Endring i planene

Himmelen åpnet seg på nytt da vi var på vei for å leie kajakk, så vi dro like gjerne og trente i stedet. Økt nummer 9 er unnagjort, og jeg er ganske fornøyd. Ikke helt, men ganske.

Deretter ble det deilige bobler i denne feriens siste solnedgang. Herlighet, som jeg kommer til å savne dette synet!

Nå står vi på farten for å spise middag. Hadde planer om candle light dinner på stranden, men det blåser så fælt, så da spiser vi innendørs i stedet. Håper forresten vi rekker en kajakktur før sjøflyet går i morgen, tror jeg kan få til noen fine bilder da. Flyet vårt går ikke før åtte på kvelden, så det blir nok mye dødtid. Men det er jo også noe av det mest sjarmerende ved å reise, ventetiden.

Sender en klem til alle, så håper jeg at jeg rekker å titte innom før vi reiser i morgen. Kjenner jeg meg selv rett, så rekker jeg nok det!

Smooches 

49 kommentarer

 1. Martine|

  Åååå, det ser herlig ut selv når været ikke er 100 % på topp….
  Kos deg masse den siste tiden!!! ♥♥

 2. Skal si du er flink med treningen selv om du er på ferie! Motivasjon til tusen det 🙂

 3. Kan du skrive reiseevaluering med masse bilder når du kommer hjem? 😀

 4. ser ut som dere har hatt en veldig fin ferie 😉 skulle ønske det var meg 😉

 5. ragnhild helene

  Hei 🙂

  Ser så koselig ut å være dær nede! Kos derer videre 🙂

  Ville bare si noe og spørre om noe 😉

  Jeg begynner med å si noe;
  Jeg digger deg , utseende, livet ditt , stilen din og måten du ser på trening. Du ser så snill ut og jeg håper jeg møter deg en dag:) Leser bloggen din hver dag og blir insperert både til å trene, være kreativ osv. Du er super <3

  (Jeg visste ikke om jeg skulle spørre spørsmålet før eller etter "rosen" fordi det virket smiskete uansett hvor i kommenatren jeg satte det.)

  Ikke det at jeg tror at du ikke bryr deg om andre eller no:
  Gir du noen gang penger /ting til veldedighet?

  Ragnhild 15 år

 6. Elsker billeder fra din træning, det får virkelig motivationen i top for mig. :O)
  Krydser fingre for flyveturen bliver en leg og i snart er sikkert hjemme i Norgen igen, og kan nyde jeres vidunderlige smukke hjem <3

  <3
  Pia Sabine

 7. Wow you have great body!! <3

 8. Du får kose deg i kveld <3 ha en fin dag i morgen og en god reise hjem <3

 9. Jeanette

  herlige bilder!

 10. Wow you look amazing! I whish I was this disciplined! Hope you enjoyed your holliday 🙂

 11. aah , du er syyykt heldig!:)

 12. storkos dere i kveld 😀 kjenner jeg deg også rett får vi nok et innlegg ja, flink som du er 🙂

 13. Så flink du er å stå på med treningen, til og med i ferien 🙂 Imponerende 🙂 Jeg har et lite spørsmål til deg: Jeg skal kjøpe meg nye sminkekoster til å legge øyenskygge, tenkte på Nilens Jord. De har så stort utvalg !!! Har du noen forslag til meg? Håper du tar deg tid til å svare meg

  Klem fra meg

 14. Hei Caroline! Savner flere bilder av strendene på dagtid, kan du ikke legge ut mer av det 🙂 Håper dere får det fint den siste tiden der:) Nyt det!

 15. Such a great view on the last picture ..love it

 16. herlig! kos dere mye ikveld.
  jeg så nettopp på et svensk matlagingsprogram på tv, og der fortalte kokken om innsjøen (eller elva, husker ikke helt hva hun sa)Siljan i Sverige. Det er ikke der i nærheten dere bor, vel?

  1. Siljan er i Telemark, det er der de bor!

 17. Så fint det nederste bildet var, elsker solnedganger <3 kos dere de siste dagene! Når dere kommer hkem er det snart juuul!:D

 18. Fantastisk fin kropp og fint treningstøy:)

 19. God tur hjem!

 20. Nyt den siste dagen helt og fult sier jeg !

 21. Bra at du snart blogger fra Siljan igjen;)

 22. Kristine Dahl

  Hei Caroline!

  Det er så koselig å lese at dere har det kjempe fint på ferie, det fortjener dere! 🙂

  Jeg lurte på en ting, dere har jo nespresso både hjemme og på vilamendhoo. Vi vurderer å kjøpe oss en slik og lurer på om du synes det er vanskelig å få tak i kapsler? Finnes det kapsler for f.eks kakao, te eller iste? Har nemlig en samboer som egentlig ikke er så glad i kaffe… :p Jeg har fått han med på å kjøpe kaffemaskin om det finnes kapsler for kakao f.eks 😉

  Håper dere får fint vær og får padlet i morgen! Jeg krysser fingrene!

  Klem! 🙂

  1. Hei, Kristine!
   Jeg har Nespresso-maskin selv. Den er absolutt å anbefle, men kommer ikke med kakaokapsler etc, kun ulike kaffesmaker. Hard du vurdert andre merker? Philips Senseo er veldig bra, og har alle mulige smaker hvertfall, cappucino, kakao, latte etc. Du får også kjøpt kapslene i vanlige dagligvarebutikker, noe du ikke får med Nespresso.

   🙂

  2. Nespresso er for kaffeelskere og har ikke noe te eller kakao.. hvis du vil ha en sånn altmuligmaskin ville jeg anbefalt Bosch Tassimo. For det første er maskinene mer avanserte og smarte enn dolce gusto sine, og så synes jeg det smaker bedre.. kakaoen til dolce gusto er blerh for eksempel :s

  3. Jeg svarer jeg:) Kapslene bestiller du på nett, det er veldig enkelt. De kommer iløpet av kun få dager. Til Nespresso fins det bare kaffe, men i veeeldig mange forskjellige smaker og styrker. Hvis du ønsker en maskin hvor du kan ha iste/kakao kan du kjøpe en Dolce Gusto istede. Tror de er ganske greie på smak de og, selv om jeg selv er helfrest på og stolt eier av en Nespresso-maskin.

   Ps: du kan jo uansett lage noen fine varianter hvis du kjøper med melkeskummer 😉

  4. Vil bare kommentere her 😀 at vi har dolce gusto, og den får du kakao til, og iste, iskaffe, mocca (eneste «kaffe» jeg drikker) ++++. MASSE bra utvalg! 🙂

   1. nespresso

    men dolce gusto bruker jo tørrmelk, ikke like godt.

    nespresso er gull. Om du vil ha kaffe mocca el latte kan du lage det fint selv, bare adde sjokko eller f.eks irish cream flavor.

    Iste og kakao er jo så enkelt å lage bare med kokende vann og pulver, trenger ikke maskin for det 😉 med kaffemaskin slipper du derimot traktingen og alt det styret der..

 23. Herregud, for en solnedgang!
  Du har vært superflink med treningen, Caroline. Håper jeg klarer å være like flink når jeg reiser 🙂

 24. Veldig flotte bilder fra utsikten der 🙂

 25. Fantaaaastiske bilder!!

 26. OMG I like youre tan! Jeg blir bare rosa 😛

 27. Hej hej jag undrar hur mycket du tränar varje vecka och vilka övningar du gör?? Kram 🙂

 28. hei. hvor er den brune toppen/kjolen du hadde på deg 17.desember fra? den er så utrolig fin!!:)

 29. Utrolig fine bilder 🙂
  Hvor er dere egentlig, for det er vell ikke i Norge? Eller er det kanskje?

 30. you’re super pretty! and i know you are very fit but looks too skinny sometimes…

 31. Ha en god tur hjem. For et feriested…drømmensted 🙂

 32. Agus/Anne

  Hei Caroline,
  takk for at du lot oss bli med på ferien din. Flott sted, fine bilder og nydelig ektepar. Vil bare ønske deg (dere) en god og behaglig hjemreise, og ønske dere velkommen hjem til vakre Norge og julekos i heimen 🙂

  Førjulsklem
  Anne

 33. Det har vært en fryd å følge reisen deres og se de nydelige bildene 🙂

 34. Hva slags pulsklokke har du? Ser du har en som viser km, og din var veldig oversiktelig og fin. Jeg ønsker meg også en som viser km.. 🙂

 35. Syyyyyykt FIN solnedgang!

 36. i dt øverste bildet ser du akkurat ut som kronprinsesse Victoria da hun hadde anroxia…….

  1. Den kommentaren der var litt unødvendig vel?! Keep it cute or keep it mute!

 37. Mitt nyttårsforsett blir å få den kroppen der! 🙂

 38. Fantastisk fin himmel på slutten der!!! 😀

 39. Christine

  Må bare si at du er en skikkelig motivator når det gjelder trening. Bare å klikke seg inn her så er motivasjonen på topp. Begynte å trene aktivt for et par mnd siden, mye takket være deg faktisk:) Har aldri vært komfortbabel med å trene fordi jeg alltid får høre at jeg er for tynn, og jeg tenkte at alle ville tro jeg hadde en spiseorstyrrelse hvis jeg begynte å trene på studio. Men, jeg meldte meg inn for å prøve, og det har gitt resultater. Nå har jeg begynt å få muskler(!) Hvem hadde trodd det? Ikke jeg.. 😛

  Så jeg sender en stor takk til deg, at du er en så god motivator, samtidig som du viser at det er lov å være tynn, veltrent og sunn.

  Jeg blir så lei meg på dine vegne når jeg leser alle de negative kommentarene, jeg håper at du ikke tar deg nær av dem. Det virker som om det må pirkes på – alt. 🙁
  Det må kreve mye styrke å kunne takle så mye (meningsløs) kritikk. Takk for at du holder ut!

  Håper du og dine får en gledelig jul.

  Juleklemmer

  1. Fotballfrue

   Så herlig å høre! Takk for fine ord <3

   Håper du og dine også får en deilig jul 🙂

   Mange klemmer tilbake 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *