Snart jul i Siljan

Hei, dere! Nå har vi akkurat kommet inn dørene etter 7 hektiske timer i Oslo. Jeg er sliten! Savnet faktisk huset da vi var i leiligheten for å ordne med overtagelsen, det var på en måte godt å få bekreftelse på at vi har gjort et riktig valg, selv om Oslo ikke kunne være et alternativ. I så fall ville det blitt hardt for Lars-Kristian å pendle Oslo-Skien! Sitter ved spisebordet i skrivende stund, og tenker at vi har vært utrolig effektive i løpet av disse dagene. Fy søren, ting begynner virkelig å falle på plass, og jeg gleder meg til å vise dere bilder. Skal få tatt noen fine i kveld, så får jeg i hvert fall vist dere noe før vi reiser til Maldivene.

Har pyntet meg med verdens deiligste bluse fra Cameo i dag. Fargen er isblå, vakker farge! Skjørtet er fra BikBok og ringen fra Treasures.

Om få minutter kommer endelig mamma og pappa til Siljan. Da blir det lutefisk, gløgg, rødvin og akevitt. Ikke feil på en torsdag. Senere skal vi pynte juletreet med Dolly Parton og Kenny Rogers i bakgrunnen, som vi alltid pleier å gjøre lille julaften. Men i år rekker vi jo ikke det, for jeg har vel nevnt at hele familien kommer hit for å feire jul, og at vi kommer hjem den 22? Haha. Da er det greit at ting er på stell. Skal bli godt med ferie!

113 kommentarer

 1. karianne

  du er slående vakker!!
  gleder meg til å se bilder av både huset og ferien deres!

 2. Lillian

  Du er så utrolig vakker Caroline! 🙂 Og for en stil, abosulutt ELSKET skjørtet! <3

 3. så flott hus! Får lyst til å innrede min leilighet å, må bare kjøpe den først! Men en ting jeg alltid har lurt på, eller ikke alltid da. men går du alltid med sko inne? synes det er så mange «fine fruer» som går med sko inne!! men ingenting galt i det, men det er jo kanskje finest å ta bildene med sko:)

 4. Camilla

  Elsker det at du klinker til og pynter deg hver dag!:)
  Blir så inspirert;)

 5. Camilla J

  Lurte på om du kunne legge ut bilder av hvert rom i huset? slik at vi kan se hvordan du har innredet de!
  du har en perfekt smak! drømmehuset!

  klem <3

 6. Så nydelig du var i dag Caroline! Elsket antrekket. Og huset kler deg, hehe 🙂 Liker det jeg ser allerede, gleder meg til flere bilder av huset! Kos dere masse i kveld <3

 7. Å, så korseligt! jeg elsker jul, og har overaskende kommet i ganske god jule stemning, selvom det ikke er noe snø! Men en ting jeg har lurt på lenge, har dere lyst på å få barn?:)

 8. Jeg må bare bøye meg dypt i støvet for den vanvittige energien og effektiviteten du har i deg Caroline, du stråler jo også, som alltid 😀

 9. Hei Caroline,jeg blir også nesten målløs over hvor vakker du er…. Du kler deg helt fantastisk. jeg er litt imot at kjendiser skal få terningkast,det må være et umenneskelig press.Men fyttikatta,du får terningkast 6 av meg ja.Og du kler deg jo like fantastisk hver eneste dag…Ikke værst. Deilig at Norge har en sånn kvinne som deg.Stoor klem fra Karin

 10. Såg i et tidligere innlegg at du var ute etter butikker med pynteting til huset. Reis til Bø, som ligger ca 45 min unna Skien, til en butikk som heter Lillegull, der har de utrolig mye fint! http://www.facebook.com/pages/LiLLEGULL-Hobby-Gaver/144673382235000 – siden deres på facebook 🙂

 11. Huset ditt er utrolig nydelig! Håper vi får rundtur på video :))
  Fin var du idag også, som alltid! Håper du får en fin kveld med god mat, vin, foreldre og kjæreste 🙂
  Jeg, for min del, sitter på lesesalen enda.. Men tørre knekkebrød og lunket te. Julestemning det <3

 12. Hvor har du kjøpt vitrineskapet ditt? Vi har også nettopp kjøpt hus, og å finne de perfekte møblene er jammen ikke lett!

 13. Kult outfit!

  Fint om noen vil gå inn på bloggen også:) :
  http://juliethomassen.blogspot.com/

 14. Mamma Be

  Kjempeflott antrekk! Men i disse flyttetider (ja, for meg også) la jeg merke til speilet over sofaen og vitrineskapet. Kan jeg få spørre om hvor de er fra?

 15. Virker som om livet ditt er helt perfekt! Så utrolig pen og heldig du er:)

 16. Såå fin du var, og isblå er kjempe nydelig 🙂

 17. Ahh, begynner å se sååå fint ut Caroline 🙂 Gleder meg til å se mer 🙂

 18. min lille prinsesse

  jeg har hatt en helt forferdelig og traumatisk kveld, Caroline:( ønsker å finne denne lykken du har i livet. helt helt forferdelig dag:( 🙁 🙁

 19. Åh, huset deres ser helt nydelig ut! Du også da 🙂

 20. Caroline, hvor er vitrineskapet deres fra?? Veldig fint! 😉

 21. Det er som lillebroren min på 5 år sa når han var ute med mamma for noen dager siden: Se mamma, der har dem pynta juletreet.. De som bor der er helt sikkert redd for å dø før julaften, så de pyntet treet nå!

  1. Øh, hun skriver jo gjerne hvorfor hun skal pynte tre så tidlig da..?! :O Unødvendig med slike kommentarer, altså! :/

   1. Det var da ikke noe negativt i kommentaren? Det var et såkalt «gullkorn» fra et barn.. Jeg vet godt hvorfor Caroline pynter treet nå, og det er fult forståelig 🙂 Jeg kom bare til å tenke på det broren min sa 😉 Men skulle kanskje ha vært med et smilefjes i kommentaren min, så den ikke ble så «alvorlig». Ble det tatt ille opp av Caroline, er det bare å beklage 🙂

 22. solveig

  Går du med sko på inne? Hvilken str. bruker du på det skjørtet? selger de dette fremdeles?
  Flott du er=0)

 23. Elsker at du oppfordrer leserne dine til å bruke produkter som ikke er testet på dyr. Sjekk ut denne filmsnutten for å minne deg selv på hvorfor, den er nydelig!

  http://www.youtube.com/watch?v=zLZMxRP_F5w&feature=player_embedded

 24. Michelle

  Caroline, du må jo være svaret på effektivitet, seriøst!!! Dere er virkelig heldige som skal på en slik deilig ferie nå snart, da håper jeg at dere begge greier å slappe av og bare nyte den 🙂

 25. Er sofaene dine ektorp fra IKEA? I så fall hvilket trekk har dere? <3

 26. Hei
  Hvor har dere kjøpt juletreet deres?

 27. Antrekket var fint, men det var vel kanskje ikke nødvendig med fem nesten helt like bilder for å vise det frem?

 28. Jeg kommenterer aldri på blogger, men nå må jeg bare gjøre det! Du ser fantastisk ut, og huset deres ser ut som en drøm 🙂 Håper du en gang kan vise oss rom for rom, for det ser ut som det har blitt utrolig fint og koselig :))

 29. Kjempefint antrekk. Den blusen var veldig deg. Nydelig farge. Jeg har faktisk det skjørtet selv, men vurderer å gi det vekk. Det er kjemepfint, men jeg synes gjerne fasongen er litt ung for meg, jeg er 37 år. Hva tenker du om det?

 30. Dwightinha

  Du ser smashing ut i nydelige omgivelser. Elsker fargene.
  Skal si dere er effektive. Men så hyggelig å få samlet familien i nytt hjem i julen.
  Skal reise selv, så ønsker deg og din kjære en fantastisk reise!

 31. Nydelig bluse! Og jeg liker egentlig ikke bluser engang.
  Håper du få en nydelig dag! Her er det siste innspurt før eksamen. 🙂

 32. Hei. Så fin du er! Lurer på ting, hvor er det hvite glasskapet i bakrunnen fra? Det var kjempe fint. Holder selv på å bygge hus og trenger masse inspo. mvh

  1. Det er fra Ikea, vi har samme på gården! Utrolig fint ja og veldig romslig 🙂
   Du ser helt gorgeous ut Caroline!!! 🙂

   1. Heter det liatorp ? 🙂

 33. Ser ut som du bor i drømmehuset mitt! Du ramlet virkelig oppi gullgryta da du var liten 😛 Gøy å følge med på bloggen din!

 34. Hvor er det fine speilet over sofaen fra? 🙂

 35. Her var du fin Caroline 🙂 Eller, like fin som alltid heter det vel !
  Likte skjorten spesielt godt! Isblå er en så vakker farge.
  Ønsker deg uansett en topp fredag !

 36. Nydelig bluse!! 🙂 Du er så flott!

 37. Siden du nå har flyttet til grenlandsområdet vil jeg anbefale to butikker i Porsgrunn, ved elvebredden – Jans Trendhus, Dollhouse og La Belle 🙂

 38. Kari Jansen

  Hvorfor er knottene på skapet så langt nede? Står skapdørene feil vei?

  1. Fotballfrue

   Nei, det er der de skal være 🙂 Mulig det ser ut som de er veldig lave på bildet, men det er de ikke.

   – C

 39. Så flott du er, Caroline! Du er virkelig heldig som har oppnådd så mye i ung alder. Du ser fantastisk ut, har den kroppen, er superflink med trening, er gift, har kjøpt hus, skal gi ut kokebok og nå reiser du til Maldivene. Fysøren! Stå på 🙂

 40. Kristin

  Du ser ut som en prinsesse 🙂 Har ikke fått kommentert denne uken pga jobb, men vit at jeg alltid støtter deg.
  Ha en fantastisk fin tur til Maldivene. Dette fortjener dere 🙂 Klem

 41. Hei. Jeg har hørt at av og gå på lavkarbo får du ofte diaré. Er dette sant ? Vist det er sant vil du dele dine opplevelser? Bare lurer fordi jeg vurderer lavkarbo selv.
  Fra Kevin :).

  1. Fotballfrue

   Hehe, du skal høre mye rart 😀

   – C

 42. For en nydelig outfit! Tror du det fortsatt er mulig å få tak i det skjørtet?

  1. Her i Bergen har de akkurat fått påfyll av skjørtet på Bik Bok.

 43. Anniken

  jeg så det stod dere skulle drikke gløgg. siden dere er på lavkarbo, er den sukkerfri ? og i så fall hvor har du kjøpt den ?

 44. Hei 🙂
  Ville bare spørre om denne blusen er liten eller stor i str? Tenkte å bestille den i dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *