Min første pakke til Siljan: Cameo

Av en eller annen grunn har jeg fått for meg at posten aldri kommer frem hit (ikke spør meg hvorfor), så da det tikket inn en hentemelding på mobilen min klokken åtte i dag tidlig, ble jeg helt satt ut. At det går an. Jeg må slutte å undervurdere slike øde plasser, for det er jo faktisk ikke øde!

Pakken var fra en ny nettbutikk jeg oppdaget forrige uke: Cameo. Surfet litt rundt på nett, og leste om den nyoppstartede butikken på en annen blogg. Så da måtte jeg inn og kikke, og endte opp med flere plagg. Det er så mye lekkert der, og jeg er elendig på nettshopping. Det vil si: Elendig for lommeboken, herlig for klesskapet.

Cameo er et klesmerke som er designet og inspirert av den vakre modellen Pernille Holmboe. Dere husker vel den første frontfiguren til Gina Tricot? She is a beauty! Jeg var vel en av de som nesten krasjet da hun prydet plakater langs veien – haha! Uansett. Kvaliteten på plaggene jeg har bestilt er upåklagelig, og jeg gleder meg til å bruke alle sammen. Viser dere hva jeg har kjøpt senere. Kan avsløre at disse to i hvert fall blir med til Maldivene. .

Topp / Kjole 

Du finner utrolig mange av sesongens IT-plagg der, blant annet løse skjorter, glitrende kjoler, high-waist bukser med wide legs og ikke minst, fantastiske jakker. Mmmm 😀

31 kommentarer

 1. uups! Enda en nettbutikk med fine klær på.. Hvorfor er det så vanskelig å ikke klikke inn på dem?? 😛

 2. Jeanette

  pernille heter hun vel

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

 3. Hei!

  Jeg ville bare si at jeg syns du har en utrolig flott kropp!
  Også lurer jeg på om du har noen gode råd/tips til hvordan man kan bli kvitt de såkalte «håndtakene» på siden av magen?
  Vet mange sliter med disse, kanskje du kunne laget et innlegg om hvordan trene de forskjellige «kroppsdelene», i forhold til hva man er mest misfornøyd med?

  Tusen takk for en herlig blogg – dagen er ikke den samme uten å ha tittet innom her 😉

 4. Sånn ca hvor ofte må du fikse på neglene dine hos Kate? 🙂

 5. Så utrolig mye fine klær de hadde!! Jeg elsker å handle på nettet, det er så morro å få ting i posten, så er det så lettvint å handle der. Men det er virkelig hardt for en lommeboka 😛

 6. Kristine

  Du har virkelig Norges beste blogg Caroline! Håper du er stolt av deg selv:) du virker som ei fantastisk ung dame:) lykke til med alt det spennende du har på gang, og takk for at du velger å dele litt med oss:)

 7. Nei og nei… Kjøpte spraytan, suntan het den vel som du anbefalte… Skulle freshe meg nå i kveld for jeg skal ut å reise i morgen. Så ble det jo bare masse søl. Boksen lakk fra toppen da jeg sprayet så ‘halve’ innholdet havnet på gulvet:-( Tror ikke jeg gjorde noe feil heller, har tro det eller ei jobbet profesjonelt med spraytan… Så den boksen havnet kjapt i bosset og jeg i dusjen med skrubbehansker. Jaja, fikk jeg prøvd det også, hehe.

  1. Fotballfrue

   Sunspa mener du? Så merkelig, har aldri hørt noen klage tidligere :/ Var boksen ødelagt? Det høres sånn ut, i så fall ville jeg sendt en mail til kundeservice 🙂

   God tur!

   Klem 🙂

   1. Det het den ja:-) Vet du, den er nok ødelagt, var bare litt usikker om det var jeg som trykket for hardt slik at det kom for mye ut. Men fargen i ansiktet ble veldig fin må jeg si! Er bare hendene som ikke ble like bra, men men. Et lite tips fra meg er å bruke vanlig bakepulver på slike flekker, funker som bare det!
    Goood tur til dere to også, blir nok fantastisk!

 8. Jeg har seriøst ikke godt av å se på flere nettbutikker nå før jul 🙁 Burde jo spare til julegaver! Men utrolig stilige klær der da, kanskje jeg klarer å holde meg til utpå nyåret 🙂 Stilige plagg du bestilte forresten! Men så godt som alle klær du eier er jo nydelige.. I alle fall som jeg har sett! Og jeg har lest bloggen din lenge 😀
  Håper dere sover godt i Siljan i natt også!
  Klem.

 9. Jeg leste på dagbladet at du føler du har fått et urettferdig stempel som dårlig forbilde. For meg er du iallefall et flott forbilde på mange områder! Innleggene dine om trening gir meg ekstra motivasjon på løpeturene, og når jeg leser om hvordan du takler den hektiske hverdagen din blir jeg (forstå det eller ei) mer effektiv i min egen hektiske hverdag. Du inspirerer meg til å starte dagen tidlig og ta fatt på dagens gjøremål (som stort sett dreier seg om studiene..). Flotte bilder fra det nye huset forresten! Stå på 🙂

 10. Å så mye fint det var der. … kjempe fine klær…

 11. Måtte le litt av: «Av en eller annen grunn har jeg fått for meg at posten aldri kommer frem hit». Haha uff, det er sånn jeg lett kunne tenkt selv. Et aldri så lite Oslo-syndrom. Så fort man lærer hvor liten denne byen faktisk er får man det liksom for seg at alle andre steder er helt i gokk. Ikke helt bra 😛
  Ha en herlig dag! 🙂

 12. Takk for tipset!

 13. Ååå, så gøy, det er en venninne av meg som designer klærne 🙂 Go norske designere!

 14. Sexy 😀 I love it 🙂

 15. Åh, de hadde mye fint! Farlig at du linker til sånne sider, når jeg eeegentlig skal sitte her og lese til eksamen…*drømme seg vekk*

 16. jeg er enig med deg, kremmerhuset har fantastisk mye kult som ikke er så avskrekkende dyrt. du fikk med deg endel fylte poser derfra i går ja, hehe. jeg likte best kjolen du kjøpt fra cameo. jeg har ikke titta i den nettbutikken enda, men leste en repotasje om den/pernille. flott dame ja.

 17. Dwightinha

  Agree 1: hater akkurat det været jeg også. Nesten ikke sovet i natt.
  Agree 2: heeelt enig i at Frk. Holmboe er SÅ vakker. Ble nesten sint da de byttet modell for Gina Tricot.

 18. Josefine

  Utrolig fine ting! Uff, jeg våknet av uværet midt på natta 🙁
  Utrolig fint hus dere har 🙂 hvor stort er det egentlig, det virker jo som et slott ! 😀

 19. Hei Karoline. Takk for en super blogg. Veldig inspirerende.
  Vil tipse deg om en annen nettbutikk også som du bør sjekke ut:

  http://www.loving.no – masse fint

  Klem fra Bente

 20. Julie Thomassen

  Elsker å se på klær på nettet, men heldigvis klarer jeg å motstå å klikke hjem noen godbiter.

  https://juliethomassen.blogspot.com/
  https://juliethomassen.blogspot.com/

 21. Siljan er faktisk ikke så øde altså, hehe 🙂 Bor rett ved deg nesten, og er en kjempe fin plass! 🙂

 22. Det er jo nettshopping som GJØR at det går and å leve «på landet» 😉 hihi.. 🙂

 23. Tak for tippet.
  Det er noget fantastisk tøj, men de leverer desværre ikke til Danmark 🙁
  Håber snart de ændrer det:)

 24. Nice, skal ta en titt !

 25. Michelle

  Tusen takk for tipset 🙂 skal ta en titt å se hva de har! ha en strålende ettermiddag videre

 26. Maria Helen

  Hvem er eller hva er Siljan?

  1. Fotballfrue

   Det er en kommune i Telemark 🙂 15 km. unna Skien.

   – C

 27. Driver på min egen nettbutikk jeg og, imens har jeg bloggen og tar imot bestillinger. Designer og syr klær selv:) Ta en titt om du er interessert!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *