Den siste solvarme lørdagen

Hei, dere! Kom akkurat tilbake til bungalowen etter denne feriens åttende treningsøkt. Og jeg tror kanskje det blir den siste, hvis været ikke skulle svikte helt de siste dagene. Jeg er uansett veldig fornøyd med innsatsen, det finnes jo ikke noe bedre enn å kose seg gløgg etter en ålreit treningsøkt, er du ikke enig?

I går var vi på Asian Wok à la carte restaurant for å spise en fantastisk 3-retters. Kvelden startet perfekt: Deilig bris, rolig bølger. . Dette varte i ca. 10 minutter, så kom regnet med forretten. Jeg vet ikke hva det er med herr og fru Eriksen og dårlig vær, men dere husker vel full moon dinner som vi hadde i fjor? Det blåste jo opp til storm da også. Haha 😀 Men det ble en deilig kveld likevel. Resten av måltidet i går ble spist inne, også sluttet det selvsagt å regne da vi var ferdige. Tror vi skal spise der en gang til, for å sjekke om det lar seg gjøre for oss uten regn. Hadde vært topp 😀

Fikk egen leselampe på menyen 😀

Forrett – mmmm 😀

Det var absolutt hygge innendørs også.

Hovedretten var helt fantastisk, inneholdt både kokos og cashews. Kan jeg be om mer?

Da kelneren kom med dessertkartet, trodde jeg seriøst at skulle rulle fra restauranten, men Lars-Kristian overtalte meg til å spise en kule kokosis. Jeg angrer ikke, for å si det sånn 😀

Sånn blir det når en starter og avslutter dagen med vin. .

Ha en deilig lørdagskveld, alle fine! Nå skal jeg ut på verandaen med en flaske champagne for å få med meg solnedgangen med mannen. Han kom nettopp fra fotballtrening, bra timing!

52 kommentarer

 1. Och Caroline you look soooooo amazing!!

 2. Unnskyld, men du er veldig beinete/knoklete? Får du i deg for lite fett selvom du går på LCHF?
  Også lurer jeg på: hvordan holder du lavkarbo kostholdet på ferien? Er det vanskelig med menyet osv?

  1. Fotballfrue

   Jeg har alltid hatt tydelige ribbein 🙂

   Jeg er ganske sikker på at jeg får i meg nok fett, bruker i hvert fall mye creme freche i salater, majones og egg til frokost, og puréer med fløte og smør som tilbehør.

   Her nede tenker vi ikke så mye kosthold, spiser stort sett hva vi vil, blant annet kake og sukkerholdige drikker. Pasta, brød og ris er jeg uansett ikke glad i, så det spiser jeg ikke.

   – C

   1. Okei 🙂 Det høres jo lurt ut å kunne unne seg litt ekstra når man er på ferie! Men et annet spm: reagerer du på sukkerinntaket? Jeg har gått på LCHF i 1mnd, og når jeg i går spiste et vanlig kakestykke + en kjeks som ikke er lavkarbo, fikk jeg skikkelig sukkersjokk og ble både svimmel og uvell… Har du hatt det sånn før? Anntar det er fordi jeg har fokusert 110% lavkarbo. Også en annen ting: er du opptatt av å være i Ketose? eller er det ikke så farlig? Håper du vil svare. Liker å høre dine erfaringer med det. Nyt ferien fortsatt til det fulle =)

   2. Fotballfrue

    Ja, julaften i fjor var ganske sånn :/ Haha, hev innpå med godteri, og ble både kvalm og svimmel. Det blir gjerne sånn, men ila. disse to ukene har jeg ikke merket så mye.

    – C

   3. tror hun tenkte på mer enn bare ribbeina dine. eks. annsikt, kragebeinet osv. Synes du er fantastisk, jeg. Alle er forskjellige, heldigvis og kan absolutt ikke sammenlignes med hverandre! Kos dere!

 3. ÅH det ser perfekt ut, og selvom det regnet så virker det ikke som dere lar dere affisere av det. Maten ser god ut, dere ser begge strålende ut, og jeg må si det igjen, flinke livsnytere!!! Ha en fortreffelig lørdag!!!

 4. Glöm inte att skydda huden mot solen! Här kan du hitta massor med tips för att hålla huden vacker: http://www.finest.se/HudLyx

 5. Ser ut som en nydelig kveld, og maten ser god ut 🙂

 6. Så koselig! 🙂 Når reiser dere hjem igjen?

  1. Fotballfrue

   Tirsdag 🙂

   – C

 7. det så godt ut!

 8. Marita Ø

  Heeerlig 😀 Nyt de siste dagene deres! Nå er det snart JUL, wii <3

 9. Den maten så helt himmelsk ut Caroline!! 😀 dere må kose dere max den siste tiden! Tok meg et lite glass vin til lunsjen i dag jeg også, i tro Caroline-Maldivene stil, mi-hihi!

  *Love, hope and faith* (kjenner du igjen de tre ord-kombinasjonene) 😉 Hint: Jeg har den på meg hver dag!

 10. Veronica

  Hei Caroline.

  Har du tenkt noe over at kjøttet du har spist på denne turen er slaktet på Halal vis..? Halal er et begrep innen islam og betyr «tillatt». For at en muslimsk eller jødisk person skal kunne spise kjøtt må dyret være slaktet etter halal-skikk (svin er etter deres tro «skitne dyr» og derfor ikke lov å spises selv om det hadde blitt slaktet på halal vis) det vil si at de kutter de to hovedpulsårene i dyrenes hals og deretter henges opp slik at de tappes for mest mulig blod før dyret drepes eller dør av smerten, det er også veldig viktig at dyret fortsatt lever og er bevisst mens dette skjer. De henrettes uten noen form for bedøvelse, og utsettes for dødsfrykt og helt ufattelige smerter.

  Her står det litt om at feriestedet ditt ikke fører annet kjøtt enn Halal: https://212.64.139.218/answers/customs-and-etiquette/halal-food-in-doha

  Hva halal skikk er: https://www.dyrevern.no/artikler/nyheter_om_transport_og_slakt/slakting_uten_bedovelse_ma_forbli_forbudt

  Med vennlig hilsen Veronica

  1. Fotballfrue

   Hei, det har jeg faktisk ikke tenkt noe på :/

   – C

 11. Vræl, du er tynn! Er du naturlig tynn sånn som du er nå eller er du VELDIG bevisst på hva du får i deg? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er naturlig slank 🙂

   – C

 12. Karoline

  Unnskyd meg, men du drikker jo alkohol hele tiden jo!! Greit nok at du trener mye, har ett sunt kosthold og alt det der, men all den vinen du stapper i deg i løpet av en dag er bare helt sjokkerende.. greit at du er på ferie, men du drikker mye vin hjemme også, ihvertfall skriver du om det hele tiden

  1. Unnskyld meg, slapp av litt!

   1. Fotballfrue

    Hahaha 😀 Jeg dauer 🙂

 13. Maten såg nydelig ut! Du også Caroline 😉 Og du er ikke beinete og knokklete! Det var ikke pent sagt. Du er slank og vakker!

  1. Fotballfrue

   Takk, Oda 😀 Du er snill!

   Klem!

   1. Camilla

    men hun ER jo beinete og knoklete i overpartiet. Men det er sikkert sånn hun er skapt og er hennes naturlige kroppsfassong. Tror neppe Caroline drivere å sulter seg til det utseende. Hun spiser jo sunt og trener, så det er jo ikke noe galt i det.

 14. Dere er så søte sammen <3 og du var virkelig nydelig, elsker kjolen (?) og håret!:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 15. Håper dere har det bra til tross oversvømmelsene på fastlandet! Som sikkert og er grunnen for at dere opplever mye regn nå 🙂

  Ha en fortsatt strålende ferie – nyt de siste dagene 😀

 16. Kjempefine bilder. Så koselig ut 🙂

 17. Hei 🙂 Når det gjelder mote; stilen din er utrolig inspirerende, og jeg elsker innleggene hvor du viser dyre og billige versjoner av antrekk o.l.
  Jeg vet jo du er interrisert i mote, og jeg lurte på om du visste hvor jeg kunne lete etter en kjole som ligner denne: https://shop.nordstrom.com/s/diane-von-furstenberg-reseda-crinkle-chiffon-dress/2909403

  Den er originalt veldig dyr, og jeg har ikke råd til den i det hele tatt, jeg lurte på om du hadde noen tips til hvordan jeg kunne funnet en billigere versjon? Jeg har vært på nettbutikker, men finner ikke noe lignende.

  Hadde vært utrolig takknemlig for svar!

  Hedda:)

 18. Drikker dere hver dag??

  1. Fotballfrue

   Indeed.

   – C

 19. Julie :)

  Hvor mange restauranter er det på øya?
  Er det flere enn der dere var sist?
  🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, dette er en større øy 🙂 Her er det 4 restauranter.

   – C

 20. Hei 🙂 Du er så utrolig fin på håret! Kan du vise oss hvordan du gjør det en gang? Nyt resten av ferien 🙂

 21. Hei Caroline.

  Jeg vet at du ikke ønsker å ha en politisk aktiv blogg, men jeg må bare poste det her uansett… Jeg bare lurte på om du kunne linke til denne facebook siden? https://www.facebook.com/events/253087881420936/

  Det er en side som ønsker mediero om terroren i Oslo og ABB i jula, i respekt for de pårørende som allerde kommer til å ha en forferdelig jul og ikke trenger å få salt strødd i sårene deres.

  Jeg forstår og respekterer selvfølgelig hvis dette ikke er noe du ønsker å gjøre. 🙂 Ønsker deg og mannen en fortsatt fin ferie (krysser fingra for sol!)

 22. Jeg er ikke en person som pleier å dømme andre, hvertfall ikke bloggere. Jeg er en person som sitter å leser i kommentarfeltene til bloggerne og irriterer meg over alt det drittet mennesker skriver til folk de ikke kjenner. Men på deg klarer jeg nesten ikke å la være. Jeg syns du har utrolig god (eller dårlig) humor, som faktisk er helt lik min egen. Du er helt utrolig vakker, og har fantastiske konstrukturer i annsiktet og på kroppen din, men når du er så tynn som du er blir du seende mye eldre ut enn det du egentlig er!

  Jeg vet at jeg ikke er en person som burde si dette til deg, i og med at jeg aldri har møtt deg før, hehe. men jeg lever i et miljø med utrolig stort slankepress, og har flere venniner med anereksi og bulimi, og har selv slitt med det, det er bare derfor jeg blander meg inn i alle andre sitt liv, og gjør det lille jeg kan. Og da jeg satt her å så bildene av deg syns jeg at du så så utrolig gammel og streng ut plutselig! du ligner innmari på Bree Van de Kamp!

  Dette er ikke min sak, og jeg tror IKKE at du er syk, men bare en veldig sprek kvinne som elsker å løpe:) men jeg ønsker at du hører på meg, for du er vakker som du er, men hadde vært enda vakrere med litt mer fett på kroppen. du kan fortsatt holde deg sprek for det!

  Shit nå ble jeg nettopp en av personene jeg sitter å irriterer meg over. unnskyld for det 🙂

  1. Hallo, man sier ikke til en ung nydelig jente at hun ser «utrolig gammel og streng ut». Tror du at akkurat din kommentar vil gjør en forskjell og få Caroline til å slutte med alle sine gode vaner? Hun har sagt ekstremt ofte at hun er naturlig tynn, og må snart bli gal av å svare på sånne frekke og sårende kommentarer. Dessuten ser du at hun både drikker alkohol og virkelig koser seg når hun vil.

 23. Margrethe

  Hei! 🙂 Jeg digger bloggen din, er innom den i hvert fall to ganger daglig, ofte fler. Du skriver så utrolig bra og elsker at du tar så mange fine bilder. Må bare få sagt at innleggene om hus er kjempe bra, så håper du fortsetter!! 😀 Men jeg lurte på: Hvor er den lange øredobben din fra, den du har på på bilde i dette innlegget? Den var sinnsykt kul! 🙂
  Klem fra fast leser og stor beundrer, Margrethe! <3
  P.S. Du virker så utrolig hyggelig og er veeeeeldig pen! Vakker!!

  1. Fotballfrue

   Den er fra nettbutikken vår, treasures.no 😀

   – C

 24. Margrethe

  .. Og en ting til, du har utrooooolig kul og fin klesstil! 🙂

 25. Så fin du var med håret satt opp sånn! Vel, du er jo alltid fin da! Hvordan får du til den frisyren? Har du sånn hårdonut inni?
  Kos dere masse og lad opp batteriene de siste dagene på ferie! Ser helt perfekt ut der dere er. Drømmer om å dra dit selv en eller annen gang! 🙂

 26. Hei. Hvilken av de to øyene dere har vært på er du mest fornøyd med? Hvilken ville du dratt tilbake til hvis du skulle valgt? Hvilken er det mest ting å gjøre noe på? Utflukter etc 🙂 Kos dere de siste dagene!

 27. For en drømmesituasjon det ser ut til å være på den øya ! Kjenner kroppen er misunnelig på varme, vin i solnedgang og annen kultur. Jeg elsker å reise !
  I sommer bodde kjæresten og jeg på Rhodos i 3 mnd, og det var kjempekos =) selvom han jobbet en del i starten, men det holdt meg ikke unna strand, billig shopping og starbucks 🙂

 28. michelle

  Det ser helt fantastisk ut! lykke til nestegang dere prøver 😀

 29. marianne

  JEg bare lurer på litt ang stedet dere er på.. Drar dere noengang bort fra resorten?? Ser utrolig ensformig ut å være på et sted i 14 dager. Har de vannsport/dykking/fisking osv der? Eller kan man gå innover på øya? Dere liker sikkert den type ferie så det er ikke ment som «kritikk»:-) Bare som en kommentar for nyskjerrighetens skyld. savner litt bilder av området rundt- ikke bare nærbilder av maten og vannet:-)

  1. Fotballfrue

   Det finnes uendelig av utflukter, men vi foretrekker å være her 🙂 Vi skulle egentlig på en privat Robinson Crusoe øy (som er en av mange utflukter), men den ble dessverre avlyst :/

   – C

 30. Christina

  Du er så NYDELIG at jeg har ikke ord!!

  Og den kommentaren om at du er beinete/knoklete…? Hva skjer med det?? God jul til deg og liksom…
  Envy much…?
  Står så stor respekt av deg at du klarer å svare vedkomne på den måten! Kryss i margen til deg!!:) u GO girl…:)

  Og du? Kan du være så snill å vise oss hvordan du lager den frisyren?? Stunning!!:)
  Ønsker dere kjempefine dager, god tur hjem! Og ha en fin jul i ny-huset!!!:)
  Borte bra men hjemme best…;)

  Juleklem fra Christina

 31. Har du begynt å trene skuldrene? Syns de har blitt mer veltrente og definerte enn før? 🙂 Jeg er veldig sjelden innom bloggen din, så beklager om du har skrevet om dette før 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, faktisk 😀

 32. Алёна

  Caroline, jeg beklager. Kanskje vil det være mye feil, men jeg vet ikke det norske språket)))
  Bloggen er et mirakel, er du nydelig. Jeg liker din frisyre på denne middagen. Søkte hele youtube, aldri funnet noe lignende. Kan du fortelle hva du gjorde det. Takk på forhånd.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *