En ny dag

Det er så deilig å våkne opp i hus! Jeg har lyst til å skrike hvor lykkelig jeg er til alle som går forbi, men jeg har funnet ut at det kunne blitt litt over the top. Det er faktisk mange mennesker i Siljan!

Nå har vi akkurat fått installert alarm med videoovervåking her, også har vi spist frokost med svigermor- og far. De har vært så snille og stilt opp fra mandag til i dag. Hadde aldri i verden fått gjort så mye om det ikke var for dem. Nå er jo alle bananeskene tomme, og jeg vet liksom ikke helt hvilket steg som er det neste. .

Mange av dere etterspør flere bilder fra huset, og det skal dere få. Jeg vil bare komme litt mer i orden først. Nå er kjøkkenskapene på hver side av komfyren ganske klare, fikk masse Faye Red fra Green Gate i innflytningsgave av Liv-Guri og Gunnar i går ♥ Hyl! Nå mangler vi bare dobbelt opp av Chloe Off White.

Mmmmmorgenstund. Jeg vil bare sitte her og drikke kaffe av fine krus i hele dag. .

Første steg nå blir i hvert fall trening, også skal jeg gå bananas i interiørbutikker i byen – og Lars-Kristian skal være med. Han har endelig ferie. Lykke! 

92 kommentarer

 1. Så utrolig fint kjøkken! 🙂
  Herlig med ferie. Men du får vel aldri helt ferie, en hel dag fri?
  Håper i hvert fall dere klarer å slappe skikkelig av i Maldivene, det fortjener dere 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det får jeg nok aldri, ikke på Maldivene heller. Men det er helt ok, jeg må bare moderere arbeidsmengden, det blir jo mye mindre på ferie enn ellers 🙂

   Klem!

 2. Vet ikke helt hvorfor, men… Har lyst til å sende deg en enorm klem!
  Da er det gjort ^^

  MVH Celine

  1. Fotballfrue

   Wææææ, enorm klem tilbake 😀 <3

 3. camilla

  Jeg blir altid så glad av å lese bloggen din, og får masse treningsmotivasjon. Men hva er det som ligger ved siden av kaffekoppen?

  1. Fotballfrue

   Å, ser det er flere som lurer 😀 Det er Atkins Day Break, Cappuccino Bar. Smaker himmel! Mmmmm 😀 Må ha Atkins til kaffen hver morgen før frokost 😉

   – C

 4. Hei.
  Jeg er en ny leser av denne kjempe fine bloggen og kommer til å følge den videre.Lykke til med det flotte huset deres.

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig! Velkommen 🙂

   Klem!

 5. Ragnhild

  Så nydelig servise:) Gleder meg enormt mye til jeg får mitt eget hus som jeg kan innrede som jeg vil:) Selv om det nok blir noen år til. Må vel gå ferdig skolen først.. Men om 2år kanskje.. *Drømmedrømme* 😉

 6. Hei Caroline!
  Bloggen din er første stopp når internett slåes på og jeg må bare få si at jeg beundrer deg veldig for din godhet, viljestyrke, motivasjon, handlingsdyktighet, og skjønne vesen.

  Det var en stund jeg syntes (som mange andre) at du var altfor mager. Men jeg trekker det tilbake nå som jeg har fulgt deg en stund. Du viser hos hva sunt kosthold og trening (og litt gener) kan gjøre med kroppen- Du er et sunt forbilde for mange unge, vet det. Så får de som er sjalu på deg og livet ditt bare vvære det.

  Håper dere kommer til å trives på landet i nytt hus. Gleder meg til fortsettelsen 🙂

  Ønsker dere begge en fantstisk, romantisk, eksotisk og ikke minst avslappende ferie <3

  ps.
  Visste du at du er på weheartit.com?
  http://weheartit.com./entry/7485382

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, Oda. Jeg er veldig glad for at du har forstått at kvinner kommer i alle former og fasonger. Vakre er vi uansett, og det viktigste er at vi er vi sunne og bevisste på egen kropp og helse 🙂

   Nei, det visste jeg ikke :O

   Klemmer til deg <3

 7. Hvor langt unna bor svigers? 🙂 *Barenysgjerrig*, siden de er der så mye 🙂

  1. Fotballfrue

   De bor i Ålesund :O Har kommet hit for å hjelpe mens vi flytter. Nå har de reist :/ I morgen kommer mamma og pappa 🙂

   – C

 8. Gleder meg til å se flere bilder av huset, Caroline 🙂
  Jeg vet hvordan du har det, vi har selv flyttet inn i splitter ny leilighet, herlig!

  Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 9. Wow, det ser virkelig fantastisk ut hos dere! Lykke til og god jul!

 10. Lol, hvorfor har dere innstallert alarm med VIDEOVERVÅKNING ?

  1. Fotballfrue

   Hvis du virkelig synes det er lol, burde du lese nyheter..

   – C

 11. Therese

  Kjære deg! Tror du at du har flyttet til ytterste del av Kautokeino? Du trenger IKKE egne «siljansko»! Vi andre klarer oss med det skobutikkene har å by på. Ja, tenk!! Posten kommer også fram i Siljan, Den fraktes ikke med hest og kjerre. Brøytebil eksisterer også i Telemark, sånn at du vet det. Kan jo avklare andre ting dersom du kanskje er usikker… alle er ikke hverandres søskenbarn, vi har andre yrker enn gårdsdrift og tro det eller ei… vi har diverste klesbutikker og ikke bare en lokal landhandel. Velkommen, vi lever også i 2011…

  1. Fotballfrue

   Jeg vet om en ting i hvert fall du mangler, humor 😀

   – C

 12. susanne

  for ett nydeli kjøkkenhjørne!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *