Cocktail Party & Maldivian Night

Herlighet, for en DAG! Det er slik alle dager skal være: Etter en treningsøkt på 8 kilometer og styrke, fikk vi med oss solnedgangen i Sunset Bar, begge i treningstøy, utmattet og lettere solbrent. Det ER slik alle dager skal være, det er faktisk høysesong her nå. Til og med de ansatte sier at været som var i går og dagen før, er litt uforklarlig. Så vi får bare kysse alt vi har for at denne dagen er noe vi opplever i 10 dager til. Er ikke meg i mot! Uansett er det som Lars-Kristian sier: 1 uke med dårlig vær her, er som en uke med pent vær på Kanariøyene. Jeg er ganske enig. Det er i hvert fall ikke langt unna sannheten.

Ellers hadde vi en fantastisk kveld i går, med spretting av champagne rett etter fotballtreningen til Lars-Kristian klokken seks, og deretter altfor mange cocktails  på cocktail party fra klokken syv. Mot midnatt gikk det i maldiviske drinker med MASSE kokos. Jeg var i himmelen! Her er et bildedryss.

Det ble paljettkjolen fra Lispy VIP for første gang. Følte meg ganske glitrete 😀

Mmmmm. . En av de tre nasjonaldrinkene (ja, faktisk) til Maldivene. .

Miiii 😀

Ha en herlig lørdagskveld! Dere er best ♥ 

103 kommentarer

 1. m3gedgdfghc

  Fint :D:D:D

 2. Kjersti

  ÅÅh, jeg er så dødsmisunnelig! Det ser helt fantastisk fint ut der dere er, og så koselig 🙂
  Dere må virkelig NYTE resten av ferien deres i varmen, her hjemme snør det (i alle fall i Trondheim).
  Gleder meg til å se nye innlegg og flere bilder:)

 3. Du ser helt FANTASTISK ut caroline!:)

 4. Johanna

  Du är lika snygg som alltid. Men en fråga bara äter du nånsin godis?

 5. Har dere tatt ferie fra lavkarbo-dietten? Siden det går i frukt, kokos, drinker, champis og vin hver dag? Det er vel ganske mye sukker i alt sammen? Kos dere videre, uansett vær.

 6. Karianne

  Utrolig nydelig kjole! 🙂 Du og Lars Kristian er så fine sammen.
  Takk for at du skriver en så inspirerende og givende blogg.
  Fortsatt god ferie 🙂

 7. Hehe, det er faktisk ganske langt unna sannheten 😉 Ikke for å være pirkete altsa, men jeg er selv i Kanariøyene 3-4 ganger i året, og vil si at det er et av de tryggeste stedene å reise til, værmessig 🙂 Deiligdeiligdeilig vær, og det regner så og si ALDRI.
  Ellers ser du som vanlig flott ut, håper dere har en fin ferie ;D

  1. Fotballfrue

   Du, som en del andre, misforstår hele kommentareren. Jeg VET at det er utrolig værsikkert der, men sol på Kanariøyene, og overskyet her, gjør ikke Kanriøyene til et bedre reisemål. Da sikter jeg til hele pakken 🙂 Jeg kunne hatt en uke med gråvær her, og sol på Kanriøyene, jeg hadde aldri et sekund, angret på at vi ikke dro dit 🙂

   – C

   1. christine

    Skjønner ikke at noen kunne misforstå det! Med mindre de er av typen «skjønner ikke at noen vil sitte på et fly i 10 t for sol&varme» fordi de har misforstått hele kultur-konseptet ved å reise til et sted det ikke er nordmenn på «sydenferie»

   2. Jeg har selv vært på Maldivene for 10 år siden og det er et fantastisk sted, men må si at en reiser ikke til Maldivene for å oppleve lokal kultur for det har man ikke mulighet til når man er på en resort som er stengt for Maldivere. Selv de fleste som jobber der kommer ikke fra Maldivene.

   3. Okei Christine, ro ned… Det var en missforståelse og jeg er absolutt ikke av den typen du beskriver… Det var noe jeg stilte spørsmålstegn ved på en fin og ordentlig måte, rett og slett.

    Kos dere videre ;D

 8. Matilde Emily

  Å, du er så vakker Caroline 😀 Du er jo en skinnende sol i deg selv!

  Men jeg lurte på en ting. Vi skal snart ha russeball, og det er sikkert flere av leserne som skal på ball i tillegg til meg. Selv om du er på ferie, hvis det kommer en dag du skal krølle håret og være litt ekstra hårfin, kunne du ha laget et innlegg med noen tips på hvordan man kan krølle håret og gjøre det fint til ball? Hadde vært sååå fint. <3

 9. ÅH, jeg blir så glad av å lese dette innlegget, det er akkurat som om feriefølelsen smitter 🙂
  Herlig å høre at dere koser dere! Ha en fantastisk kveld. Du ser forresten nydelig ut som alltid!

 10. Så herlig Caroline!! Så bra dere fikk sol igjen 😀
  Jeg krysser alt jeg har for at dere får like fint vær resten av turen!
  Er så misunderlig på dere. Det er trist å være hjemme i kalde Noge, hehe 🙂

  Kos dere masse videre, gleder meg til å lese mer 😀

  PS: Elsker kjolen : D

 11. Ragnhild

  Da har dere fått en feil oppfatning om hvordan været på Kanariøyene er.. Har selv bodd på Gran Canaria i et halvt år og har sett regn tre ganger;) Er det overskyet eller regn, så blir nok det regnet som dårlig vær uansett hvor enn du drar.

  1. Fotballfrue

   Det var ikke været jeg siktet til, tror du misforstod kommentaren :p

   – C

   1. Jeg skjønte godt at det ikke var været du siktet til, og derfor synes jeg den komentaren var ganske så frekk! Høres ut som kanariøyene er et dårlig reisemål, og uansett hvor fint vær det er så kan det ikke måle seg med Maldivene. Jeg vet nå at det stemmer godt, men uansett en veldig spydig komentar! Kanariøyene er slettes ikke et dårlig reisemål, det kommer da helt ann på situasjonen og hvor du bor. Det er ikke alle som har råd til å legge ut hunde tusen for en ferie vell..

   2. Fotballfrue

    Jeg kunne nevnt hvilket som helst sted i Europa, nevnte bare Kanariøyene siden det er selve symbolet på masseturisme 🙂

    Kanariøyene er helt topp, og vi kommer selv til å reise dit en gang i nærmeste fremtid! 🙂

    – C

 12. Har dere det ikke gøy på Kanariøyene eller? Hehe
  Husk, det er ikke hvordan været er som gjør ferie til en ferie, det er hvem du er sammen med!:-)
  Kanariøyene er tipp topp hvis man reiser med flotte mennesker.. Prøv Thailand og Dubai også! Ahh! Reise er moro!!:-)
  Ha en flott ferie videre!:-)

 13. Så bra at finværet slo til! 🙂 Får håpe det fortsetter! og.. du ser fantastisk ut, Caroline, som vanlig 🙂 Kos dere i kveld! 😀

 14. Marthine

  Du er så pen og inspirerende! Håper du har det fint der du er! 🙂

 15. Så fine bilder! 😀

  Er alle som er på ferie der par ? er det ikke noen venninner er familie som er på ferie ? 🙂

 16. Den kjolen var nydelig Caroline! Dere får nyte varmen, her hjemme er det kaldt 🙂 Selv om fyr i peisen ikke er helt feil det heller 😉

 17. Hei Caroline! Håper du koser deg på ferie 🙂

  Jeg går i 10. Klasse og det er ikke lenge til jeg har skoleball, og siden det er siste året på ungdomsskolen har jeg jo veldig lyst til å ha på en slags «prinsesse kjole». Derfor lurer jeg på om du kunne lage et innlegg om både korte og lange kjoler man kan ha på seg på et ball? Gjerne sko også! Hadde kanskje hjulpet meg en hel masse!! 🙂

  Ha det fortsatt fint på ferie! Håper du får slappet helt av de dagene som er igjen 🙂

 18. Uvant å se deg med fancy kjole, festsminke og hele pakke, for så å scrolle ned og bare… hvor er skoene? Haha, skjønner hvor deilig det er å slippe engang iblant 😀

 19. Du er så utrolig flott og veldig inspirerende, Caroline! Håper resten av ferien blir godt vær og gode tider, du har virkelig fortjent det 🙂 Gleder meg veldig til å få flere gode tips og råd for Lchf til neste år!

 20. Nydelig kjole!

 21. ai, kjipt skille! 🙁 derfor går jeg kun med stroppeløse bikinier, eller tar ned stroppene når jeg grilles 😀

 22. herregud, du er så utrolig nydelig!! og FOR noen fine bein du har!:) kos dere videre!!

 23. For et fantastisk nydelig ektepar dere er!! Nyt ferien <3

 24. Du er så flott, Caroline! Du lyser opp dagen min gjennom bloggen! 🙂 God jul til deg og dine, og spesielt til hundene som sikkert gleder seg til å se dere igjen!!

 25. Om du skulle finne ut at kjolen er for glitrende for deg,så er jeg interessert i å kjøpe den;) Fant den ikke på hjemmesiden du linket til… Si ifra!

  Kos dere videre på den fantastiske øya!!

 26. Jeg har egentlig lyst å være positiv og si at jeg misunner dere, som alle andre, men jeg klarer det ikke. Det virker som en fabrikert og upersonlig ferie, hvor dere menges med andre turister og de som jobber på stedet. Kanskje det bare er meg, men jeg foretrekker å oppleve ekte ting på tur og treffe mennesker som faktisk vil snakke med meg, og ikke bare gjør det fordi de tjener penger på meg. Og en ting til, jeg er rimelig sikker på at det med fint vær i Kanariøyene er like varmt og godt som der dere befinner dere… Men for all del, jeg håper dere koser dere! 😀 og jeg gleder meg masse til dere kommer hjem igjen, til det nyyyydelige huset deres <3

  1. Fotballfrue

   Er det noe som er upersonlig, må det jo være Kanariøyene. Det er jo masseturismen på sitt verste 🙂 Er er det jo svært få turister, og det hele blir så vanvittig mye mer personlig.

   Og, det var jo ikke været jeg siktet til. Er det dårlig vær her, og sol på Kanariøyene, er Maldivene like vel et bedre sted. Håper du skjønte nå 🙂

   – C

   1. Haha, nei jeg mente absolutt ikke at kanariøyene er bedre enn Maldivene, langt ifra!! 😉 bare at når jeg først bruker mye penger på en tur liker jeg å sitte igjen med minner om et ekte sted (der får man vel ikke på kanariøyene tipper jeg 😉 )

   2. Jeg er sikker på at Maldivene er bedre enn kanariøyene, men jeg må bare si at måten du svarer på kommentarene er veldig rart og barnslig.

   3. Fotballfrue

    Emma: Åh, hvor da?

    – C

  2. Åh, det er så tydelig at du ikke har vært vært på Maldivene!
   Selvom det kanskje ikke er så mange ting «å oppleve» på en slik øy, mener jeg at det er en helt utrolig opplevelse i seg selv å sitte på terrassen å se utover havet og høre ingenting annet enn… ingenting.
   Og livet i havet er helt utrolig å se. Fiskestimer som svømmer forbi hele tiden, haier, rokker, delfiner… Det er helt nydelig. Jeg vet det høres kjipt ut for de som ikek har opplevd det selv.
   Og det at man selv kan velge om man vil tilbringe tid sammen med de andre turistene er helt herlig. Selv lå jeg og mannen min timesvis på stranden på Veligandu for noen måneder siden, uten egentlig å se andre folk. Det er den beste og mest minnerike ferien jeg noen gang har hatt iallfall.

 27. Så fiint! Elsker kjolen din, du var nydelig i den. Håper du har en fantastisk ferie 🙂

 28. Syns det er herlig at du blogger så mye når du er på ferie! Klikker innom bloggen 3 ganger daglig for å se etter oppdateringer! Ha en fantastisk ferie!

 29. Det så veldig hyggelig ut da. Du ser jo bare helt fantastisk ut! elsker den glittrete kjolen 😀 kos dere videre!

 30. Du er strålende vakker!

 31. Så deilig at sola kom fram igjen da, det var hyggelig å lese. Flotte bilder nok en gang, ser ut som en drøm du i glitterkjolen.

 32. Ser nydelig ut! Glad dere koser dere. Det er sånn ferier skal være

 33. eeeh. blir for domt å si at «1 uke med dårlig vær her, er som en uke med pent vær på Kanariøyene».Da har dere ALDRIG vært på Gran canaria mens det har vært SESONG!!!!!

  1. Fotballfrue

   Det var jo ikke været jeg siktet til da, men stedet som en helhet 😀 Er det dårlig vær her, er stedet like vel mye bedre enn Gran Canaria i sol, skjønner du nå? 🙂

   – C

   1. hehe, dette er et eksempel på noe som ikke er konstruktiv, og HELT unødvendig i mine øyne… jeg spurte i hvertfall på en ordentlig måte ;))

   2. S : hvorfor driver du å kommenterer ? Du er ikke en del av samtalen vår..

    Caroline: Jeg skjønner. Men tror det er mye gøy å finne på på gran canaria selv om det er regn.. Som å dra på spa, handletur, jaaa.. Men skal ikke diskutere med deg 😉 Ville bare få ut det at det er mange som aldri kommer til å ha sjangsen til å reise dit hvor dere er nå, og at det er mange som liker Gran Canaria veldig godt. Så når du driver å skriver at det er såå mye bedre hvor dere er nå, kan jo mange bli såret?;p U see? …

   3. Fotballfrue

    Det var ikke ment negativt om Kanariøyene, da misforstår du 🙂 Vi kommer selv til å reise dit i løpet av de neste årene, og vi kommer garantert til å ha det helt topp. Maldivene og Kanariøyene er dog to helt forskjellige ferier, og det tror jeg ikke du forstår før du har vært her. Dog vil jeg tro at Kanariøyene er hakket mer værstabilt 🙂

    – C

 34. Det er ganske vanlig å bli bedt på cocktail party av ledelsen når man er på 4-5 stjerners hoteller. Ble selv det på Mauritius og seychellene, så er ikke blant de som vil kritisere fordi jeg er misunnelig som så mange andre som kommenterer.. Du får det til å virke som om dere er spesielt plukket ut av ledelsen der når du nevner det i to innlegg!

  1. Fotballfrue

   Vi var de to eneste gjestene som var der, og det arrangeres en gang i uken, så jo det var ingen andre av gjestene der 🙂

   – C

   1. Men hva er det som er så speielt med å bli innvitert med på ledelsens coctail party? gratis bar, når det er all inclusive? er heller ikke mesunnelig, men det er lov å stille spm…

   2. Fotballfrue

    For de som kun er opptatt av det materalistiske, så er vel det de er opptatt av. Vi derimot, synes det var gøy å snakke om øya, og hvilke planer de har for den, og få et innblikk i hvordan turismen virkelig fungerer for Maldivene 🙂

    – C

   3. Astrid

    Det er ikke noe som er så spesielt. det er ment som en hyggelig gest fra hotelledelsens side for å hilse deg velkommen, vise frem litt kultur etc.. så alle som har ankommet siden sist cocktailparty inviteres.

   4. Fotballfrue

    Ja, du får vel tro det da, Astrid. Vi vet at det arrangeres kun en gang i uken, og vanligvis er det kun ledelsen som er der. Men i går hadde de gjort et unntak, og vi var spesielt invitert 🙂

    – C

   5. Dere ble sikkert invitert fordi du lager god reklame for øyen og hotellet deres på bloggen. Tipper det er derfor dere bor i bungalowen på enden også.

   6. Fotballfrue

    Ja, det regner jeg med, det er i hvert fall samme eierne som drev Veligandu 🙂

    – C

   7. Bare ledelsen? Men hvorfor står det da «Weekly Guest» på invitasjonen?

   8. Fotballfrue

    Du får ringe og spørre 🙂 Det var i hvert fall bare vi der. Spør i så fall etter Patrick de Staercke. Hotellet tar i mot mellom 10-20 par hver eneste dag, så da må de i så fall holde en hel haug med slike party hver dag, ettersom de åpenbart kun hoster for ett par av gangen.

    – C

   9. Jeg skjønner egentlig ikke at du orker å bruke tid på å forsvare invitasjon/deltagelse/konsept…Ta en drink i sola og ignorer misunnelige bedrevitere 😉

    (De som sier de ikke er misunnelige bør forøvrig ta seg ei bolle…jeg er veldig misunnelig og VELDIG lite gira på eksamen og innleveringer i to uker til…Jaja…valgt det selv!)

   10. Fotballfrue

    Enig, Line, blir bare så oppgitt :p

    Lykke til med eksamen! 🙂

    – C

  2. Astrid, det er vel ingenting galt med å få lov å føle seg spesiell, er det vel? Sikkert ikke så mange 23 åringer som blir bedt på coctailparty så jeg for min del er glad for å se at Caroline ikke er så blasert at hun ikke gleder seg over det 🙂 kos dere på ferie og få med dere alle de opplevelser dere kan, Caroline! Anbefaler å se om managementet kan ordne en tur for dere til en øy med lokal befolkning – interesant å se! Nb…husk å ta med noen penger sånn at dere kan være med å bidra til den lokale økonomien på øyene ved å kjøpe suvenirer, hjemmelaget sigaretter etc. Det er i allefall et av mine beste minner fra ferien vår på Maldivene for mange år siden.

   1. Fotballfrue

    Jeg tror faktisk ikke at de arrangerer den type tur her. Vi hadde meldt oss på fra Veligandu i fjor, men da regnet det, så vi ble på øya :/

    – C

 35. WOW, så fantastisk fin du var i den kjolen! 😀

 36. ah, den kjolen var fin! 🙂
  så bra for dere at været snudde, håper virkelig dere koser dere! du fortjener virkelig noen stressfrie dager.
  jeg veit iallefall hvor jeg vil dra på ferie 😉

  kos dere videre! <3 digger deg 🙂

 37. fin kjole!

 38. Lenge siden du har sett så rolig og avslappet ut. Herlig 🙂 Kos dere masse videre! Det gjør dere godt 🙂

 39. Tja, nasjonaldrink er vel å ta litt hardt i siden alkohol er forbudt på Maldivene, bortsett fra på de lukkede turistområdene.

 40. dere ser helt fantastiske ut!! kos dere:-) og ELSKET kjolen!

 41. Michelle

  Dere er så heldige!!! har så lyst å reise dit!! Så må jeg bare si hvor glitrende nydelig du så ut i den kjolen <3

 42. Du er fantastisk vakker!

 43. Kjolen var nydelig! Der er så et flott par 😀 Håper dere koser dere ihjel 😀

 44. Elisabeth

  Utrolig fin kjole, dere stråler begge to:D

 45. elisabeth

  Kysse alt vi har, så søt skrivefeil ^^
  Dere er så fine sammen 🙂
  Kunne ønske jeg kunne ta med min fine kjæreste til Thailand på onsdag :/

 46. Sofie Elisabeth

  Wow, Caroline. Du er strålende vakker! Blir glad av å se så hyggelige bilder av deg og Lars-Kristian, ser ut som dere koser dere godt på ferie:) Veldig fortjent!

 47. Håper dere får topp vær.. Kos dere masse<3

 48. kan man ikke bruke sko???? nå skjønner jeg ingenting, hahah
  men herregud så heldige dere er!! så misunnelig :-DD

  1. Fotballfrue

   Jo, da kan hvis du vil, men hvem vil vel ikke gå barbent i sanden?

   – C

 49. :-) synes du er flott

  Jeg ønsker meg en glitter kjole, med lange armer! Paljetter eller noe lignende. Du er så flink til å finne tøy, kunne du gjort et innlegg om det?

 50. Jeg skjønte i hvertfall med en gang hva du mente med Kanariøyene! Jeg personlig ville aldri reist på ferie dit, når det er så utrolig mange spennende, vakre steder man heller kan reise til. Frister ikke å være i «lille Norge» 😉
  Jeg forstår ikke hvordan noen kan hugge til når det på alt du skriver :O Dere er et lykkelig par på ferie, NYT DET<3 Jeg sitter med en god følelse når jeg leser om hvordan dere har det, og ser bilder. Kunne aldri falle meg inn å skrive noe negativt! Kos dere videre 😀

  1. Fotballfrue

   Takk, burde jo faktisk være en selvfølge. Til og med Charter-Svein må vel si seg enig 🙂

   Kanariøyene er helt topp det, hvis du kun er ute etter sol og fint vær, men det kan ikke sammenlignes med for eksempel Maldivene.

   – C

   1. Jeg er HELT enig! Og en ting er i alle fall sikkert, jeg MÅ til Maldivene en dag 😀
    Du må bare ikke ta deg nær av kommentarene du får. Jeg tror dessverre veldig mange er utrolig misunnelige..

    Ser det ble litt skrivefeil. Er ikke lett å skrive med hele banneret over skjermen!
    Dere får nyte solen, jeg må lese til eksamen :O Æææ

   2. Blir litt feil å si at folk som misforstod og satt spørsmålstegn ved den kommentaren «hugger» på alt Caroline skriver… Jeg kommenterer nesten hvert innlegg med bare skryt, og har heller aldri kommentert negativt, selvom jeg spurte om den kommentaren til LK. Rett og slett. Det må være lov med spørsmål eller konstruktiv kritikk, om du vil ha det sånn 😉

   3. Nå mente jeg også litt generelt. Folk som skal krangle om at C og L-K ikke var spesielt inviterte til cocktail-party osv. Det blir bare så altfor dumt:) Tror nok ikke hun mente det som negativt mot de som reiser til Kanariøyene, jeg har ikke vært noen av stedene. Men sier seg jo selv at man ville valgt Maldivene 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *