Hotellmorgen

God morgen, fininger!

Fysj, for et ruskevær det er i hovedstaden i dag. Det er på slike dager jeg helst vil grave meg under dyna og bli der, men ettersom vi har en ferie å reise på, er det heller noen ting jeg må få unna. Nå sitter jeg i hotellsengen min, fortsatt mett og god etter tidlig hotellfrokost som MÅ være det beste i verden etter kjærlighet og fashion. Har rukket en tur innom treningsrommet i kjelleren her også, løpt fra meg 8 km. pluss litt magestyrke. Mine siste svettedråper i Norge på en stund. Neste løpetur blir på Maldivene, tenk det!

Grunnen til at vi er på hotell i dag, og ikke i det fine huset vårt, kommer av at Lars-Kristian er i utdrikningslag til en kompis som gifter seg på nyttårsaften. Han slurper øl og skyter paintball i skrivende stund vil jeg tro. Får håpe de har det gøy til tross for vært. Jeg skal utnytte timene alene med å få unna litt arbeid før ferien, også skal jeg kaffelere med flotte Charlotte og kanskje Elise. Det skal bli fint med venninneklemmer før flyturen i morgen. Jeg gruer meg. Men så blir det så fint når vi endelig kommer oss frem og kan nyte solen. Og når vi kommer hjem igjen, er det jul i huset. Herlighet, det er så mye å glede seg til! Er så glad for at et vennepar av oss skal bo i huset og passe på mens vi er bortreist, så slipper vi å tenke noe særlig på det. Tusen takk for så mange flotte ord om det nye hjemmet vårt, forresten. Setter enormt stor pris på hvert eneste! Dere skal få se mer etter hvert som det former seg, jeg lover 😀

Ha en deilig lørdag i vinden, så skrives vi snart ♥ 

96 kommentarer

 1. Så flink du er Caroline 🙂 Du ser bra ut for tiden også. Ønsker deg og din kjære en fin tur! Pass godt på hverandre.

 2. Heisann!

  Lurte på hvordan du stiller deg til miljøspørsmål når dere skal ut og feriere? Ser jo at du bryr deg om kosthold og om produkter er testet på dyr osv.. Men ved valg av reiseoperatører og hoteller, er dere da opptatt av etisk og sosialt ansvar? Ser dere bor på Royal Christiania nå, og vil tipse dere om at nå har Oslo fått et hotell som har både er svanemerket og har energiklasse A, hvilket er veldig miljøvennlig 🙂 Selvfølgelig er det kanskje ikke like lett å undersøke alt slikt på forhånd ved bestilling av en kjæresteferie til Maldivene, men lurer litt på dine tanker rundt det 🙂 Kanskje du kan ha et innlegg om miljø en gang? Har alltid lurt på din holdning til det 🙂 Du har jo så mange andre positive sider og holdninger 🙂

 3. Elisabeth

  Du er utrolig pen med oppsatt hår:D elsker fargen på skoene dine!

 4. du ser frisk, sporty og vakker ut Caroline.
  Hilsen hjembyen din 😉

 5. Friidrettsutøver

  Var på landslagssamling i Oslo for to uker siden. Da sov vi også på dette flotte hotellet! 🙂 kjeempe god frokost! Du får trent på et flott sted hvor en haug av spreke landslagsutøvere har trent, kos deg på Moldivene;) Så deg forresten på Elixia (Skien) om Fredagen 😉

 6. Ha en fin reise Caroline! Foressten hvor har du kjøpt joggeskoene fra?

 7. Du er så pen Caroline! 🙂

 8. God tur til Maldivene!!! Håper dere kan senke roen og nyte dagene! Det fortener dere begge to!
  Og ikke minst; då nydelig huset deres ble! Virkelig koselig og fint 🙂 Du kan virkelig det med interiør også..hva kan ikke du? synes du imponerer på alle måter! Stå på, Caroline! elsker bloggen din! Ingen tvil, norges beste!!

 9. OMG, jeg dør av kommentaren «her lukter det løgn» ! HAHAHA..
  Uansett – så fint det så ut på treningsrommet på hotellet!Så jo ut som du var i skogen 🙂

 10. Stilige sko 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *