Drømmesituasjon: Nr. 330

Ser dere bungalowen heeeelt på enden? Der sitter jeg akkurat nå! Herlig! Vi fikk jacuzzi water villa nummer 330 som vi hadde så lyst på! Her ser vi ingenting annet enn hav og vakre palmer, den ligger helt på enden og har solen så å si hele dagen. Lykkerus! Vi la inn et spesielt ønske om akkurat denne, så tusen takk til MantaReiser som ordnet det for oss  Ellers har vi allerede rukket å drikke kokosnøttjuice, vin, spist frukt, lest, badet og solt oss. Klokken var bare halv åtte da vi landet her, så vi har hatt hele dagen. Merker allerede at kroppen ikke er vant til å være i solen, eller at vi ikke har sovet mer enn to timer på et døgn, for vi er helt slått ut begge to. Men reisen var fantastisk, det gikk så bra! Og flymaten var så god, det er lite som gjør meg mer lykkelig enn nettopp det.

Reisenerver.no. .

Hade, kalde Norge!

Lykke!

Så var vi her igjen. I paradis. Jeg er lykkelig, og gleder meg til å pynte meg i kveld, spise god mat og kose meg med kjæresten min. Denne ferien har vi lengtet lenge etter.

Vaaaaaaarmt!

Elsk på at de kjører uten sko!


Her går vi inn for landing. Sjøfly må være det beste som finnes! Jeg er faktisk ikke redd et eneste sekund i et sjøfly. Befriende.

Sliiiiten jente med kokosnøtt! HURRA!

All inclusive VIP – hihi ♥ 

Takk for alle gode ord fra dere fine lesere, håper kvelden deres blir veldig, veldig fin. Viser dere bilder fra bungalowen senere. Det er så vakkert her. Verken ord eller bilder kan beskrive Maldivene. Lov meg å reise hit en eller gang i løpet av livet.

139 kommentarer

 1. Jeanette

  så utrolig søt den 70% sjokoladen var! Og herlige bilder.Kos dere videre

 2. Kos dere masse, håper dere får en fantastisk ferie =)

 3. Åååå, så herlig! 😀 Og så godt at flyreisen gikk fint. Fint å lese bloggen din å drømme seg bort litt, her er det nemmelig regn og eksamenslesing 😉

  Kos dere masse 😀

 4. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Åh, så herlig! Unner dere absolutt denne reisen, det har dere virkelig fortjent med så mye arbeid dere begge gjør =) Håper dere storkoser dere, og at dere nyter både varmen og hverandre! Er det skikkelig varmt hele året der, forresten? Har så lyst å reise en gang i februar eller mars, men da SKAL det være skikkelig sommer dit jeg skal =)

 5. Åå, så nydelig! 😀 Nesten målløs!
  Håpa du får det fantastisk der <3

 6. åå så herlig!!
  Ha en fantastisk ferie og nyt livet 😀

 7. Så bra at det gikk bra med reisa! Jeg sliter veldig med flyskrekk selv..noen tips for å komme seg gjennom det?

 8. Ingrid Svendsen

  Åååååååååå, dere fikk den på enden 😀 Fantastisk!!! Det er SÅ fortjent!! Nå må dere bare kose dere glugg ihjel. Slapp nå for guds skyld av Caroline, og «drit i oss» haha. Bruk tiden på akkuratt det DU har lyst til <3

  Masse gode klemmer fra kalde Norge. Gleder meg allerede til å se flere bilder…..også mååå dere lage video, sånn som sist 😀

 9. Fantastic view!!!

 10. Helt surrealistisk å se på disse bildene når snøen kom til Bergen i dag. Kos dere med varmen! 🙂

 11. Linda Maria

  Det ser helt fantastisk ut! Er det noen som fortjener en skikkelig ferie nå så er det dere <3 Kos dere max!

 12. Det såg fantastisk deilig ut:) Håper dere får et flott opphold!:)

 13. Ah, det så DEILIG ut! Her er det kaldt og jeg fryser litt ekstra når jeg ser bildene dine..:)

  Kos dere masse på ferie. Det har dere fortjent:)

 14. Jeg håper dere får en fantastisk fin reise 🙂 kos deg masse med sol, mannen din, ferie, god tid, deilig mat og sprudlende drikke! Og jeg synes ikke at bloggen din skal ha førsteprioritet mens du er på ferie, ta deg heller litt ekstra fri!

 15. Kos deg masse kjære! dette fortjener du <3

 16. Årh *drømme*. Gleder meg til å følge bloggen din de neste ukene, drømme meg litt bort fra kalde Norge. Reiser selv til varmere strøk snart så varmer opp med bloggen din. Herlig. <3

 17. Å, kos dere, det ser vanvittig deilig ut….!

 18. Dere er så heldige!!

 19. LisbethS.

  Wow, så vakkert det er! Dere må kose dere massemassemasse 🙂

 20. Anne Berit

  Åh, så fint!!!! Du er så heldig, Caroline! 🙂 Kos dere masse! 🙂

 21. Marita Ø

  Ååå 😀 Dere må ha det som plommen i egget nå altså! Helt perfekt ser det ut til å være! Fult fortjent 🙂 Kos dere i varmen, her er det kalde minusgrader og snø… Gleder meg masse til flere bilder 🙂

 22. Misunner dere noe helt sykt nå… Her sitter jeg i kalde Norge med vintersko og snø utenfor, huff… Men det hjelper å se at dere nyter sol og varme, dere har virkelig fortjent det 😀 Ha en fin ferie!!!

 23. Du vil ikke tro hvor gal jeg blir av misunnelse, haha, det er en følelse jeg aldri kjenner på ellers, men NÅ ble jeg bent fram misunnelig på dere!!!! Her sitter jeg i Ålesund og ser ut på 20 cm skitten SLAPS på marka, det regner og vinden herjer med huset vårt! GAH!! Good ferie, unner dere virkelig denne turen!

  Også vil jeg gjerne komme med en oppfordring til leserne dine, hvis det er greit. Jeg har tatt over fire kattunger som ikke kan være mer enn 10 dager gamle. De ble satt ut i en pappeske på en trafikkert vei nå i helga, heldigvis var det noen som tipset Dyrebeskyttelsen, som fikk gitt dem videre til meg. Nå skal jeg prøve å gi dem morsmelkerstatning på flaske slik at de overlever til de er store nok til å klare seg selv. Da trenger de nye hjem, så jeg kommer til å bruke alle kanaler for å finne folk som virkelig kan gi dem et godt sted å bo til de dør av alderdom en gang i framtiden <3 Hvis noen i Møre og Romsdal leser dette, og kan tenke seg en nydelig kattepus en gang på nyåret, så kan de kanskje ta kontakt med meg?

  Jeg har skrevet om kattene her: https://frujohansen.no/?p=1011

  1. Heisann:) jeg fikk gitt bort 9!! kattunger over tre dager da jeg la de ut på finn.no. Det er helt gratis, og de kommer til å finne nye hjem fort:)) Du er utrolig snill som tok de inn! Stakkars små:(

 24. Ååå, det ser jo helt vidunderlig ut! Her i Norge er det 1 plussgrad, jeg sitter på lesesalen og leser til eksamen… Blir ganske stusselig hvis man sammenligner! Håper dere får en fantastisk ferie! Gleder meg til å se mer bilder, så kan jeg drømme meg bort litt vekk fra ullsokker, lesesal og statistikk! Klem

 25. Vi skal dit på bryllupsreise når vi skal gifte oss 🙂 skulle egentlig gifte oss nå til sommeren, men må vente noen år til 🙂

 26. Kristina

  Ååååh, kjenner jeg blir utrolig misunnelig her jeg sitter med eksamensstress langt over ørene!
  Men det er velfortjent, kos derre mest, nyt livet! 😀

 27. Ida Marie sørland

  Fantastisk! Sitter på skolen og har ventet på dette innleggEt lenge!

  Klemmer til dere<3 ha en fantastisk dag!

 28. Åhh gode gud! Jeg tror dere har kommet til himmelen , Caroline 🙂

 29. Ahhh SÅ HERLIG!!!! Lucky you, dette så helt fantastisk ut!! 😀 minner veldig om da vi var på Dominikanske Republikk i fjor, der var det også palmer, sol, hvite strender, kokosnøttdrinker og flyving i helikopter og små fly som var gjeldene!! Jeg har også litt flynerver i store fly, men aldri i privatjet eller helikopter… rart det der altså.. 🙂
  Ønsker dere noen fortryllende dager vakre dere!!! <3

 30. Så herlig! Skulle gjerne reist dit, men er litt skeptisk til den lange flyreisen 🙁

 31. Så mange flott bilder! Jeg er så utrolig glad på deres vegner!!! Fortsett å nyt hvert eneste sekund 😀

 32. Oh my..! Idyll har nå fått en helt ny mening! 😀 Kos dere masse ♥ Virkelig en drømmesituasjon 😀

  Maldivene står så absolutt som en must over reisemål i fremtiden! :):) Sol dere litt for oss også – i Oslo falt så smått den første snøen idag. Det har sluttet nå, heldigvis 😛

 33. Herregud så sjalu jeg ble på de bildene! 😛 Denne ferien er deg vel unt Caroline, håper dere får det fantastisk. Gleder meg til oppdateringer 🙂

 34. Hei!

  kanskje frekt å spørre om, men hva må man betale for en slik tur? fly, opphold, all inclusive..
  frister veldig å ta en tur, men lurer på hvor lenge jeg må spare 🙂

  1. Caroline skrev i et tidligere innlegg at de betalte 85.000, men det var all inclusive plus, siden de var på bryllupsreise;)

 35. I Bergen SNØR DET! .. Ikke misunnelig på deg i det hele tatt :-/ jooo 😉

 36. Åh, heerlig! Kos dere (:

  – L

 37. Nydelig! Vi har bestemt oss for at vi skal dit på en litt forsinket bryllupsreise. Er jo helt nydelig der, men vi trenger å spare litt for det er ikke så altfor billig å dra dit dessverre :/

 38. Birgitte B

  Ahh, herlig! Håper dere får et fantastisk opphold! 🙂

 39. Å FY SØREN! jeg er så sjaluuuuuuu :):) dere må kose dere så utrolig masse! også ta masse bilder som du kan vise oss feriesjuke her hjemme!! maldivene <3

 40. Nå ble jeg litt misunnelig! Kos dere masse!!! Klem:)

 41. Så bra at flyturen gikk greit!! 🙂 åhh, KOS dere!!! Jeg skal uten tvil reise til Maldivene en gang i livet!!!! Ser HELT fantastisk ut!!! 🙂 Nyt ferien!

 42. Carmen Aurora

  såå misunnelig! kos dere masse 🙂

 43. Karoline

  Misunnelig!! Dere får kose dere masse 😀

 44. Elisabeth

  Misunnelig, misunnelig, misunnelig!!! Dere er så heldige! Nyt det masse masse! Pynte seg, spise god mat, gode drinker med mannen din i slike omgivelser. Det kan jo ikke bli bedre. Har selv vært på Maldivene på bryllupsreise, og skulle sååå gjerne vært der igjen. Må dit igjen, en gang! Nyt livet kjære deg!

 45. synnøve

  Guud, så fantastisk:) Dere må kose dere superduper masse, skulle ikke være noe stort problem i de omgivelsene der!!:D Jeg og typen har fryktelig lyst å reise der selv, nyskjerrig spurt..hva betalte dere for reisen i alt? Vi vurderer maildivene som bryluppsreise. Det blir jo da i aug neste år…men er det dumt tidspunkt å reise dit på? store prisforskjeller gjennom året? er det eksempelvis billigere i des enn i aug?:) og værmessig er det mer stabilt kanskje?
  Dere er et vakkert par!
  Masse klemmer synnøve

  1. https://fotballfrue.no/?p=2752

   Her står det hva de betalte sist de reiste;)

 46. Alexandra

  Fantastisk! Kos dere masse <3

 47. Det ser skønt ud! Håber i får en dejlig tur!

  Hvor meget koster sådan en tur? Så ved jeg hvor meget jeg skal spare sammen 🙂

 48. Henriette

  Hva ligger prisen på på turene til maldivene? Sånn ca liksom 🙂
  Ha en fantastisk reise videre !

 49. Det ser helt herlig ut! Her begynte det nettopp å snø… Håper dere får en fiiin ferie 😀

 50. Så heerlig 🙂 Kos dere masse, og nyt ferien 🙂

 51. Det blir spennende å følge dere, det er så fint der! Nyt! 🙂

 52. Kristine

  KOS DERE MASSE! Jeg skal definitivt dit på min bryllups reise <3 Men hvor mye vil det koste for akkurat det dere opplever? Sånn med flyreise, opphold, mat osv.? Hadde blitt super glad hvis du hadde hatt mulighet til å regne raskt over det! 😀 Da har jeg noe å spare fram mot!

 53. Du bør ikke ha såpass tett sminke i varmen. Det er ikke bra for huden.

  1. Victoria

   Tror nok at hun tok av sminken når hun solte seg 😉

   Kos dere masse, det ser helt fantastisk ut ! 🙂

 54. Så herlig Caroline! 😀
  Kjenner jeg blir enda mer misunnelig her jeg sitter i kalde Norge og fryser. hehe
  Gleder meg masse til å se mer bilder og opplevelsene deres: D

  Elsker klokken din på siste bilde! Hvor har du kjøpt den ? 🙂

  Kos dere masse videre! <3
  Klem fra den faste leseren Guro.

 55. Torinn Emilie Mikalsen

  Å guuuri!! Dette ser ut som en drøm. Velfortjent ferie:-D koooos dere masse!!

 56. Dette må være drømmesituasjon ja! Ser jo bare helt fantastisk ut! Dette fortjener du virkelig Caroline 🙂
  Slapp av, og nyt ferien 100 % for det trenger du nok etter all den jobbinga i det siste! 🙂

  Klem

 57. Ah, jeg kjenner følelsen på «sliten-jente-med-kokosnøtt-bildet» 🙂
  Nyt ferien!

 58. Ah, jeg kjenner følelsen på «sliten-jente-med-kokosnøtt-bildet» 🙂
  Nyt ferien!

 59. wow det ser verkligen fantastiskt ut, hopaps jag en dag kommer kunna få göra en sådan resa 🙂

 60. jeg er addicted to fotballfrue.no, forlater den alltid med et smil både inni og utenpå 🙂
  god ferie, kos dere!

 61. Aaah, jeg elsker innlegg med masse bilder!! Likte spesielt bildet med alle vinglassene – er man på ferie så er man ps ferie 😉 Kommer desverre ikke til å reise dit med det første, hele opplegget virker altfor kjedelig for meg, jeg liker når det skjer ting og man er på «ekte» steder, med «ekte’ folk. Men dere får kose dere massevis, for det er jo dere som faktisk er på Maldivene;)

 62. Ser helt herlig ut… kos deg masse. Har du fortjent… nyt sola…

 63. ååh, det så utrolig herlig ut!! Håper ferien blir KNALL 🙂

  Trenger ikke å svare, men er ferien sponset? 🙂

 64. Kos dere! Dette har dere virkelig fortjent! 😀

 65. Vet du jeg sitter å smiler stort her. Så vantig deilig att dere har fått denne drømmeturen nå. Lov meg på tro å ære att alt du skal tenke på i ferien er DEG, KJÆRESTEN, flotte antrekk, sol, avslapping, god mat, bading og sol.
  Er koselig att du oppdaterer oss men tenk mindre på bloggen og nyyyyyyyt reisen i det fulle drag. En fyldig rapport rappoert om turen når du kommer hjem er koselig, men ikke tenk blogging i ferien om du vil ta noen dager fri. Her bør kjærligheten stå i fokus og dere må pleie dere selv og ett allerede bunnsolid forhold. Husk att når barna kommer som perler på en snor så er sånne turer mye vanskeligere å gjennomføre.
  Så kjære deg ( dere) dere fortjener hverandre og denne ferien mer en noen andre jeg vet om. Ha det hyggelig og vær flink med solkremen 🙂 Kom hjem full av energi som du da kan ta ut på alle dine prosjekter. Nå skal du tenke på deg selv for en gang skyld og legge alt annet på hylla.
  Kan jeg si «gla i deg» selv om jeg ikke kjenner deg? Joda jeg gjør det for jeg unner deg alt godt. Du er ett forbilde på så mange ting att dette fortjener du med alt du har fått til i det siste.
  Så til sist! Ha en super romantisk herlig ferie begge to! Nydelig par som virkelig vet å sette pris på hverandre i gode og onde dager. Glad reisen også gikk fint 🙂

  Mange klemmer fra Britt 🙂

  1. såååå enig! 😀 nyt det!

  2. Helt enig jeg også!! Vi slutter ikke å lese bloggen din selv om det blir noen blogg-frie dager 😉

  3. Veldig enig i dette jeg og!! 🙂

 66. Dere må ha en herlig ferie !! 😀

 67. venter på et nytt innlegg nå!!!!!! iiih – gleder meg til å se resten :- D kommer aldri til å bli lei av bilder fra maldivene! KOS DERE!

  Marte kristina

 68. Ikke misunnelig i det hele tatt! Neidaa, snø og eksamen <3
  okei, veldig misunnelig, men gjett om du fortjener det! Kos deg mye, og ta myemye bilder så jeg i det minste kan drømme meg bort 😛

 69. Hvor mange grader er det der? 🙂

 70. Christina

  Dette så ut som en drøm! Så fantastisk,hit må jeg dra 🙂

  Flymat er det veldig mange som ikke liker,og den smaker som oftest papp syns nå jeg..Får dere en bedre type mat enn man får på «vanlige» flyreiser,eller tilhører du minoriteten som liker flymat generellt? 🙂

  Lurer forresten litt på kvaliteten til bikiniene fra Victorias secret..Nå har jo du hatt dine første i over ett år,er de like gode som da du kjøpte dem? Eller blir de fort slitte? De fra hm holder som regel ikke mer enn en sesong..

  Ha en herlig ferie,det er sååå velfortjent!

 71. Hørtes koselig ut, dere er heldige! Kos dere videre, det har dere fortjent

 72. IIIIh! 😀 Ser herlig ut! Kos deg masse!

 73. Hei Caroline!

  Jeg lurte på om du kunne kommentere blogginnlegget? https://www.framtiden.no/201111075349/arilds-blogg/arilds-blogg/syv-grunner-til-a-droppe-lavkarbo.html

  God ferie!

 74. fantastisk! nyt sol og varme 😀

 75. ååååå herremin, no blei eg grisemisunnelig!! Nyt det 😀 Fikk lyst og sette meg på det første flyet til Maldivene! Tror eg må dagdrømme litt :p hihi… KOS DOKKE MASSE MASSE, unner dokke denne ferien 😀

  KLEM

 76. Kose dere masse. Du fortjener en nydelig ferie 🙂

  Skjorten din var kjempefin, hvor er den fra?

 77. Birgitte

  Dere er SÅ heldige!! Kos dere masse 😀

 78. Tar jeg helt feil når det ser ut som om dette er nesten akkurat det samme opplegget som på bryllupsreisen deres? Etter min mening skal bryllupsreise vœre noe heelt spesielt man opplever kun en gang, men du er vel uenig der.. Håper dere får en fin ferie uansett – noe dere helt sikkert får 🙂

 79. Åh, nydelige omgivelser!! Dere kommer til å kose dere gløgg i hjel der nede, ingen tvil om det 🙂 Nyt velfortjent ferie!

 80. Gunn Alice

  Ikke missunlig i det HELE tatt, ingenting er som kalde norge, med sur vind fra nord og er man heldig får man se solen idet man setter seg i bilen for å kjøre hjem fra jobb. Kunne nske jeg var i dine sko (sandaler, barbent) nå, ser skikkelig griseherlig ut:o)

 81. Charlotte

  Godt å lese at dere kom vel frem. Nyt ferien deres 🙂
  Takk for koselørdagen, var så godt å være sammen med dere igjen <3

 82. ahh, så herlig 😀 dere for kose dere masse ;D

 83. SÅ HERLIG ! Nå ble jeg enda mer misunnelig enn jeg allerede har vært !! 🙂 Håper dere koser dere alt dere klarer 😀 Nyyyyt!

 84. Ååå, så utrolig deilig det så ut! Fyfader, jeg skulle gitt mye for å være der akkurat nå altså! 🙂 Dere må kose dere masse!! Og dele masse fine bilder med oss som følger med 😀 Bad litt for meg også 😀 Og send hjem litt brunfarge 😉

 85. Vilde :)

  He-re-gud, det ser herlig ut! Kan love deg at jeg skal reise dit et par ganger! Kos dere masse :))

 86. ååå herregud!! dere er så heldige!! en gang MÅ jeg bare dra dit jeg også (helst i nærmeste fremtid, haha). Håper dere koser dere supermasse de dagene dere er der – det fortjener dere virkelig 😀 i
  dag snødde det faktisk her i Norge, forresten!! Eller hvertfall på Hamar (ca 2 timer fra Oslo), så regner med at det gjorde det hos dere også. Må si jeg gleder meg masse til å trene fotball ute i dag, hehe.. brrr
  Men Caroline, spiser dere lavkarbo når dere er der på Maldivene også? eller er det vanskelig? 🙂

 87. Så utrolig digg! Kos dere masse begge to <3 Heldige du som blir fin og brun til julesesongen 😀

 88. Tja, det lover jeg fort og lett, det!<3
  Koooooooooooooooos dere!<3

 89. Irene Amalie

  Kos dere!!

 90. Herreguuuuud så herlig det så ut. Så utrolig heldig dere er! Fortjener dere også 🙂 Prøv å nyt det så mye som mulig, så skal jeg sitte å drømme meg bort i bildene du legger ut 😀

 91. S J A L U!!!! Men dere fortjener det, herlighet. Jeg skal sjarmere kjæresten så mye at han vil gifte seg med meg, så kan vi dra til Maldivene på bryllupsreise. Plan? PLAN! 😀 Kos dere massemasse!!!

 92. men du, spiser du flymat med karbohydrater da? 🙂
  hvordan flymat er det du kan spise?

  Ha en fin kveld.

  Ine

 93. Åhhhh, jeg lover. Dit skal jeg en vakker dag altså!

 94. Kos dere masse! Det ser fantastisk ut 🙂 Har så lyst å dra selv, men det er så dyrt ;/

 95. Åh, ikke sjalu i det heeele tatt! Håper dere får en fantastisk ferie, det fortjener dere! 🙂

 96. Hei, Jeg lurer på en ting. Jeg leste akkurat et intervju med deg hvor du sier at du aldri skal fikse på leppene dine igjen. Hvorfor sier du det, når det er så åpenbar forskjell på munnen din nå, og for et år siden? Smtidig vil jeg gi deg ros for måten du behersker blogg-segmentet på. Mange bloggere har mye å lære av deg. Jeg gleder meg dessuten til matbloggen. 🙂 Stå på!

 97. ååh, jeg misunner dere 😀 Kanskje jeg skal lure med meg kjæresten på en tur. Hvor mye betalte dere for reisen , og hvor lenge skulle du være borte??

  Ha en kjempe fin ferie begge to 🙂

 98. Elisabeth

  SÅ. HELDIG! Her sitter jeg i kosedress under dyna.. Kos dere masse, det fortjener du!!

 99. Kvalmt, kvalmt, kvalmt, og SÅÅÅÅ misunnelig 😉 Kos dere i bøtter og spann, og hiver meg på bølgen om å «drite» i oss og ha skikkelig ferie. Er deg så inderlig vel fortjent! 🙂

 100. Kos deg så masse, Caroline! Dette fortjener du! SÅ UTROLIG herlig ut 😀 Åh, lyst til å reise til Maldivene når jeg ser bildene du har tatt <3 Ha en fin ferie videre!

 101. Karen Marie

  Åååååå! Der skal jeg SÅ reise <3 Håper dere koser dere kjempe mye, og at dere får en uforglemmelig ferie! Her er det snø…

 102. Åh Gud så flott! Velfortjent ferie, nyt den til de grader! Kos dere masse masse <3

 103. Ser herlig ut! Kos dere masse!! :-))

 104. KOS deg Caroline! Så utrolig skjønt det ser ut.
  Hva heter øya dere er på? 🙂

 105. Elisabeth

  Utrolig søt den mini sjokoladen din, hvor har du kjøpt den fra:D
  Kjempe fin klokke også! ha en kjempe god reise!

 106. Unner deg en velfortjent ferie, Caroline. Nyt hvert eneste sekund på fantastiske Maldivene! 🙂

 107. Ååå… herlig 🙂 Kos dere masse masse 😀
  Er det forskjellig tidssone fra Norge?

 108. Pia Holm H

  Hvor får dere pengene i fra?
  vunnet i lotto? dere lever jo som milliarderer 😉

  1. Julie Kristine

   Trodde man brukte å se hvor pengene kom ifra ut fra yrket personen har jeg, og om du tenker over det, så er det egentlig ikke så rart:)
   Og når man først har ressurser, så unner man seg ting, hadde gjerne reist til Maldivene selv om jeg hadde hatt råd:))

 109. Så herlig!! Gleder meg til oppdateringer for oss som er igjen i mørke, kalde Norge! Gøy å drømme seg litt bort!

  Hvordan er øya dere er på nå i forhold til den dere var på sist? Hva anbefaler du?

  Kos dere! 🙂

 110. Elise Kaitlin

  Hei Caroline,
  Jeg er en 17 år gammel jente som har vært fast leser av bloggen din en god stund nå, gratulerer med huset i Siljan (ser ut som en drøm av et hus)! Også håper jeg dere koser dere masse i Maldivene, virker helt fantastisk å reise dit nå 🙂

  Har aldri komentert før men nå fikk jeg plutselig veldig lyst til det!
  Jeg vil bare at du skal vite at jeg liker bloggen din utrolig godt. Den er en inspirasjonskilde for meg, spesielt på kalde sure dager som denne da jeg sitter hjemme og er syk (og egentlig har en hau med tentamner og prøver å tenke på), da er det deilig å kunne gå inn på bloggen din å drømme seg litt bort. Jeg føler på en måte at jeg har så mye å glede meg til her i livet når jeg leser bloggen din, litt sånn «alt er mulig-følelse» 🙂

  Jeg har også noen spørsmål, men forstår selvsagt om du ikke har tid til å svare! Uansett, så prøver jeg lykken 🙂 Hvilket kamera bruker du til å ta bildene til bloggen din? Hvordan rekker du å gjøre så mye på en dag? Blir du aldri sliten av så mye farting rundt omkring? Jeg syns det er beundringsverdig alt du får til iløpet av en uke.

  klem fra en inspirert-ung-leser av bloggen din!

 111. Så jo helt utrolig deilig ut!! Kos dere masse 🙂

 112. Kos dere masse! Denne ferien fortjener dere virkelig!

 113. Så utrolig nydelig! 😀
  Kos dere masse!

 114. Åh, hvor nydelig!! Håper dere koser dere masse og at dere bare nyter tiden fullt ut. GOD KLEM!

 115. jeanette

  Vet du hva gulvet deres heter som dere har i stuen? Har letet å letet etter et sånt gulv.. den fargen men finner ikke :/

  Hilsen Jeanette 🙂

 116. kan du skrive hva hotellet heter?
  dit fikk eg lyst å reise! 😀

  1. Fotballfrue

   Vilamendhoo Island, du kan bestille via Manta Reiser 🙂

   – C

 117. Herlig! Dere får kose dere masse !

 118. Julie Kristine

  Håper dere koser dere masse på kjærlighetsferie! Og som jeg så noen andre skrev; du kan godt ta deg litt fri fra oss blogglesere, vi er alltid her:)

  Heldig er dere som fikk bungalowen dere hadde lyst på!:) *krysser fingrer og tær for at dere får fint vær hele oppholdet* 😀

 119. For nå ble jeg ikke misunnelig… 🙂
  Lengter, lengter, lengter tilbake til min egen tur til Maldivene og Kuredu i 2004. En utroooolig ferie jeg aldri glemmer – akkurat som deg nå!

  Fortsatt god ferie, nyt, kos, knips, hvil og bare ta livet generelt med ro. Hverdagen kommer når den kommer! 🙂

  Klem Camilla 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi har et vennepar som har vært der, hørte det var helt fantastisk 🙂

   – C

 120. KOS DERE!
  Hvor mye koster denne ferien egentlig?

 121. kose dere masse=)

 122. Fantastisk! Det må være sykt deilig å dra på en «2» bryllupsreise 😉

 123. Veldig trist at Maldivene står i fare for å forsvinne da! Korallrevet som beskytter øyene fra havet brytes sakte, men sikkert ned. Altså er det viktig at vi gjør noe NÅ. Kjøp mindre ting og klær, resirkuler, kjøre mindre bil og ta mindre fly, spise mindre kjøtt, stemme på partier som tar miljøpolitikk på alvor. Det er masse små ting alle kan gjøre, og sammen kan vi faktisk gjøre en forskjell! Det er så utrolig viktig at vi begynner å ta bedre vare på jorden vår.

 124. Hvorfor informerer du ikke om annonser/reklame/sponsing angående Mantareiser?

  1. Fotballfrue

   Kanskje fordi vi ikke er sponset? Jeg opplyser om slike ting, da det er jobben min. Gjør din jobb, så gjør jeg min? 🙂 Grunnen til at jeg linker, kommer av MANGE spørsmål, det ser du vel selv? 😀

   – C

 125. Ha en fortreffelig tur og kos dere kjempe mye! Nyt hvert sekund av varmen før dere reiser tilbake til kalde Norge!

 126. hvilken av stedene dere har vært på maldivene vil du anbefale mest?

  1. Fotballfrue

   Veligandu 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *