Lushes Lashes & Elixia

Etter 20 minutter frem og 20 minutter tilbake i bekmørket og øspøs regn, er jeg omsider på landet igjen, etter en kort økt i Skien, på Elixia. Min første. Føles bra. Typisk at jeg hadde nok energi til å løpe maraton femten ganger eller mer, når det stenger klokken ti. . Bedre lykke i morgen! Det er i hvert fall gøy med nye omstendigheter, gir meg en slags rar rus. En glad en!

KLAR for økt på nytt senter 😀 

Glemte å fortelle dere hvor jeg var og ble fin i går! Trude Simensen må være den flinkeste til å sette på vipper i hele verden! Jeg føler meg som en ny utgave av meg selv, plutselig ser jeg våken og opplagt ut, selv om jeg er så trøtt og sliten som aldri før. Og det beste av alt: Aldri mer maskara og påsatte vipper til fest! I hvert fall ikke så lenge jeg har vippeextension.

Brukte vel litt over 2 timer i en god og varm seng, mens skravla mellom meg og Trude gikk i ett. Endelig en som er like pratesyk som meg! Hater å sovne i slike omstendigheter.

Valgte å høre på Trude som kan sakene sine (hun har jobbet med dette i 6 år) og tok litt forskjellige lengder, både 8, 10 og 13 mm. Jeg tok jo noe lignende til bryllupet vårt, og hadde ingen god erfaring etter den gangen. Da gikk jeg til noen som tydeligvis ikke visste helt hva de holdt på med, for da jeg fortalte Trude at jeg hadde fått med meg middel hjem til å fjerne vippene selv, svelget hun nesten tungen. Det er ikke rart mine egne fulgte med, når jeg stod og gnikket og gned på badet i flere dager etter hverandre. Moralen: Gå til noen som kan det!

Glemte å spørre henne om jeg fortsatt kan bruke neu lash under disse. . Det må jeg huske å spørre om neste gang. Har satt opp ny time i romjula allerede. Vippene skal etterfylles etter 4 uker. Hjemmesiden deres er ikke helt oppe og går ennå, så dersom du vil bli vippefin til jul, kan du ringe  92520330. Hun holder til i Posthallen, Beauty Norway heter salongen. Prisen er 2000,- første gang, og deretter 390,- per halvtime for påfyll.

Nå skal jeg hjelpe til å skru opp gjesteseng! UÆ!

108 kommentarer

 1. Så utrolig fint ut! Akkurat som Bambi <3

 2. Jeanette

  Hvor mye koster det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det glemte jeg å skrive! 2000,- første gang, og deretter 390,- per halvtime for påfyll 🙂

   – C

 3. Jeg har akkurat avsluttet kur på cellegift. Jeg har mistet ganske mange vipper, så lurer på om dette kan være et bra alternativ da?

  1. Fotballfrue

   Så godt å høre at du er ferdig med kuren. Kan du ikke ringe og høre med Trude? Det vet hun helt sikkert svaret på 🙂 Håper virkelig at det fungerer 🙂

   Klem til deg!

   1. Det tror jeg da må gå helt fint! 🙂 De festes vel på huden, og ikke dine egne vipper?

    Mannen min gikk på cellegift (R- CHOP, tror jeg det ble til slutt) – og med ham begynte håret å gro ut igjen ganske fort etter avsluttet kur. Masse lykke til Andrea! <3

   2. Gah, nå så jeg akkurat at de festes i egne vipper. Uansett – jeg tror ikke man mister noe særlig mer hår etter avsluttet kur i alle fall, og vipper og bryn er vel gjerne noe av det siste som går.

  2. Jeg kan trøste deg med at vipper kommer ganske fort tilbake. Øyebryn også. Tror mitt var på plass innen 1 mnd. Takk og pris! Jeg gikk blant annet på taxol som er noe av det tøffeste for hår i følge de på infusjonsenheten.

   Masse lykke til med ting videre. Jeg vet det kan være noen tøffe tak her og der <3

 4. Litt deilig med ett nytt senter også kanskje, forandring fryder 😀 Vippene var helt nydelige! Vil haa 🙂

 5. Er du fornøyd med de nye leppene dine også? Flotte vipper!!!

  1. Nye lepper?

   Så søte ører du har, caroline 😉 hihi

   1. Fotballfrue

    Haha, takk :p Det har jeg faktisk hørt før 😀

    – C

 6. De vippene var veldig lekre! 🙂 Jeg har desverre mistet en del av mine egne vipper i høst, visstnok pga stress, så jeg kunne virkelig trengt vippeextentions. Hvor mye koster det ca? 🙂
  Ha en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Har oppdatert med pris 🙂

   – C

 7. Her var du utrolig fin =) Denne sminken kledde du virkelig! Fint med markerte øyne og lange vipper =)

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   – C

 8. Nydelige vipper, Caroline 🙂
  Hvor lenge holder vippene før du trenger påfyll?

  1. Fotballfrue

   Påfyll hver 4. uke 🙂

   – C

 9. Hvordan setter man på vippeextension egentlig? Kanskje litt dumt spørsmål, men har aldri hatt det selv 🙂

  1. Fotballfrue

   Fester en kunstig vipp til hver av dine egne 🙂

   – C

   1. Mirjam

    Kunstig, vil det si at det er laget i maskiner eller noe? eller er det fra andre mennesker(akkuratt som vanlig hår extantions?)

    🙂

   2. Fotballfrue

    Det er syntetisk hår 🙂

    – C

 10. heihei 🙂
  så gøy at du har flyttet til Siljan, et kjempekoselig sted!
  jeg bor i Skien, og tenkte kanskje det et er kjekt for deg og vite om shoppingmuligheter osv? det er jo ikke så mange butikkene i Siljan, så det er jo inn til Skien du må. og da har vi to kjøpesenter, og gågaten i Skien. men det er herkules kjøpesenter du burde dra til. Arkaden, som er det andre kjøpesenteret er veldig dårlig (de går konkurs der skjønner du) så ikke dra dit første gangen du skal shoppe i alle fall, da blir du nok veldig skuffet! men dra til herkules, der finner du mange butikker, blant annet en av de største g-sport butikkene i landet tror jeg? og hvis du skal på cafè, anbefaler jeg virkelig tullis, som ligger nede ved vannet 🙂 også har vi jo skien fritidspark, med badeland hvis du er interessert i det 🙂 bare spør hvis du lurer på noe! håper jeg møter deg en dag, da komme jeg sikkert bort en tur og sier hei 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for herlige tips! Dette kommer nok godt med 🙂

   Klem!

   1. Jeg syns det er veldig trist at vi mister så mye i byen. Jeg prøver å handle mest i byen, men det er jo ikke så lett når de bare mister og miste butikker, så det blir offtest en til først til Arkaden og så til Herkules. Det syns jeg dere og skal prøve på.
    Men så har vi Lietorvet da som ligger litt ovenfor Arkaden, og det senteret holder seg veldig bra, og det likær vi. Der finner du posten og Vinmonopolet, som ikke er noen andre steder i Skien. Også er det mye roligere på Lietorvet en på Herkules, Og det er jo deilig 🙂
    Jeg håper dere finner dere til rette her, og blir bosatt her mer en 3 år, det hadde vært veldig fint 🙂

   2. Fotballfrue

    Jeg var på Arkaden i dag 😀

    Klem!

 11. VELKOMMEN TIL ELIXIA:) Håper du vil trives hos oss!

 12. Det er så pent med sånn, men også så dyrt. Jeg bor heller ikke på idealplassen når det gjelder å få gort skjønnhetspleie. 2 timer ut i havet på helgelandskysten i Nordland 🙁

  https://juliethomassen.blogspot.com/

 13. Hei hei. Utrolig fine vipper 🙂 vet du om noen som kan sakene sine i Bergen også?
  Ble litt skeptisk til det du fortalte til bryllupet ditt..

  1. Kristine

   Divabeauty på Skjold!
   https://divabeauty.no/node/1

   Litt rimeligere der, og veldig bra resultat, samt koselig dame 🙂

   1. yaya nova

    så bra! lurte akkurat på det samme:) takk !

 14. Hver gang jeg ser bilder av deg blir jeg like overrasket over hvor utrolig nydelig du er!
  Har virkelig lyst på slike øyenvipper jeg også! Det eneste det står på er økonomien, hehe 🙂
  Klem.

  1. Fotballfrue

   Nei, du *rødme* Så snill du er, søta 🙂

 15. Ragnhild

  Så nydelige vipper:)

 16. Oi, de vippene så skikkelig kunstige ut!! så ikke naturlig ut =0(

  1. Skjerp deg’a! Er jo bare til å bli misunnelig av disse vippene! 🙂
   Hadde alle hatt økonomien til dette, hadde det blitt pretty nice! 🙂

   1. Mirjam

    Synst det så veldig naturlig ut jeg, var kjempe fint!

   2. Enig med Mirjam!

 17. Hei du! Hvor er posthallen?? er det i Skien?

  1. Fotballfrue

   Nei, hehe.. Oslo 🙂

   – C

 18. Fine vipper, og ikke minst utrolig fine øyenbryn!!

 19. Wow… Det var veldig fint! Jeg synes vanlige løsvipper alltid ser så… tja, ikke så bra ut som du gjør med dine nye vipper! Det var kjempefint! Skulle ønske jeg så ut som deg <3

 20. Elisabeth

  Det ble utrolig pent:D du må være den søteste i treningstøy også!
  Må si jeg misunner dine lange, fin formet øyebryn, skulle gjerne hatt det selv:D

 21. SÅ nydelig! Jeg fikset brynene mine for et par dager siden, og ved siden av meg lå en jente som fikk vippeextensions. Jeg ble såå misunnelig, men etter jeg så hvor fine dine ble.. Nå MÅ jeg bare!

 22. men hva skjer med leppene, frøken? 🙂

 23. Ble veldig fint! Må være deilig å stå opp og bare se så fresh ut! 😀

 24. Syns vippeextentionsene var SUPERfine! 😀 Dette kunne jeg godt tenke meg å prøve en gang 🙂

 25. Wow, det var så fint!! Du har kjempe fine øyne Caroline 🙂

  Men jeg har ett spørsmål ang. Neu Lash, vet du noe om at det virker? ser du resultater? det er litt dyrt, så vil være sikker før jeg kjøper!

  takk på forhånd! <3

 26. Jeanette

  Hei!

  Du ser helt fantastisk ut! bare lurte på om du har tattovert øyenbrynene dine? De så utrolig flotte ut 🙂

 27. Michelle

  Veldig fine vipper!!! Naturlig resultat 🙂 Men har du noen tips på løsvipper som er gode og ser bra ut for oss som ikke har planer om å ha det permanent men vil se litt ekstra glamorøs ut til julebordet? Har hørt et par skrekkhistorier, og vil nødig sitte igjen uten vipper i det hele tatt..! 🙂

 28. Det var fantastisk fint, men også fantastisk dyrt, haha 🙂

 29. Så fint det ble 🙂 Jeg er så heldig at jeg bor i Ungarn. «Alle» de lokale her går til negledamer og mange har begynt å fikse vippene også; Det beste er at det ikke koster mer enn rundt 150kr for å få vippe første gang, og jeg kjenner flere som har gjort det med et godt resultat 🙂 Kanskje ikke uten grunn at Budapest er en veldig kjent spa-og velværeby 😀

 30. Michelle

  De vippene ble kjempe bra Caroline!! naturlig og fint resultat!!! Ja, jeg fikk selv beskjed om å fjerne det selv den gangen jeg gjorde det.. Ikke noe behagelig opplevelse :/
  Du må ha masse lykke til på nytt treningssenter, kos deg 😀 ha en super dag!!

 31. Caroline, jeg lurer på en ting, har du noensinne vist bilder på bloggen hvor folk IKKE har spurt deg om hvor det er kjøpt? Enten klær eller ting til huset/leiligheten? Jeg syns alltid det er noen som spør om alt du legger ut.. hehe

  1. Fotballfrue

   Nei, det tror jeg faktisk ikke 😀 Kanskje i begynnelsen.

   – C

 32. Velkommen til Elixia-klubben 🙂 Håper du blir fornøyd 🙂
  Jeg har aldri trent på SATS, så jeg har ikke noe å sammenligne med, men er storfornøyd med Elixia!

 33. Så herlig du er 🙂 Kjempe fine vipper også. Gratulere med medlemskap på Elixia 😀 Silja er så koselig sted. Familien min har feriehus (sveitzervilla) i Skien, og hele slekten til m & p bor der og i Porsgrunn, så jeg er oppvokst med å feire julen i begge byene, Syns alltid det er så koselig å kjøre over fjellene i mørket på veg til juleferie ala «driving home for christmas» og forbi lille koselige Siljan. Det er tegn på at DA er det ikke lenge igjen til Skien 😀
  Ha en super dag!!! Du er så flink! 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, idyll <3 Driving Home For Christmas er tidenes julesang 😀

   Klem!

 34. Vi har tenkt å bytte treningssenter nettopp pga det der at de alltid stenger på ugunstige tidspunkter. Spesielt for oss som har barn. Det er åpnet et nytt treningssenter rett nedi gata for oss (eller, 5 min på sykkel) som er åpent 24 timer i døgnet. Så når mannen våkner kl 05:00 og begynner å romstere rundt slik at jeg også våkner, så kan vi likesågodt gå på trening. Eller søndag kveld når barna blir hentet av sin mor, så kan vi gå på trening selv etter kl 18:00 (som er tiden da vårt treningssenter stenger)

  1. Fotballfrue

   Det var veldig tidlig! I Oslo stenger det 23 flere steder, men 22 er jo også sent nok, egentlig 🙂 Ah, 24 timer er luksus! Der skulle gjerne jeg ha vært medlem også *drømmesegbort*

   – C

 35. Jeg hadde kunstige vipper i ca 1 år, så føler jeg kan uttale meg.
  Det er utrolig fint i begynnelsen, men etter bare en uke eller så begynner de å bli litt for lange (vokser i takt med vippen de er festet til) og enkelte faller av. Lover at det ikke er mye fint mot slutten av 3. uke dessverre. Jeg byttet fast hver 3. uke.
  Dyrt blir det også i lengden, men det sier seg vel selv.
  Måtte ofte sette så mange nye på at det tok 45 min.

 36. Kjempefine vipper! Jeg har prøvd det en del ganger selv, til spesielle anledninger, og synes resultatet alltid har vært kjempefint. MEN; det klør alltid noe grusomt! Jeg holder på å bli sprø, og det gir seg ikke helt før alle vippene har falt av. Har ikke du problemer med det?!

  1. Fotballfrue

   Hmm. Ingen kløe her 🙂

   – C

 37. Nydelige vipper! De skulle jeg hjerne ha hatt..:)

 38. Bruker du å trene kondisjon og styrke i samme økt? Spiser du allttid frokost før morgen-øktene dine? =)

  1. Fotballfrue

   Ja og ja 🙂

   – C

 39. Cathrine

  Åh! Caroline ^^ Jeg blir så glad av deg!

 40. Long lashes! 😉

 41. Nå merker jeg at jeg må roe meg litt ned, og sette av mer tid til å lese bloggen din! Dagene går så altfor fort (tenk at dere snart reiser til Maldivene!), og du er så flink til å oppdatere, at jeg nesten glemmer/ikke rekker å følge med! :O Skjerping Ida!! hehe 🙂
  Uansett, utrolig fint resultat ang. vippene! Ser veldig naturlig ut 😉 Og så må jeg si gratulerer med endelig å ha flyttet inn i det vakre huset deres! Håper dere kommer til å stortrives!
  Ønsker deg en nydelig dag til vakre deg! 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Å, jeg gleder meg til å reise, selv om jeg også har lyst til å være i huset. Får tatt det igjen da, heldigvis 😀

   Nydelig dag tilbake <3

 42. Livet ditt virker så perfekt, du er så heldig, det skal du vite og nyte! Lurer litt på hvordan du kan gå så lite kledd? Fryser du ikke? Vinteren for meg er ull gensere og ulljakker. Ikke noe krefter til å pynte seg her. Men du er alltid så pent kledd, uansett!

  1. Fotballfrue

   Jeg har det veldig bra, og er utrolig takknemlig for det. 2011 har vært et tøft år for oss på mange måter, og det har jeg jo vært veldig åpen om flere ganger på bloggen. Vi har mistet altfor mange mennesker som stod oss nær, men man må gå videre. Satser på at 2012 blir det beste året noensinne 😀 Når skulle jeg fryse? Jeg bruker jo jeans, sko og jakke? 🙂

   – C

 43. Kyss meg i rævva om det der så kunstig ut! Driiittfint var det! 🙂
  Du er et fantastisk menneske, Caroline! Jeg elsker strukturerte mennesker.
  Jeg har nå begynt å trene mye,endelig. Blir veldig motivert av deg! Tusen takk for det!
  Nyyydelig hus dere har! Blir veldig gøy å se hvordan dere får det der. Ønsker dere en kjempe flott ferietur!
  Jeg syns du har den beste bloggen ever! klem! 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, herlig 😀 Du gjør meg glad!

   Klemmer 🙂

 44. Charlotte

  Hei,

  Jeg finner ikke Beauty Norway i Brønnøysundregisteret, og telefonnr er registret på en privatperson.. Vet du noe om dette? 🙂 (Utrolig fine vipper, så vil veldig gjerne kjøpe det selv også, men når det koster såpass mye så vil man gjerne vite at de er seriøse :))

  1. Fotballfrue

   Det er helt nyoppstartet av Trude Simensen 🙂 Hun jobbet hos Cosmo Beauty tidligere.

   – C

 45. Det ble utrolig fint! Du har jo DE bambiøynene<3 Slående vakker som alltid 🙂

 46. Hei! 😀
  Så koselig det ser ut i det nye huset deres!
  Jeg lurer på hvordan det er med vippene og trening? Blir holdbarheten kortere da?
  Gjør det noe om man trener med de? 🙂

 47. Dette blir som permanente løsvipper på en måte?:)

 48. Fine jenta!! 🙂

 49. har du noen gang prøvd vippe extension på neglehuset?

 50. Kristine

  Jeg har nettopp begynt å lese bloggen din, og må si jeg har blitt hekta!:-)
  Utrolig fine vipper!
  Jeg lurer også på hvordan du får til øyenbrynene dine slik? Jeg blir aldri fornøyd med mine øyenbryn, og aner ikke hva jeg skal gjøre for å få det til å se bra ut.

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 😀 Jeg kan vise brynene en gang 🙂

   Klem!

 51. Mai Helene

  Synes du ikke dt er ubehagelig å trene med så mye sminke, med tanke på at du trener så hardt og svetter så mye? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke annet enn concealer og litt strek her 🙂

   – C

   1. jeanette

    Kjære deg man ser jo klart foundation/pudder og rouge på nær bildene. :/

   2. Fotballfrue

    Det har jeg tatt på for å være fin for dere, kjære!

    – C

 52. Hei,

  du hadde så nyelige øyenbryn, hvor har du vært å fikset dem :)??

  Lisa

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Jeg fikset de hos Fred på Jan Thomas studio tidligere, men nå har jeg lært såpass at jeg fint klarer det selv 🙂 Klipper og napper, kan vise en gang 🙂

   – C

 53. Vakre vakre Caroline :o)
  Vippene ser fantastisk fine ut…sukk :o)
  Leste inne på : http://www.neulash.se sin FAQ side (spørsmål og svar), der står det:
  -«Kan jeg bruke neuLash når jeg har forlenget vippene?»
  -«Ja. neuLash er en fantastisk blanding av næringsrike ingredienser som passer svært godt for deg som har forlengede vipper.»

  Så da ser det ut som du kan fortsett med det :o)
  Gratulere med nyinnflytting i huset forresten…dere kommer helt sikkert til å trives :o)

  Klem Ingvild

  1. Fotballfrue

   Weee, takk for at du sjekket for meg 😀 Herlig!

   Klemmer tilbake!

 54. Enten har du begynt å få bart, eller så lager den nye, store overleppa di en barteaktig skygge.

  1. Fotballfrue

   Jeg har nok bart. Fuck, altså. .

   – C

   1. Emilie

    Haha, nå lo jeg godt 😀 Jeg skjønner ikke hvorfor alle maser om leppa di? Den ser jo helt normal ut.

   2. Fotballfrue

    Hehe, takk! Det synes jeg også 🙂

    – C

 55. Virker som en spennende tid dere går inn i, skal bli gøy å se hvotdan det blir. Er usikker på hvordan jeg skal få sagt dette uten at det høres ut som kritikk. Hva tenker du rundt dette her med falsk hår, falske vipper, falske negler falske lepper… Jeg er kanskje litt gammeldags når det gjelder dette, men noen ganger så lurer jeg på om man liksom mister seg selv litt? Om du skjønner? Blir man avhengig? Kommer du noen gang til å slutte med det? Vil man være fornøyd med «orginalen» noen gang igjen? Som sagt så er ikke dette kritikk på noen måte, jeg bare ville høre hva du mener, tenker mye på dette selv.

  1. Fotballfrue

   Jeg mener det er opp til hver enkelt. Det er et enormt fokus på skjønnhet i 2011, slik har det blitt. Jeg synes det viktigste er at en er komfortabel med seg selv 🙂

   – C

 56. Ble utrolig fin med vippene! Lurer bare på om du kjenner at de er på slik som man kan gjøre med falske vipper eller de er ubehagelige på noe måte? Eller kjennes de ut som dine egne? 🙂 fin var du hvertfall! 🙂

 57. Skrev et inlegg i sta, vet ikke hvor det har blitt av det. Men anywho… Det jeg lurte på var egentlig dette med falskt hår, negler, lepper, vipper. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det uten at det høres ut som kritikk, men det jeg lurer på er om man noen gang kan slutte med det? Tror du man greier å gå tilbake til «orginalen»? Tenker mye på dette selv, og lurer på hva du tenker. Du er en flott jente og trenger egentlig ikke disse tingene synes jeg. Som sagt ikke kritikk på noe som helst måte, det er jo opp til enhver hva man gjør.

  1. Veldig interessant tanke du hadde her Lena.
   Det samme har jeg også tenkt på flere ganger, (ikke noe kritikk til deg caroline,) en person som er vant til slike ting vil jo se mindre «finere» ut uten slike uekte produkter og vil ergo føle seg mindre finere hvis slike slike produkter ikke blir brukt.
   Har aldri hatt behov for å sette på vipper, extensions, negler (og fyll på lepper som du også nevnte), så kanskje vanskelig å sette meg i en slik situsajon. (ikke for å skryte av meg selv haha). Føler at jeg allerede bruker for mye penger og tid på utseende så hadde ikke orket det heller hihi. 😛

   Men hadde vært gøy å høre hva du mener og andre lesere.

   Ønsker alle god jul, og en fin kveld <3

 58. nå er jeg bare ærlig, så vær så snill ikke ta dette som personlig angrep. dessutten så er smaken som baken, så….
  jeg synes ikke de vippene er noe fine på deg. ja, de ser ikke så uekte som man kjøper på vita, men likevel ser de ikke naturlige ut. også får den til å virke så «harde» ut på deg, vet ikke hvordan jeg sier dette, men uten vippene ser du mer «myk» ut. altså, søt og jordnær. mens med vippene ser du sånn streng med harde ansiktstrekk og når brynene er såpass markert blir det rett og slett for mye,
  uansett, så lenge du liker så….. dessutten ser ut som alle synes de er fine……jeg liker bare dine naturlige jeg!:)

 59. utrolig kult at du har flyttet til siljan, endelig en toppblogger i telemark. Håper jeg ser deg i skien en dag.Er jo ikke så stort! 🙂

 60. Veldig fine og naturlige vipper Caroline, ser helt ut som dine egne om man ikke hadde visst bedre!:) Og det er jo det som er så bra når man får det utført av en ekspert også, i motsetning til løsvipper så der det mye mer naturlig ut! Og man slipper å bekymre seg for om vippelimet synes, og om vippene løsner i kantene utover kvelden:) Når det gjelder de kommentarene over her med fous på skjønnhet; falskt hår, falske vipper, falske lepper etc.. Det er jo mange som går og vokser seg, tar hudpeeling, napper brynene, lakkerer neglene osv. Dette er jo blitt en helt alminnelig hverdagssyssel i år 2011, og jeg ser ikke noe negativt i det. For hvem ønsker vel ikke å vise seg fra sitt aller beste til enhver tid!?! Og med løsvipper så slipper man faktisk å bruke så mye sminke også, for vippene gjør sitt i sin naturlige tilstand. Så det sparer en faktisk, tid og krefter på også.

  Kos deg i kveld Caroline, jeg gleder meg til å følge dere fra Maldivene=D Og du, tenk at det er større sannsynlighet for å omkomme i en trafikkulykke- enn det er å omkomme i en flystyrt. Også må du tenke at grunnen til at vi ikke er like redd for å kjøre bil er fordi vi er i en setting hvor vi føler å ha kontroll (fordi vi- som regel kjører selv- og man overestimerer alltid sine egne evner). Mens når vi flyr så overlater vi «skjebnen» eller livet i andres hender, og vi er i en setting hvor vi ikke føler å ha kontroll. Så tenk på det, og prøv å pust med magen når du kjenner frykten kommer sigende. Pust dypt inn på 4- hold inn pusten i 2 sekuner før du slipper den ut igjen på 4. På denne måten unngår du ubevisst hyperventilering.

  Ønsker deg en god tur!! 😀 <3

 61. Hei Caroline!

  Hvordan holdt vippe extensions seg på ferien? Falt de av pga mye bading og varme etc, eller er de fortsatt like fine? Og jeg har hørt at det ikke ikke er så fint etter 2-3 uker pga at dine egne vipper som de er festet til vokser ut og at det da ser rart ut. Har du merket noe til dette?

  Håper på svar 🙂 På forhånd takk.

  1. Fotballfrue

   Jeg gleder meg til å fikse på dem, for å si det sånn 😉 De holdt seg bedre enn jeg hadde regnet med, men det er klart de holder dårligere når jeg bader og soler meg :/

   – C

 62. Skal ta vippeextentions på lørdag ogru/gleder meg. har gledet meg lenge, men så begynte jeg å lese for mye på nett om dårlige erfaringer. Har du det hele tiden, eller var det engangsforsøk?

 63. Hei!!
  jeg lurte på om du har hørt noe eller erfart noe fra eternity-klinikken på Brotorvet?
  Jeg lurer på om jeg skal ta vippe extentions der men jeg vil høre om du har hørt noe rykter?

  1. Aldri hørt om klinikken en gang :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *