Rastløs

Uæ! Reisenervene er i helspenn, og jeg kjenner at jeg bare må komme meg ut av hotellrommet. Få tiden til å gå. Nå har jeg forhåndslaget 2 innlegg til dere som vil komme i løpet av ferien, slik at dere ikke skal kjede dere i hjel med sol-og strandbilder over 17 dager. Det tok sin tid, så først nå er jeg endelig klar for å møte Charlotte til kaffe. Det skal bli fint å skravle litt.

I dag har jeg på meg enda et nytt plagg fra Cameo: Fitted Pants. Er de ikke fine? Elskbart stoff, og perfekt lengde.

Håper deres lørdag er fin Jeg har sommerfugler i maaageeen!

64 kommentarer

  1. Mette E

    Utrolig fotogen! Slik fotomodller vil jeg gjerne se flere av, slanke og atletiske som utstråler sunnhet…ikke hengslete, magre og grå jenter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *