Legendarisk

I går var det karaokekveld i Bonthi Bar, det er lenge siden sist jeg fikk krampe i magen fordi jeg lo så mye! Da ingen av gjestene ville synge, måtte de som jobber der synge i stedet. Stakar, de sang sanger de aldri hadde hørt selv engang. Haha, jeg knakk nesten i to da den ene ansatte sang ”Because I got high”.

Manner oss opp til å synge. .

Mmmm – blue hawaiian 😀

Carlsberg. .

I løpet av 5 sanger ble gjestene varme, og flere og flere grep mikrofonen. Etter hvert ble vi enige om at vi absolutt også burde synge, så vi mannet oss opp med drinker, vin og øl i altfor store mengder, og kom frem til at det ikke ville være forsvarlig for noen av oss å prøve likevel. Vi tuslet like gjerne hjem, og da var det uansett over. Legendarisk kveld.

Nå skal vi lunsje, tirsdag reiser vi hjem. HYL! Håper alt er fint i Norge ♥ 

68 kommentarer

 1. Åhr, jeg som trodde dere hadde en film på lur til oss nå 😉 He he… Er det lov å si: *Piiiingler;))))*
  Men hadde nok ikke turt selv……. Nyt siste to dagane, her i Norge er det jul, snø og kaldt 🙂

  1. Fotballfrue

   Hahah 😀

   Takk 🙂

   – C

 2. FOR en nydelig kjole! Hvor er den fra? 🙂 Ønsker dere en fortsatt nydelig ferie 🙂 Du har forresten fått en skikkelig lekker brunfarge! 😀

 3. Så utrolig fin kjole:) Du var nydelig i den! Hvor er den fra?

 4. julie Kristine

  Så fin kjolen din var:) Kos dere de siste dagene, håper dere får sol 🙂

 5. Det ser ut som at dere har det helt fantastisk. Ha en fin dag i varmen 🙂

 6. Birgitte

  For en NYDELIG kjole! Hvor er den fra? 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Den er fra H&M 🙂

   – C

   1. Birgitte

    Tusen takk for svar! Må løpe til H&M nå, hehe 😀

 7. Du var helt nydelig i den kjolen! Hvor er den fra? 🙂

 8. Haha, kan tenke meg det var morsomt!
  Håpa dåkke nyte dei siste dagane, du er nydelig Caroline! :- )

 9. Så fine bilder! Håper dere har hatt en fantastisk tur! Det ser vertfall slik ut 🙂

 10. Nydelig du var i den kjolen,Karoline ! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 11. Dere drikker veldig mye…. Men mange fine bilder da!

  1. Fotballfrue

   Hehe, skulle bare mangle. Vi er voksne mennesker på ferie, så her blir det vin og øl hver eneste dag, gjerne til frokost, middag og lunsj 😀

   – C

   1. Monica

    Herregud Andrea de er på ferie. Kos dere max.

 12. Nydelige Caroline!

 13. Hvor har du kjøpt den kjolen? Den var nydelig!!

  1. Fotballfrue

   H&M 🙂

   – C

 14. Hej Caroline, Du ser lækker brun ud 🙂
  Jeg vil høre, om du kan lave et indlæg om, hvordan du bliver bronze dvs. hvilke produkter du bruger, hvad passer du på, hvordan undgår du at blive skoldet osv. 🙂

  1. Fotballfrue

   Det skal jeg prøve å få til 😀

   Klem!

   1. Det glæder jeg mig til.. Klem fra kolde Danmark 🙂

 15. May-Britt

  Hei på dere. Har lest bloggen din siden i sommer 😀 Gøy! jeg kan fortelle om snø her jeg bor. Nemelig Geilo og – 9 grader. Kos dere masse og nytt de siste dagene 😀 Fortell mer om reise ruten hjem? God tur hjem.

 16. Har sittet og lest innleggene dine og kommentarer fra lesere, og det slår meg hvor tøff du må være for ikke å ta deg nær av all kritikken som kommer. Noen kommentarer er virkelig sårende. Flott at du er tøff nok til å blogge og svare på kritikken på en saklig og voksen måte. Du er inspirerende og skriver bra. Klem fra meg. 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   Klem tilbake 🙂

 17. Som du stråler i den kjolen da! Utrolig fin farge til den nydelige brunfargen du har fått! 😀
  Kos dere resten av ferien! D ser så hærlig ut der! klem!

 18. så utrolig godt du kledde rosa, kjempesøt!! 🙂

 19. Michelle

  Det skulle du joo ha filmet til oss!! hahahahaha!!! Bra dere koser dere 😀
  Superfin kjole du hadde på deg!!!!

 20. Fantastisk flott kjole!!!!

 21. Så utrolig nydelig kjole! Dere stråler begge to!:)

 22. Hei Caroline, Hvor har du kjøpt armebåndet ditt? Jeg har letet etter sånt i laaaang tid:-( men finner det ikke. Please hjelp meg.

  Monica

  1. Fotballfrue

   Treasures.no 😉 Butikken vår 🙂

   – C

   1. monica

    Har du flere igjen av dette? Jeg vil så gjerne he akkurat sånn:=))

 23. Caroline du er så smuk. Elsker din blog. Nyd resten af ferien 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 24. Dere er så søte!

 25. For en nydelig kjole, og fargen var perfekt til deg!:)

 26. Det antrekket du hadde på deg må være noe av det fineste jeg har sett! :O Kjolen, håret … ja, rett og slett kjempefint!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Du er god <3

 27. Så utrolig fin du var i den kjolen ! Smashing 🙂

 28. Ååå, kjolen din <3
  Håper de siste dagene blir fantstiske! 🙂

 29. Herlig 😛 Jeg har turt en gang og det holdt med det!

 30. For en deilig ferie! nyt de siste dagene!
  Det ser ut til at vi får hvit jul 🙂 hilsen fra Skien

 31. Hahaha, nå lo jeg høyt for meg selv her. Ser for meg en stakkar synge «because I got high». Hahaha!

  Så fine dere er:) Nyt de siste dagene<3 Elsket kjolen!

 32. hei caroline,
  du er en fantastic jente , tør å være deg selv og gi f .. in jante loven . for at du er ikke redd for å være deg selv og at du sier det går an å ha ett fantastic forhold lykkelig forelsket etter mange år, for folk forventer jo at etter noen år skal forelskelsen gå over da henter hverdagen inn bla bla. du har inspirert meg til å gripe dagen og gjøre beste ut av dagen. elske meg selv , bare være m,eg selv for det inegen andre som vet hva som er bra for meg bedre enn jeg gjør. ha en super ferie videre!! lykke til med kjærlighet og alt du foreta deg her i livet!!

 33. fin kjole. tenkte å kjøpe den selv også 🙂

 34. Du gløder, Caroline! Den rosa kjolen passet perfekt til din solbrune hud! 🙂 Ååå, du er nydelig! Nyt de siste dagene, det fortjener du! Mange klemmer fra kalde, vakre Norge<3

 35. Må også slenge meg på og skryte av kjolen din her. Den var det første jeg la merke til på bildet, utrolig fin!! Og jeg synes også at du kledde den rosafargen helt nydelig:) Er det lenge siden du kjøpte den på h&m, eller tror de har den enda?
  Fortsatt god ferie:)

 36. Du var hvertfall veldig fin=)

 37. Morsomme bilder Caroline:) Glad for at dere nyyyyyter ferien – mer enn vel fortjent!!! Velkommen hjem – gleder meg til juleaften:))

 38. Hei 🙂 Hvordan gjør dere det med LCHF-kostholdet når dere er på ferie?

 39. Har lest bloggen din lenge, men aldri kommentert – nå måtte jeg! Du ser helt nydelig ut i den kjolen – fine fine Caroline 🙂 God Jul!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 God jul tilbake <3

 40. Det var et utrolig fint bilde av deg!!!

 41. NYDELIG KJOLE!! Den var perfekt til deg!!

 42. Utrolig flott du er, Caroline!! Nydelig kjole, flott frisyre og strålende ansikt 🙂 Nyt siste dagene på ferie!

 43. Er det lenge siden du kjøpte den kjolen?? Var rett å slett nyyydelig..

  1. Fotballfrue

   Nei, 3-4 uker kanskje? 🙂

   – C

 44. Du er nydelig Caroline, rosa kjole passer perfekt til en solbrun kropp!! Og jeg må si: Arg til dere som er ekstra sjalu på Caroline nå som hun er så fin og flott i sin gyldne farge og dere sitter der hjemme med bleke kropper, og klager på utstikkende kragebein nå som dere har fått i dere for mye god-julemat!!! Fy på dere, og skam dere!!! 😀 La nå godjenta vår få se ut som hun alltid gjør, selv om vi andre fråtser oss i godsaker og kanskje legger litt på oss i jula! Dere vet jo at Caroline kommer til å motivere oss over nyåret til å trene enda sterkere, for å bli kvitt disse ekstra kiloene!! Så jeg bekymrer meg ikke. Jeg trenger ingen interaktiv (fiktiv) app på telefonen, for vi har jo Caroline! :.D

  1. Fotballfrue

   Haha, du er best Silje! 🙂

 45. Herlighet så nyyydelig du er! Beauty! Du ser så frisk go rask ut at jeg kan ikke få sakt det nok! Sunnheten lyser langt på vei, og det er utrolig deilig å skrive til deg, for man trenger sunne og friske forbilder på en tid som dette. Noen ganger synes jeg at fokuset vi unge har blir for rettet på slanking og det «rikige» kroppsidealet, noe jeg ikke føler er riktig fokus. Spesielt med alle måtene man vil kunne komme seg dit på.

  Derfor er det så utrolig deilig at du snakker åpenlyst om måltider, sunn livsstil og trening. Så klart man må spise, kroppen skal jo holdes i gang! 🙂

  Nå er jeg 20 år, og i mitt liv, har jeg vært utsatt for mange ulike synspunkter og måter på bla. spisevaner og trening. Så ved din blogg elsker jeg alt du skriver. Jeg digger deg! Du er et ekte forbilde! 🙂 Stå på videre Caroline, du er rå!

 46. Åh, Caroline, du Caroline.. Gotta LOVE you 😀
  Er så glad for at du og bloggen din finnes, du har vært oppløftende i mang en sammenheng skal du vite 🙂 Glad for at vi er så heldige å få ta del i hverdagen og livet ditt 🙂

 47. For en flott kjole! Hvor har du kjøpt den? 🙂

 48. Så gøy da 🙂
  Herlige bilder:D

 49. Ååå, så fine dere er! Begge to. Søte pingler 😛 Tror ikke jeg hadde turt selv, så jeg skal ikke si noe 😉

  Det ser ut som om dere hadde en fiiiiin kveld. Du ser smashing ut i den kjolen. Sterke farger + solbrun hud = perfeksjon <3 Love it. Utnytt det så lenge fargen holder 😀 Og nyt den siste dagen. Herre, det gikk fort altså.

 50. Jeg vet selv hvor hyggelig det er med kommentarer om meg og min kjære mann, derfor må jeg bare si, jeg syns dere to kler hverander så utrolig godt..! Ingen soler seg i glansen av den andre, dere er begge suksessfulle og begge vakre mennesker og det er utrolig godt å lese om og se all den kjærligheten dere har! 🙂 Håper dere har været med dere den siste dagen!

  1. Fotballfrue

   Åh, tusen takk 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *