Snart jul i Siljan

Hei, dere! Nå har vi akkurat kommet inn dørene etter 7 hektiske timer i Oslo. Jeg er sliten! Savnet faktisk huset da vi var i leiligheten for å ordne med overtagelsen, det var på en måte godt å få bekreftelse på at vi har gjort et riktig valg, selv om Oslo ikke kunne være et alternativ. I så fall ville det blitt hardt for Lars-Kristian å pendle Oslo-Skien! Sitter ved spisebordet i skrivende stund, og tenker at vi har vært utrolig effektive i løpet av disse dagene. Fy søren, ting begynner virkelig å falle på plass, og jeg gleder meg til å vise dere bilder. Skal få tatt noen fine i kveld, så får jeg i hvert fall vist dere noe før vi reiser til Maldivene.

Har pyntet meg med verdens deiligste bluse fra Cameo i dag. Fargen er isblå, vakker farge! Skjørtet er fra BikBok og ringen fra Treasures.

Om få minutter kommer endelig mamma og pappa til Siljan. Da blir det lutefisk, gløgg, rødvin og akevitt. Ikke feil på en torsdag. Senere skal vi pynte juletreet med Dolly Parton og Kenny Rogers i bakgrunnen, som vi alltid pleier å gjøre lille julaften. Men i år rekker vi jo ikke det, for jeg har vel nevnt at hele familien kommer hit for å feire jul, og at vi kommer hjem den 22? Haha. Da er det greit at ting er på stell. Skal bli godt med ferie!

113 kommentarer

 1. Victoria

  NYDELIG.. Har ikke ord. Ser forresten fantastisk ut i huset allerede 🙂 Du er så flink.. GLEDER meg til å se. Alt med deg er så gjennomført 🙂

 2. Herre Jemini så vakker du er, Caroline! Eg er mållaus. Den blusen var berre heilt nyyyyydeleg på deg ♥

  Eg gledar meg til å sjå meir av huset – ser lekkert ut! Nyt den fantastiske følelsen – eg veit kor herlig det er! 🙂

  kos deg med julefeiring, familie og kos ♥

 3. Marita Ø

  Caroline! Du er så vakker! Jeg blir helt målløs <3 En vandrende, naturlig skjønnhet vil jeg kalle det 🙂 GLEDER MEG TIL BILDER! Kos dere masse i kveld, høres helt perfekt ut, siden dere veldig snart reiser på en velfortjent ferie 😀 Klem til deg.

 4. Jeanette

  du er heldig som bor så fint! bildene er jo som tatt ut av et interiørblad! Heldige du

 5. Elisabeth

  Du er verdens vakreste Caroline, elsker antrekket! 😀

 6. Gleder meg til å se bilder av huset! Hvor er vitrineskapet ditt fra?

 7. Du ser fantastisk ut! This outfit just shouts elegance with a twist! Tror jeg må titte etter noe isblått i klesbutikkene i morgen. Godt å lese at du trives i huset, gleder meg til å følge deg og dere videre.
  Forøvrig, kunne du kanskje ha skrevet en slags «erfaringsrapport» vedr. flytting – hvordan dere organiserte pakking, flytting, utpakking; hva man bør huske på (melding av flytting hos Posten til måling av vinduer for gardiner osv.); alle disse tusen tingene man bør passe på … du vet.

  Ønsker deg og Lasse og foreldrene dine en særdeles hyggelig kveld med mye moro og deilig mat – og enda mer skøy med juletrepynting.

  Klem fra Salzburg

 8. Åh du er så fin Caroline 🙂 Nydelig 🙂 Kenny rogers å dolly går på full styrke her å i juletiden 🙂 Julestemning 🙂
  Hvor er vitrineskapet i fra ? Å hva heter det ? 🙂

 9. karianne

  Første komentar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Haha, eller bare ikke! 🙂
   Så fin du var i isblått, Caroline! Lenge siden jeg har sett noen gå i den fargen igrunn!

 10. Karen Marie

  Så får tid til alt du 😀 Du er flink 🙂 Så nydelig antrekk!

 11. Du er fin som alltid 🙂 Bare utifra disse bildene skjønner jeg at dere har drømmehuset! Lyse farger og alt, kjempe fiint! Gleder meg til flere bilder!

 12. Så fint bilde av deg, du kler jo alt, Ja dere fortjener ferie nå,Nyt kvelden og kos dere ,jeg tar også en akevitt ikeld)))klem 🙂

 13. Ingvild :)

  Så utrolig fint hus dere har fått der. Elsker interiørstilen din!! Når skal dere på ferie?

 14. Du er lekker 🙂

 15. Gleder meg til å se resten av huset når dere blir ferdig! 🙂

 16. Gratulerer med kjempe fint hus! Du, lurer på hvor det hvite speilet i stuen er fra? Er på leit etter et selv:) God tur til vakre Maldivene! Var der på One and only resort for noen år siden. Herlig! Og skal helt klart tilbake!!!

 17. haha. LER av at du legger ut 5 nesten prikk like bilder,men forskjellige posing. gøy med antrekksbilder,men fem like syns jeg er i meste laget! ellers,må jeg si det er gøy å fulle blggen din. A

  1. Copy that, A 🙂

   1. haha, det slo meg i dette inlegget og :p

   2. ENIG ! Unødvendig med så mange like bilder…. Huff a meg….

  2. Enig med den ja 🙂 Høyst unødvendig 🙂

   1. Slenger meg med på den. Kanksje vise fra siden? bak? Trenger liksom ikke 5 bilder der kun armene bytter på å henge ned 🙂
    Fint antrekk ihvertfall 🙂

   2. Synes ikke det gjør noe jeg 😉
    Håper dere har hatt en fin og koselig kveld, Caroline! 🙂 gleder meg til å se juletreet <3

   3. Kjempefint outfit, men jeg også stussa fælt over meningen med å legge ut fem helt like bilder fra samme vinkel. Hva med fra siden, andre siden , bakfra etc?

   4. Elisabeth

    stussa litt på at dere gadd å bry dere, og faktisk telle hvor mange bilder det var 🙂

 18. Huset deres ser bare finere og finere ut for hvert bilde jeg ser! Gleder meg til å se flere bilder 😀

  Kos dere med god middag og juletrepynting ikveld! Får vi se bilde av treet når det er ferdig? 😀

  God 1. Desember-klem <3

 19. Så fin du er! Gleder meg til å se mere av huset deres 🙂 Perfekt stil!

 20. Your hair are beautiful 🙂

 21. Iiih så koselig! Elsker jula! Har du adventskalender forresten ? 🙂

 22. Ååå så fint det er hos dere! 😀 Og så skjønn du er, pena. Hvis resten av huset er like fint så tror jeg kanskje du må begynne med noe interiør-greier i tillegg til alt det andre du gjør!

 23. Ser ut som dere har fått det flott til der allerede! Jeg er imponert, men kjenner meg veldig igjen i det å være effektiv når man flytter. Blir litt lykkeligere for hver brikke som faller på plass 😀

 24. Så fint antrekk:) har tenkt på bestille den blusen lenge nå. men så usikker på str, kan jeg spørre hvilken str du har? takker for svar!!!

 25. Litt ut av ingenting, men var ikke du med på femelle? Ser det er lenge siden du har skrevet om det bare og kom plutselig på det:-)

 26. Birgitte

  Du er så nydelig, rett og slett vakker <3

 27. Vet ikke om du vet det, men det er nattåpent på Herkules idag! 😀

 28. Bestemte dere dere for hvit sofa alikevel? 🙂

 29. Så pent antrekk, søtt og formelt på samme tid 🙂 Virker som om at huset har din stil fra før, slik at du bare kan putte inn møbler og stasj for å få din personlige vri… avhengig av å sjekke bloggen din…. :))

 30. Kjempe fint antrekk Caroline! Ser ut som dere koser dere i det nye fine huset deres! 🙂

 31. julsestemning!!

  Hei du! så koselig, høres utrolig bra ut. Men er du sikker på at juletreet ikke visner, og granbarene faller av før selveste julaften, og alle juledagene etter det? selv om jeg forstår peset, og stresset siden dere skal til maldivene (misunnelig!) klem:)

  1. Fotballfrue

   Det er ikke ekte 🙂

   – C

 32. Kos dere med pyntingen, og GOD FERIE 😀
  (Jeg har også lyst til å pynte treet alt nå, haha…)

 33. Herlige menneske!! 🙂 Hvor er skjørtet ifra? 🙂

 34. Og hvilken størrelse har du i skjørtet?? Vet hvilken du mener nå, fra bik bok. Men de er jo sååååå små i str!! 🙁

  1. Er du sikker på at du ikke har dratt skjørtet for langt ned på hoftene? Jeg har skjørtet selv, og kjøpte det uten å prøve, i samme størrelse som jeg alltid bruker. Skjørtet skal sitte litt høyt i livet. 🙂

 35. Åh, for en nydelig bluse! Gleder meg massemasse til å se bilder 🙂

 36. Dere feirer forskudds-jul på fin dag da! Min bursdag ;D Kos dere i Siljan 🙂

 37. Wow, du er nydelig, Caroline! Ser ut som huset er kjempefint, gleder meg til å se 🙂 Kos dere mye på ferie, det fortjener dere virkelig <3

 38. Nydelig bluse, elsker bluser 🙂

 39. Så nydelige bilder av deg 🙂 Gratulerer med nytt hus, det ser fantastisk flott ut 🙂 God tur til Maldivene!

 40. Nydelig er du!! Er skjørtet kjøpt nylig så jeg har en sjanse? 🙂

 41. Bare lurer på en ting, går du med sko inne, eller er det bare for bilde sin del?
  Av og til lurer jeg på om du er en slags superwoman som tåler ALT.

 42. Kathrine

  Er det Ektorp-sofaen fra Ikea dere har kjøpt? Ligner på den hvertfall 🙂
  Kjempefint hus!!

 43. wow, du er alltid like nydelig

 44. Ser bra ut) Ha en fin ferie) Hva er din høyde og vekt?

 45. Caroline, kunne du vært så snill og sjekket opp om Makeup Mekka selger originale OH produkter?
  Stusser litt over den lave prisen, og merker noen småforskjeller på designet på krukkene/flaskene..
  Vil kjøpe en god del OH produkter denne uka, men er redd for å gå i en felle :/

  Håper du kan! 🙂

 46. Nydelig antrekk!
  Du som er så flink til å sminke deg og alltid ser fantastisk ut, hva gjør du for å få leppestiften til å holde? Uansett hvilket merke jeg bruker, alt fra Viva La Diva til Chanel, glir den alltid ut etter en halvtime, slik at den ikke viser lenger. Kanskje du kunne nevnt det i et innlegg? Jeg er sikker på det ikke er bare jeg som har dette problemet, spesielt nå i julebordsesongen. Men så lenge jeg får svar er jeg glad. Er stor fan av bloggen din forresten, du er flink! 🙂

 47. Har ikke kommentert så mye før men følger daglig med på bloggen og syns du gjør en strålende jobb. Gleder meg masse til å se bilder fra huset og hvordan dere har innredet det:) Kos dere i maldivene og bare nyt ferien, men oppdater oss gjerne;) Syns du har oppnådd så mye i livet og hatt oppturer og nedturer, men du forblir alltid jordnær og ekte.. beundringsverdig. Smashing anntrekk forresten, du ser alltid superfin ut. Noe tips til hvordan jeg kan bli vant til høye sko?
  Stå på videre og gratulerer med nydelig hus. Kos dere!

 48. Kunne ikke unngå å legge merke til de fine kortholderne som dere har stående i kjøkkenskapet. Kan jeg få spørre hvor mange dere hadde pyntet bordet med i bryllupet deres?

 49. Så fiiin du er! Og huset ser helt nydelig ut 🙂 Du må være skikkelig forsiktig med blusen, jeg har den i hvit, og skinnjakken min farget masse av på den! Renseriet kunne ikke gjøre noe :/ Just so you know 🙂 Stor klem<3

 50. karianne

  du er slående vakker!!
  gleder meg til å se bilder av både huset og ferien deres!

 51. Du er så utrolig vakker Caroline! 🙂 Og for en stil, abosulutt ELSKET skjørtet! <3

 52. så flott hus! Får lyst til å innrede min leilighet å, må bare kjøpe den først! Men en ting jeg alltid har lurt på, eller ikke alltid da. men går du alltid med sko inne? synes det er så mange «fine fruer» som går med sko inne!! men ingenting galt i det, men det er jo kanskje finest å ta bildene med sko:)

 53. Elsker det at du klinker til og pynter deg hver dag!:)
  Blir så inspirert;)

 54. Camilla J

  Lurte på om du kunne legge ut bilder av hvert rom i huset? slik at vi kan se hvordan du har innredet de!
  du har en perfekt smak! drømmehuset!

  klem <3

 55. Så nydelig du var i dag Caroline! Elsket antrekket. Og huset kler deg, hehe 🙂 Liker det jeg ser allerede, gleder meg til flere bilder av huset! Kos dere masse i kveld <3

 56. Å, så korseligt! jeg elsker jul, og har overaskende kommet i ganske god jule stemning, selvom det ikke er noe snø! Men en ting jeg har lurt på lenge, har dere lyst på å få barn?:)

 57. Jeg må bare bøye meg dypt i støvet for den vanvittige energien og effektiviteten du har i deg Caroline, du stråler jo også, som alltid 😀

 58. Hei Caroline,jeg blir også nesten målløs over hvor vakker du er…. Du kler deg helt fantastisk. jeg er litt imot at kjendiser skal få terningkast,det må være et umenneskelig press.Men fyttikatta,du får terningkast 6 av meg ja.Og du kler deg jo like fantastisk hver eneste dag…Ikke værst. Deilig at Norge har en sånn kvinne som deg.Stoor klem fra Karin

 59. Såg i et tidligere innlegg at du var ute etter butikker med pynteting til huset. Reis til Bø, som ligger ca 45 min unna Skien, til en butikk som heter Lillegull, der har de utrolig mye fint! https://www.facebook.com/pages/LiLLEGULL-Hobby-Gaver/144673382235000 – siden deres på facebook 🙂

 60. Huset ditt er utrolig nydelig! Håper vi får rundtur på video :))
  Fin var du idag også, som alltid! Håper du får en fin kveld med god mat, vin, foreldre og kjæreste 🙂
  Jeg, for min del, sitter på lesesalen enda.. Men tørre knekkebrød og lunket te. Julestemning det <3

 61. Hvor har du kjøpt vitrineskapet ditt? Vi har også nettopp kjøpt hus, og å finne de perfekte møblene er jammen ikke lett!

 62. Kult outfit!

  Fint om noen vil gå inn på bloggen også:) :
  https://juliethomassen.blogspot.com/

 63. Mamma Be

  Kjempeflott antrekk! Men i disse flyttetider (ja, for meg også) la jeg merke til speilet over sofaen og vitrineskapet. Kan jeg få spørre om hvor de er fra?

 64. Virker som om livet ditt er helt perfekt! Så utrolig pen og heldig du er:)

 65. Såå fin du var, og isblå er kjempe nydelig 🙂

 66. Ahh, begynner å se sååå fint ut Caroline 🙂 Gleder meg til å se mer 🙂

 67. min lille prinsesse

  jeg har hatt en helt forferdelig og traumatisk kveld, Caroline:( ønsker å finne denne lykken du har i livet. helt helt forferdelig dag:( 🙁 🙁

 68. Åh, huset deres ser helt nydelig ut! Du også da 🙂

 69. Caroline, hvor er vitrineskapet deres fra?? Veldig fint! 😉

 70. Det er som lillebroren min på 5 år sa når han var ute med mamma for noen dager siden: Se mamma, der har dem pynta juletreet.. De som bor der er helt sikkert redd for å dø før julaften, så de pyntet treet nå!

  1. Øh, hun skriver jo gjerne hvorfor hun skal pynte tre så tidlig da..?! :O Unødvendig med slike kommentarer, altså! :/

   1. Det var da ikke noe negativt i kommentaren? Det var et såkalt «gullkorn» fra et barn.. Jeg vet godt hvorfor Caroline pynter treet nå, og det er fult forståelig 🙂 Jeg kom bare til å tenke på det broren min sa 😉 Men skulle kanskje ha vært med et smilefjes i kommentaren min, så den ikke ble så «alvorlig». Ble det tatt ille opp av Caroline, er det bare å beklage 🙂

 71. Går du med sko på inne? Hvilken str. bruker du på det skjørtet? selger de dette fremdeles?
  Flott du er=0)

 72. Elsker at du oppfordrer leserne dine til å bruke produkter som ikke er testet på dyr. Sjekk ut denne filmsnutten for å minne deg selv på hvorfor, den er nydelig!

  https://www.youtube.com/watch?v=zLZMxRP_F5w&feature=player_embedded

 73. Michelle

  Caroline, du må jo være svaret på effektivitet, seriøst!!! Dere er virkelig heldige som skal på en slik deilig ferie nå snart, da håper jeg at dere begge greier å slappe av og bare nyte den 🙂

 74. Er sofaene dine ektorp fra IKEA? I så fall hvilket trekk har dere? <3

 75. Hei
  Hvor har dere kjøpt juletreet deres?

 76. Antrekket var fint, men det var vel kanskje ikke nødvendig med fem nesten helt like bilder for å vise det frem?

 77. Jeg kommenterer aldri på blogger, men nå må jeg bare gjøre det! Du ser fantastisk ut, og huset deres ser ut som en drøm 🙂 Håper du en gang kan vise oss rom for rom, for det ser ut som det har blitt utrolig fint og koselig :))

 78. Kjempefint antrekk. Den blusen var veldig deg. Nydelig farge. Jeg har faktisk det skjørtet selv, men vurderer å gi det vekk. Det er kjemepfint, men jeg synes gjerne fasongen er litt ung for meg, jeg er 37 år. Hva tenker du om det?

 79. Dwightinha

  Du ser smashing ut i nydelige omgivelser. Elsker fargene.
  Skal si dere er effektive. Men så hyggelig å få samlet familien i nytt hjem i julen.
  Skal reise selv, så ønsker deg og din kjære en fantastisk reise!

 80. Nydelig bluse! Og jeg liker egentlig ikke bluser engang.
  Håper du få en nydelig dag! Her er det siste innspurt før eksamen. 🙂

 81. Hei. Så fin du er! Lurer på ting, hvor er det hvite glasskapet i bakrunnen fra? Det var kjempe fint. Holder selv på å bygge hus og trenger masse inspo. mvh

  1. Det er fra Ikea, vi har samme på gården! Utrolig fint ja og veldig romslig 🙂
   Du ser helt gorgeous ut Caroline!!! 🙂

   1. Heter det liatorp ? 🙂

 82. Ser ut som du bor i drømmehuset mitt! Du ramlet virkelig oppi gullgryta da du var liten 😛 Gøy å følge med på bloggen din!

 83. Hvor er det fine speilet over sofaen fra? 🙂

 84. Her var du fin Caroline 🙂 Eller, like fin som alltid heter det vel !
  Likte skjorten spesielt godt! Isblå er en så vakker farge.
  Ønsker deg uansett en topp fredag !

 85. Nydelig bluse!! 🙂 Du er så flott!

 86. Siden du nå har flyttet til grenlandsområdet vil jeg anbefale to butikker i Porsgrunn, ved elvebredden – Jans Trendhus, Dollhouse og La Belle 🙂

 87. Kari Jansen

  Hvorfor er knottene på skapet så langt nede? Står skapdørene feil vei?

  1. Fotballfrue

   Nei, det er der de skal være 🙂 Mulig det ser ut som de er veldig lave på bildet, men det er de ikke.

   – C

 88. Så flott du er, Caroline! Du er virkelig heldig som har oppnådd så mye i ung alder. Du ser fantastisk ut, har den kroppen, er superflink med trening, er gift, har kjøpt hus, skal gi ut kokebok og nå reiser du til Maldivene. Fysøren! Stå på 🙂

 89. Du ser ut som en prinsesse 🙂 Har ikke fått kommentert denne uken pga jobb, men vit at jeg alltid støtter deg.
  Ha en fantastisk fin tur til Maldivene. Dette fortjener dere 🙂 Klem

 90. Hei. Jeg har hørt at av og gå på lavkarbo får du ofte diaré. Er dette sant ? Vist det er sant vil du dele dine opplevelser? Bare lurer fordi jeg vurderer lavkarbo selv.
  Fra Kevin :).

  1. Fotballfrue

   Hehe, du skal høre mye rart 😀

   – C

 91. For en nydelig outfit! Tror du det fortsatt er mulig å få tak i det skjørtet?

  1. Her i Bergen har de akkurat fått påfyll av skjørtet på Bik Bok.

 92. jeg så det stod dere skulle drikke gløgg. siden dere er på lavkarbo, er den sukkerfri ? og i så fall hvor har du kjøpt den ?

 93. Hei 🙂
  Ville bare spørre om denne blusen er liten eller stor i str? Tenkte å bestille den i dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *