Another Day in Paradise

For en uke siden satt jeg på Gardermoen med hjertet i halsen fordi jeg gruet meg sånn til den lange reisen vi hadde foran oss. I dag sitter jeg på Maldivene og knytter joggeskoene, skal begi meg ut på ukens fjerde, korte treningsøkt og etterpå skal jeg se på Lars-Kristian spille fotballkamp. Guests vs. Staff.  Hittil har ferien vært. . drømmende. Solen har brent og brunet i dag også, og etter fem timer under den, kjenner jeg at huden vil  ha en pause.

I går kveld spilte vi Ludo ved vannkanten. Ett år siden forrige gang. Tror dere ikke jeg vant i går også? Ludo er tydligvis min sterke side. Finnes det Norgesmesterskap i sånt? Haha! Dere husker vel denne videoen fra i fjor? Jeg lover, han lot meg aldri vinne. Han taper så det synger!

Vi får se om han klarer å slå meg i kveld, han skal visstnok ha klekket ut en genial plan mens jeg druknet meg selv i Harry Hole-stoff tidligere. Vi får se. Gleder meg til kvelden!

Håper søndagen er fin hjemme. Jeg savner i hvert fall ikke Norge helt ennå. Men hundene savner jeg litt. Har drømt om begge pelsdottene to netter på rad nå. .

105 kommentarer

 1. Er Lars Kristian fra Bergen?

 2. hmmmm, jeg vet ikke om jeg hadde reist halve jorda rundt for å spille ludo?! Det virker som om det er litt kjedelig der. Det finnes steder der man kan kombinere like nydelige strender med for eksempel litt kultur og historie (ruiner, templer, museer…). Jeg hadde ihvertfall likt å få med meg litt av kulturen i Asia hvis jeg først hadde dratt dit, istedet for å spille Ludo på en resort med bare utlendinger (altså andre turister).

  Men smaken er som baken, og det virker jo som om dere er fornøyde. Ha en fortsatt fin ferie!

  1. Fotballfrue

   Frida: tror du vi spilte Ludo hele dagen? 😀

   Tro meg, disse strendene og øyene må du rundt halve jordkloden for å finne.

   – C

   1. Elisabeth

    Kan bekrefte det Caroline sier. Disse strendene er verdens beste, og det anbefales virkelig å ta en tur. Ikke kjedelig i det hele tatt om man er der med sin kjære. Har vært i Karibien, Thailand og flere steder med flotte strender, men ingenting slår Maldivene! Paradis! 🙂 Kos dere!

    Men vil man ha opplevelser drar man selvsagt andre steder. Maldivene er for romantikk, avslapning, og kos!

 3. Live G.

  Har selv vært på Seychellene, og bodde på øya La Digue:)
  Der er en av verdens vakreste strender, blandt annet brukt i Bounty og Bacardi reklame filmer og blider.
  Det jeg likte aller best på Seychellene var at det vær svært få turister der,vi hadde virkelig følelsen av å være på en «øde øy» siden vi var nesten alene der. Det ble servert nylaget kreolsk mat på terassen i bungalowen hver kveld, og nydelig frokost hver morgen:)
  På denne øya finnes ingen hoteller eller uteliv/ aktiviteter og det gir opplevelsen en ekstra dimensjon etter min smak:)

  Seychellene tar årlig imot et begrenset antall turister for at alt skal bevares slik det er….naturen,dyrelivet og egenarten blir godt beskyttet:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *