Sola er her hos oss

Titter bare innom for å ønske alle en fin fredag. Er det virkelig fredag allerede? Herlighet, som tiden flyr! Her snorkler vi, spiser og later oss nesten hele dagen. Har nettopp spist lunsj og is, drukket vin og øl. Elsker vin til lunsjen. Om det bare kunne være vanlig hjemme også. . Nå har vi kun 4 hele soldager igjen (forhåpentligvis). I kveld blir det cocktails med ledelsen igjen, før vi skal spise på øyas à la carte restaurant, det blir spennende. Senere er det Maldivisk aften, gleder meg til å danse etter de sinnsyke rytmene deres, og drikke kokosdrinker med blomster og paraplyer. Håper alt er bra i Norge ♥ Sender sola ditover!

96 kommentarer

 1. Det så fantastisk ut, Caroline :)! Nyt det:D Du er vakker <3

 2. åå, det såg deilig ut..

  Takk for sola forresten 😀

 3. Elisabeth

  Du er så flott du, Caroline! 🙂

 4. du har utrolig fine og markerte muskler!:)

  1. Alle får markerte muskler så lenge fettprosenten er lav nok!

   1. Enig!

   2. Og hva i all verden er negativt med det? Caroline har en fantastisk kropp! Og det skal hun få lov til å være stolt av!
    Og når det er sagt så finnes det ingen fasit på hva en fin kropp er heller. Man kan være fin med lav, middels eller høy fettprosent: det handler om hvordan folk er oppbygd og hva de gjør det til selv.
    Ikke alle er skapt like, og Caroline skal ikke henges ut fordi hun er skapt som hun er gjort (og i tillegg har jobbet for det) og fordi det igjen skaper sjalusi hos andre.

    Vær stolt, Caroline. Du fortjener den vakre kroppen du har!

   3. JustMe

    Det dummeste jeg har hørt. Keep telling yourself that 😉

   4. Emilie

    Herregud, justme? Er du tretten år eller? -.-

   5. er det en kommentar som er slettet? jeg skjønner ikke hvem som har skrevet noe negativt. jeg mente det i alle fall KUN positivt med min kommentar!

   6. Fotballfrue

    Ingen kommentarer her er slettet 🙂

   7. JustMe

    Kommentaren var selvsagt rettet mot personen som påstod at man får markerte muskler så lenge fettprosenten er lav nok. Latterlig påstand.

 5. Deilig! Nyt de siste dagene med sol. Her her det grått og slapsete ute…

 6. Fantastisk bilde 🙂

 7. Maldivene høres og ser virkelig ut som en drøm 😀 Og jeg må bare føye meg i rekken av de som sier hvor utrolig bra du ser ut 🙂 Du er en inspirasjon for mange, og også for meg! 🙂

 8. Det er så nydelig der, superdupersjalu her jeg sitter syk i onepiecen(ja, faktisk…skammer meg!) og se ut på kulden! Haha, kos deg 😀

 9. Kos deg !!

 10. Hei, tror jeg aldri har kommentert her før selv om jeg er innom mange ganger om dagen 🙂
  Jeg er imponert over hvor flink du er til å oppdatere med interessante ting selv om du tross alt er på ferie 🙂

  En annen ting er hvor utrolig vakker og veldreid du er. Du har en kropp til å dø for. Javist er du slank, men langt fra for tynn som mange har skrevet tidligere. Kroppen din er flott og det vises at du tar godt vare på den:-)

  Keep up the good work 🙂

 11. ååh, en vakker dag sitter jeg også der 😀 heldig!

 12. Marianne

  Oi, oi, oi, for et flott bilde. Kjempekult! Ser ut som om det er tatt rett ut i fra Victoria’s secret katalogen 😀

 13. Høres ut som hvordan lunsj er ment å være 😉 det kan du godt ta med tilbake!

 14. høres ut som dere har en greit fredagsplan ja. heeeeldige. enjoy everything…

 15. Hej!
  Ni ser ut att ha det så härligt. Önskar jag också var iväg i solen : )
  Jag har en fråga, tänkte fråga dig om du vet vad du ska ha på dig på nyår? Jag behöver lite tips, för just nu har jag helt stop på idéer i mitt huvud 😛
  Tack för en jätte inspirerande blogg. Kram

 16. Så herlig! Det ser så vakkert ut der 🙂 Hørtes ut som om du har en fin dag foran deg, have fun!

 17. du klarte å sende solen til Bergen etter mange dager med regn;) kos deg videre!

 18. Veldig kunstneriskt bildet :>~

  MVH
  thisiszi

 19. Kunne trengt litt sol her ja!

 20. Hei. jeg bare lurer på om du tror ledelsen på hotellet har et ukentlig cocktail party med SEG SELV? Hvis en tenker seg om innser man vel at det ikke er så veldig sannsynlig? Også lurer jeg på noe i forhold til noe du skrev tidligere, at hotellet ikke hadde plass til at alle gjestene kunne være på cocktail party: Har de ikke plass til at alle spiser frokost/lunch/middag??

  1. Fotballfrue

   Hjelpe meg 😀

   Ledelsen har faktisk Cocktail Party hver eneste fredag. Da møtes de, prater litt sammen over snacks og noen drinker, akkurat som vi i Norge har fredagspils. Dette er jo et velkjent fenomen, og jeg er overrasket over at du ikke har hørt om det?

   Jeg har aldri sagt at de ikke har plass til alle gjestene til et Cocktail Party, selvfølgelig har de det. Men i og med at vi var de eneste inviterte forrige gang, sier det seg selv at vi var spesielt invitert. Hvis de skal invitere ett og ett par til Cocktails, må de ha 10 – 20 forskjellige Cocktail Partys i løpet av en dag, for å ta imot alle gjestene. Kanskje du burde stille deg selv spørsmålet om det er mulig? Da tror jeg fort du finenr ut at svaret er nei 🙂

   Men uansett hva du tror, spiller det ingen rolle, da vi har fått bekreftet at de kun har invitert oss, fordi de har blitt tipset om bloggen min.

   Sånn, bekymre deg om noe annet nå 🙂

   Ha en fin kveld.

   – C

   1. jeg liker deg, fotballfrue! stå på! kos dere de dagene dere har igjen :):)

   2. Elisabeth

    Haha, Caroline, du er rå! 😀

   3. Fotballfrue

    Haha, takk det samme 😀

   4. Kråka

    Ro ned kommatasten! Eg hadde blitt kjempefurten dersom eg hadde betalt 40-80 000 for en ferie og blitt forskjellsbehandla (ikkje blitt invitert that is). La gå.

   5. Fotballfrue

    Jeg har satt komma på de rette plassene, (komma) jeg 😀

    – C

   6. Det er greit dere gjerne vil trekke Caroline ned i gjørma. Men å prøve å ta henne for dårlig skriving(eller i dette tilfellet kommabruk) blir for drøyt. Jeg er selv norsklærer, og hadde nok heller kommentert at hun var flink med tegnsettingen om jeg skulle vurdert tekstene hennes….

   7. Birgitte

    Som norsklærer, mener du at du selv skriver rett angående og/å her? Var så sikker på at jeg lærte «å prøve OG ta» (siden det her er to ord i infinitiv )

   8. Astrid

    Nope, i denne sammenhengen er det nok «å prøve å ta». Preteritumstesten, folkens! Ikke at jeg betakker meg for en god gramatikkdiskusjon, men dersom man skal komme med forsøksvis irettesettende kommentarer (særlig når det ikke har særlig mye med temaet for innlegget å gjøre), bør man i alle fall sørge for å ha rett. 🙂

   9. *Grammatikkdiskusjon, ikke gramatikkdiskusjon.

   10. helene

    Enig med Kråka. Dårlig reklame av stedet hvis det ikke er relistisk at alle får gjøre det samme som dere…. Hva skal du gjøre den dagen du ikke kan leve av bloggen lenger?

   11. Haha. Må le litt. Tror dere virkelig at spesialbehandling ikke finnes i verden eller? Da kan jeg fortelle dere at det finnes overalt! Såklart vil en kjendis som gjør bra reklame for et sted få være med på andre ting enn et helt tilfeldig ektepar som er ute og reiser. Så lenge alle får bra service er det vel ingenting å klage på at noen kanskje blir invitert på hotellets private cocktailparty?

    Synes du gjør en fantastisk bloggejobb selv om du er på ferie Caroline! Kos dere videre 🙂

   12. Fotballfrue

    Tusen takk <3

   13. Christine

    Kanonbra svar, Caroline!! Gode gud så mye rart du må svare på.

   14. Hehehe, enig i den! Sitter her å ler litt for meg selv jeg, for det her ble rett komiskt! 😉

   15. Hei Caroline! – og ja, hjelpe meg 😀

    Må bare ønske deg og din mann noen kjempe fine og solfylte dager resten av ferien 🙂
    Ser ut som et fantastisk nydelig sted, takker for alle bilder og innlegg underveis i ferien deres – nice å hvile øynene på. Her hjemme (Fredrikstad) blåser, lyner, tordner og regner det sidelengs, ikke mye som minner om julestemning. Huset er juleklart, så jeg nyter førjulstiden på best mulig måte som alltid – mye kos i god mat & drikke samme familie og venner.

    Tilbake til cocklail party og c-britt, er det virkelig mulig???
    Jeg kan bare ikke fatte og begripe hva det skal være å henge seg opp i. Hvem, hva og hvor mange som er bedt når på dette cocktail partyet. Har du ingenting annet å «hygge» deg med i disse førjulstider? Du burde jo få deg jobb på dette stedet og dermed er du sikret invitasjon selv til disse cocktail partyene, som tydeligvis er «viktige» for deg. Jeg synes det er fantastisk hyggelig og dere vel unnt at dere blei spesielt invitert på dette Caroline. Og ikke en gang har det fallt meg inn å lure på troverdigheten i denne invitasjonen. Hvor ble det av å kunne glede seg på andres vegne? nei her lyser det misunnelse på lang vei.
    Stå på Caroline og nyt det fantastiske livet du og din kjære lever. Det gjør ivertfall jeg – samme min fantastiske mann og to barn!
    Stor ferie klem fra fast leser av bloggen din

   16. haha.. tror jæ dævvær! det er faktisk så hysterisk morsomt på en fredagskveld – etter ett par glass vin og lese hva folk gidder og henge seg opp i.

    du er fantastisk Caroline – elsker bloggen din! Du inspirerer så mange, ikke minst – du får smilet til å komme fram på litt leie dager også! TAKK!

   17. Det er kanskje litt misvisende å vise frem invitasjonen som sier «Weekly guest cocktail party» i et innlegg, for så å snakke om at dere er spesielt invitert på ledelsens cocktail party når noen kommenterer det. Fint for dere at dere får være med på ledelsens versjon av fredagspilsen der når det da er det som er tilfellet her. Det hadde ikke vært noen som hadde kommentert det om det ikke var for at det kanskje blir litt rart å kalle det er «cocktail party» når det egentlig er mer som en sosial sammenkomst for ansatte, og når det i tillegg avholdes såkalt «Weekly guest cocktail party» for gjestene (da antakelig for en annen anledning)

   18. Fotballfrue

    Mari: Ja, du vet tydeligvis bedre enn Patrick som driver resorten, du 🙂

    – C

   19. cathrine

    Jeg har bare et spørsmål. Vet du hvem som tipset ledelsen på hotellet om bloggen din?

   20. Fotballfrue

    Nei, det kan være mange. Han som eier firmaet som eier hotellet, er fra Maldivene, men bor i Norge. Han er visstnok gift med en norsk jente. Det kan jo være de som har fått det med seg, hvis ikke kan det jo være Manta Reiser 🙂

    – C

 21. Kos deg videre i sola!

 22. Cecilie Marie

  Du ser fantastisk ut!! 🙂

 23. det der så jo bare en smule fantastisk ut! håper dere koser dere glugg ihjel og får roet ned egge to:)

 24. Fint bilde ! 🙂
  følger dere lavkarbo-dietten selv om dere har ferie?

 25. madelene

  Hej. Kan du inte göra en sammanfattning om din resa när du kommit hem. Vilket hotell ni bodde på, resebolag, maten, etc? Tack för en bra blogg

 26. Vin til lunch er en av alle de tingene jeg viiiirkelig setter pris på i Spania, her er det det vanligste i verden, and I love it!
  Ferien deres ser/høres fantastisk ut! Det er bare å nyte videre 🙂

 27. Haha, la først ikke merke til Lars-Kristian (regner med det er han) i sjøen! Fint bilde, og så nydelig der er der 🙂

 28. Hei 🙂 Vil bare ønske dere noen fine dager den siste tiden av ferien! Ser ut som dere har hatt en fltt tur og du har fått en flott brunfarge.
  Siden jeg nå blir borte til over helgen så får jeg desverre ikke fulgt bloggen din de siste dagene av ferien din til min store fortvilelse.
  Men som sagt kos dere med solen, stranden, vinen, og hverandre de siste dagene, det blir sikkert nok å gjøre når dere kommer hjem og skal forbedre ett stort juleselskap for familien.

  Og husk.. uansett hvor mange negative kommentarer du får, disse er kun minnsunnelse og har ikke noe med virkligheten å gjøre. Du er ett varmt og godt menneske som har en egen evne til å vise empati for dem rundt og støtte opp om de som trenger deg. Trenger jeg å si att jeg digger deg? Nope.. For det gjør jeg virkelig!

  Gjør de siste dagene minnerike og jeg håer på en romantisk videosnutt fra reisen når du har tid til å sette deg ned med det.

  Klem Britt 🙂

  1. Fotballfrue

   Du er herlig, Britt! Blir så glad for kommentarene dine 🙂 Vi har filmet masse allerede, og håper å få laget en video denne gangen også 🙂

   God helg til deg og dine!

   Klemmer 🙂

 29. Ikke send sol, send snø! Bare åtte dager til jul, vet du 😉

 30. Stunning bilde! 🙂 Med ønske om en fabelaktig avslutning på turen 🙂

 31. Ida-Charleen

  Fantastisk fint der, håper du og din kjære får det like fantastisk de siste dagene, så krysser jeg fingrene for at været holder seg! Klem

 32. Så herlig med sol!

 33. Du er kjempelekker, Caroline! Krysser fingrene for strålende sol de siste dagene, nyt de!
  Ønsker dere også en fin fredag! 🙂

 34. KJÆRE Caroline !

  STÅ PÅ, fortsett som du gjør, DIGGER DEG!
  Lett å se at mange er SYKLIG sjalu på deg, men DET
  er bare dumt for dem!

  Du har en fantastisk flott kropp, som du gjør MYE for
  å bevare, så at du viser den frem er faktisk helt OK!!
  Skal man gjemme vekk noe man er fornøyd med? NEI!:)

  Kos dere videre, ser ut som dere har det FANTASTISK!
  DU er rå!

 35. Jealous much? Ikke særlig… Her regner det i bøtter og spann.

 36. Jeg drømmer meg vekk til varmere strøk når jeg ser slike bilder! 🙂 Du er helt fantastisk nydelig, og det vet alle de som slenger frekke kommentarer også! Lenge leve misunnelsen! haha..

 37. Du er fantastisk! Dere fortjener virkelig å kose dere, men jeg har et spørsmål? Hvilke is spiser du da du er der borte? For jeg skal dit om en måned og ville gjerne tatt med en is i ny og ne! <3

 38. du er FANTASTISK!!!

 39. Åå, så fint det ser ut der nede!! 🙂

  Jeg skjønner heller ikke hva de som sier at du er altfor tynn mener! Man ser da tydelig at du har former! Synes faktisk det ser ut som du er litt mer formfull før nå, enn tidligere 😀 du er fiin 😀

  1. Jeg er helt enig med deg. Synes Caroline ser mer formfull og vakker ut enn på lenge, det er nok ferien som har gjort henne godt. Var en av de som syntes du så litt benete og mager ut tidligere – herlig å se at du har fått litt mer kjøtt på kroppen.

   For et herlig sted å feriere .. jeg er misunnelig her jeg sitter og fryser etter en tur med hunden.

   1. Ragnhild

    Hahahaha, formfull. LOL!

   2. Stine MM

    Legg ut bilde av deg da Ragnhild, så kan vi diskutere hvor formfull eller ikke du er? 🙂

 40. Hei fotballfrue!
  Det både ser og høres (leses) ut som om dere har en drømmende ferie! Det må være godt å koble av i bikinien nå som kuldegraderne kommer snikende her til lands. Jeg må bare si at jeg ble veldig fascinert over dette bildet. Og lurer naturligvis på hvilket kamera du har? Eller hvilket redigeringsprogram du bruker? Virkelig klart og stilig bilde!

  Ha en nydelig ferie videre! Og god jul 🙂

  1. Hei, hei!

   Må bare fortelle deg, Caroline, at du har den eneste bloggen jeg leser fast. Ikke fordi at vi har så mye til felles, for det har vi absolutt ikke! Jeg er nesten dobbelt så gammel som deg,ikke spesielt opptatt av mote og sminke, og har ingen tro på lavkarbo. Jeg er tilhenger av deg kun fordi du er råtøff og går foran som et godt eksempel for andre unge jenter mht å være blind for janteloven. Det er LOV å ha god selvtillitt!!!

   Line

 41. Helt ærlig, så vil jeg påstå at du ser bedre ut i den sorte og hvite bikinien enn det VS-modellen gjør! Du ser skikkelig stunning ut i den! 😀 så at du (som du skrev i et tidligere innlegg) vil flytte inn i den, skjønner jeg!

 42. Du er så heldig! Og se på DEN kroppen da! Som sagt, du er tatt rett ut av en Victoria’s Secret-katalog 🙂
  Kan ikke du lage et innlegg der du viser hvordan du trener mage og overkropp? Du er et forbilde, og fyfader, du er ikke bare det, men du er nyyydelig!
  Kos deg de siste dagene, Caroline!

  Hilsen en STOLT, fast leser, Lene <3

 43. Nydelig bilde. Og du så helt perfekt ut på det!

 44. Hei Caroline!
  Har fulgt bloggen din en god stund nå, og leser alltid kommentarene. Herrlighet, jeg blir litt matt noen ganger. Jeg må si jeg forundrer meg over at enkelte mennesker sitter å leser bloggen din, for så å legge igjen sure, spydige, stygge kommentarer i et antatt forsøk på at du skal bli negativt påvirket av det vil jeg tro. Er det ikke utrolig? Har de ikke annet å fylle dagen med, jeg syns faktisk synd på de…. De forstår antagelig ikke at det blir så åpenbart at de sliter med seg selv og at ingen kan ta sånne kommentarer og spørsmål alvorlig. Evnen til å unne andre lykke og være stolt og snakke pent om andre er rimelig velkjente personlighetstrekk for en som har lav selvfølelse.

  Ha en deilig ferie videre begge to!! Håper dere får en hyggelig julefeiring og alle gode ønsker for det nye året!

  Klem Inger

 45. Michelle

  Ingen ord, ser rett og slett ut som drømmeferien 😀

 46. Ragnhild

  herreGUD for en kropp!!!! vet du har jobbet hardt for den. it pays off, obviously 😀

 47. Ser ut som dokker har en fantastisk ferie Caroline !
  Skjønne ikje koffør så mange tyne deg førr kroppen din, eg syns ihvertfall at du e nydeli 🙂
  Håpe dokker kose dokker glugg ihjel de siste dagan og får ei fin jul i nyhuset.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 48. Det hjalp! Vi fikk strålende sol i dag, men temperaturen kan heller diskuteres! Håper dere får noen flotte dager fremover. Ser fantastisk ut 😀

 49. Du har en fantastisk kropp Caroline!!
  Skulle ønske jeg hadde motivasjon til og spise riktig og trene, men det er så vanskelig og få dagen til og gå opp med barn, jobb, kjærlighet
  og husarbeid samtidig.
  Før jeg fikk barn var jeg flink til å trene ofte. Skulle liksom ønske at jeg ble dytta ut av Soffan på kvelden når alt er gjort. Er ikke sånn at jeg er tjukk heller normal vil jeg si. Men det er bare formen som er noe dritt;)
  Men uansett, du er et fantastisk menneske og du må være veldig stolt av deg selv:)
  Kos dere videre på ferie:)
  Klem Silje:)

 50. Syntes også du ser mye bedre ut nå, Caroline! Som de andre her i kommentarfeltet sier, mer kjøtt på kroppen. Du ser sunn og frisk ut. Er nok all den gode maten og coctailene dere spiser og drikker på ferie 🙂 Kos dere masse videre:-)

  1. Fotballfrue

   Haha, så morsomt at du føler det er greit å påpeke det. Faktisk veier jeg veier jeg på en prikk det samme som i fjor, men har likevel fått mindre fettprosent. Så det er merkelig at du synes det, men takk likevel. .

   – C

 51. Yvonne NIcole Vestad

  Du ser helt fantastisk ut, Caroline!

 52. kristina

  hei 😀 ser helt nydelig ut !
  jeg har planer om å bestille samme type bikini til en sydentur etter nyttår, men er usikker på hvilke str jeg må ha:D hvilken str har du? må sikkert ha samme..:)

 53. Ser at du har fått lavere fettprosent, og mer markert. Formfull er det motsatte at hva Caroline er i mine øyne. NYDELIG kropp syns nå jeg. Men formfull??? Noen må bruke øynene sine litt bedre. Til dere som lurer på hva hun gjør for å få en flott kropp: løp, løp, løp. Ikke spis dritt og tren litt styrke da vel. Alle kan få flott kropp om det bare blir prioritert. Man må ofre vennetreff eller tv titting, men det er mulig. Selvdisiplin er ordet. Om jeg vil ha noe digg spør jeg meg selv: Vil jeg føle meg bedre eller verre etter at jeg har spist dette? Funker faktisk:) Stå på videre Caroline: du er motivasjon for mange!

 54. Du er det mennesket jeg vet om som ligner mest på Barbie! Du har kroppen, klærne og til og med Ken! 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

 55. Dette er en fanstastisk bilde, finest genom tiderne faktisk!
  Kanske du kann ge dine fanns en julegave i form av en wallpaper av denne bilde för og hjelpe oss her i kalla norden till og drömme oss till malidiverne! Ha en god jul!

 56. Hei Caroline 🙂

  Maldivene har alltid vært et drøm for meg om å reise til, og etter alle de fine bildene du har lagt ut her så SKAL jeg dit på neste ferie!

  Blir litt fasinert over at det alltid blir diskusjoner i kommentarfeltet ditt når du legger ut bikini-bilder… Sjalu jenter finnes det nok av ute der visst nok! 😛 STÅ PÅ sier bare jeg! Du er nydelig 😀

  1. Fotballfrue

   Åååååå, gled deg 😀

   Tusen takk <3

   Klem 🙂

 57. Hei Caroline 🙂
  Gratulerer med liten jente på vei, du stråler!!
  Om 6mnd sitter jeg på samme sted som deg på dette bildet, utrolig vakre bilder fra Vilamendhoo, åh som vi gleder oss!
  Men trenger noen tips, blir ikke helt klok på det folk skriver om hvilke JWV som har best solnedgangsutsikt… Har lagt inn ønske på #329, men føler jeg må ha noen flere i bakhånd tilfelle 329 er opptatt… Hva tror du? Sikkert dumt å fokusere altfor mye på hvilken vannvilla en vil ha, tenker alle er superbra! Husker du hvordan er det med sol på terrassen på oddetallssiden på dagtid? Ha en fin tirsdagskveld 🙂 og lykke til videre i svangerskapet 🙂

  1. Tusen takk 😀

   Åh, så gøy! Gled dere 🙂

   Vi var der litt tidligere enn dere, og da var partallsiden best når det gjaldt sol. Det samme ved solnedgang. Basert på dette kartet; https://www.vilamendhooisland.com/island/island.aspx ville jeg valgt partallsiden. I februar er ikke forskjellen så stor som da vi var der, da solen vil gå litt lenger nord.

   Fra 329 vil dere uansett se solnedgangen fra den aller beste posisjonen. Får dere 329 tror jeg heller ikke solen på dagtid vil være noe problem, men både solnegang og sol på dagtid kan kanskje bli litt problematisk om dere får 327, 325 osv. Ganske sikker på at dere vil få skygge frem til 11-12 på oddetallsiden.

   Det sikreste valget er nok 330, det var samme som vi tok 🙂 Men får dere 328, 326, 324 misser dere garantert solnedgangen. På dagtid vil alle JWB ha rikelig med sol på oddetallsiden.

   Skjønner at det er vanskelig å velge. Vi satt og kikket på kart, og beregnet hvor solen ville være ut i fra ekvator osv. Valget vårt kunne ikke vært bedre 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *