Huseiere to the bone

Måtte forevige Gunnar og Lars-Kristian bære på plass ved i går tidlig. Det blir nesten ikke mer huslig enn det. Nå har vi en diger stabel ved siden av huset. Hygge Glad de gjorde det i går, siden værgudene bestemte seg for å lage STORM her i dag. Har sovet ganske dårlig i natt på grunn av både vind og lyn, synes sånt er så skummelt. Men igjen, det er faktisk ganske perfekt bilvær, og vi skal bile til hovedstaden akkurat nå. Det er overtagelse av leiligheten vår, også skal vi gjøre noen siste ærender der. I kveld kommer mamma og pappa på besøk til huset, vi skal pynte juletre og spise lutefisk! Weeee!

Ha en fin dag i stormen ♥ 

59 kommentarer

 1. SIlje Kristin

  Ingenting er så koselig som en tent peis på mørke vinterkvelder! :))
  Kos dere med mamma-pappa-besøk med juletrepynting og god middag 😀

 2. Åh! Høres koselig, nok en gang: Gratulerer masse med hus! Gleder meg til å se bilder etterhvert! 🙂

 3. Pynte juletre nå?:) Er ikke det litt tidlig?:)

  1. Fotballfrue

   Altfor tidlig. Men vi skal feire jul i huset, og reiser søndag 😉 Kommer hjem sent den 21 :/

   – C

   1. da må dere huske å vanne treet masse ( om det ikke er plast da) ellers blir det ikke et hyggelig gjensyn når dere kommer hjem.!
    gleder meg masse masse til å pynte juletreet selv! det ligger på terrasen og venter på at det skal bli jul! <3

   2. Hvis ikke jeg husker feil har Caroline plasttre. https://fotballfrue.no/?p=3237
    Veldig praktisk, men for meg blir det ikke jul uten lukta av juletre 🙂

   3. Mente å linke til dette innlegget, der treet blir satt sammen 🙂
    https://fotballfrue.no/?p=3032

 4. Så koselig Caroline!
  Gleder meg masse til å se bilder av huset deres, det ser/høres så fint ut 😀

  Kos dere masse på ferie, gleder meg masse til å lese om de koselige stundene dere får 🙂
  Kos dere masse! 🙂

  Desemberklem fra Guro.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Guro! Desember <3

 5. Heija:)

  Fulgte fast og ivrig med på bloggen før bryllupet deres, men etter det syns jeg det dabbet av litt.. Men nå som dere har kjøpt hus er jeg kjempe interessert igjen! Elsker huset deres, og tipper jeg kommer til å elske ALT dere gjør med det:D

  Keep up the good work;) du er kjempe flink, og med en fantastisk stil og smak:D

  btw, savner at det står tidspunkt på når du legger ut innleggene? kanskje det gjør, men at jeg ikke har funnet det? finner bare dato jeg. .

  -Anita

  1. Om du går inn på kommentarer så står tidspunktet innlegget er postet på over alle kommentarene 🙂

 6. Haha,så koslig bilde 🙂
  Kunne ønske vi hadde ved-ovn/peis hjemme. Er så hyggelig med fyr i peisen 🙂
  Ha en super dag, Caroline ! Du er så flott !

  1. Fotballfrue

   Super dag tilbake <3

 7. Jeg har bodd i Siljan i 4 måneder (på Snurråsen) og det var den beste tiden i livet mitt. Håper det trives like godt til dere der. Vinter i Siljan er heeelt utrolig 🙂

 8. Jeg leste først at dere skulle spise juletre. Reagerte ikke så mye annet enn «Hmmm, ny greie som er på markedet» 😛 Men leste igjen at det stod at dere skulle pynte juletre 😉 Kos dere! 🙂

 9. ååh, så koselig! Ser ut som dere har fått dere et herlig sted 🙂

 10. Å pynte juletre er så koselig! Gleder meg til bittelillejulaften allerede 🙂

 11. Good boys 🙂

 12. Marita Ø

  Åh, det blåser helt fælt her også :/ Skulle ut døren i dag, og klarte jo så vidt å bevege meg, måtte rett og slett bruke makt for å komme meg fremover! DA er det ganske ille :O Høres ut som dere har en perfekt plan i vente i kveld 🙂 Kos dere masse! Og lutefisk da… Nam!! 😀

 13. Så koselig 🙂 Jeg fyrer også i peisen i dag, og har satt meg ned med te og eksamenspensum.. Greit å gjøre det koseligst mulig i eksamenstiden… Hvem er Gunnar? 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Svigerfar 😉

   – C

 14. Åh, lutefisk er så godt!! Det var tidlig å pynte juletreet da, hehe. Eller hvertfall med mine tradisjoner da 🙂 Men håper dere får en koselig kveld 😀

  1. Fotballfrue

   Vi pleier å pynte det lille julaften, så det er altfor tidlig :O

   – C

 15. Så koselig 😀 Dere er herlige!

 16. student 24

  Åh, det er så DEILIG å klikke innom bloggen din med flere nye innlegg innimellom alt av eksamenslesing! Så utrolig gøy å følge dere inn i det nye livet med nytt hus osv. Jeg tar meg selv i å drøøøømme når jeg leser det du skriver, det kiler nesten litt i magen å tenke på at jeg forhåpentligvis en dag er huseier selv 🙂 Enn så lenge trives jeg knallgodt i en liten leilighet midt i beste Oslo (les: Grunerløkka).

  Misunner deg turen til Maldivene, herre min… !! 🙂 🙂

  Klem fra trofast leser.

 17. Fru Karlsen

  Glede ♥ Håper dere trives i huset deres !!

  Nyt ferien og kos dere masse i desember ♥

 18. Litt tidlig, men skjønner at det er best å pynte det nå, i og med at dere skal bort! Høres uansett herlig ut det du skriver, håper dagen blir bra 😀

 19. Om dere kommer hjem den 21. så har dere jo tid til å pynte juletreet lille julaften da 🙂
  Menmen.. God tur 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, vi kommer veldig sent. Tro meg, det er deilig å lande etter en ferie, og ikke ha så altfor mye å gjøre 😉 Det kommer bare til å bli mas, men gjør vi det nå, blir det hygge 🙂

   – C

   1. Det er jo fullstendig forståelig! Hadde jeg vært deg hadde jeg handlet inn alt som kan handles inn til måltidene og puttet det i fryseren… det værste som finnes dagene rett før jul er jo nettopp å handle.

   2. Vi pynter ikke før lille julaften på kvelden.. Da er hele familien i sving, og vi koser oss masse 🙂 men ser hvorfor du vil gjøre ting klart nå 🙂 snart reiser dere!!!!! Iiiiiiiih!!!

   3. Fotballfrue

    Det pleier vi også å gjøre 🙂 *hygge*

 20. Hvilket tilbehør bruker dere til lutefisk?

  Jeg har brukt bacon, potet, brunost og sirup tidligere år, men tre av fire er jo utelukket nå, da jeg også har begynt med et LCHF-kosthold (gått ned 5,5 kg, weeee).
  Nå er jeg en av de som syns lutefisk er oppskrytt, da og syns kun det glir ned sammen med bacon og sirup, liker den kombinasjonen av salt og søtt.
  Jeg spiser det riktignok kun en gang i året, så det er vel ikke full krise om jeg kjører på med litt sirup den ene dagen, da jeg er ganske strikt med kostholdet ellers. Men det er jo kjekt å kunne få noen andre forslag til tilbehør da…

  1. Fotballfrue

   Så bra! Grattis 🙂

   På kvelder som dette tenker vi ikke så mye på LCHF. Vi har samme forhold som deg til lutefisk, det er tilbehøret som gjør det fantastisk 🙂

   – C

 21. Hva synes du om at snøen ikke har kommet? Er det ikke trist? :/

 22. Hei. Jeg har lest bloggen din i flere år, men dette er min første kommentar!! Stå på videre, du er utrolig dyktig, og ikke minst motiverende:) Jeg skal gifte meg til sommeren, og kikker stadig gjennom bryllupsinnleggene dine, veldig inspirerende:) Synes å huske du skrev du skulle ha julekalender i år forresten? Tusen takk skal du ha:)
  LH

 23. Hei sann, Caroline!
  Ville bare fortelle deg at jeg har hatt norsktentamen i dag, hvor en av oppgavene var å skrive et intervju med en du ser opp til, og jeg skrev om deg 🙂
  Det ble et portrettintervju på 5-6 sider..
  Ville bare fortelle deg om det 🙂

  Ønsker deg en god kveld videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig! Tusen takk <3

 24. Jeg er vel blant en sjelden rase som liker å pynte treet tidlig (ca midten av desember?). Det er ingenting som er så deilig som å stå opp en mørk morgen og se alle lysene på juletreet som sier «god morgen» før jeg skal ut døren. Gleder meg til å se treet deres!
  Ha en fin førjulstid i Norge og god tur til sol og varme.

 25. Julegavetips: «Hel ved» av Lars Mytting. Alt om hogging, stabling og tørking- og vedfyringens sjel.

  https://bokklubben.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=5941256

 26. Familiekos!<3

 27. Hvor og med hvem skal dere feire jul med i år?

 28. Gratulerer med nytt flott hus, liker interiørsmaken din!

 29. Hej fine
  Jeg tænkte på, betaler man ikke told i Norge når du bestiller fra Victoria Secret?

  <3

 30. åå, så koseligt! Gratulera så utrolig masse me det nye huset, det ser helt fantastisk bra ut 🙂

  Bare lurte på en ting jeg! Jeg og mamma pleier alltid å være i butikken å handle hver fredag, og da får jeg alltid velge meg det jeg vil ha, men det har liksom alltid blitt masse snop og usunne ting, så nå har jeg tenkt til å slutte med dette, så imårå må jeg prøve å unngå dette.

  Jeg har tenkt lenge på å begynne på lavkarbo, men så har jeg så utrolig lite kunnskaper om dette, så når jeg skal i butikken imorgen, har du noen forslag om hva jeg kan spise, som er »godt» til en fredag og lørdagskveld istedenfor »snop»? 🙂 du er jo ekspert på dette, hehe 😉

 31. kan du legge ut det du kjøpte på Kremmerhuset? er alltid like artig å se 😀

 32. Så gøy:) Gratulerer så masse med huset !

 33. Lurer veldig på hvordan du synes det går der oppi siljan? Hehe 🙂
  Var faktisk sikker på at venninna mi tulla når hun sa du skulle flytte opp dit! Det er jo såå øde. I ALLE FALL i forhold til Oslo. Bor selv i Porsgrunn, og synes det er øde nok her.

  Men utrolig fint hus dere har kjøpt da! Men må ha vært en stor forandring å gå fra fyllerop og sang om natten til sauebjeller tidlig på morgenen?

  Lykke til videre i alle fall 😀

 34. Det er lite som er koseligere enn fyr i peisen nå om høsten altså! Vi har en stor peis i stuen som blir flittig brukt nå om dagene, jeg elsker det! Selv om det lukter bål, hehe 🙂

 35. Hei Caroline, så utrolig flink du er, jeg gleder meg virkelig til å se hvordan huset deres ser ut når det er pyntet til jul 😀 Følger deg flere ganger om dagen og er virkelig imponert over deg som person, du er herlig 🙂

  Jeg bor i Bergen og er trener for et Cheerleading lag. En av jentene på laget har meldt oss på denne konkurransen og jeg lurte på om du kunne hjelpe oss ved å stemme 5 stjerner? 🙂 Vi ønsker så sårt å få deltatt i NM etter jul og trenger virkelig pengene:) Setter pris på om du kan hjelpe oss 🙂

  https://stemfrem.no/M_Pages/Index/1419?entryID=1534

 36. Det høres koselig ut, gleder meg til å se bilder av huset deres julepyntet. Her litt nærmere Siljan sentrum kommer det stadig litt mer rødt. Velkommen til Siljan 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 37. Josefine

  Skjønner godt at dere pynter treet nå 🙂 eier dere jordet veden ligger på også ? 😀

 38. Leser bloggen din fast – fantastisk inspirasjon på mange måter 🙂 Du vet å utnytte døgnet til det fulle, prøver å lære meg det samme 😉 Nyt tiden som nye huseiere, ser ut til at huset ligger i flotte omgivelser ihvertfall!

  Mvh Veronica

 39. Åh, det er så koselig å puynte juletreet! Vi reiser på hyttetur i morgen vi 😀 blir godt med litt fri fra all øving til tentamener nå…

 40. Hva er det du spiser som tilbehør istedenfor poteter til lutefisken?

 41. Godt å høre at det er flere som pynter treet tidlig 🙂
  Ha en strålende kveld videre. Julehilsen fra meg 🙂

 42. Dere må kjøpe dere trillebårr om dere skal bo på landet og lesse ved, sånn bæring kommer til å skade både skuldre og rygg 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *