Forsinkelser og tidlig jul

Det blir litt forsinkelser i innleggene mine om dagen, men jeg vet dere er klar over hvorfor. Likevel kjenner jeg et stikk av dårlig samvittighet, så jeg har som mål og kikke innom 3 ganger daglig uansett. Nå har vi akkurat kommet inn dørene her (som er doble by the way – love it) etter å ha handlet oss i hjel i sentrum. Vi dro direkte fra trening, så etter å ha sittet ved dataen og gjort unna litt jobb nå, skal vi innvie boblebadet – miiiiii 😀

Har fått gjort unna alle julegavene i dag, kjøpt seng, og i tillegg brukt altfor mye tid og penger på Kremmerhuset. Masse lekker julepynt har fått bli med meg hjem, i tillegg til annet dill. En mer fantastisk butikk skal du lete lenge etter! De har så mye rimelig og flott, og slike pynteting er tross alt noe du alltid vil få bruk for, og som sjelden blir utdatert. En investering med andre ord (jeg prøver å skrive fra meg dårlig samvittighet her). Vet dere forresten at Kremmerhuset har kommet seg på nett også? Jeg ble så glad da jeg oppdaget det, for butikken finnes jo ikke overalt. Disse boksene til å ha hundemat i har vi blant annet kjøpt der – her (reklamelink).

Anbefaler en titt. Egen blogg har de også: Kremmerhusbloggen. Herrefred, jeg er visst frelst.

Nå må jeg haste videre kjenner jeg, fortsatt litt kaos i kriker og kroker. .

Fin kveld til alle flotte ♥ 

97 kommentarer

 1. Det er klart vi forstår at du blogger «lite» i disse dager, men du er fremdeles så flink til å holde en kvalitet over de innleggene du legger ut. Det syns jeg er viktigere, og jeg er så glad for at det er kvalitet du legger ut 😀 Ikke minst fordi du er mitt lille avbrekk i en dønn kjedelig hverdag for tiden, men i morgen er det slutt! Siste eksamen og juleferie!! 😀 Kos dere i boblebadet da! Ikke at eg er sjalu i det heeele tatt 😉

 2. Kremmerhuset har så mye fint 🙂 Herregud, dere fortjener virkelig ferie, så hardtarbeidende som dere er 😀 Kos dere på Maldivene!
  Takk for at du gjør en så gjennomført og flott jobb med bloggen, ikke rart den har vært en suksess!

  Hilsen fast leser siden juli 2009.

  For å komme i mål med julegaver selv, slenger jeg inn en link her;

  http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1397649

 3. Hey, Caroline! ♥ Håper du får svart på denne kommentaren..

  Jeg er en jente på 13 år ( trenet mer før, nå har jeg ikke trenet på en stund ) som lurte på om det er ‘sunt’ å kjøre magetrening andhverdag i ca. 2-3 mnder for å få sixpack? Jeg har helt flat mage, og har lyst på litt magemuskler. Jeg har sett jenter som er yngre enn meg med sicpack, men de går på fotball og har trent i noen år. Men er det bra for kroppen min og startet plutselig med masse magetrening i januar og satse på magemuskler til sommern? Klem :- )

 4. Katrine

  Hei! Lurer bare på om hvor lang tid det pleier å ta fra du bestiller noe på nelly.com til du får det i posten? 🙂 Hvis jeg bestiller noe nå, vil jeg få det i god tid før jul tror du? 🙂 Setter pris på svar!

 5. Du er helt fantastisk, Caroline :))
  Dette har ingenting med innlegget ditt å gjøre, men jeg har lurt på noe; kjører du i hæler? De høøøye altså 🙂 haha 😀

 6. God tur til vakre Maldivene! Mitt favorittstted på jord. Har du fått tak i «flyskrekk-sprayen» jeg tipset deg om?
  Lykke til i nytt hus. Vi flytter i nytt hus om et par mnd og kommer nok til å «stjele» noen ideer.
  Hils Maldivene fram meg og si at jeg er på vei dit snart igjen! Gooooood tur!

 7. Huset deres er helt nydelig vakkert! Lykke til med å komme i orden!
  Et besøk innom bloggen din har blitt daglig rutine for meg, den er full av inspirasjon og livsglede!

 8. Hei 🙂 Vi har nok blitt bortskjemte med innlegg. jeg titter innom i tide og utide, og vil lese mer 😀
  Du er flink! 🙂

  Og øyevippene dine er rålekre!! Vises kjempeflott på bildene fra dette innlegg også, altså fra avstand. helt åpenbart at disse vippene er nyyydelige altså!
  Sånne vil jeg oxo ha!! 😉

  Klem

 9. Jeg har ikke kommentert her før, men har vært skikkelig fan av bloggen din siden tidlig i høst! Jeg er frelst 😉 Utrolig bra, og virkelig dagens høydepunkt i ei stressende eksamenstid! Du er et forbilde 😀 Håper dere får det skikkelig braa i det nye huset! 🙂 Ser utrolig fint ut.

  1. Fotballfrue

   Så bra 🙂

   Tusen takk for fine ord <3

   – C

 10. wii… endelig nytt innlegg fra Caroline! Dagens høydepunkt 🙂 Imponerende at du gjør unna julegaveshoppinga mitt oppi flyttinga!!! 🙂

 11. Jeg elsker bloggen din Caroline, og beundrer deg! 🙂

 12. Kremmerhuset er en topp butikk 😀
  Reiser til Egypt (langt borte fra Kairo, 😉 ) i morgen tidlig, og kjenner jeg gleder meg til å komme hjem igjen for å ta igjen det uleste på bloggen din 😀 Håper deres tur til Maldivene blir fantastisk 😀 Klem!

 13. Ingrid B

  Wow Caroline! Jeg kjenner bare at jeg blir så glad av å lese bloggen din, den er så utrolig utrolig god, utstråler kvalitet, fenger, imponerer og bare gjør dagen min! Gleder meg til å klikke meg inn på bloggen din hver dag, for jeg VET at jeg får levert ekte vare hele tiden! Jeg sier bare; du er min favorittblogger nummer 1, og vil alltid være det, for du er så veldig flink i det du gjør!
  Klem <3
  Ps. gratulerer med nytt hus! 😀

 14. KristinV

  Du har mye å henge fingrene i, men det skal sies at du kan det å priovitere. Du er så flink! 🙂
  Håper dere får det supert i det nye huset.
  Klem

 15. Caroline you inspires me every day! Congratulates a beautiful,new home! big kiss from Poland:)))

 16. Jeg får dårlig samvittighet av at du får dårlig samvittighet! Du er en fantastisk og dedikert blogger, og tror alle de gode og faste leserene dine har full forståelse for at du er travel, og kanskje ikke rekker like mye som tidligere : ) Håper du får nyte følelsen av å flytte til nytt hus etter ferie og jul, og at det ikke bare blir en stressfaktor!

  Sender en liten klem din vei!

 17. Hvordan er det mulig å se så bra ut etter en treningsøkt!? Din fining:) Gleder meg til å se alt det fine du har kjøpt! Kremmerhuset<3

 18. Christine

  Hei Caroline!

  Jeg har lest bloggen din siden før du bytta plattform og enda var bride to be.. Og det er kanskje litt rart, men det føles på en måte som om jeg kjenner deg litt, hehe 🙂 I alle fall den delen du deler her.

  Nå kommenterer jeg egentlig bare for å si at jeg synes du er vanvittig flink med alle dine prosjekter og planer, og det er like koselig hver gang det dukker opp et nytt innlegg her inne. Du er virkelig en rein inspirasjonskilde i hverdagen, og det er imponerende å se hvor mye du får til!

  Alle mulige lykkeønskninger for reisen og ikke minst for den nye hverdagen i nytt hus, jeg gleder meg til å følge deg videre 🙂

  Klem!

 19. Weee, de hundematboksene er så fine! Vi har også en slik en, men det står catfood på var da siden vi har en kattepus 🙂

 20. Kristine

  Masse fint på Kremmerhuset, men du burde ta deg en tur innom «Inn t Anne» og «Bikuben» også! Begge i Skien sentrum 🙂

 21. Hei kjære forbilde! Velkommen til Telemark og gratulerer med nytt hus, det blir nok kjempefint! Er så mye fint på kremmerhuset!!! Men er verdt å ta turen til Herkules kjøpesenter også – der har de også LIVE og Home&Cottage + Søstrene grene med masse utrolig fint!! 😀 Stå på Caroline <3

 22. Hege Christin

  Jeg synes du er utrolig flink som er så travel og alikevel blogger flere ganger om dagen, også rett før du skal reise da! Hvert innlegg er et lyspunkt for oss, det må du aldri glemme:) Gleder meg til å se bilder av det julepyntede huset etterhvert, så glad på dine vegne, kan bare forestille meg hvor boblende deilig det må være med alt som skjer nå.

  Også må jeg få si at skuldrene og armene dine ser helt fantastiske ut på det øverste bilde, you go girl 😉

 23. Å, en sånn hundemat-boks var jo flott! Jeg får meg valp om to uker, så da er det gøy å sitte og planlegge hva jeg må kjøpe inn. 🙂

 24. Jeg eeelsker Kremmerhuset! ..og slike andre interiørbutikker. Gosh, går bare rundt og drømmer 😀

  – L

 25. Åååå så søt du er <3
  Lik treningstopp som meg og ;D hihi

 26. Elisabeth

  Du har utrolig fine treningstøy:D har kjøpt masse fint på kremmehuset selv!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *