Versace nummer 2

Hadde på meg det andre antrekket jeg fikk snappet fra Versace for H&M-kolleksjonen i går: Et utrolig nydelig korsett, synes i hvert fall jeg, med åpen rygg  og knapper i gull:

I kveld blir det nok kjole igjen. Må straks løpe, vi har et cocktailparty å rekke 😀

Takk for alle fine kommentarer i det siste, dere er en utrolig flott gjeng ♥ Har forresten blitt rød på nesen i dag, Lars-Kristian synes det er hysterisk:

Han: Greit nok at det er jul altså, men du trenger ikke kle deg ut som Rudolf for det.

Jeg: Haha. . Ha. .

Ha en fin kveld 😀

44 kommentarer

 1. Dwightinha

  Nå er du blitt kjempebrun Caroline! Og du kommer til å virke enda brunere i lyset her hjemme.
  Du er akkurat som meg når det gjelder ferie og antrekk. Men det er da halve moroa? Du ser fantastisk ut.

 2. Kine Larsen

  Utrolig fin korsett 🙂
  Å du er jo blitt kjempebrun 🙂 heldige du 😉
  Kos dere videre på turen.
  P.s en liten rød nese er bare sjarmerende 😛

 3. Haha, ble rød på nesa idag jeg også, men det var desverre pga kulden, ikke solen… :’D

 4. Kine Larsen

  Utrolig fin Korsett 🙂
  Du er jo blitt kjempebrun, heldige du 😉
  Kos dere videre i varmen, og husk at en liten rød nese bare er sjarmerende 🙂

 5. Du er rett og slett fantastisk Caroline!

 6. Ingeborg

  Caroline, du har tidligere fått mye ufortjent kritikk ifm manglende merking av innlegg som reklame og annonser på bloggen din.

  Dersom kritikerne skal følge opp eget spor burde de sjekke ut denne bloggen:

  https://tonedamli.blogg.no/

  Her er det ikke mange innlegg som merkes slik det bør.

  Fortsatt god ferie 🙂

 7. Rudolf er rød på nesen, hihi! Du har fått flott farge da, ikke mange som ser sånn ut i vinterhalvåret:)
  Ha en flott aften! 🙂

 8. Nydelig korsett, ja! Jeg syns ikke det var så mye fint i den kolleksjonen, men det korsettet var virkelig fint:)

 9. Dritkul topp. Har visst ikke sett den jeg, på nettsidene til HM, eller i butikk. Den satt som et skudd jo! Å jeg blir glad jeg, av dine positive innlegg her. håper dere får en strålende aften ja.

 10. Søta! Korsettet var veldig pent! Ser at du har fått mye farge også, fiiiint 🙂

 11. Jeg ville bare si at jeg synes du er strålende vakker! Jeg leser bloggen din hver dag, men dette er faktisk første gangen jeg kommenterer selv om jeg leser bloggen din hver dag, flere ganger til dagen! Jeg synes virkelig at du er en inspirasjon og du virker som en utrolig søt og omsorgsfull person. Å jeg må bare få sagt dette: JEG ELSKER STILEN DIN! <3 Stå på Caroline, og nyt de siste dagene av ferien din, det fortjener du!

  Og riktig god jul!

 12. Vakker vakker!!! Det er det du er! Kos dere masse i kveld 😀

 13. Fine deg!<3 1st hehhe

 14. åh, så brun du er blitt!!

 15. Det var kjempe fint! Håper dere fortsatt koser dere masse 😀

 16. Så fint det nederste bildet av deg var! Naturlig og vakker 🙂

 17. Stine Løkken Foss

  Ha en fortsatt herlig ferie, dere 2 ..
  Hils til Lars Kristian. Ha det godt, fine Caroline :))

 18. Hehe, rød nese er egentlig required når man er på ferie:)
  Enjoy!

 19. Er enig i at det korsettet var fint, og jeg skulle gjerne eid et selv !

  Ferien deres får også meg og kjæresten til å få lyst til å reise til varmere strøk. Forhåpentligvis allerede til våren 😀

  God helg !

 20. Alt kler deg jo 🙂

 21. Fine Caroline!

 22. Så utrolig gøy at det blir arrangert så mange fester

 23. Karianne

  Hei hei!

  Du er nå like nydelig som alltid- for en herlig brunfarge 🙂

  Tenkte bare jeg skulle kommentere en sak som jeg sliter med selv, og tenkte bare jeg skulle høre om du hadde merket noe til det! Jeg har nemlig hatt problemer i alle år med nakke og rygg, og vært avhengig av å gå fast til kiropraktor eller osteopat.

  I høst startet jeg på naprapatudanning, og en av lærerene jeg har der fortalte meg at min ene skulder har noe som kalles for «Vingescapula» som i bunn og grunn bare betyr at jeg har, som deg, vinge på den ene siden! Jeg ser du har det på begge sider, og normalt sett kommer dette av at du har rupturert en nerve i skulderpartiet som heter N. thoracics longus som skal forsørge M. serratus anterior, evt at du har en svak M. serratus anterior, noe jeg finner usannsynlig når du trener så mye som du gjør 🙂

  Den muskelen har som «oppgave» å holde scapula inn mot thoraxveggen når du gjør rotasjoner i skulderleddet, og som du ser på bilder, så fungerer ikke dette hos deg. Det kan være opphavet til eventuelle nakkeproblemer du skulle ha! I så tilfelle kan det være lurt å trene opp andre ryggmuskler som kan hjelpe til med å holde scapula inn mot thoraxveggen, så kan det hende at eventuelle nakkeproblemer du har, letter!

  Bare en liten beskjed som endte opp med å bli en innmari lang kommentar!

  NYYYT resten av ferien deres der nede, og god jul 🙂

  1. Hæ? Sånn har jeg også, «vinger» altså. Aldri tenkt over det en gang, har ikke alle det?! O_o

   1. Fotballfrue

    Har alltid hatt vinger, jeg 😉 Søsteren min og moren min har det også, så det er vel en arvelig greie 🙂 Har mange venninner som er ganske tynne, og som ikke har vinger, så det kommer vel an på kroppsbygning eller noe 🙂

    – C

  2. Er du sikker på at du har forstått det riktig – du er kanskje ikke vant med svensken ennå? Søstern min er ferdigutdannet naprapat og har aldri sagt et ord verken om min eller sine vinger…Jeg har faktisk aldri sett noen normalvektige jenter som ikke har sånne når de står som Caroline gjør over…

   1. Karianne

    Jeg er helt sikker på at jeg har forstått det riktig, Line! Dette har jeg spurt henne direkte om, da jeg har vært veldig nysjerrig på hvorfor jeg har det, og har fått svar fra en av lærerene. Dessuten har det vært veldig mye snakk om det fra en av mine andre lærere som er veldig interessert i nettop skuldrene, som har tatt opp tre-fire av elevene for å vise «vingene» og forklare årsakene til at dette er et «problem».

    Det er mange som ikke har problemer med vondt i nakke og sånt selv om de har det, men det vil ikke si at man «skal» ha det, om du forstår. Jobben til musculus serratus anterior er å stabilisere scapula mot thoraxveggen når du bruker skuldrene, om du roterer med armene, løfter armen og så videre.

    Spør gjerne søsteren din, men dette er jeg faktisk rett så sikker på, da jeg har fått beskjed om å gå til klinikken og få hjelp med nettop dette selv, og fått forklart årsakene til det mer enn en gang!

 24. Hei Karoline er rød på nesen 😉 Du er knallfin uansett.Likte godt det antrekket der ja.Shortsen var knallfin syns jeg. Jeg spør deg igjen,har du noen gang fått pris for klesstilen din? Klem fra Karin

 25. Nydelig.. Både du, og antrekket også 🙂

 26. Det eer så fint når du smiler naturlig, som på det nederste bildet! Ferien ser fantastisk ut 🙂

 27. Haha, Lars Kristian er morsom! 🙂 Men rødheten legger ikke vi merke til, du er dødsbrun! 😀

 28. Haha, Lars Kristian er morsom 😀 Kos dere!

 29. når skal du fortelle om hva du har gjort med leppa?

 30. Nydelig korsett, som kler deg, og fin brunfarge har du også fått.Nyt siste dagene, det fortjener dere)))klem

 31. Hej Caroline 🙂 jeg er fra Danmark og er trofast læser af bloggen din! Jeg vil bare sige, at jeg elsker din tøjstil og jeg elsker at se, hvor glad og lykkelig du ser ud, på alle dine fantastiske billeder. Jeg har nu været igennem hele din blog og jeg må godt nok sige, du har haft et vidunderligt bryllup. Hold da op, jeg håber at mit en dag bliver præcis som dit! Jeg håber du nyder din honeymoon rigtig meget og tusind knus herfra Danmark. Knus Emilie 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Emilie! Så herlig av deg, nå ble jeg glad 😀

   Sender mange klemmer til Danmark 🙂

 32. For et fint korsett!!!! 😀

 33. Flott antrekk !

  Nyt de siste dagene og ikke minst solen 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 34. Nydelig 😀

  -https://inamakeup.blogg.no/

 35. Så fint antrekk ! Kos dere videre :))

 36. Er det butikker der du er på ferie?? :0 Du skrev i dette innlegge at du hadde vert på H&M i går…
  Har alltid hatt lyst til å reise til Maldivene, du er såå heldig!!

  1. Fotballfrue

   Hehe, det står at jeg hadde det på meg i går 😉 Ingen butikker her.

   – C

 37. hei! elsker toppen! åssen str har du?:D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *