Trosser regnet

Innlegget er skrevet 14.00 maldivisk tid: Det er fortsatt dis og duskregn, men vi gir ikke opp! Har snorklet litt rundt omkring, men jeg blir så redd av de små haiene, så jeg foretrekker å la kroppen få svømme ved foten av bungalowen vår. Haha, jeg er en vannpyse!

In love med min nyeste bikini. Jeg vil bo i den!

Nå har jeg kommet halvveis i min andre Harry Hole-bok mens vi har vært her. Det sier nok om været. Etter denne har jeg bare én igjen, og det er litt trist. Jeg tror jeg kommer til å savne den ustabile, men dyktige karen. .

Lars-Kristian kom akkurat opp av vannet, vi har planer om å bestille lunsj på rommet og dele en flaske vin. Det er viktig å kose seg selv om været er mot oss, ikke sant? Treningsfri på begge i dag, selv om jeg nesten måtte holde igjen mannen. Han elsker å spille fotball her!

Håper alt er bra hjemme, og at snømåkemannen holder snøen unna huset i Siljan 😀

76 kommentarer

 1. Var såå herlig her på tirsdag, snøen bare dalte 🙂 det var godt. Nå har alt regnet vekk igjen, så foreløpig må det ikke måkes på tomta di 🙂 deilig det også!
  Kos dere videre!

 2. Hei..
  Jeg sporte deg i forrige innlegg ang blodårene.. men du postet den ikke, så jeg prøver igjen.
  Synes du ser flott på bildene, men hvorfor har du såå åtydelige blodårer? Kan det være pga trening eller bare fordi du er slik? jeg trenger 4 ganger i uken og er dødsredd for at det skal skje med meg 🙁 Ha allerede begynt å merke litt på armene :/ wææ, vil ikke vil ikke!

  Håper dere har en fin ferie da!

 3. Du ser smashing ut! 🙂 Håper dere snart blir heldigere med været!

 4. Selv om mange her har spurt om hvor bikinien din er kjøpt, (og du har oversett det totalt), så spør jeg uansett jeg også; hvor er bikinien kjøpt?

  1. haha, er du helt blind? se fire kommentarer opp så finner du svaret ditt!!

 5. Hvilken størrelse har du i den bikinien? 🙂

 6. Hei!

  jeg har en slik bikini tilsalgs… fikk den i posten før helga, men strørrelsen passet meg ikke..:( det er 34c (norsk størrelse 75c)

  bikinien er supperflott, og gir den push up effekten den lover!! skal definitivt bestille meg en ny men i en annen størrelse!

  Håper det går fint for Caroline at jeg la ut denne «annonsen» 😉 synd om en slikk flott bikini skal støve ned i skapet.. ikke sant Carloline…?

  1. Karoline

   Har du solgt den? jeg tar den viss ikke!:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *