Hjemreise

Etter 15 netter og 16 dager, 10 dager med sol og resten vekselvis, reiser vi hjem til Norge. Det skal bli godt å komme hjem til huset, venner, familie og dyra, selv om denne ferien har vært utrolig deilig. Og trengende. Nå har jeg samlet energi til å stå på i enda et år, og jeg gleder meg til alt som skal skje når vi kommer hjem. 2012 blir så bra! Håper dere synes det har vært kjekt å være med oss på ferie, i skrivende stund sitter vi og snekrer sammen en liten videosnutt som kommer på bloggen i løpet av uken.

Vakre Vilamendhoo ♥ 

Når dere leser dette er vi på vei til Doha. Vi skrives i Norge, flyet lander i 10-tiden i morgen tidlig.  Ha en deilig tirsdag så lenge ♥ 

75 kommentarer

 1. Sååå koselig!!! 😀

 2. Solveig

  Herregud, det nederste bilde av dere to er så herlig! Håper dere hadde en super ferie, for det var ihvertfall morsomt å være med dere på ferie 🙂

 3. Henrikke

  Hei. Jeg lurte på en ting. Jeg vet du og Lars Kristian møttes i parken, men hvordan skjedde det? Mulig du har skrevet veldig spesifikk om det før, men jeg lurer på hvordan det endte med en date og giftemål? Har tenkt litt på det, hva sier/man gjør man når man møter drømmemannen på gata? 🙂 Syntes det er litt spennende…

  1. Hilde F

   heheh..ja lurer også på dette… hvordang begynte dere å prate sammen osv? 🙂

   1. Fotballfrue

    Jeg kan skrive det i et innlegg, jeg 😀

    – C

   2. Jaa! Det hadde vært så gøy å få vite 🙂

   3. Camilla

    Weeee!:D

   4. Gleder meg til å høre om det, dere er jo så skjønne sammen. Elsket det siste bildet av dere to! Velkommen tilbake til Norge. Håper dere har hatt en fantastisk ferie, og en god reise hjem 😀

   5. JAA 🙂 gleder meg å høre 🙂

   6. Henrikke

    Ja, gjør det 😀 Det gleder jeg meg til!

 4. Next time: Lars-Kristian i speedo!

  1. Fotballfrue

   Hahah 😀

 5. Ville bare si til deg at du er en stor inspirasjon for meg på alle måter!
  Skjønner ikke hvordan du klarer å få til å gjøre alt du gjør uten å bli utslitt 😛
  Bra du tar deg litt ferie og slapper av av og til 🙂
  Elsker bloggen din, eneste jeg leser utenom eksamenspensum, hehe! 🙂
  Klem 😀

  1. Fotballfrue

   <3

   Masse lykke til med eksamen 😀

   Klemmer 🙂

 6. Fine bilder 😀 ser herlig ut! Men sikkert godt å komme hjem til jul !

  http://inamakeup.blogg.no/

 7. hihi sikkert gøy å bli løftet så lett av kjæresten 🙂

 8. Herlig!!

 9. For en herlig ferie! Gleder meg på deres vegne 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *