Trosser regnet

Innlegget er skrevet 14.00 maldivisk tid: Det er fortsatt dis og duskregn, men vi gir ikke opp! Har snorklet litt rundt omkring, men jeg blir så redd av de små haiene, så jeg foretrekker å la kroppen få svømme ved foten av bungalowen vår. Haha, jeg er en vannpyse!

In love med min nyeste bikini. Jeg vil bo i den!

Nå har jeg kommet halvveis i min andre Harry Hole-bok mens vi har vært her. Det sier nok om været. Etter denne har jeg bare én igjen, og det er litt trist. Jeg tror jeg kommer til å savne den ustabile, men dyktige karen. .

Lars-Kristian kom akkurat opp av vannet, vi har planer om å bestille lunsj på rommet og dele en flaske vin. Det er viktig å kose seg selv om været er mot oss, ikke sant? Treningsfri på begge i dag, selv om jeg nesten måtte holde igjen mannen. Han elsker å spille fotball her!

Håper alt er bra hjemme, og at snømåkemannen holder snøen unna huset i Siljan 😀

76 kommentarer

 1. Dwightinha

  Du, etter de lekre bikinibildene har jeg tatt meg i nakkeskinnet altså. Tatt opp trening på nærmeste treningssenter igjen. Dessuten har jeg løpt i dag. Yuuhuu. I feel sooo good.
  Ikke noen sløve nyttårsløfter her, nei!

 2. Bikinien din er fantastisk ! Kan du ikke legge ut et bilde av deg i bikinien i finvære også ? ( når det kommer) Snorkling hørtes kjempegøy ut ! Misunner deg veldig <3 !

 3. Karen Marie

  Du har fantastisk fin kropp, Caroline!

 4. Martine

  looking good! jeg må bare få nevne at jeg er rimlig misunnelig på deg akkurat nå. Her er det som å bo på nordpolen, og det ser så ……..perfekt ut på maldvene…. har også lyst til å bo i bikini……

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Du må reise hit en gang 🙂

   . . og takk til alle andre for fine ord, dere er gode 🙂

   Klemmer!

   1. Martine

    gjett om jeg skal! 🙂

 5. ragnhild

  hvor er bekinin fra?? elsker den !

 6. Karoline

  Åh, leste nettopp Gjenferd. Forferdelig trist. Godt at dere koser dere, selv om det er duskregn 🙂 Du kan trøste deg med at her i kalde Norge (Stavanger) er det iskaldt, sludd og kjempeglatte veier.

 7. Caroline, kan du svare ærlig på om du har silikon eller ikke? Så slipper vi diskusjonen.

  1. Jeg tenkte det samme når jeg så bikinien, men den er nok bare vattert. Har jo nylig sett bilder der hun sikkert har på en bh som ikke er vattert og da så de ikke like store ut..

   Det jeg lurer på er hvordan du trener bryst, for det er jo tydelig at treningen din gjør at brystene «løftes» eller blir fittere, om du skjønner 🙂 Treningopplegget jeg har fått av trenern gjør at mine blir flate! Liker det ikke :p

  2. Så dere slipper diskusjonen… Unnskyld meg, men hva er egentlig det å diskutere…. ????

 8. jeg ønsker meg kroppen din<3

 9. Rebecka

  Hei! Vet du når VS- showet går på TV i Norge?

 10. Det blir sikker fint vær og sol snart. Dere får kose dere inne imens.<3 Håper ferien blir fantastisk for dere, det fortjener dere.<3

 11. Uff, kjipt med dårlig vær 🙁 Men men..er jo ikke noe å gjøre med det. Jeg kan heller krysse fingre og tær for at det blir finere vær i morgen og alled e andre dagene dere er på Maldivene!:D

 12. Hei 🙂 Håper dere koser deg masse!! Ser sånn ut, tross været 🙂
  Skal bestille meg ny bikini, og lurer på.. hvor mye fikk du i toll? og hvilke str har du kjøpt? 🙂 håper på svar.
  Kose dere masse videre <3
  klem

 13. Kos dere masse selv om været er litt imot dere, det blir nok bedre 🙂 dere fortjener virkelig en god ferie nå! 😀

 14. selvfølgelig vil du bo i bikinien din, det er jo bombshell…. Trodde det var for unge jenter jeg..

  1. Fotballfrue

   Den skjønte jeg ikke mye av :p

   – C

   1. Haha,ikke jeg heller;)

   2. Magnhild

    Ikkje eg heller.. Caroline e jo ung 🙂

  2. bomb shell er vel for alle som ønsker å «forme» brystene, uavhengig av alder.. :p

 15. Katrine

  Nydelig bikini!:D hvor er den fra? Kos deg masse der nede:):)

 16. silje a

  Hvor er bikinien fra? 🙂 drit fin !! Så sykt digg ut på maldivene!! Jg vil og

 17. Marita Ø

  Oi, det så litt groggy vær ut der nå ja! Føler virkelig med deg! Vet hvordan det er å reise på ferie, hvor man nesten forventer at det er bra, og så blir det ikke sånn.. Er så kjedelig! Uansett – veldig bra at dere koser dere likevel 😀 Er nok ikke vanskelig å kose seg innendørs i den luksusen dere bor i heller <3

 18. silje a

  Hvor har du kjøpt bikinien?:) utrolig fin

 19. man kan kose seg på ferie selv om sola velger å ikke titte frem:-) det er jo fremdeles varmt i været:-) kose dere med hverandre, god mat og vin, da:-)

 20. du har en helt fantastisk kropp!! be proud!!!

 21. Er det en bomb-shell bikini? ..isåfall, hvor får du kjøpt de? Kunne på en måte trengt litt ekstra..AKKURAT der.. ;D Nydelig var den på deg vertfall ! <3

 22. Hvilket selskap bestiller dere reisen deres via? Veldig interessert å reise ned dit 🙂 Kos dere masse!!

  1. mantareiser.no så vidt jeg har forstått 🙂

 23. You are very sexy 🙂

 24. åå, misunner deg sann for reisen din ! kos deg masse. Fin bikini forresten 😉

 25. Så fint å høre at dere koser dere selv om været ikke er på topp !
  Kos dere masse ikveld, jeg synes du fortjener det så mye 😀
  Klem : )

 26. har du tatt silikon?

 27. Vet du, du har all rett til å være stolt av kroppen din. Hvorfor ikke? Du har jo trent masse og spist sunt. Men når det er sagt, er du ikke selvktritisk til utdannet journalist å være. Du vet du er et forbilde for mange unge mennesker, de fleste sikkert 12-14 år, siden de leste kommentarene er «du er så pen, jeg er så misunnelig». Da vet du at du bør passe litt på hva disse fans’ene dine ser. De tar jo alt inn, de tror at alt med livet ditt er PERFEKT, men både du og jeg og mange andre vet at du selger et image med bloggen din, det er jo derfor du bare poster bilder hvor du ser «perfekt» ut, og ikke av søpla som hoper seg opp i gangen, hundene som har spygg eller LK med hangover. Ikke ta dette som kritikk, men prøve heller å poste noe med dybde for once!

  1. Fotballfrue

   Foreslår at du skaffer deg litt bakgrunnskunnskaper, før du hevder at jeg ikke poster innlegg med dybde.

   – C

   1. STÅ på Caroline! DU er trolig flink å blogge ! 🙂

   2. Hvorfor sender ikke tv3 nyheter? Det er jo å mye viktig som skjer i verden, som alle tv kanaler burde publisert til enhver tid,slik at vi hele tiden kunne reflektert over egen eksistens og vår plass her i verden. Men det skjer ikke, fordi seerne, tro det eller ei, vil ha søppel som paradise hotell, two and a half men osv. Hva gjør tv3 da? Jo, de prøver så godt de kan å sende det seerne vil ha! Hadde du lest noen tidligere innlegg og kommentarer på denne bloggen, hadde du skjønt at leserne skriker etter antrekksbilder, innlegg om klesskap, skopar, fester, og lignende! Ville vært utrolig lite gjennomtenkt av Caroline å skrive innlegg med dybde, når det er kun et fåtall av leserne som faktisk savner dette! Det ville jo vært som å grave sin egen grav hvis hun plutselig skal skrive innlegg om det flesteparten egentlig bare driter i!

  2. Beklager, men jeg må si meg enig med Uma over her.

  3. Jeg må bare si at jeg skjønner ikke hvor du har det fra at innleggene til Caroline ikke har dybde? Det må jo være en grunn for at hun har Norges mest leste blogg? Jo nettopp at hun skriver godt slik at noen faktisk gidder og lese det!
   Det at hun legger ut bilder av seg selv i bikini gir jo bare mer motivasjon til å trene og ha et sunt kosthold. Det er resultatet av god trening og et sunt kosthold, og hun skriver hvordan hun har fått den kroppen hun har, nettopp gjennom trening og et sunt forhold til mat! Og det virker ikke akkurat som at alle leserne til Caroline er 12-14 år heller..
   Men, har du virkelig interesse av å se eventuell søppel som hoper seg opp i gangen osv? Det er da vell ikke morsomt og se på bilder av søppel? Det jeg personlig leser blogger for, er å få inspirasjon og bli i godt humør, men jeg får hverken inspirasjon eller godt humør av å se på søppel!
   Hun har nok ikke et helt perfekt liv hun heller, hun har jo hatt en tøff tid med å ha mistet Mimmi og vært midt oppi bombeangrepet i Oslo..
   Ikke vondt ment til deg, men jeg synes du kunne skaffet deg litt mer bakgrunnskunnskaper før du slenger ut påstander om ting! 🙂
   Stå på videre Caroline, du har en fantastisk blogg 😀

  4. Hehe. For et bilde av LK med tømmermenn eller hundespy gir dybde i bloggen?

   1. Fotballfrue

    Tydeligvis 😀

    – C

  5. Fotballfrue

   Hmmm. Faktisk har jeg postet bilde av meg selv syk , skrevet om både LK og min sin hang over OG hunder som er syke flere ganger. Haha! Dybde my ass 😉

   – C

 28. Jeg er også en stor vannpyse.. Skjønner ikke at du tørr å være i vannet i det hele tatt når du vet at det er haier der!

 29. Ååå så fin du er i den bikini’en, skjønner godt hvorfor du vil bo i den 🙂 ser deilig ut det vannet! nyt ferien fortsatt!!

 30. Sommerregn har jo sin sjarm det og<3 Håper du har det fint der borte!:-)

 31. Åååå, så fint !

 32. Caroline, hvor har du kjøpt den fine nye bikinien din ?
  Vil ha lik 😉

 33. Hvilken modell er underdelen, hvilken cut liksom? Vil bestille men skjønner ikke hvilken underdel som er denne 🙂

 34. kristine

  Ingen fare for snø i siljan tror jeg. Er storm her i sør.. regn, lyn og vind.. og holke..

  Kos dere!

 35. Marie L

  Åårrhh, fin bikini! Det der så utrolig godt ut, hvor mange grader er det når det er sånt vær? Like varmt når det er sol eller? 🙂

 36. Kos dere, det MÅ dere bare! Vær sikker på at julestemningen overtar for sommerstemningen med en gang du ser det herlige vinterparadiset vi har her hjemme 😀

 37. Du er et helt fantastisk fint forbilde! <3
  Liker alle egenskapene du viser på bloggen.
  Kos deg/dere masse på ferie. Du tar nydelige bilder.

  Klem

 38. hvilken størrelse bruker du i bikinien? 🙂 har bestilt en fra victorias secret selv, og er redd den ikke er passe.

 39. Jeanett

  hvor er bikinien fra? Veldig fin :-))

 40. Herlighet så pen du er <3

 41. ELSKER bikinien.. kan ikke du legge inn link på hvor den er fra ?:)

 42. hvis den bikinien gir så fin push-up så vil jeg klikke den hjem så for som mulig:P
  -Linn

 43. Ragnhild

  Du er ei fantastisk flott jente, Caroline! Sunn, frisk og sprek!
  Unner deg og mannen din en kjempeflott ferie, med avslappning og hygge!

 44. OMG så bra kropp du har! forbilde til tuuusen 😉

 45. Jeg er en av dine ¨stille lesere¨. Pleier nesten aldri å kommentere noen. Eg syntes du er kjempe god og håper du har en fin ferie!
  Medina

 46. Cathrine

  Hei.
  Må bare si for en kjempe fin blogg du har! Har fulgt med på deg siden før brylluppet ditt, men aldri kommentert innlegg :p Nå er jeg veldi nyskjerrig på «hvilket» hotell dere bor på? Har lenge hatt lyst til å reise til Maldivene, men har ikke sotte meg så inn i det. Men der dere bor virker jo rett og slett NYDELIG!!

 47. 🙂

 48. Herlig at vannet er varmt nok likevel da (:

  – L

 49. Er det noe du ikke er redd for egentlig ??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *