du fremstår som en «ekspert» på området, og mange ser på deg som et forbilde. Men alt i alt, så er du nok ikke helt bevisst på hva du utsetter kroppen din for. Alt dette fettet legger seg i blodårer, og det er også en kjent sak.

   3. Fotballfrue

    Jo, Kristin, lavkarbo er sunt 🙂

    Både jeg og Lars-Kristian har tatt blodprøver, og de er helt fine. Forskning viser også at lavkarbo fører til bedre kolesterolnivå, motvirker hjerte- og karsykdommer og fører til mindre avleiring i blodårene.

    Det er INGEN forskning som viser at lavkarbo gir økt avleiring, og økt fare for hjerte- og karsykdommer.

    Kommentaren din viser at du ikke helt har satt deg inn i lavkarbo, og hvordan det fungerer. Jeg anbefaler deg å gjøre dette, før du kritiserer kostholdet en gang til.

    – C

   4. Kristin

    Artig at du klarer å si det, uten noe grunnlag for å vite hvilken kunnskap jeg sitter inne med. Men du har valgt din livsstil, og det går ikke an å endre din mening på området. Du fremstår jo som fantatisk hva gjelder dette kostholdet.Merkelig at flere og flere eksperter mener at dette er totalt usunt for hjertet- og karsystemet. Forskningsresultater finnes det ikke, det har de ikke hatt tid til ennå. For å foske på noe, så må man også ha et utgangspunkt. Det sier seg jo selv. Men du får leve videre i den tro at det er sunt. Hvor har du alle disse faktaene fra, om jeg får spørre? Hvis du en dag får et barn, så får jeg inderlig håpe du blir en såpass god mor at du lar barnet får et variert og sunt kosthold. Det, samt bevegelse av kroppen, er det essensielle. Det er noe som heter «alt med måte». Den regelen lever vi etter her i huset, og vi er alle sunne og friske.

   5. Fotballfrue

    Ikke noe grunnlag? Jeg skriver jo at ut fra kommentaren din, kan jeg se at du ikke vet hva det er. Kommentaren din er grunnlaget, det står jo svart på hvitt. I den kommentaren du skriver nå, gir meg et enda bedre grunnlag for å si; «Du vet ikke hva lavkarbo er.» Når du sier at lavkarbo ikke er variert, og «alt med måte», da har du ikke fulgt med i timen. Skulle nesten tro vi drakk ribbe- og baconfett til hvert eneste måltid 😀

    Jo, det finnes masse forskning på lavkarbo, disse legevennene dine er bare litt for opptatt av hva som står i de utdaterte lærebøkene sine. Sjekk ut disse linkene her; https://espenrostrup.com/2011/03/03/studie-mettet-fett-og-hjertesykdom/
    https://espenrostrup.com/2011/09/03/bedre-kolesterol-med-fet-mat/
    https://espenrostrup.com/2011/04/11/mettet-fett-igjen/

    Du kan også ta deg en tur innom https://www.kostdoktorn.se/

    God lesning 🙂

    – C

 37. Velkommen hjem!! 😀 Fin du er, du har fått så fin brunfarge! Har desverre ikke hatt tid til å lese/kommentere underveis turen deres 🙁 Men nå har jeg litt tid til overs og skal se igjennom alle innleggene fra oppholdet deres 🙂 Det lover godt, for noen fine bilder! Stor klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ja, da har du en del å ta igjen 😀

   Mange klemmer <3

   1. Ja, det var mye bra lesestoff, hihi 😀 Men herlig med litt hverdagsblogging igjen også!

 38. Sjekk denne linken, MYE fint!!!:D

  https://www.ragnhilds.no/

 39. Så kjekt då 🙂 Deilig å komme heim?

  1. Fotballfrue

   Ja, spesielt deilig pga. huset 😀

   – C

 40. kjempefine bilder!! så fine og brune dere har blitt!:)

 41. Fast leser i over 1 år, men aldri kommentert!:) Du er nydelig, og jeg digger deg! Nydelig hus dere har fått, har selv kjøpt hus så det har vært utrolig gøy å lest om innflyttingen og planleggingen, kjenner meg veldig igjen! Du er slående vakker, samt har treningsmoralen din insprert meg, og derfor har jeg snart 1 års jubeleum ang trening nettopp pga deg!!:) Husk at du har inspiret mange, og at du er en nydelig inspirasjon!!:) Veldig gøy og snilt av deg å dele ferien din med leserene dine, for du ser ut som en gresk gudinne!!<3

  1. Fotballfrue

   Å, for noen fine ord å våkne opp til! Tusen takk, Amanda 🙂

   Sender deg mange klemmer <3

 42. Hvordan laster du ned filmer på iPaden? eneste filmene jeg kan se er de få som kan kjøpes på en slik app..

  1. Fotballfrue

   Ah, ikke spørr :O Det er Lars-Kristian som styrer med det :/

   – C

  2. Lars-Kristian Eriksen

   Last ned iSkysoft iPad video converter 🙂

   Du må kjøpe den, men den koster bare 25 dollar tror jeg. Da kan du konvertere alle filmer til iPad format, og bare dra de over til mappen iPad —> Filmer i iTunes når iPaden er koblet til. Du finner de i video-appen på iPaden etter det.

 43. Elisabeth

  Velkommen tilbake til Norge, var utrolig gøy å følge dere på ferie:D

 44. Ah for et drømmested sier jeg bare. utrolig mange fine bilder på bloggen din. For en ferie… Ser helt fantastisk ut 😉

  1. Fotballfrue

   Det har virkelig vært helt fantastisk 😀

   Klem 🙂

 45. Jeg slet også veldig med flyskrekk, men har nå lest boken endelig glad i å fly og er kvitt mesteparten av skrekken. ANBEFALES!
  https://www.lillesmurf.no/boeker/flyskrekk-18346/

 46. Deilig å være trygt hjemme igjen da 🙂 Jeg synes det er ekstremt slitsomt å være på reisefot og hater å fly (fordi det er kjedelig..) men det er jo selvsagt verdt det når man opplever slike fantastiske plasser! 🙂

 47. Mari Aurora

  Velkommen hjem igjen, Caroline. Og tusen takk for at dere har delt så mye av ferien deres med oss 🙂

 48. Har ikke du testet SunSpa Fitness? Hva synes du om den? 🙂

 49. Fine bilder 😀 har lyst å reise dit engang ja! 🙂 Hvor har du kjøpt skoene dine (sandalene med pærler) , de var kjempefine 🙂 God jul : )

 50. PepsiMax

  Hei Caroline.

  Jeg er veldig VELDIG glad i Pepsi Max. Drikker skjelden brus med sukker og spiser egentlig ikke så mye søtsaker, men pepsi Max er farlig godt! Vet det er mye søtstoffer og mye rart i sukkerfri brus, men er det så veldig usunt å drikkke Pepsi Max? Hva tror/ eller vet du? Go jul foressen 😉

  1. Fotballfrue

   Det er mye man ikke vet om kunstig søtning, og dens effekt på kroppen.

   Jeg ville anbefalt måtehold, men det er like vel et bedre alternativ enn vanlig brus 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *