Det finnes dårlig vær

Søren. Opplevde tidenes storm i går kveld, og småløp hele kilometeren fra restauranten og inn til bungalowen. Vel fremme var vi klissvåte, så det ble boblebad før vi hadde Walking Dead Maraton i sengen. Nå har vi sett alle episodene. Sovnet i god tro om at vi SKULLE våkne til solskinn i dag, men den gang ei. Det regner og er overskyet. Likevel var vi borte og spiste frokost da det klarnet litt.

Nå regner det igjen. Men jeg er optimistisk. Det var jo like skiftende i fjor, men jeg skal ærlig innrømme at jeg håpet vi hadde litt bedre lykke i år. Det er vel bare sånn det er her. Jeg slenger meg likevel ut på terrassen i bikini, og satser på at solen gir meg litt farge gjennom skylaget.

Viser dere gårsdagens antrekk litt senere – tok heldigvis bilder før himmelen åpnet seg.

Håper alt er bra dere hjemme! Konkurransen i forrige innlegg varer ut morgendagen, forresten 😀

212 kommentarer

 1. Du ser fantastisk ut Caroline!

 2. hvorfor går det ikke å kommentere innleggene dine over??

 3. caroline

  Duuuuu er bare heeeeelt perfekt<3 er stolt av å dele samme navn som deg.

 4. Silje S

  Heia pena!
  Bra dere har det fint på ferie. Det fortjener dere 😉
  Herre! for en kropp! Du hadde passet perfekt inn på en VS catwalk 🙂 Du er min motivasjon :))

  Stoor klem fra fast leser 🙂 <3

 5. Jeg synes Caroline har flott kropp og flott blogg og flotte antrekk. Men PERFEKT, er det ingen som er!

  Dette er ikke kritikk til Caroline, hun skriver en blogg som de fleste andre ville gjort, og jeg har ingenting å utsette på innleggene hennes.

  Men dere som skriver at «hun er perfekt», må lære dere å skjønne at når noen skriver en blogg vil man ikke poste alt, og man vil presentere de beste sidene av seg selv, mot at de dårlige får mindre plass. Dere må lære dere å ikke være så ukristiske at som blir publisert rundt om kring, og ikke ta alt med en klype salt. Det gjelder generelt i livet!

 6. veronica

  For en vakker muskelbunt! 🙂 Kos dere masse videre! <3

 7. You are the most beautiful girl in the world !!

 8. Michelle

  Caroline, bare lurer på om underdelen på den bikinien er one size? Ser på make bikini i annet mønster som jeg har veldig lyst å bestille. Men det er jo bare overdelen de spør om størrelsen, eller? håper du kan svare 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det er fra XS-L 🙂

   – C

 9. Christina

  Hei vakre! Må bare si at du er kjempeflott og det er flott og se at du er stolt av kroppen din=D jeg har etterhvert selv klart å begynne å «elske» kroppen min og det som gir meg styrke i livet når folk kritiserer meg fordi de mener jeg er for tynn, er at jeg tenker at de sier dette fordi de ikke har det godt med seg selv.. Den som er fornøyd med seg selv har ikke behov for å snakke negativt om utseendet til andre=) Men til saken: jeg har lenge ønsket meg en bombshell-bikini fra victoria secret, men er så skrekkelig i tvil om bh-størrelse. Jeg pleier vanligvis å bruke 70C og prøvde en bombshell bh på lindex og den var sånn akkurat passe, kan jeg spørre om hvilken størrelse du har i den stripete bikinien på bildet? Den satt jo helt perfekt på deg! Jeg er ganske lik deg i kroppsbygningen/pupper (men har ikke på langt nær like definerte muskler da hehe ..) og jeg står og tripper mellom 32B eller 32C, please help me =)) takk for en fantastisk inspirerende og ikke minst interessant blogg =)

  1. Fotballfrue

   Takk for så fine ord, skjønne deg <3 Ville gått for en 70C om jeg var deg, altså 32C 🙂 MEN om du vil ha skikkelig push up, kan du fint gå ned B 🙂

   Klemmer!

 10. Christina

  Tusen takk for hjelpen! Da går jeg for en B 😉 god helg til deg =))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *