Et bildedryss

Kom akkurat hjem fra en kort treningsøkt, det å kjøre frem og tilbake tar sånn tid i seg selv, så når jeg først er på Elixia, får jeg det så travelt. Haha. Må legge opp dagene bedre på nyåret. Sitter endelig ved det vakre kjøkkenbordet vårt, drikker deilig gløgg, og ser på noen bilder jeg tok tidligere i dag. Her kommer noen bilder jeg tok av stuen i dag, tok også noen detaljbilder fra kjøkkenet, det får dere se i sin helhet litt senere. Resten av huset må dere smøre dere med litt tålmodighet før dere kan se. Nå reiser vi jo snart 😀


Lysestaken er fra Hødnebø / THG.
Hugogutt savner Ronaldo.

Sofaen vår er fra Skeidar.

Krukkene er fra Kremmerhuset.

Klokken er fra Lille My Interiør.

Et av de tre kjøkkenvinduene. De andre er ikke ferdig pyntet ennå.

Er ikke disse vakre? De har jeg arvet av mimmi. Godt med minner fra henne i huset også. . Tror hun hadde elsket det! Disse har jeg plassert over på en hylle som går over de doble dørene ut fra kjøkkenet.

Bestikk fra Green Gate & boks fra Kremmerhuset.

Spisestuen vår ♥ Lysekronen er fra Lisbeth Dahl / Pandoras Eske. 

Håper dere liker hjemmet vårt, det gjør jeg! Nå må jeg hive meg rundt, pakking til Maldivene står for tur!

185 kommentarer

 1. Nydelige bilder

 2. NYDELIIIIG!! :O
  skal dere ikke ha gulvteppe, eller har dere bare ikke skaffet enda? Synes personlig det blir litt ‘varmere’ og lunere med gulvtepper…men smaken er som baken 😉

 3. Henriette

  Ble superfint! 🙂

 4. Hei Caroline

  For et vakkert hjem!
  Det ble veldig lekkert med fargenyansene på kjøkkenet.
  Jeg har litt samme romantisk stil hjemme og lurte på hvor du kjøpte gardinene?
  De var fine og enkle – som ofte er det beste.
  Lykke til videre med innredningen:)

  Hilsen Sofie (som liker bloggen veldig godt)

 5. Alexandra

  Jeg visste at du var flink på dette, Caroline, men dette var bare helt utrolig nydelig! Har blitt virkelig fint, absolutt! 🙂

 6. åh så vakkert. jeg likte spesielt godt arvegodset, altså de kule krukkene, og så falt jeg veldig for klokka fra lille my, så jeg måtte titte litt der da vettu siden du nevnte den nettsiden, og jeg elsker lysekrona da!!!! du er jo utrolig flink til å få det lekkert må jeg si. du trenger virkelig ikke noen hjelp av interiørkonsulent, du har den derre magiske touchen som gjør det varmt og lekkert i hjemmet. loves it. kan bare vente i glede på å se mere. god aften!

 7. Så fiiiint! 😀 God tur til Maldivene!

 8. Hoooy en sånn lysekrone har jeg sett etter LENGE. Må ha litt størrelse på den da stuen er nokså stor. Så da var den bestilt 😀 Takk

 9. IngridCaroline

  drømmehus !

 10. herremin, FOR et hus! Det er veldig deg, klassisk, fint og så utrolig koselig(hittil ihvertfall)! 😀

  Og du må kose deg massemasse på ferie, Caroline – for det fortjener du! Så mye som du legger i det du gjør, og hvor mye det, så er svaret at du er en stk superwoman 🙂 ha en skikkelig kjæresteferie uten stress og mas her hjemme. KOS DERE

  ps: er det snø på Siljan?

 11. birgitte

  herregud, PERFEKT hjem! du burde være stolt, det er jo fantastisk fint der 😀

  eeeeelsker bloggen din, og gleder meg til å lese videre om det nye hjemmet deres, og om turen til maldivene 😀 følger med!

 12. Jeanette

  utrolig fint! Når jeg så den bestikkboksen her om dagen på kremmerhuset så tenkte jeg: den der er sååå caroline:P hehe,også har du den;)

 13. Hei! For ett nydelig hjem dere har fått 🙂 Gratulerer så mye! Men, hvor har du fått tak i rullgardinene av stoff? Jeg har løpt halve Akershus rundt, for å finne de! God helg, og god tur 🙂

  1. Fotballfrue

   De er sydd til vinduene 🙂

   – C

 14. FOR et drømmehjem! Det må være fantastisk å bo i slike omgivelser..

 15. WOW. så utrolig fint!

 16. åh, nydelig! drømmehjemmet mitt 😀 men du? åssen var det når du var tenåring og sånt? kunne ønske jeg bare kunne spole tiden til jeg ble »stor».. foresten, du er en av de peneste jeg noen gang har sett 🙂 MITT forbilde! haha, drømmer nesten om at jeg kunne vært deg :/

 17. Marielle

  Så nydelig! jeg elsker fargen hvit! Det at du har så mange detaljer ugjør så mye! Det eneste jeg må si jeg ikke liker er duk på bordet! Men ellers kjempefint! 🙂

 18. Fint, Caroline!:) Men som interiørkonsulent ville jeg ikke hatt de høge lysestakene midt på bordet. Viss en har besøk osv … man ser jo ikke hvem man prater med over bordet:)

  1. Fotballfrue

   På stuebordet? De er det jo bare å flytte 🙂 De sitter fast i fatet. Takk for fine ord, alle <3

   1. Amalie

    Ja, på stuebordet 🙂 Ja er bare å flytte, sant det… men skal ikke utdype mer om den saken 🙂 Drømmehjem <3

 19. Marita Ø

  Herlighet! 😀 Vakkert, vakkert, vakkert! Elsker stilen din, gjennomført og stilig! Veldig lurt at du skriver hvor diverse er fra, ellers hadde du nok fått tusen spørsmål om det også, haha 🙂 Ha en super fredagskveld med pakking til Maldivene, og alt det andre den måtte innebære <3 Klem

  1. Fotballfrue

   <3

 20. Så på disse bildene med venninna mi, og plutselig utbryter hun :» Åå, hun har så fiin stil! Gjett om jeg skal ha det sånn når jeg får hus! :D» Haha, det vittige var at jeg tenkte akkurat det samme <3

 21. Kjempefint hus 🙂
  Du kommer nok til å kjøpe deg ei mølle å ha hjemme etterhvert, langt å pendle 40 min kun for å få trene..

 22. Håper, når alt er ferdig og dere har kommet på plass, at du kan vise video? I hvertfall av deler av huset? Har såå lyst til å se 😀

 23. Karoline

  Mamma har også slike kjøkkenskåler (eller hva jeg skal kalle det) som hun har arvet etter sin farmor eller mormor 😀

 24. Jaaa, jeg likte hjemmet deres 😀 Gleder meg til å se resten 🙂
  God tur til Maldivene, skal du blogge derifra eller blir mac’n hjemme ? 😀

 25. Cecilie R

  Hei hei Caroline

  Så nydelig hus dere har kjøpt (rent misunnelig 😉 ) og du er bare rååå med innredningen, super koselig er det blitt (foreløpi) regner med at det bare blir bedre og bedre etter ferien deres. Men du, den fine kurven du har ved siden av sofaen din, hvor har du kjøpt den? er på jakt etter en slik til og ha puter og tepper i men har ikke funnet noen som jeg liker, likte din da vettu 😉

  Ønsker dere en riktig god ferie (velfortjent og nei ikke noe særlig misunnelig der heller :-D) vi har skolebarn enda så da blir det vanskelig med sånne ferier utenomskole fri 🙂 Men kos dere masse 🙂

  Ønsker dere en riktig God Jul i nytt hus litt på forhånd <3

  Klem fra Cecilie R

 26. Wow, i’m in love! Så utrolig fint og gjennomført 🙂 Jeg elsker alle små detaljer som virkelig er prikken over i’en. Du har virkelig et hjem å være stolt av! Ha en fantastisk fredagskveld, og god tur til Maldivene 😀

 27. Alle har jo forskjellig smak, men jeg har tydeligvis mye av den samme smaken som deg, for jeg elsket det! Vakkert, koselig, og stilig på en gang! Det er perfekt!! Dere kommer til å få mange fantastiske år der 😀

 28. Så flott du har fått det allerede 🙂 Digger at det er så lyst og fint og at det virker så varmt 🙂 Koselig <3

 29. Love it 🙂

 30. Hjemmet deres blir så fint! 🙂

 31. Hei. Så utrolig fint det er 🙂 Har dere likt bord i spisestuen og på kjøkkenet? Hvor er bordet og stolene fra? God tur til Maldivene! 🙂

 32. Så fint det var !! Stå på, du er kjempeflink 🙂 Meeeeen kan du ikke ta bort den duken på stuebordet :/ Det ser liksom litt rotete ut, og vi vet ALLE at du ikke er rotete :))

 33. Sikkelig fint, (men) et gulvteppe eller to hadde gjort seg….? Jeg synes, kanskje ikke du, at det gjør rommet litt lunere 🙂

 34. Kjempe koselig!! Gratulerer så mye:) Og god tur til Maldivene:)

 35. Begynner virkelig å ta form nå 🙂 gleder meg til å se resten av huset. Og ikke minst bilder fra turen deres!

 36. Nydelig! Skikkelig idyllisk og rent.
  Personlig hadde jeg droppet duken, men så er det ikke mitt hus hihih 😉

 37. Kjempefint! 🙂

 38. A.M.A.Z.I.N.G!!!! 😀 Fantastisk flott. Drømmehjem. Får vi se bilder av walk in closetet når det er ferdig? Og soverommene? Og badene? Hihi..

 39. Jeg liker hjemmet deres! Drømmehus <3 En vakker dag skal jeg også kjøpe et hus, og da skal det fylles med ting fra Kremmerhuset, det blir jo såå elegant og fint.

  Tusen takk for at du deler bilder med oss, Caroline! Dette har jeg gledet meg til lenge, og det er jo finere enn jeg kunne forestilt meg. Du slutter aldri å imponere 🙂 Wonderwoman!

  Hvordan syns du forresten det er på Elixia i forhold? Er det rart å løpe på en "ny" mølle? Jeg savner treningssenteret hjemme noe fæælt nå når jeg studerer utenbys, veldig rart hvordan man kan knytte seg så til et slikt senter, men det går jo så mye tid der 🙂

 40. Herregud så nydelig – en dag skal også jeg ha et slikt drømmehus! Men jeg er jo bare 18, så det blir nok enda noen år til.. Jeg er full av respekt for alt du har fått til Caroline, du er et enormt forbilde for meg!

  Ha en fin kveld, helg og gooood tur til Maldivene! <3 klem

 41. Kjempefint. Jeg likte huset og stilen kjempegodt. Utrolig fint med dine arvede ting.

  Savnet kanskje noen beige detaljer. Det er så fint sammen med hvitt synes jeg, Se eksempel her: https://hjemmetsgleder.blogspot.com/2011/10/jul-2011.html

  I dag trente jeg 1,5 time fordi du inspirerte meg. Orker du midt i flytting, kan vel jeg som sitter på kontor hele dagen.

  Ha en fin-fin kveld.

 42. Ja, jeg må nesten innrømme jeg elsker hjemmet ditt 🙂

 43. Det er absolutt henrivende! Herlighet! Og jeg fatter ikke at Lars-Kristian har gått med på en så fin og feminin innredning! Jeg har blitt tvunget til å begrense slikt til soverommet… hmpf. Én dag. Én dag…

 44. Så nydelig! Masse god tur til Maldivene! En velfortjent ferie 🙂

 45. Så fiiiint! Du kan virkelig å innrede <3

 46. Så utrolig fint og gjennomført! Tror jeg må ta meg en tur til Kremerhuset selv! God helg til deg, søte caroline!

 47. Victoria

  Fantastisk vakkert 🙂 Du er virkelig flink til dette! Hvor stort er huset i kvadratmeter? Det ser jo digert ut! Husker også at du nevnte tidligere at det var flere gjesterom. Deilig med mye plass da, da har man jo en unnskyldning til å kjøpe mye fint 🙂

  Ha en super tur til Maldivene da, dere! Sol deg litt for meg også, hihi 🙂

 48. åh, så nydelig !

 49. Kristine

  Å herlighet! Så nydelig!

 50. Så mye dere har fått til på så kort tid 🙂

  Her brukte jeg nesten to år på å få alt på plass i mitt shabby chic slott, men sånn er det når man er perfeksjonist til fingerspissene <3 Brukte f eks over et år på å finne den perfekte kommoden til det ene badet, hehe… 🙂 Ha en superfin helg!!

 51. Jeanette

  Det er virkelig så nydelig som jeg hadde regnet med at det skulle bli. Ganske lik stil som jeg har her i mitt hus, så jeg kan jo ikke si annet enn at du har en helt forttreffelig smak ;o)
  Og jeg er jo så sær at jeg lurte veldig på hvor du har kjøpt kurven som står på gulvet ved siden av sofaen jeg da…. det eneste du ikke har skrevet……typisk meg…. Men har lett etter den perfekte kurven ganske lenge, men har funnet en liten hake ved alle jeg har funnet, men den der så veldig perfekt ut.

  Jeg håper dere får noen fantastiske år i det fantastiske huset deres og mange gode stunder sammen, og riktig god tur til Maldivene!! Det er virkelig et fantastisk sted!
  Jeanette.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

   Kurven er fra KID 🙂

   – C

 52. Kjempefint! 😀
  Du er så utrolig flink til å sette alt sammen, beundrer stilen din masse.
  Det er enkelt men lekkert 😀

  Gleder meg til å se resten av huset 🙂
  Kos dere masse på ferie 😀

  Hilsen den faste leseren Guro 🙂

 53. Carmen Aurora

  Så flink dere har vært å stått på i nyhuset, ble kjempe lekkert! 😀 Nå fortjener dere en god ferie 🙂

 54. Gud så vakkert!!:) dere gjør en herlig jobb med huset! Det kommer til å bli helt nydelig:)

 55. Takk for kikken, Caroline! Elsker stilen din! Du har øye for detaljer! Så gjennomført og fint!!
  Gleder meg til å se mer!
  Nå må du nyte velfortjent ferie! Og du? De færreste jobber i ferien! Vi forstår om du ikke oppdaterer oss tre ganger daglig! 🙂 GOD tur!!

 56. bettyyyy

  kor e Ronaldo blitt av da?

  1. Fotballfrue

   Ålesund 🙂

   – C

 57. Det var fantastisk fint! Du har utrolig god smak. Jeg er selv veldig glad i hvitt, engler, sølv og lysekrone. litt av et drømmehjem 😀 kan jeg spør deg hvor du har kjøpt duken på stuebordet? Har letet lenge etter en slik hvit blondeduk.

  Ønsker deg en riktig fin helg, og ikke minst god tur til Maldivene. Du er utrolig heldig! Kos dere glugg i hjel 😀

 58. Dette så forferdelig trist ut. Bare hvitt? Hadde kanskje blitt litt mindre deprimert av å se litt farger (det er lov å håpe). Ellers er huset fint (potensialer). 🙂

  1. Enig, fikk ikke mye julefølelse av det :/ Men hvis de som bor i huset trives med det, så er jo det bare bra! Personlig ble det altfor hvitt for meg

   1. Krisitn

    Unnskyld meg, men herregud.

    Det må være deilig å finne noe å pirke på, ALLTID. Jeg er helt sikkert på at om det hadde vært fargerikt der så hadde dere vel kommentert negativt ang det.

   2. Haha, i know!

 59. Elsker hvordan stilen er gjennomført perfekt i alle rommene! Utrolig fint 😀

 60. Vakkert! Likte veldig godt arvekrukkene!

 61. WOW! super fint! Kanskje en framtidig karriere som interiørdesigner?

 62. Så hvitt, rent og oversiktelig! Love it! 😀

 63. Du, jeg tenkte på en ting.. Ville det ikke vært fint med et lyst teppe under spisebordet? Ser litt varmere ut da – ikke at det ikke ser varmt ut nå, men kanskje litt tomt. 🙂

  1. Nå har de jo nettopp flytte inn, så klart det er litt tomt enda 😉

 64. Elisabeth

  Når reiser dere til Maldivene, Caroline?:D
  Nydelige bilder, og alle pyntene du har!

 65. Så utrolig koselig! Så veldig hjemmekoselig, bonderomantisk, fredlig og moderne ut 🙂

 66. Du er så heldig som har et helt hus å innrede. Gleder meg til den dagen jeg har mulighet til det. Du har gjort det fantastisk fint og koselig hos dere 🙂

 67. Hei! hvor har du kjøpt det utrolig fine speilet på veggen bak sofaen? er på utkikk etter et sånt! 🙂

 68. Duu.. vi har masse av dette der jeg jobber (Maxbo Stormarked Hvam, rett ved Olavsgaard) pluss masse mye mer fint i den stilen du har der. Veldig mye Kremmerhuset-ish, og som regel billigere. Tror du hadde likt deg der! 🙂

 69. Michelle

  Kjempe fin start på hva jeg er sikker på kommer til å bli et koselig hjem 🙂 God helg Caroline! god innsats!!

 70. Utrolig nydelig lysekrone.. Lisbeth Dahl bor i små kriker og kroker hos oss også, hun har så mye fint!….og de krukkene etter Mimmi..så utrolig sjarmerende og ikke minst når det er noe som betyr litt ekstra:)
  Ha en god helg så lenge:)
  Klem Cecilie

 71. Huset deres er virkelig nydelig! Og i så flotte omgivelser! Herregud så heldige dere er 🙂

 72. Har du plass til en «mølle» hadde jeg kjøpt det + en benk og noen manualer. Blir tungvint for en løpedronning som deg å kjøre 20 min hver vei hver dag. Jeg har en drøm selv om å fikse et rom i kjelleren til trening. God ferie 🙂

 73. Hei!

  Hvor har dere kjøpt det hvite speilet over sofan? 🙂 Finfint hus:)

 74. Dreamcatcher

  Så utrolig vakker, gjennomført og stilrent ! Ser perfeksjonisten kommer inn i bilder her ! 🙂 Du er så utrolig flink, som finner motivasjon til og stå opp tiiiiiiiiiiiilig på morrakvisten og komme deg på mølla, og alle disse prosjektene du også holder på med, beundringsverdig og ett forbilde, ihvertfall for meg !
  Jeg prøver og komme meg på trening , og se positivt på alt og gi alt en sjangs, men det er ikke lett ! Syntes det er trist, men noen ganger får jeg ett hat-elsk forhold til deg/bloggen ! Høres veeeeldig rart ut når jeg skriver dette nå, men du får alltid alt til og virke så lett og gjennomførlig,(som ikke er negativt i d hele tatt), mens når jeg prøver, og feiler-blir jeg så nedfor og deprimert og tenker hvorfor i alle dager får jeg aldrig til noenting, mens for andre er det bare småbagateller.. Jeg har vært medlem på uttallige treningsentere, prøvd piller, kjøpt treningstøy og mye annet for og oppnå en veltrent drømmekropp( ikke at jeg er stor eller tjukk), men jeg klarer det aldrig over en lenger periode.. :/ Dette er ett slag i trynet for meg, og jeg merker at jeg nå har prøvd og prøvd i en lang periode, så gir jeg utrolig fort opp også… Føler kanskje dette blei litt personlig og deprimerende innlegg, men du får spre over litt positivitet.. :p Du er fantastisk <3
  -Deprimerende 19'åring…..

  1. Veronika

   Hva med å få seg en personlig trener for en liten stund? 🙂
   Det er kanskje litt dyrt, men kan sannsynlig funke!
   Eller så vil jeg foreslå at du melder deg på en form for gruppetrening. Du kan jo bli med på et ballspillag, eller være med på gruppetrening på treningssenteret eller bare høre om noen venner av deg vil være med å trene 🙂

 75. Hei Caroline 🙂 Så utrolig fint dere har fått det hjemme. Fantastisk sti!. Tenkte bare jeg skulle komme med et lite tips, fordi vi har samme sofa som dere i akkurat samme farge og DEN NUPPER VELDIG! Jeg var ganske fortvilet til og begynne med, men så kjøpte vi en elektrisk nuppefjerner. Så en gang i uken går jeg over begge sofaene med nuppefjerneren og sofaen blir som ny hver gang 🙂 Vet ikke om dere får samme problemet, men om dere får det, så har dere iallefall en løsning. Hihi. God tur på ferie. Klem

  1. Fotballfrue

   Uff, da :/ Håper vi slipper det :/ Takk for tips 🙂
   det er bris dere har?

   Klem 🙂

   1. Det er bris vi har, ja! 🙂 På skeidar sa de at pga at stoffet i sofaen er så grovt, så kommer nuppene av klærne til de som sitter der. Men som sagt – OBH Nordica Nuppefjerner funker som bare det 🙂

 76. STUNNING! Elsker alt ved det!

  Lykke til videre med huset! Det kommer nok til å bli superfint. Du er så flink, Caroline.

 77. Lekkert! Litt tidlig med juletre, men du bestemmer nå selv 😛

  – L

  1. Fotballfrue

   Lese teksten, da 🙂 Men du bestemmer jo selv 😉

   – C

 78. Nydelig og stilfullt, Caroline!

  …og riktig god tur til Maldivene <3 det blir nok helt fantastisk! Misunner og UNNER dere turen ;D

  Klem fra Silje.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Silje <3

 79. Hei! Vil bare si at jeg er fast leser, og da er det jo ekstra artig at du har flyttet til nabo komunen min.
  Jeg bor i Skien, og en interiør jeg vil anbefale for deg, som du burde stikke innom
  er Inn T Anne som ligger rett nedenfor Arkaden i Skien sentrum. Sånne søte og veldig hjemme koslige
  interiør ting finnes der. Med mindre du allerede har vært innom en tur da! 🙂
  Hehe

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 🙂

   – C

 80. ååååå, for noen vakre bilder! 😀 jeg elsker at det er så masse hvitt <3

 81. Veldig koselig, men likte virkelig ikke plasseringen av de massive lysestakene.. ble som en vegg mellom de to sofaene. Så rett og slett veldig malplassert ut, og ødela «flyten» i rommet. Lysestaken i seg selv var nydelig da, ville bare plassert den et annet sted:) men smak og behag – i tillegg skjønner jeg jo du ikke er ferdig m innredningen seff;) God ferietur!

 82. For noen utrolig flotte lysestaker på stuebordet! Jeg elsker stilen deres, akkurat sånn jeg liker:)

 83. Så fint huset deres har begynt å bli! Du har så utrolig god interiør smak, Caroline! 🙂

 84. Nydelig Caroline, du har vært utrolig flink med dekorering. Gleder meg til å se resten! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 85. Victoria

  Tror jeg har funnet definisjonen på superwoman – DEG! Du er utrolig 🙂 FANTASTISK fint huset hadde blitt, skikkelig deg og du har ufattelig god smak innen interiør OGSÅ! At det er mulig 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, tusen takk 😀

   Klem!

 86. Silje Isdahl

  Hei Caroline! Kan du VÆRE SÅ SNILL å fortelle oss hvor du har kjøpt den rosa blusen / skjorta og den svarte buksa som du har på deg på dette innlegget? https://fotballfrue.no/?p=11405#comments
  Har gått igjennom alt av kommentarer, og du svarer jo ikke når folk spør! Det står heller ikke i noen innlegg 🙁 Likte det supergodt, så blir veldig glad om du svarer ! 🙂

  Hilsen Silje

  1. Fotballfrue

   Skjorte Bikbok, bukser Zara woman, belte moschino 🙂

   – C

 87. Nydelig!
  Tenk at dere kan ha en skikkelig hjemmefest! Haha, det er virkelig undervurdert 😉

  God tur til Maldivene 😀

  1. Fotballfrue

   Haha, har planlagt et par allerede 😉

   – C

 88. Gratulerer så mye med et vakkert hjem!! Hvor er speilet over sofaen fra? 🙂 God ferietur!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 det er fra IKEA 🙂

   – C

 89. Veldig fint hus, men synest det var veldig lite hjemmekoselig, når den eneste fargen du kan se er hvitt…

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker det! Hvitt er ikke den eneste fargen her, nei 😉
   ……

   – C

 90. Malin Skullerud

  Utrolig fint hus!!:)

  men har dere bare tatt med dere den ene voffsen???

  1. Fotballfrue

   Vi skal jo på ferie, ronaldo er i Ålesund, ble med svigers på onsdag 🙂 Hugo er i Sarpsborg, dro med mamma og pappa i dag.

   – C

   1. malin Skullerud

    Åja:)
    Ha en super ferie, ser veldig deilig ut dit dere skal!!
    God tur:D

 91. Ingeborg

  Dere ser ut til å ha fått dere et vakkert hus, ingen tvil om det. Personlig elsker jeg den romantiske stilen, men syns den bør gjøres mer personlig enn her. Per nå er stilen altfor gjennomført og katalog-aktig for min del… Det er jo ingenting som bryter det hele opp og gjør det spennende. Veldig lite kreativt…

  Hehe, ikke har noen har spurt meg selvfølgelig… Men regner med at du forventer tilbakemeldinger på et sånt type innlegg 🙂 det viktigste vil jo uansett alltid være at dere som bor der trives:)

  1. Fotballfrue

   Vi er jo ikke ferdig, har for eks ikke fått kaffekrokstolene våre, og du har jo kun sett 30 prosent av huset 😉 Jeg er veldig uenig med deg! Godt vi er forskjellige 🙂

   – C

 92. Hei, Caroline! Gratulerer med nytt hus!

  Lurer bare på om dere har en eller to bilder nå som dere bor litt mer »ut på landet » `? I såfall – hvordan type har dere?

  -Klem <3

  1. Fotballfrue

   Mener du biler? Ja, vi har to 🙂

   En Ford kuga og en Toyota hybrid 🙂

   – C

 93. Det ser veldig koselig ut, og intenting er som å flytte inn i nytt hjem og begynne dekorere og møblere. Sånt tar tid og forandres hele tiden, det må folk forstå.

  Meeeen du, Caroline…. Hvorfor gidder du kjøre 2×20 min for å løpe på et bånd? Ser ut for meg at du har perfekt løpeterreng rett utenfor døra?

  Ønsker deg god tur til Maldivene!

 94. Iik, drømmehuset har du. Må si meg uenig i de som mener hvitt er for kjedelig, det blir jo så lyst og romantisk:D har lest bloggen din i flere år, men er første gang jeg kommenterer. Så må bare få sagt at du virker som ei suuperflott kvinne, hvordan du takler all motgang og hvor mye du tar deg tid til leeserne dine:-)
  Håper dere får en superflott tur til maldivene, og får en kjempeflott jul med familien i det nye hjemmet! Send hjem litt sol til oss i morge. Klem<3

 95. Når kommer bilder av resten av huset da? 😀

 96. FOR et koselig hjem dere har fått!!! Utrolig fint 🙂 Du har veldig god stil, Caroline!!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte <3

 97. Når kommer bilder av resten av huset ? 😀

  1. Fotballfrue

   Når det er ferdig 🙂

   – C

 98. Henriette

  Elsker boksene fra Mimmi 😀

 99. Hei Caroline!

  Først må jeg si; HERREGUD FÅR ET HJEM! det er helt nydelig,bra jobbet! Nå fikk jeg lyst til å pusse opp hele kjellerstua mi i lignende stil,haha! <3
  Også må jeg si at du er en utrolig inspirasjonskilde får meg, alt fra trening og personlighet, til sminke og klær. Jeg har lest bloggen din lenge(leste også når du blogget på blogg.no) og jeg vet at du er en fantastisk person, og ikke minst så er du kjempe pen! Tusen takk får at du blogger får oss Caroline!

  -Betina <3

 100. Kjempeflott Caroline. Dere har gjort litt av en jobb på kort tid!
  Skulle bare innom å ønske deg og dere en super tur. Håper du legger igjen alt stress hjemme!! For nå fortjener du vIRKelig ferie!!

  Mange klemmer:-) Og flyturen vil gå helt bra!

  1. Fotballfrue

   Tusen, tusen takk 😀 herlighet, nå gleder jeg meg virkelig til å reise 😀

   Klem!

 101. Elisabeth

  Åååå, så hjemmekoselig, lyst og fint 😀 Kunne ikke innredet huset finere enn det der alså 😉

  1. Fotballfrue

   Kremmerhuset 🙂

   – C

 102. Runnergirl

  Hvorfor løper du ikke ute? Det gir jo mye større utfordringer, og ikke minst frisk luft! Du greier neppe å løpe Birken om du ikke trener i terreng.

  Søtt hus:)

  1. Fotballfrue

   Du forvirrer meg :O når har jeg sagt at jeg ikke løper ute? Det gjør jeg jo fra mars til september..

   – C

 103. Skal du blogge fra Maldivene ?

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

   1. Yeii 😀

 104. Virkelig nydelig!

 105. Elisabeth

  Drømmehus til tusen! gir meg masse inspirasjon til den dagen jeg skal flytte for meg selv 🙂

 106. hei jeg bare lurte på om du har hørt om merket eqology?
  Det er noe helsekost greier som skal visst være veldig bra.
  Og siden du trener mye og sånt kunne det jo vært noe for deg?
  https://www.eqology.com/

 107. FLOTT:) Også syns jeg du er utrolig flink til å ta bilder!! God ferie:) Klem

 108. For et nyyydelig hjem Caroline!! Dere har vært utrolig flinke, herlig!

  Men lurer, vil du kalle stilen din litt shabby cheek? klem:)

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Nei, dette er en god blanding. Jeg vil heller si romantisk. Vi har ingen slitte ting i hjemmet vårt, og det symboliserer ofte shabby chic. Vi får snart litt viktoriansk innspill også 😉

   – C

 109. marielle

  Herlig! Sååå fint dere har fått det =) Lurer på hvor du har kjøpt engelen som er inne i en slik snøkule?

  1. Fotballfrue

   Åhlens 🙂

   – C

 110. I love white rooms 🙂

 111. Virker som dere har fått et nydelig hus! Elsker juletreet!! Og Hugo er jo nydelig 🙂

 112. Kjempefint hus og fint innredet. Liker stilen veldig godt 🙂 Men lysestaken på salongbordet ble altfor høy, og hva er poenget med å ha den der når den må flyttes hver gang man skal sette seg ned i sofaene?:P Og putene på spisebordstolene passet ikke helt, for store og klumpete og ikke ment til å ha på sånne stoler tror jeg.. Men ellers var det jo et drømmehjem, uten tvil 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vil ha den der, og det er jo vi som bor der 🙂 Vi elsker at den står der. Vi har kaffekrokbord, kjøkkenbord og spisestuebord som er større enn stuebordet, så jeg tipper det blir å sitte der. Når jeg og Lasse sitter i sofaen, ser vi over lysene. Ser ikke problemet 🙂

   – C

 113. Hvor har du kjøpt de rosa, runde putene? De er flotte!

 114. Ser hvem som har stått for innredningen ja 😀 hehe, det avr kjempefint! Akkurat sånn innredning jeg og vil ha, franskinspirert <3

 115. Fine bilder 🙂
  Men blir det blogging fra Maldivene?
  Ha en deilig ferie og kos dere 😀

  1. Fotballfrue

   Ja!

   Takk 🙂

   – C

   1. Så bra! 🙂

 116. HERREGUD Caroline.. Så vakkert. Kjenner jeg blir litt lei meg å misunnelig når jeg tenker på leiligheten jeg bor i og deler med 4 andre !!
  Selv om kjæresten og meg har dt kjempefint på rommet, er det noe med å ha noe eget !

  1. Fotballfrue

   Ja, det er det absolutt. Men bare vent, det blir jo deres tur etter hvert også 🙂

   Klem!

 117. ååååh, jeg elsker hjemmet deres!
  Jeg klikker meg ivrig inn på bloggen din sikkert ti ganger daglig for å se om det har kommet en ny post om huset^^(okei, jeg klikket meg inn ti ganger daglig før også. .)
  Det er drømmehuset til meg om min samboer, og vi kommer nok til å hente stor inspirasjon når vi skal begynne å bygge vårt hus^^
  Kos dere mye på Maldivene, det fortjener dere nå etter alt stresset 🙂

 118. Nydelig klokke! Akkuat sånn jeg har lett etter!

 119. Hei! Er jo masse sukker i gløgg. Lager du selv eller?:) har såååå lyst på gløgg selv!

  1. Fotballfrue

   Rødvinsgløgg er lov i jula 😀

   – C

 120. Huset deres ser nydelig ut.

 121. Kjøpt den hvite hyllen da?
  Flott innredet.. Gleder meg til alt det personlige kommer frem og dere kommer i gjenge!:-)
  Good tur til Maldivene! 🙂

 122. Åh, herreguud, N-Y-D-E-L-I-G!

 123. Hei,
  Det var fint, men jeg hadde helt ærlig sett for meg noe mer unikt og eksklusivt.
  Dette var etter min smak veldig typisk og litt vanlig. Den sofaen ser ut som en helt vanlig sofa fra IKEA.
  Jeg så for meg Slettvold.
  Du har begynt å kledd deg mye mer stilfult nå enn før da du var veldig harry.
  Grattis med din første merkeveske aka Mulberry;-)

  1. Veronika

   Harry? Tror jeg aldri har sett Caroline kle seg harry!

   Og når det gjelder huset syns jeg ikke at det var noe spesielt «vanlig».
   De har valgt en mer romantisk stil i stedet for denne «herregårdstilen» du kanskje hadde sett for deg, og det må jo de få lov til 🙂

 124. Kjempe fint hus!! Tips til ineriørbutikk jeg tror hadde vært mitt i blinken for deg.. Riviera Maison. Tror ikke den finnes i Oslo, men finnes to i/ved Trondheim. Har også nettbutikk.

 125. Cathrine T. P

  Såå fint!:D hoho

 126. malint '

  Det er dette man kan kalle ‘Det perfekte hjem» !!
  Virkelig ett drømmehus, dere er så heldige!! ;- )

 127. Nydelig! men, er du ikke redd det skal bli litt «kaldt» og kjedelig i lengden? (tenker på at der er så mange lyse farger..

 128. Veronika

  Så utrolig fint og koselig hus dere har fått og veldig fint innredet! 🙂 Det var veldig mange fine ting, har faktisk sett på noe av det samme 🙂

  Jeg ville kanskje hatt et teppe under hver av bordene. (Kan hende dere skal ha det da?). Men er bare hva jeg syns da 😉 Dere må jo ha det akkurat sånn som dere vil! 🙂

  Klem fra Veronika 🙂

 129. alexandra

  dere har fått det så fint der 🙂 digger stilen!
  har også fått noen fine pyntegjenstander fra mimmi’en min, syns det er skikkelig fint å blande litt gammelt med litt nytt;)

 130. Superfint hus!

  Men hvor er det blitt av Ronaldo ??

  1. Fotballfrue

   Jeg har skrevet at han er hos svigers i Ålesund. Trenger hundepass når vi er på ferie 😉

   – C

 131. Herlighet så fint! Der kunne eg gjerne budd 😀

 132. Hei Caroline !
  For ett utrolig vakkert hus dere har fått dere. Og det har blitt kjempe fint etter du har inneredet det. Jeg liker veldig godt både klesstilen din og stilen i huset. Og jeg syntes at de lysestakene var fine der som de sto på stuebordet 🙂
  Jeg bare lurte på hvor du har kjøpt de englevingene som henger på juletreet. Håper du kan svare, for de var virkelig fine.
  Dere må kose dere masse på ferien. Jeg unner deg virkelig og få slappet av, og kose deg 🙂
  Stor klem <3

  1. Fotballfrue

   Kremmerhuset 🙂

   – C

   1. Tusen takk 🙂

 133. Hvor har du kjøpt lysekronen og spisebordet?? Så utrolig flott hus dere har fått :))

  Klem

 134. Kristine

  Så fint det har blitt! Hvor er den hvite skjenken deres fra? Den høye med glassdører Har vært på jakt etter akkurat en slik en, med glass også på sidene, lenge.

 135. Vil bare gratulerer deg og mannen din med huskjøp. Dere har det utrolig flott og vakkert hjemme hos dere som jeg iallefall ser via bildene du har lagt ut. Jeg blir virkelig inspirrert av hvordan dere har innredet huset. Nå gleder jeg meg bare til jeg får mitt egent hus i fremtiden. Første steg blir leilighet i Oslo !

 136. Ser ut som tatt rett ut i fra en katalog joo 🙂

 137. Hei Caroline 🙂 skal pusse opp leiligheten min nå, og kunne tenke meg samme farge på veggene som dere har. Vet du hva fargen på veggen og listene heter? Det er så utrolig fint! 🙂

  1. Fotballfrue

   Dessverre :/ Vi kjøpte huset for bare et par år siden, fiks ferdig, så vi har ikke gjort noe her selv :/

 138. Hei 🙂

  Har alltid lest bloggen din og synes huset deres er helt fantastisk flott! Skal nå kjøpe hus/bygge selv (med 4 soverom) og lurer, hvor mange kvm er huset deres? Og er dere fornøyd med størrelsen på soverommene deres? Ser dere har loftstue i tillegg så lurer på hvordan det blir plass til alt, eller om det er noen soverom i 1. etg.?

  Vi vurderer også å flytte utenfor byen for å få størst mulig hus, men det er en terskel å flytte ut av byen. For det blir dermed for mer enn 3 år pga barn og skole, så kan nesten ikke flytte på oss mer (leste at dere i første omgang skal bo der i 3 år). Hvordan er det å bo så langt unna Skien feks?

  1. Fotballfrue

   Vi har tilsammen 4 soverom, 3 oppe og 1 nede 🙂 Huset er 197 kvm. 🙂 Det går helt supert å bo 15 min. unna byen, ikke noe stress 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *