Lushes Lashes & Elixia

Etter 20 minutter frem og 20 minutter tilbake i bekmørket og øspøs regn, er jeg omsider på landet igjen, etter en kort økt i Skien, på Elixia. Min første. Føles bra. Typisk at jeg hadde nok energi til å løpe maraton femten ganger eller mer, når det stenger klokken ti. . Bedre lykke i morgen! Det er i hvert fall gøy med nye omstendigheter, gir meg en slags rar rus. En glad en!

KLAR for økt på nytt senter 😀 

Glemte å fortelle dere hvor jeg var og ble fin i går! Trude Simensen må være den flinkeste til å sette på vipper i hele verden! Jeg føler meg som en ny utgave av meg selv, plutselig ser jeg våken og opplagt ut, selv om jeg er så trøtt og sliten som aldri før. Og det beste av alt: Aldri mer maskara og påsatte vipper til fest! I hvert fall ikke så lenge jeg har vippeextension.

Brukte vel litt over 2 timer i en god og varm seng, mens skravla mellom meg og Trude gikk i ett. Endelig en som er like pratesyk som meg! Hater å sovne i slike omstendigheter.

Valgte å høre på Trude som kan sakene sine (hun har jobbet med dette i 6 år) og tok litt forskjellige lengder, både 8, 10 og 13 mm. Jeg tok jo noe lignende til bryllupet vårt, og hadde ingen god erfaring etter den gangen. Da gikk jeg til noen som tydeligvis ikke visste helt hva de holdt på med, for da jeg fortalte Trude at jeg hadde fått med meg middel hjem til å fjerne vippene selv, svelget hun nesten tungen. Det er ikke rart mine egne fulgte med, når jeg stod og gnikket og gned på badet i flere dager etter hverandre. Moralen: Gå til noen som kan det!

Glemte å spørre henne om jeg fortsatt kan bruke neu lash under disse. . Det må jeg huske å spørre om neste gang. Har satt opp ny time i romjula allerede. Vippene skal etterfylles etter 4 uker. Hjemmesiden deres er ikke helt oppe og går ennå, så dersom du vil bli vippefin til jul, kan du ringe  92520330. Hun holder til i Posthallen, Beauty Norway heter salongen. Prisen er 2000,- første gang, og deretter 390,- per halvtime for påfyll.

Nå skal jeg hjelpe til å skru opp gjesteseng! UÆ!

108 kommentarer

 1. Mai Helene

  Synes du ikke dt er ubehagelig å trene med så mye sminke, med tanke på at du trener så hardt og svetter så mye? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke annet enn concealer og litt strek her 🙂

   – C

   1. jeanette

    Kjære deg man ser jo klart foundation/pudder og rouge på nær bildene. :/

   2. Fotballfrue

    Det har jeg tatt på for å være fin for dere, kjære!

    – C

 2. Hei,

  du hadde så nyelige øyenbryn, hvor har du vært å fikset dem :)??

  Lisa

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Jeg fikset de hos Fred på Jan Thomas studio tidligere, men nå har jeg lært såpass at jeg fint klarer det selv 🙂 Klipper og napper, kan vise en gang 🙂

   – C

 3. Ingvild

  Vakre vakre Caroline :o)
  Vippene ser fantastisk fine ut…sukk :o)
  Leste inne på : http://www.neulash.se sin FAQ side (spørsmål og svar), der står det:
  -«Kan jeg bruke neuLash når jeg har forlenget vippene?»
  -«Ja. neuLash er en fantastisk blanding av næringsrike ingredienser som passer svært godt for deg som har forlengede vipper.»

  Så da ser det ut som du kan fortsett med det :o)
  Gratulere med nyinnflytting i huset forresten…dere kommer helt sikkert til å trives :o)

  Klem Ingvild

  1. Fotballfrue

   Weee, takk for at du sjekket for meg 😀 Herlig!

   Klemmer tilbake!

 4. Enten har du begynt å få bart, eller så lager den nye, store overleppa di en barteaktig skygge.

  1. Fotballfrue

   Jeg har nok bart. Fuck, altså. .

   – C

   1. Emilie

    Haha, nå lo jeg godt 😀 Jeg skjønner ikke hvorfor alle maser om leppa di? Den ser jo helt normal ut.

   2. Fotballfrue

    Hehe, takk! Det synes jeg også 🙂

    – C

 5. Virker som en spennende tid dere går inn i, skal bli gøy å se hvotdan det blir. Er usikker på hvordan jeg skal få sagt dette uten at det høres ut som kritikk. Hva tenker du rundt dette her med falsk hår, falske vipper, falske negler falske lepper… Jeg er kanskje litt gammeldags når det gjelder dette, men noen ganger så lurer jeg på om man liksom mister seg selv litt? Om du skjønner? Blir man avhengig? Kommer du noen gang til å slutte med det? Vil man være fornøyd med «orginalen» noen gang igjen? Som sagt så er ikke dette kritikk på noen måte, jeg bare ville høre hva du mener, tenker mye på dette selv.

  1. Fotballfrue

   Jeg mener det er opp til hver enkelt. Det er et enormt fokus på skjønnhet i 2011, slik har det blitt. Jeg synes det viktigste er at en er komfortabel med seg selv 🙂

   – C

 6. Ble utrolig fin med vippene! Lurer bare på om du kjenner at de er på slik som man kan gjøre med falske vipper eller de er ubehagelige på noe måte? Eller kjennes de ut som dine egne? 🙂 fin var du hvertfall! 🙂

 7. Skrev et inlegg i sta, vet ikke hvor det har blitt av det. Men anywho… Det jeg lurte på var egentlig dette med falskt hår, negler, lepper, vipper. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det uten at det høres ut som kritikk, men det jeg lurer på er om man noen gang kan slutte med det? Tror du man greier å gå tilbake til «orginalen»? Tenker mye på dette selv, og lurer på hva du tenker. Du er en flott jente og trenger egentlig ikke disse tingene synes jeg. Som sagt ikke kritikk på noe som helst måte, det er jo opp til enhver hva man gjør.

  1. Veldig interessant tanke du hadde her Lena.
   Det samme har jeg også tenkt på flere ganger, (ikke noe kritikk til deg caroline,) en person som er vant til slike ting vil jo se mindre «finere» ut uten slike uekte produkter og vil ergo føle seg mindre finere hvis slike slike produkter ikke blir brukt.
   Har aldri hatt behov for å sette på vipper, extensions, negler (og fyll på lepper som du også nevnte), så kanskje vanskelig å sette meg i en slik situsajon. (ikke for å skryte av meg selv haha). Føler at jeg allerede bruker for mye penger og tid på utseende så hadde ikke orket det heller hihi. 😛

   Men hadde vært gøy å høre hva du mener og andre lesere.

   Ønsker alle god jul, og en fin kveld <3

 8. nå er jeg bare ærlig, så vær så snill ikke ta dette som personlig angrep. dessutten så er smaken som baken, så….
  jeg synes ikke de vippene er noe fine på deg. ja, de ser ikke så uekte som man kjøper på vita, men likevel ser de ikke naturlige ut. også får den til å virke så «harde» ut på deg, vet ikke hvordan jeg sier dette, men uten vippene ser du mer «myk» ut. altså, søt og jordnær. mens med vippene ser du sånn streng med harde ansiktstrekk og når brynene er såpass markert blir det rett og slett for mye,
  uansett, så lenge du liker så….. dessutten ser ut som alle synes de er fine……jeg liker bare dine naturlige jeg!:)

 9. utrolig kult at du har flyttet til siljan, endelig en toppblogger i telemark. Håper jeg ser deg i skien en dag.Er jo ikke så stort! 🙂

 10. Veldig fine og naturlige vipper Caroline, ser helt ut som dine egne om man ikke hadde visst bedre!:) Og det er jo det som er så bra når man får det utført av en ekspert også, i motsetning til løsvipper så der det mye mer naturlig ut! Og man slipper å bekymre seg for om vippelimet synes, og om vippene løsner i kantene utover kvelden:) Når det gjelder de kommentarene over her med fous på skjønnhet; falskt hår, falske vipper, falske lepper etc.. Det er jo mange som går og vokser seg, tar hudpeeling, napper brynene, lakkerer neglene osv. Dette er jo blitt en helt alminnelig hverdagssyssel i år 2011, og jeg ser ikke noe negativt i det. For hvem ønsker vel ikke å vise seg fra sitt aller beste til enhver tid!?! Og med løsvipper så slipper man faktisk å bruke så mye sminke også, for vippene gjør sitt i sin naturlige tilstand. Så det sparer en faktisk, tid og krefter på også.

  Kos deg i kveld Caroline, jeg gleder meg til å følge dere fra Maldivene=D Og du, tenk at det er større sannsynlighet for å omkomme i en trafikkulykke- enn det er å omkomme i en flystyrt. Også må du tenke at grunnen til at vi ikke er like redd for å kjøre bil er fordi vi er i en setting hvor vi føler å ha kontroll (fordi vi- som regel kjører selv- og man overestimerer alltid sine egne evner). Mens når vi flyr så overlater vi «skjebnen» eller livet i andres hender, og vi er i en setting hvor vi ikke føler å ha kontroll. Så tenk på det, og prøv å pust med magen når du kjenner frykten kommer sigende. Pust dypt inn på 4- hold inn pusten i 2 sekuner før du slipper den ut igjen på 4. På denne måten unngår du ubevisst hyperventilering.

  Ønsker deg en god tur!! 😀 <3

 11. Camilla

  Hei Caroline!

  Hvordan holdt vippe extensions seg på ferien? Falt de av pga mye bading og varme etc, eller er de fortsatt like fine? Og jeg har hørt at det ikke ikke er så fint etter 2-3 uker pga at dine egne vipper som de er festet til vokser ut og at det da ser rart ut. Har du merket noe til dette?

  Håper på svar 🙂 På forhånd takk.

  1. Fotballfrue

   Jeg gleder meg til å fikse på dem, for å si det sånn 😉 De holdt seg bedre enn jeg hadde regnet med, men det er klart de holder dårligere når jeg bader og soler meg :/

   – C

 12. Skal ta vippeextentions på lørdag ogru/gleder meg. har gledet meg lenge, men så begynte jeg å lese for mye på nett om dårlige erfaringer. Har du det hele tiden, eller var det engangsforsøk?

 13. Hei!!
  jeg lurte på om du har hørt noe eller erfart noe fra eternity-klinikken på Brotorvet?
  Jeg lurer på om jeg skal ta vippe extentions der men jeg vil høre om du har hørt noe rykter?

  1. Aldri hørt om klinikken en gang :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *