Antrekket den fjerde dagen

Herlig å få brukt blondeshortsen min igjen! Den er så sommerlig og fin.

Toppen er herfra (annonselenke) 

Nå lusker jeg rundt og er overoppgitt over meg selv, som la igjen en hel haug med kjoler på et av rommene i huset. Jeg skulle gå gjennom haugen, og plukke noen få jeg kunne ta med meg, men glemte hele greia. Litt vanskelig å svippe hjemom for å hente Acne Naia kjolen min nå. Jaja, kanskje jeg går for glitterkjolen fra Lipsy VIP. Den er jo ganske cocktail-ish. .

Håper dere har en fin dag ♥ Her venter vi fortsatt på sola.

43 kommentarer

 1. U’re so cute and beautiful.. But more important, U seem to be both pleasant and smart:) Love! 😉

 2. Så elegant topp, den hadde vært flott med et sort miniskjørt til 🙂 Håper dere får sol i morgen!

 3. Du er min inspirasjon Caroline!
  Ønsker deg ALT godt:)
  Håper virkelig regnet forsvinner snart, hvis ikke; løp rundt i regnet med kjæresten og vær barnslige!!! det er drit kos:)
  Jeg bare kan ikke tro hvos vakker du har blitt. Ikke at du ikke var det før selvfølgelig, men nå har du virkelig funnet stilen og ser helt FANTASTISK ut!!

 4. Søt shorts, men hvorfor har du tre helt like bilder? Hadde vært artigere med ulik posering/evt. location. Uansett ville ett bilde vist antrekket like bra, resten blir bare fyllmasse.

 5. Søøt topp <3
  Og du, dette høres kanskje litt dumt ut, men kunne ikke du tatt outfitbilder bakfra også? Du har så mye spennende på deg, så er kjekt å se klærne fra mer enn en vinkel 🙂 haha.

 6. Hege :)

  Så flink du er til å blogge ofte selv om du er på ferie! Det likte jeg :))) Ha en fin ferie videre Caroline, nyyyt den! 🙂

 7. Søt topp !

 8. Konstruktiv kritikk: hva med antrekksbilder i ulike vinkler i stedet for kun forfra? 🙂 Slik som i går da du viste Cameokjolen – perfekt! 🙂

 9. Ann Kristin

  Den toppen er sååå fin! Husker den fra forrige gang du hadde den på. Fortsatt lyst på 😉

 10. Søt shorts, fantastisk hår!

 11. Peeen!:)

 12. huff, så kjedelig! Hater å glemme ting hjemme, eller en plass hvor det er relativt vanskelig å få tak i med en gang 😉 Du finner nok noe å ha på deg uansett! 🙂

 13. For en fin shorts! Noe slikt har jeg faktisk aldri sett i butikkene, var kjempepen! Hvor er den kjøpt?

 14. HiHiHiHiHi

  OIOIOI !! Motekriise !! Denne toppen har du jo brukt før !!!!:o

  1. Hva er poenget?

   1. miriam

    HAHA! voks opp 😉 nydelig topp, Caroline 🙂

 15. Frida K

  fyyy fader, du er vakker!

 16. Michelle

  Først må jeg nok en gang si hvor fantastisk du ser ut! Håper dere koser dere 🙂 Så vil jeg også si hvor mye positivitet og glede du sprer ut av bloggen din. Blir alltid glad eller inspirert av å lese bloggen din! Det skal du vite at jeg som leser ikke tar for gitt 🙂 <3

 17. Melissa

  Kan du begynne å godkjenne kommentarer?

 18. Kjempesøtt antrekk!

  Får håpe solen kommer snart da. 😀

  God helg!

 19. ragnhild

  du har fått farge da 😀

 20. Jeanette

  Åh kjenner til den følelsen, men ikke tenk på det søtingen! Kos deg på ferie, og ikke glem at du ser superfin ut i absolutt alt! Kos dere massevis <3 Sender dere sol i tankene mine.. og til meg selv også ;- ) (vestlandet herjer i storm og regn/hagl…………)

 21. Sexy woman 🙂

 22. Så litt ut som en pysj? Men du kler jo alt 😀

 23. Fine Caroline, du gløder ! 😀 Ser ut som en fantastisk tur ! gleder meg til å høre alt om den 🙂 Kos dere masse begge to <3

 24. martine

  jeg synes du ser freshere ut enn på lenge! du er virkelig helskjønn 🙂
  ha fortsatt en fin feire!

 25. Så synd at været er dårlig:/ Men allikevel, er det ikke herlig å være borte? Jeg er kjempemisunnelig!! Tenk å kunne være på Maldivene 14 dager før jul, hvis du planlegger reise neste år kan du få overta min jobb og jeg kan reise istedenfor deg 😉 Are u in?

 26. Ludivine

  Bonjour !
  I’m a french student and i don’t understand your text but I love yours pictures !! You are very beautiful !

 27. kos dere 🙂

 28. Therese

  Forresten, nå har du aå fin brun farge fått! Døds søt shorts 🙂 lengter til sommeren jeg nå ja! 🙂

 29. Caroline W

  Så kjedelig med dårlig vær! Er i Dubai, og her har det vært fint vær hele uka 🙂

 30. Når jeg skriver dette, håper jeg sola varmer og skinner godt hos dere, det unner jeg dere så mye! Synes håret ditt er så vakkert og jeg!

 31. Så dumt med kjolene, huff har gjort lignende sjakktrekk tidligere! Man klarer liksom ikke la være å ergre seg over det, selv om man burde kose seg på ferie. Men jeg vedder på at du har kjempemange fine klær med deg likevel 😉 Håper cocktailaften var en suksess!

 32. Så fin blondeshorts, hvor har du kjøpt den?:)
  Bildene fra Maldivene ser helt herlige ut, kjempemisunnelig!:) Kos dere!

 33. Du blir nok nydelig uansett hvilken kjole du velger! ;*

 34. Nydelige bilder! 🙂 Håper sola snart titter frem hos dere. Kos dere masse uansett <3

 35. En liten ting Caroline… 😉 Vet du er opptatt av å være sunn og frisk, men hva med å se naturlig frisk ut? Alle vet at du har fake hårfarge, fake hårlengde, fake brunfarge (selvbruning), fake negler, fake lepper (vi ser stor forskjell på leppene dine nå ifht tidligere), fake øyevipper, fake farge på tennene (pga bleking) osv osv… Du kan ikke nekte for disse tingene, du vet du har gjort al det… Hva er det igjen som er ekte da? Lurer på hvordan du hadde sett ut uten alt dette… Og du hadde sikkert sett bra ut uansett… Hva tenker du om det? Du er jo et dårlig forbilde når du ikke godtar deg slik du er skapt fra naturens side… :-p

  1. «Du er jo et dårlig bilde når du ikke godtar deg slik du er skapt fra naturens side» ..

   Mye av det du nevner gjelder jo ganske mange jenter. Hvor mange jenter er det som går ut døren slik de er skapt fra naturens side? Hvor mange farger ikke håret eller ønsker å se sommerbrun ut? Hvem vil ikke ha hvitere tenner? Fyldig langt hår? Alle ønsker vel å kunne fremstå «fra sin beste side» og hva hver enkelt velger å gjøre for å fremheve dette er vel ikke opp til deg å kritisere? Det er ganske mye igjen på denne jenta som er ekte, selv om hun ønsker å se bra ut. 🙂

   1. Jeg synes faktisk du var mye penere med mindre lepper. Og tror du hadde vært penere med brunt hår

  2. Hahahaha. Er en hårfarge fake om man farger håret mørkere enn sin naturlige hårfarge? Eller er det kun fake når man lysner håret? Herlighet, for en idiotisk kommentar.

   1. Christina

    Er jo fake uansett, men ser litt mer naturlig ut jo nærmere sin egen hårfarge man farger det.. Er vel det som er ment her! Jeg er selv lys blond, og skulle gjerne stripet det litt om vinteren for å friske opp fargen litt, men «tør» ikke det lengre fordi jeg ikke orker at folk skal tro jeg bleker hele håret fra brunt.. Har ikke lyst til å se ut som en bimbo liksom!

 36. Celu-Britt

  Hei!!!:) Hvordan klarer du å se så simpel ut i alle anledninger uansett hva du har på deg? Kjempe godt gjort!!!:)

  1. Christina

   Det lurer jeg på også.. Det er vanskelig og se simpel ut uten og prøve synes jeg, men noen er født sånn da..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *