Rastløs

Uæ! Reisenervene er i helspenn, og jeg kjenner at jeg bare må komme meg ut av hotellrommet. Få tiden til å gå. Nå har jeg forhåndslaget 2 innlegg til dere som vil komme i løpet av ferien, slik at dere ikke skal kjede dere i hjel med sol-og strandbilder over 17 dager. Det tok sin tid, så først nå er jeg endelig klar for å møte Charlotte til kaffe. Det skal bli fint å skravle litt.

I dag har jeg på meg enda et nytt plagg fra Cameo: Fitted Pants. Er de ikke fine? Elskbart stoff, og perfekt lengde.

Håper deres lørdag er fin Jeg har sommerfugler i maaageeen!

64 kommentarer

 1. Stilig! De buksene der koster vel flesk :p

  1. Fotballfrue

   699,- 🙂

   – C

   1. Kiquitita

    Hey girl! I have to say; I love your blog. So inspiring! I have been a daily reader for a few weeks now and have gone through your entire archive.
    I wish you would do a complete post on your diet and fitness routine – you look like such a healthy gal! We know you run a lot but is that 10km everyday and what does your diet include? Would love to hear more…

    Oh and thanks for posting so often – keeps the blog interesting

   2. She has always been thin.
    Sverige eats Low Carbs Hith Fat = LCHF.

   3. Elisabeth

    699 e jo ikkje ille for ein buksa? 🙂 På gina f.eks koste de jo 499-599 og det samme på bikbok, så då e jo ikkje 699 veldig mye mer. I tillegg så har jo det merket blitt beskrevet som at klærne har veldig bra kvalitet 🙂

   4. If you have gone through her entire archive, you would know that Caroline is on a low carb high fat diet (or lifestyle as she likes to call it), and she runs between 6 – 17 km every time she runs. But I think her average runs is about 10 km (correct me if I´m wrong, anyone)… 🙂

 2. Fin du!

 3. Herlig Caroline! 😀
  Elsker antrekket 🙂
  Nå reiser dere snart, er så misunelig, håper dere får det helt supert! : D
  Flyturen går bra skal du se, lykke til 🙂

  Kos dere masse 🙂

  Klem fra den faste leseren Guro 🙂

 4. Nyydelig på det bildet i midten altså! :)) Smashing!

 5. Hadde ikke vært meg i mot å reise vekk til varmere strøk heller… Men, det er jo koselig med mørketid og advent her hjemme også da, spesielt nå som det er snø:)

  God tur uansett!

 6. hvorfor bor dere på hotell et par netter før dere reiser? 🙂

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian er i utdrikningslag i Oslo nå i kveld, og så skal vi i et møte i morgen tidlig 🙂

   – C

 7. Kos dere på ferie:D

  (Har forøvrig blitt veldig forelsket i det nye huset deres!).

  – M

 8. De buksene kledde du, tøffe!

 9. Kjempe fine bukser:)
  veldig lyst på. men hvordan er de i strl??

 10. Birgitte

  Gleder meg til å lese om ferien deres! Håper du nyter den, det fortjener du, Caroline 😀

 11. Kos dåkke masse på ferie! 🙂

 12. Dere får det nok fantastisk! Håper du kan sende litt varme til meg på mandag. Da har jeg eksamen. Grøss og gru.

  Kos dere masse og prøv å legg alt julestress og slikt bak dere 🙂

  Klem!

 13. Jeg beundrer ditt og Lars-Kristians forhold herfra til skyene. Måten dere fremstår her på bloggen, det virker som om alt er perfekt. Mulig dere har deres uenigheter og krangler innimellom dere også, men allikevel. Du er heldig som har møtt en så snill og trofast mann, det samme er han 🙂 Et forhold uten sjalusi, med ærlighet og tillit. Håper du kan sende litt englestøv til alle oss andre 🙂

  Med all lykke om at det varer evig. Du er en fantastisk jente som har så mye foran deg. Jeg ville gitt alt jeg har for å være i dine sko <3

  Ha en fantastisk ferie, kos dere og fortsett å være nyforelsket <3

 14. Slående vakker, as always!
  Ønsker deg en fantastisk god tur, nyyt dagene til det fulle!

 15. Buksa var kjempefin! Det ser ut dom den er veldig behagelig å ha på seg også 🙂 Kan godt skjønne at du har reisenerver nå ja, men tenk sååå fint dere kommer til å ha det! Så snill du er som har forhåndsskrevet 2 innlegg til oss, men vi kommer nok uansett ikke til å bli lei av sol- og feriebilder. Du er jo så flink til å skrive uansett hvor du er 😀 Husker fra bryllupsreisen deres også, det var like spennende hver gang det kom et nytt innlegg, så fikk vi liksom vært litt på ferie vi også, takk for det. <3

 16. Åh, jeg vet hvordan det er å ha reisenerver når man skal fly! Blir helt skjelven av å fly Oslo – Trondheim jeg! Haha. Sender deg noe gode tanker og håper du får nervene under kontroll 🙂

 17. De var kjempestilige! 🙂 Kos deg i kveld og god tur i morgen!!

 18. Åh, så fine bukser! Vil haa, hehe 🙂
  Du er utrolig heldig som skal til Maldivene! Husk å ta masse fine bilder og misunne oss her hjemme i kalde Norge med 🙂 Forresten, så vil jeg også si at huset deres ser fantastisk ut!! Virkelig et drømmehjem 🙂

 19. Retter du håret ditt hver dag, eller har du så rett og fint hår? 😀
  Ha en fin kveld <3

 20. Julie Kristine

  God tur til Maldivene i morgen, kos dere, det har dere fortjent:)

 21. Buksene var utrolig fine! Og ikke bekymre deg for at feriebildene deres skal kjede oss! De fleste av oss kommer nok til å sitte å drømme oss bort, og misunne dere noe voldsomt! Det kommer i alle fall jeg til å gjøre 🙂 Men dere fortjener det virkelig, så mye som dere har stått på i det siste! Unner dere en fantastisk tur <3 Kos deg videre i helgen Caroline!

  Klem 🙂

 22. Ingeborg

  De var råtøffe!! Store/vanlige/små i str? Jeg er mellom 38-40, M/L… Hva bør jeg velge?

 23. hei caoline! 🙂

  har fulgt bloggen din 1 år no og blir aldri lei!

  ville berre poppe innom og skrive at du e fantastisk!!! ei dame me so mykje utstråling, energi og ikkje minst glød ortjene og høyra da! 🙂 (e sikkert ikkje den einaste som meina) men uansett: ka du får all denna energien fra (bortsett fra trening)??:)
  kjøpte skoene du designa for nelly i vår og elska dei! men må sei at eg øvde mykje før eg gjikk med dei for jammen må teknikken ligge 🙂

  god tur til varmare støk og ikkje minst GRATULERER med huset! 🙂 nydligt vart det sjølsagt 🙂

  klem ingrid fra sogn 🙂

 24. Lekker 😀 Akkurat bestilt meg den silkeblusen i isblå. Gleder meg til å bruke den 😀

 25. Ååå, hvorfor må du være så fantastisk vakker? 🙂

 26. Så gøy. Du er så heldig som skal reise bort fra dette kalde landet! Nå sitter jeg på ferja og prøver å komme meg hjem til stavanger. Den pleier å ta 20 min, nå er den 1 time forsinket fra kaien, og skal bruke 1,5 time over. Fint å tilbringe lørdagskvelden slik ..

 27. Caroline, jeg vet ikke om det er fordi det snart er jul, eller fordi du har flyttet – men du STRÅLER!
  Har litt ambivalent forhold til blogger, selvom jeg stadig er innom å leser. Syntes det er en snodig interesse, samtidig som jeg forstår at det må være utrolig givende med så mye inspirasjon og god feedback!
  Stå på, du er nydelig! Og hjemmet deres.. sukk.. what a dream 🙂

  Klemmer fra Ida

 28. Fine caroline!

 29. Går ikke an å kjede seg med sol og strandbilder, hihi 😀

 30. Det går nok så fint, så! 😀 Meget misunnelig på dåkke som skal på ferie no 😀 Håpa dåkke får noken fantastiske veker :- D
  Buksa var fin, ja 😀

 31. lillemeg

  Den var kjempefin!!! Kunne godt tenkt meg til en selv! Normal i størrelsen? 699,- var jo ikke ille 🙂
  Du er så vakker du, C 🙂

 32. Synnøve

  Har du alltid hatt så lite fett på innsiden av lårene?
  (Bare lurer, er jo relativt få kvinner med slikt mellomrom øverst på lårene) 🙂

 33. Hei! Nydelig hjem dere har fått, er på leting etter et sånt speil du har over sofaen, kan du fortelle hvor du kjøpte det? 🙂 håper på svar.. Måå ha!! Hihi

 34. Du er såå vakker! Hvordan øvelser har du gjort for å få lårene så tynne, at du ikke har noe fett på innsiden?

  Jeg har tatt ditt råd om å konkurrere mot seg selv på tredemøllen, og det funker kjempebra 🙂 Du er en skikkelig stor inspirasjon for meg.

 35. God tur på ferie Caroline. Du fortjener det! Jeg virkelig elsker bloggen din, stilen din ++. Å huset deres, ser kjempefint ut! Jeg har ikke vært så flink til å kommentere men skal virkelig skjerpe med der. Men kos deg masse videre!

 36. Kan ikke få sakt det ofte nok, bloggen din er så inspirerende! Du skriver så utrolig godt,
  er kjempe flink å ta bilder og gir utrolig masse god energi! 🙂
  Jeg klikker meg innom sikkert 20-30 ganger om dagen, for å sjekke «det siste». 🙂
  Håper dere får en fin tur til Madivene, noe jeg regner med dere gjør 😉

  Klikk gjerne innom min «ny oppstartet» blogg 🙂

 37. fiine bukser :I)

 38. dritkule bukser. loves!!!! ønsker deg veldig god flytur da, hold ut. også gleder jeg meg til feriebilder. god tur…..

 39. God tur til varmere strøk! For min del blir det adventskos hjemme, men satser på en tur på nyåret;) Kos dere masse!!:)

 40. Jeg er så klar for å se på sommerbilder i 17 dager 😀

 41. Good tur, Caroline! Håper dere får det helt supert og koser dere MASSE! Det fortjener dere :)) Klem

 42. Gratulerer med nydelig hus! Planlegger du å ha shabby chic stil i hele huset eller er det bare i stue og på kjøkken som vi har fått sett så langt? 🙂

  1. Dette er da absolutt ikke shabby chic :p

   1. Amalie

    Men så er det ikke huset du ser på disse bildene heller da! :p

   2. Fotballfrue

    Sant, men var vel huset det ble siktet til 🙂

    – C

 43. Hei.

  Er du klar over åssen bloggen din oppfører seg i nettleseren på mobiler (iphone, htc etc) Reklamen kommer i veien for teksten.. Kan du ikke ordne mobil utgave av bloggen, slik som http://www.anettemarie.no hun er jo også med i nettavisen

  1. Fotballfrue

   Jeg skal høre med Nettavisen 🙂

   – C

 44. Christina

  Kjempekule bukser!!! 🙂 de så rå-gode ut!! Må klikke meg innom den nettsiden iløpet av uken kjenner jeg..
  Så den første gang gjennom monique Lund sin blogg, and I’m in loooove….:)
  Sett skinnjakken og sikkert? Den var jo bare stunning!!
  Men de SKOENE du har på??? Hvor er de fra? Passet så fint til resten av antrekket!!!:)
  God tur til Maldivene… Sukk… Og LYKKE TIL på turen!!;)

 45. Åå, kjenner jeg gleder meg på deres vegne!!
  Jeg skal sitte INNI ovnen mens jeg leser bloggen din de neste ukene. Kanskje sette på litt «syden musikk» og sippe av en Piña Colada….

  1. Fotballfrue

   Haha,herlig! Jeg skal sende mange varme skåler hjem til deg 🙂

   – C

 46. God tuuuuuur 😀 Håper dere får en minst like fantastisk ferie som tidligere.
  – og du, buksene var virkelig råtøffe!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 I love them!

   Klem 🙂

 47. SÅ fin du er, Caroline! Du er så utrolig bra ut!! 🙂 Håper dere får en fantastisk tur! Kos dere max 😀 Klem!

 48. God tur og kos dere! Jeg liker selv å reise og har samlet noen tilbud på min side.

 49. Så nydelig outfit! Er sikker på at det kommer til å gå kjempefint å reise:-) God tur, inspirerende fotballfrue!

 50. Utrolig fotogen! Slik fotomodller vil jeg gjerne se flere av, slanke og atletiske som utstråler sunnhet…ikke hengslete, magre og grå jenter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *