Julegavetips del II

Forrige gang tipset jeg om julegavetips til din kjære, men denne gangen tenkte jeg å tipse dere om gaver som går til de fleste, og som handler om det å ta vare på seg selv. Alle liker å ha gode produkter for kropp og sinn, er det ikke sånn da? Hos Coverbrands finner du et bredt utvalg av gaver som er nyttige, og som du ikke finner overalt. Akkurat nå har de supertilbud på en rekke varer som ellers koster litt for mye, fra blant andre Ole Henriksen, Smashbox, Billion Dollar Brows, Xen-tan med flere. I tillegg har de fri frakt, og du får pakken rett i postkassen. Kjekt, eller hva? Dersom du skal handle til venninnen din, eller moren din, kan du be om at de pakker gaven inn i rosa, miljøvennlig papir også (weeee, jentestas) ♥ 

1. Motion Shaping: Kjøp en deilig kremgele til han, som definerer håret, uten å gjøre det tørt og stivt. Denne inneholder renset vann med sitrongress, ekstrakter av ginseng, mandel og vannkastanje, i tillegg til kraftige antioksidanter fra planter.

2. Razor Burn Rescue: Denne redder shavingen for han! Bekjemper de røde, irrterende og brennende sårene etter barbering ved å tilføre huden en unik blanding av antioksidanter, og rødhetshemmende ingredienser. Fjerner også døde hudceller og bakterier som tetter igjen hårsekkene.

3. Kristansand New York: Verdens beste herreduft. Ingen over, ingen ved siden.

4. Bad Norwegian: Nå har det kommet en egenutviklet krem, kun for mannfolka! Denne vil han garantert sette pris på, siden du ikke kan stjele den fra han. Fri for parabener, fargestoffer, silikon og parfyme. Spesielt godt egnet for mannehud.

1. Er din mor som min, og liker ikke all verden med sminke på huden? Da er O-Glow fra Smashbox den perfekte blushen! Påføres kinn som er fri for pudder, og gir de vakreste og mest naturlige, friske kinnene.

2. Leppestift har alltid vært en mammating. Kjøp en fin farge til henne fra Barry M, dette er mitt favorittmerke når det kommer til leppestift. Gir en fantastisk farge, jevn og varig. Lipcote sørger likevel for at den sitter enda litt bedre, om hun skal spise, drikke og skravle i løpet av dagen. Du får begge deler for 133,- her. 

3. Ole Henriksen-produkter, hvem blir ikke glad for det? Denne pakken inneholder alt en litt eldre hud trenger, three little wonders. En fantastisk trio, som består av det prisvinnende Truth Serum-Collagen Booster, Sheer Transformation Creme og Invigorating Night Gel. Sammen virker de oppstrammende, løftende og poresammentrekkende. Finnes her. 

4. Eos, økologisk lipbalm: Alltid kjekt å ha i vesken. I tillegg dufter de så godt, og er veldig pleiende. Funker på handletur, biltur, bytur og påsketur.

1. Xen-tan: En kjempegod selvbruner, som gir jevn og fin fagre, er alltid kjekt å ha tilgjengelig. Sammen med nummer 4. Xen-tan scent secure, unngår du lukt i tillegg.

2. Bdb er mitt absolutte favorittprodukt til brynene mine. Kan ikke leve uten! Perfekt julegave, og svært avhengighetsskapende. Jeg har vært avhengig siden jeg giftet meg i 2010. Her får du en pakke med både penn, gel og brow booster til ca. 500,-

3. Herlige og evigvarende glitterskygger til partyvenninna finner du her. 

5. Partypalette med hele 9 deilig skygger finner du her. Et must for en som liker å eksmperimentere med øyesminken.

Tilsutt MÅ jeg anbefale eyedews. Dette er den perfekte gaven til så og si alle. Jeg har vært avhengig av mine i snart 2 mpneder nå, og sier ikke nei takk til hundre pakker på døren asap. Kommer godt med i disse stressende tider, uten disse hadde jeg sikkert dratt øyeposene etter meg. Også et must dagen derpå! Sjekk dette innlegget for mer informasjon. 

Reklamelinker 

70 kommentarer

 1. Det gikk som det pleier da jeg kjøper julegaver.. Få gaver og mest til meg selv. Til Cecilie, du er flink som kjøper gaver, hilsen Cecilie. Woop, og en øyenbrynsfarge er på vei til meg i posten 😀

  1. Fotballfrue

   Hahah 😀

 2. Jeanette

  skal de øyegreiene kastes etter bruk,eller kan de brukes igjen og igjen? om ikke er det jo sykt dyrt i lengden

  1. Fotballfrue

   De må nok kastes. Jeg synes det er verdt hvert øre 😀

   – C

 3. Hei:)

  Tenkte bare jeg skulle si fra om at linken til Ole Henriksen-pakken ikke virker. Har ei venninne som gjerne ønsker seg en nattkrem fra OH, men jeg kan ikke så veldig mye om merket enda. Har du noe å anbefale? Vet hun sliter litt med kviser av og til.

  Ellers har du en suer blogg! Lykke til med flytting og juleinspurten 🙂 Så får dere snart en veldig velfortjent ferie begge to 🙂

  Klem

 4. Tusen takk for fine tips <3

 5. Har så lyst på Shadylady palettet…

 6. Joa, takk for tips. Men seriøst? De til «ham» tipsa, hadde nok satt grå hår i hodet på partneren min…;) Vedder på han hadde tenkt «homseprodukter» tvert! No offence;) Synes kanskje det ikke var så veldig mandige gavetips jeg da…;)

  1. Fotballfrue

   Homseprodukter? Jeg liker at Lars-Kristian bruker voks og lukter godt jeg da, men 😉 I tillegg bruker han OH-produkter hver dag, rens, skrubb. øyekrem og krem – og han er ikke akkurat homofil 😉

   – C

   1. Visste du ikke det at det en mann tar på seg av tøy, eventuelt vasker seg med i ansiktet, eller gud forby, bruker til å henge opp skjortene sine med, avgjør om han er seksuelt tiltrukket av kvinner eller menn a? Det er the law of nature!

 7. Caroline

  Hei 🙂 Hvordan virker brow booster? Skjønner hva som er meningen med den, men er mer usikker på om den gir resultat eller ikke 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har aldri testet den, så det vet jeg dessverre ikke :/ Men de andre produktene er knall, så denne burde også fungere?

   – C

   1. Caroline

    Den er grei 🙂 Tusen takk for svar! Da funker den nok, gir den en sjanse 😀

   2. Hvordan kan du skrive en slik anbefalig hvis du ikke har prøvd det…. Har jeg misforstått noe her? Bare lurer.. 🙂

    2. Bdb er mitt absolutte favorittprodukt til brynene mine. Kan ikke leve uten! Perfekt julegave, og svært avhengighetsskapende. Jeg har vært avhengig siden jeg giftet meg i 2010. Her får du en pakke med både penn, gel og brow booster til ca. 500,-

   3. https://www.coverbrands.no/merker/billion-dollar-brows/brow-boost/ <– det er dette produktet Caroline spør om, det er ikke det samme som blir anbefalt i innlegget!

   4. Den er jo endel av den pakken med de 3 produktene som det linkes til i gaveidè nr.2..

    I pakken: Brow Boost, 5ml Dyptvirkende behandling spesielt designet for å forbedre tynne, overnappede og underernærte øyebryn..

    Din link: Brow Boost er en dyptvirkende behandling spesielt designet for å forbedre tynne, overnappede og underernærte øyebryn.

    Hva er forskjellen her da…. Bare lurer.. 🙂

   5. Oj, så ikke at den var med i kitet. my bad! 😛 uansett, her skriver hun om BDB-kitet, og hvordan hun bruker det; https://fotballfrue.no/?p=5695. Kanskje hun ikke trenger å bruke brow booster.. 🙂

 8. Hei! Er forskjellen på denne selvbruningen og den du anbefalte for en stund tilbake, at denne kun er for ansiktet? Selv om det står at den er til ansiktet, går det an å bruke den på halsen og litt nedover også, så det ikke viser skille? 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er til hele kroppen, men den jeg anbefalte sist, er bedre etter min mening. Dette er en god nummer 2 🙂

   – C

 9. Cool, love it :)))

 10. hei.
  utrolig kul blogg.
  vet du forresten at dt er et spill om/av deg på 1001spill.no , det heter Caroline make up : )

  Anna. x

 11. Alle tiders, Caroline:-) Har tenkt å gjøre unna julehandlingen før det tar av, og da er disse tipsene midt i blinken;-)

 12. Pernille

  Det er så hyggelig at du gir tips om julegaver! Det hjelper virkelig! Tusen takk 🙂

  PS: ELSKER bloggen din <3

 13. Kjempe bra innlegg!
  Takk for inspirasjon, Caroline, du er virkelig flink 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Klemmer til deg!

 14. Karen Marie

  Et utrolig bra innlegg! Nå fikk jeg endelig idéer om hva jeg kan gi til faren min 😉 Tusen takk <3

 15. Hva syns du om smørmangelen, og det jævla lavkarbohysteriet som pågår nå?

  1. Fotballfrue

   Smørmangelen skyldes ikke bare lavkarbo, men også dårlig vær. For øvrig er det flott å høre at folk lar vær å kjøpe den fryktelige margarinen.

   – C

   1. AMANDA

    ..og margaring er fryktelig i hvilken forstand?
    Det er greit å følge det kostholdet man ønsker, men blir feil å komme med så bastante uttalelser når du ikke er fagperson.

 16. Har du noen erfaring med hvordan hårvoksen «motion shaping» er? vurderer virkelig å kjøpe denne til kjæresten skjønner du 🙂

 17. Takk for mange gode tips. Bra at du skriver hvor mye det koster på enkelte produkt også.

 18. Hva er det som har gjort at dere har valgt å høre på alle de positive artiklene om LCHF, og ikke negative?? jeg synes selv de postive baseres mest på forskning, mens de negative kun omhandler personer som har negativ med dette, og det vil det jo alltid være 🙂 Nysgjerrig!

  1. Noen funker det på, andre ikke. Jeg har en sykdom og hørte at lavkarbo hjalp 90 % av menneskene med denne sykdommen. Hjalp på meg og, nå er jeg nesten hel frisk 😀

   Man må jo bare prøve og finne ut hva som virker best på en selv.

   1. Fotballfrue

    Enig 🙂

    – C

 19. Du er så flink Caroline!!:)

  Jeg har et spørsmål ang. bryllup. I deres bryllup, lot dere de single gjestene ta med seg en date?
  Er det vanlig? det er jo sånn de gjør på film:)
  Isåfall, var det mange i deres bryllup som gjorde det?
  Elsker bryllup selv og lurer…:)
  Klem!:):)

  1. Fotballfrue

   Nei, det gjorde vi ikke, faktisk. Hadde ikke plass til flere enn 80, så da ble det vanskelig :/

   Klem!

 20. Så flink du er!

 21. Kristine

  Takk for flotte tips! Disse var virkelig nyttige! 🙂

 22. Jeg likte dette innlegget veldig godt 😀 Det var ikke bare masse produkter kastet sammen med linker (som jeg har sett på andre blogger), disse var gjennomtenkte, og jeg syns det er bra at du skriver en del info på hvert produkt. Jeg fikk i alle fall lyst til å kjøpe gaver til alle, PLUSS meg selv 😀 hihi

  1. Fotballfrue

   Så bra 🙂 Jeg la en del jobb i innlegget, så det er veldig hyggelig å høre at det synes 🙂

   – C

 23. Hei Caroline 😀

  Håper du kan hjelpe meg med en liten ting. Har kjøpt den xen tan, og prøvd den på for første gang nå nettop. også lurte jeg på hvordan du får hendene til å bli jevne? siden eg må vaske meg etterpå så blir jo hendene hvite 😛 og tok du på den fuktighetskremen som hører med før eller etter du dusjet? :p Håper det ikke blir mye spørsmål nå, men er desperat etter å ikke se om som en skjoldete appelsin på skolen i morgen 😛 Håper resultatet blir bra!

  Du er en engel som svarer på alle disse rare spørsmålene midt oppi flyttekaoset ditt!!

  klem

 24. Jeg husker du kom med tips til hva man kunne ha i påskeegget med hjemmelagde snacks og godis. Kunne du kanskje hatt noe lignende nå? For eksempel hva man kan legge i julestrømpa, eller generelt hjemmelagde ting som dine nærmeste setter pris på? 🙂 Trenger ikke nødvendigvis å være bakst siden du vil spare litt på oppskriftene! : )

  Har lagt merke til at du er kreativ når det kommer til veldig mye, så tenkte du kanskje hadde noen ideer! : )

 25. Kjære Caroline, takk for supert innlegg i disse travle tider, det var toppen tips!

 26. Disse tipsene trengte jeg virkelig, er det noe jeg sitter fast på så er det mamma og lillesøster!

 27. Utrolig bra og inspirerende innlegg! 🙂 Nå kan jeg krysse av flere på julegavelista mi. Tusen takk!

 28. Pernille Hansen

  Hei Caroline. Takk for kjempe mange bra tips.. Jeg skal sjekke dette ut.
  Du har en kjempe fin blogg 🙂

  Jeg har forresten kjøpt noen kjempe fine varer på nettbutikken http://www.loving.no bla. søte julepynt og kjøkkenhåndklær.. Kanskje det er noe for deg som akkuratt har flyttet inn i nytt hus?

  Stor klem fra meg

  1. Ååååå loving.no!! Elsker den butikken!! De har så mye fine smykker! Elsker bloggen din også Caroline 🙂

   Klem Klem

   Mari

 29. Hei Caroline 😀

  Du den Kristiansand parfymen, hvor mange ml er det i flaska ?
  Har luktet på den, å vill gjerne lukte den på typen 😉
  Den er så dyr andre plasser jeg har sett å da er det 50 ml i flaska

  Klemmer 😀

  1. den finnes i 100ml også, usikker på hva denne er

   1. Helene

    Ja jeg vet ikke hva de har på coverbrands :S
    Håpet på kanskje 50 ml for da kjøper jeg men hmm

 30. Jeg trenger alle julegavetipsene jeg kan få! 😀 Takk!

  1. Sjekk ut http://www.loving.no 🙂 kjøkkenhåndklene er en veldig fin ekstragave eller noen av de lekre smykkene t il Loopie Love..

 31. Hvilken str har du i pysjen fra Lisbeth Dahl? Har tenkt å ønske meg den til jul…;)

 32. Hei Caroline! Først vil jeg bare gratulere med det nye huset og håper dere får mange flotte år i det 😀
  Men er veldig usikker på om jeg skal kjøpe xen-tan selvbruning. Bruker du virkelig denne, uten og ta sol eller noe? Og har du bilder som viser resultatet (evnt lagt ut før)? Jeg er veldig sånn at jeg ikke alltid stoler på toppbloggere som blogger om det, derfor jeg blir så usikker ser du, hehe 🙂
  Klem!

 33. Takk! du gir så mye gaveinspirasjon, noe som jeg er sååå takknemmelig for 😉

  https://juliethomassen.blogspot.com/

 34. Sikke hyggelige indlæg om julegave idéer!
  Må helt klart prøve eye dews med alle julefrokosterne der kommer 😀
  Elsker din blog, Caroline :)))

 35. https://mobil.aftenposten.no/mfotball/?art=216063 Hva synes du om dette? Stiller LK seg enig i kritikken? Må være fælt å lese sånn

  1. Fotballfrue

   Sånn er fotballen 🙂 Det er jo høye forventninger til han, og da må han innfri. Han har spilt på feil side i stort sett hele år, og følte først at det fungerte når han ble flyttet over på riktig side i de tre siste kampene. I tillegg har han slitt med en hypersensitiv nerve i baksiden av begge lårene, noe som har gjort at han ikke kan løpe opp mot maks :/

   Skal hilse å si at han kommer sterkere tilbake neste år 😉

   – C

 36. PinkLadie

  Fine gaver! 😀
  Kunne du kanskje tatt en liten «room-tour» avhuset når det er ferdig innredet? Enten med bilder eller film? Det hadde vært veldig gøy!
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Ja, selvsagt 🙂

   Klem!

 37. Disse tipsene setter jeg stor pris på. Kom gjerne med mer.

 38. Elisabeth

  Waaa, slike innlegg er så nyttige:D

 39. Hei! Kjempegode tips. Skal klikke hjem det øyebrynssettet til både meg og min søster 🙂

  Jeg har et spørsmål. Jeg skal på julebord på fredag og skal gå med en blå kjole med sølvdetaljer og sølvsko. Jeg tenkte blank strømpebukse. Men hvilken farge kan jeg ha på cardiganen? Håper du (eller noen av leserne) kan hjelpe meg 🙂

  Klem

  1. Fotballfrue

   Sort 🙂 Synes sorte strømper hadde vært veldig fint også 🙂

   Klem!

 40. Masse fine julegave tips her Caroline! Du er sååå flink, må jeg si 🙂
  Finnes ikke bedre blogger en deg, du bør være stolt over deg selv! Du prioterer til og med oss lesere når du har det så travelt, det er imponerende!!

  Klem fra en fast bloggleser <3

 41. Tror nok jeg også skal klikke hjem eyedews etter hvert! Det er noe jeg VIRKELIG trenger for tiden.. 🙂 Tusen takk for kjempefine tips Caroline 😀
  Klem.

 42. Jeg har også laget et innlegg med julegavetips! Ta en titt! 😀

  https://cathly.blogg.no/1322072258_julegavetips.html

 43. Hei:)
  Vet du hvor mange ml det er i Kristiansand-parfymen?

  Ida

 44. […] Julegavetips del II | Caroline Berg Eriksen… Kjøp en deilig kremgele til han, … Perfekt julegave, … https://fotballfrue.no/?p=5695. Kanskje hun ikke trenger å bruke brow booster.. Julie says:Se mer på nettsiden […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *