Hairbun

Elsker å eksperimentere med hårsveiser, og siden dette klimaet åpenbart hater krøller (de holder seg i nøyaktig 3 minutter etter at du har forlatt airconditionanlegget), er den beste løsningen enten pinnestritt hår, eller oppsatt hår. I går gikk jeg for den siste varianten, ettersom jeg nesten alltid heller mot den første.

Fine mannen min . .

Blir nok flere kvelder med denne, holdt seg så bra. Nå må jeg forte meg ut i solen, den skinner vekselvis i dag, og jeg vil så gjerne få LITT mer farge!

Håper alt er bra hjemme i Norge, nå er det ikke lenge til vi kommer hjem igjen. Denne ferien har gått så altfor fort.

109 kommentarer

 1. ah! du er så fin <3 hvilke lebestift er det? barry m? og evt farge/nr 🙂

 2. ah! du er så fin <3 hvilke lebestift er det? barry m? og evt farge/nr 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, husker ikke helt nummeret :p 153 og en jeg har skrevet om tidligere tror jeg, forsøk søkefeltet 🙂

   – C

 3. Uvanlig, men finlook på deg=)

 4. Åååårh, hadde dødd for de kragebeina! Haha, sikkert rareste kommentaren, men det er så nydelig når kragebeina stikker ut på den måten <3 Kvinnelig og elegant – just like you

  1. Hm.. synes hun ser sykelig tynn ut her jeg 🙁
   Litt i tynneste laget. Ikke fint når bein stikker ut.

   1. trulte: Hahaha. Ben stikker ut? Kragebena (og andre ben) går ikke INNOVER, de går faktisk utover.

 5. Michelle

  Dere ser helt fantastisk ut begge to!! Caroline, du gløder på disse bildene!!! vakker <3

 6. Syns du begynner å få godt med farge nå, heldig! Håret er nydelig, jeg skulle gjerne hatt nok hår til å kunne sette det opp slik 🙂

 7. Oii.. Den oppsatsen likte jeg veldig godt. Både veldig elegant og romatisk på samme tid. Har du brukt «donut`en» der?

  Juleklem..

 8. Sukk… Så vakker du er 🙂

 9. Du er så fin! Hver dag ligner du en drøm. Ville bare lige sende en hilsen fra Danmark og sige, at jeg elsker dig blog og har læst den fast, hver dag i nu snart 3 år! 🙂 SUPER blog!!

 10. Veldig fin frisyre og kjempe nydelig kjole. Hvor er den fra?
  Fortsatt go feire 🙂

 11. FANTASTISK kjole, og nyyydelige tan!
  Bikinibildet under her *målløs*
  Kjente ett stikk av dårlig samvittighet fordi jeg sluntret unna
  treningen i går ;-D

  Nyt ferien!
  Klem

 12. Hei! Du spurte i forrige innleg (tror jeg det var) om det er noe vi ville at du skulle skrive om.Da lurte jeg på om du kunne vise litt av øya i bilder, føler liksom ikke at vi har fått sett så mye av den. Det var litt anderledes blogging forrige gang, når dere var på ferie. Utrolig bra blogg du har, kos deg videre på ferie! Klem:)

 13. Utrolig nydelig bun! Det er så fint når du har masse hår, slik at bun’en blir ordentlig stor 😀 Kos dere siste del av ferien 😀 Her hjemme er det kaldt, vått, glatt og storm :/

 14. Amazing 🙂

 15. Du ser så utrolig bra ut, Caroline! Kommer det forresten en film fra denne fantastiske turen også? *håpepå*. Har virkelig lyst å reise dit selv. Tror jeg må dra dit en eller anna gang i livet altså. Ser jo heeelt fantastisk ut:)

  Og forresten, utrolig bra gjort av deg og skrive og oppdatere oss selvom du faktsik er i «dreamland», all creds til deg, beste bloggeren Caroline 😀
  Nyt de siste dagene dokkes!

  KLEM

 16. kan du være så snill å vise hvordan du lager en sånnen løs hårknute? bruker du «donut?» veldig fin!!!

  1. bare bruk søkefeltet, hun har vist det før…

   1. Du finder Carolines «donut» her
    https://fotballfrue.no/?p=7650

    <3
    Pia Sabine

 17. Hvor har du kjøpt kjolen? Den var helt nydelig:)

 18. Wow, nydelig.. Du kler å være på ferie! hihi 😉 Kos dere med de siste dagene!

 19. Vet du hva? Nå er jeg så LEI av alle som kommenterer «ikke vondt ment, men du ser for tynn ut» o.l.
  Kan ikke mennesker akseptere, som du sier, at alle kommer i forskjellige former og størrelser og faktisk skjønne at du kun skriver om god mat og sunn trening, ikke oppfordrer til anoreksia? Bull to the shit.
  Jeg digger deg for den du er, at du tør å skille deg ut fra den vanlige, kjedelige nordmannen som går med uggs og parkas hver eneste dag. Jeg digger å se deg i skyhøye heels, og se at du bruker kjole på operaen (som forresten er helt passende) selvom så mange så at «er ikke DET litt pynta».
  Kroppen din er også utrolig flott, og jeg blir så SINT, rett og slett på de som skal ha det til at du er syk. Folk følger virkelig ikke med; det hadde ikke gått på noen måte at du kunne trent og jobbet så mye, da hadde du kollapset på etter eller annet punkt. Du får rett og slett drite i de som sier at du er syk, eller for jålete, du er rett og slett for trendy for Norge. Et lite stykke hooollywood 😀

  1. Kunne ikke sagt det bedre selv;)

 20. Jeanette

  så vakker du er! Kjolen var bare kjempelekker!

 21. marianne

  hvordan klarer du å få så «push-up» pupper når det er en kjole uten stropper? sliter med det selv

  1. Fotballfrue

   Jeg pleier å gå uten bh egentlig, her har jeg bare en bh uten stropper 🙂

   – C

 22. Dette kledde du skikkelig og kjolen var kjenpefin mot den brune huden!

 23. Heisann Caroline! Fast følger av bloggen, men første gang jeg kommenterer. FOR en utrolig vakker kjole! Fikk hakeslepp her jeg satt med morgenkaffen. Hvis du har mulighet til å skrible ned hvor du fikk tak i den ville jeg blitt uendelig takknemlig. Super-fin altså!

 24. Nydelig kjole!!! Hvor er den fra? Og hvordan klarer du å lage så fin bun? Jeg har langt hår og får liksom ikke til noe annet enn rett hår eller stram hestehale.

 25. Har du «ny» kjole hver kveld?

 26. Så flott du er!! og du er alltid så fin på håret.. Hvordan du får det til skjønner jeg ikke.. Jeg er frisør og har flere dårlige hårdager enn deg 😉

 27. Hvordan får du den til å ligge så fint i nakken?

 28. Så fine bilder! 🙂 Ser ut som at dere koser dere, og det fortjener dere. Du har forresten fått såå fin sommerlig farge! Æh, misunne.

 29. Så fine dere er begge to. Kos deg masse i dag også 🙂

 30. Gud, så vakker du er Caroline!! 🙂 Du gløder!! 🙂

 31. Så sykt pen du er! Og kjempefine bilder:-)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 32. Så fin du var på håret! Skulle gjerne sett hvordan det så ut bakfra, trenger nemlig sårt hårtips! Jeg har så langt hår at jeg oftest ender opp med løst hår eller en stygg dult…

 33. Thea Johanna

  Eh…… WOW! 😀

 34. Kristine

  Du er strålende vakker Caroline! Håper du koser deg på ferie med mannen din, og nyter dagene til det fulle. Det fortjener du:)

  1. Fotballfrue

   wææ, takk 😀 *rødme*

 35. Kan du lage et innlegg der du viser oss hvordan du fiksa håret? 🙂 var skikkelig fint!

 36. Jeanette

  Åh du er jammen fin du! :- ) Ser helt fantastisk ut der hvor dere er, fine og brune er dere også! Kos dere<3

 37. Marianne MK

  Kjolen ser ut som den er fra CECILIE MELLI. Høstkolleksjonen
  https://www.ceciliemelli.com/kataloger/hv2011/

 38. Hei, flott at dere koser dere! Men bildene var ikke akkurat veldig flatterende. Ikke HELT heldig med lys/sminke……

  1. Fotballfrue

   Hehe <3

 39. Rød reke :S

 40. Dere er nydelig sammen! Dere ser jo ut som Barbie og Ken.

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 Takk uansett 🙂

 41. fy Søren så fine kjoler du har 🙂
  du er så heldig <3

 42. Utrolig fin kjole! hvor er den fra?:) fint hår
  Og!

 43. fin du var i kjolen ;D hvilken bh bruker du under?

 44. Åh, jeg er innom bloggen din minst ti ganger om dagen nå mens du er i syden! Elsker å lese om sydenturer, å det gjør absolutt ikke ting verre at det er du som blogger!
  Du er nydelig, å jeg håper virkelig at du nyyyyter denne ferien! Det fortjener du 🙂
  Klem fra meg! 🙂

 45. oi! syns huske at du hadde «issues» med leppene dine før? hva har du brukt for å få de så store og fine? ser virkelig bra ut! tror jeg må stjele ideen din 🙂

  1. Fotballfrue

   Issues? Nei, det har jeg aldri hatt 🙂

   1. Fotballfrue

    Jeg hadde ikke det, men enkelte lesere påvirket meg 🙂

    – C

 46. Så en fin kjole !! ::)~

  MVH
  thisiszi

 47. Hej Caroline 🙂 jeg er fra Danmark og er trofast læser af bloggen din! Jeg vil bare sige, at jeg elsker din tøjstil og jeg elsker at se, hvor glad og lykkelig du ser ud, på alle dine fantastiske billeder. Jeg har nu været igennem hele din blog og jeg må godt nok sige, du har haft et vidunderligt bryllup. Hold da op, jeg håber at mit en dag bliver præcis som dit! Jeg håber du nyder din honeymoon rigtig meget og tusind knus herfra Danmark. Knus Emilie 🙂

 48. kan du legge ut hvordan du lagde håret?<3

 49. Kjolen er kjempe lekker!!
  Elsker måten du sminket deg på her, og håret er et stort pluss! For en super ide til frisyre, skal jeg prøve! Jeg hadde tenkt å ha håret opp i bun som du har lært meg tidligere, men å ha den langt nede var jo virkelig delikat. Jeg synes det ser ut som dere begge har fått rimelig fin brunfarge, ser jo så freshe ut!!

 50. Fin brunfarge 😀

 51. Dere er et utrolig sexy par, to veltrente fininger. Drit i alle andre som sier noe annet, de irriterer meg. Haha;) Stor klem til deg. Kos deg videre på ferie=)

 52. Emilie A

  Hei Caroline! Tenkte bare jeg skulle vise deg dette:

  https://reasonstobefit.tumblr.com/post/13936675507/submitted-by-xtinaaddict

  Håper du koser deg på ferie <3

  Klem fra Winter Wonderland Tromsø.

 53. Elisabeth

  Utrolig lekker kjole:D

 54. kan du lage en video der du viser hvordan du fikset håret ditt?

 55. Så fantastisk nydelig kjole!!! <3 Og veldig vakker du var i den! Hvor har du kjøpt den??? MÅ ha! 😉

  Forresten, jeg kikket litt i det gamle arkivet ditt fra 2009 (før jeg begynte å følge deg våren 2010), og kom over et bilde hvor jeg bare må si du så veldig naturlig pen ut! https://fotballfrue.no/?p=767

  Sånn må du være oftere! Også syns jeg leppene dine var mye penere før… :/ Hvorfor fikse på dem du som er så naturlig pen? Måtte bare være ærlig med deg… 😉 Hva syns LK om det, forresten? Håper du skjønner hvor pen du er fra naturens side, både utapå og inni! 🙂

  Klem fra fast leser 😀

  1. Fotballfrue

   Sånn er jeg hver dag her nede, når jeg ikke pynter meg 🙂

 56. OMG.. du er så vakker !

 57. såå rød 😛 men fin er du 🙂

  1. Fotballfrue

   Rød? Er ikke rød noe annet sted enn på magen, faktisk 🙂

 58. Visste ikke at mannen din var Jean Claude Van Damme…

  1. haha, han er jo faktisk prikk lik!:)

 59. Jeg er fast leser av bloggen din, men er veldig dårlig til å kommentere. Men denne gangen måtte jeg bare; du ser rett og slett STRÅLENDE ut. Du er min største inspirasjonskilde, innen både mote og trening. Jeg unner deg virkelig denne ferien, er det noen som virkelig fortjener en ordentlig pust i bakken er det deg 🙂 Håper dere storkoser dere resten av ferien!

 60. Har du gjort noe med leppene dine igjen?!:)

  1. Fotballfrue

   Her nede? Tvilsomt 😉

   – C

 61. Ville bare tipse deg om dette jeg:
  https://www.dagbladet.no/2011/12/15/nyheter/victorias_secret/barnearbeid/burkina_faso/19433993/
  Du som elsker VS undertøy. Rett og slett kvalmt at barn er med på å lage dette undertøy under tvang:( Blir lei meg…

  1. Fotballfrue

   Ja, det er ikke noe særlig bra å lese. Ble veldig lei meg da jeg så det. . Dessverre tror jeg dette er oftere tilfellet enn vi er klar over.

 62. Du er SÅ hot på de her billeder. Din øjen makeup er virkelig pæn.
  Hvordan holder vipperne på ferien? De ser stadigvæk fine ud.

  <3
  Pia Sabine

  1. Fotballfrue

   <3 De har holdt seg helt ok, men det skal bli godt med en oppdatering når jeg kommer hjem :) Har mistet noen :O

   Klemmer :)

 63. Hvor har du kjøpt kjolen din ;)?

 64. Jeg har samme kjolen som deg, men sliter med at den utvider seg fryktelig mye etter en times tid. ? Gjør din det? jeg har den i litt andre farver, krem farge.

 65. Mannen din er ganske fin ja 🙂 Synes han har fin klesstil og veldig fint hår f.eks. Dere er veldig søte sammen.

  Skal forresten si at du har rett angående trening. Jeg har kun trent et par ganger i uken nå pga mye stress på jobben, men trening gir virkelig energi. Noen dager kommer jeg hjem sent, og orker såvidt å lage middag. Men når jeg virkelig tenker meg om går jeg på trening. Da går stressfølelsen og hodepinen bort faktisk 🙂

  Skulle ønske jeg hadde like mye tid til å trene som deg, men tiden strekker ikke alltid til. Litt er bedre enn ingenting da 😉

  Ellers vil jeg si at du tar fantastiske bilder. Veldig gøy å se! Ha en fin kveld.

  1. Fotballfrue

   Ja, trening gir mye 🙂 Tusen takk 🙂

   Klem!

 66. Beklager lite kommentarer fra min side i det siste! Juletiden er stress!
  Men jeg følger fortsatt med, leser hvert innlegg, og det er utrolig koselig å se hvor fint dere har det! 😀
  Unner dere det virkelig!! 
  Du ser aldeles nydelig ut, både i bikini, til hverdags og fest! Og du kan med stolthet poste så mange bikinibilder du ønsker, for Gud så flott du er, jente! 🙂 stå på!! Nyt resten av ferien sammen med mannen, kooos dere!! <3
  Julestemningen kommer nok når dere lander på norsk jord igjen, så ikke stress med den 🙂
  Stor klem!

  1. Fotballfrue

   I.C <3 Tusen takk, søte <3

 67. Hei Caroline! Vet ikke om du tar dette som et dumt spørsmål, men jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om BH’er. Fordi nå som det snart er julaften og nyttårsaften er det tid for kjoler, men det er så vanskelig å velge riktige bh’er til de forskjellige kjolene. Du elsker jo kjoler og bruker det ofte, har aldri sett deg gå med «feil» bh. Derfor syns jeg du er den riktige personen å spørre. Kanskje du kunne tipset oss jenter om noen tube bh’er med litt push -up i som du syns sitter bra? Jeg har alltid syntes det er så vanskelig det der.. Hadde blitt veldig glad om du bare hadde svart meg på det her også 🙂

 68. hvor er den nydelige kjolen fra? Fy søren den var vakker! Akkurat som deg Caroline! Kos dec videre på ferie!<3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Den er fra Elise Ryan 🙂

   Klem!

 69. Du er veldig pen Caroline og jeg liker stilen din=) ser ut som dere koser dere masse<3

 70. Hej Caroline.
  Sikke smuk du er- Jeg læser din blog næsten hver dag og du er simpelthen så inspirerende.
  Jeg håber du har en hel fantastisk ferie og hvor er du cool du sætter dig tid til at blogge samtidig 🙂
  Kan du fortælle mig hvor din fantastiske kjole er fra, det er lige netop noget lignende jeg leder efter til nytårsaften 🙂

  Glædelig jul og stort tillykke med jeres nye hjem, det ser bare så skønt ud.
  Kram fra Danmark.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk Emilie, så søt og god du er <3

   Klemmer 🙂

 71. Marianne

  Plastic fantastic?

  1. Fotballfrue

   Ikke en dritt på meg er plastikk, so just shut up 😀

   – C

   1. Du ser jo tydelig på andre bilder at puppene ikke er plastikk (regner med det er de du sikter til?), er jo bare push-up og padding 🙂

    Der hun går uten bh, ser man jo tydelig at de er ekte, og i normal strl med kroppen/fettprosenten. Hvis du er sjalu, får du selv gå til anskaffelse av push-up, samt ta på deg en stram kjole med formede cups. It works wonders, bare kanskje ikke på første date, slik at motparten blir skuffa når klærne faller 😉

 72. jeg MÅ vite hvor den kjolen er kjøpt!!!

  1. Fotballfrue

   Elise Ryan 🙂

   – C

 73. Så utrolig pen du er! Nydelig jente 🙂 Hvordan lagde du frisyren? Jeg prøvde å søke i arkivet som noen nevnte over, men finner ikke en sak om hvordan denne lave hårknuten er laget. Var en utrolig fin og elegant frisyre. Hadde elsket å kunne gå slik på julaften 🙂

  Kos dere videre og nyt livet!

 74. Beautiful dress!

 75. Hei =) det var en utrolig fin kjole.Må bare si at du har en fantastisk blogg og jeg er innom her hver dag.

  Dere får ha go ferie videre <3

 76. Hei! Ser fantastisk ut. Men er nødt til å spørre hva du har gjort med øyenbrynene dine? Gjør du det selv? Er det naturlig at de skal være så lange? Hadde vært gøy med et innslag om øyenbrynene! På bilder ser det ut som om du har tatovert de, stemmer det?

  Hilsen K

 77. Kor har du fixa leppene? Og ka har du i dei? Har sjøl tynne overleppa, og sko gjerna ha gjort noe med det. E måte på kor mye sminke kan gjørr lixom:p E det forresten veldig vondt å ta sprøytene?

 78. Hei, kan du lage et innlegg hvor du viser hvordan du har satt opp håret slik? 🙂 Hadde vært perfekt nå rett før alle julemiddagene!

 79. Jeg E-L-S-K-E-R den kjolen på deg! Jeg vet ikke helt hvorfor, men den minner meg litt om en miniversjon av bryllupskjolen din!? Kanskje på grunn av korsettoppen, eller blandingen av hvit og rosa? I don’t know, noe er det der i alle fall, haha!
  Men så er jo du ei helt eksepsjonelt nydelig dame, da. Og alt kler den smukke!<3

 80. hvorfor svarer du ikke på hvordan du har laget sveisen? det går jo ikke ann å gjøre det helt på samme måte som en hairbun som sitter fast i hodet vel? hadde vært fint med svar ..

 81. Hei, Caroline.
  Har et spørsm. ang Elise Ryan kjøler:
  Er de vanlige i størrelsen? Vurderer å kjøpe en, men har hørt at de er små ir str. Stemmer det?

  Takk 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg synes ikke de er små i strl. De er helt normale 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *