På flyttefot

Titter bare innom for å ønske alle en fin dag! Her går det i ett, men jeg skal prøve å holde dere oppdatert i løpet av dagen likevel. Var oppe farlig tidlig for å pakken ned siste rest, og for å rekke min aller siste løpeøkt på SATS. På den fineste favorittmølla. Å. . Kommer til å savne den. . Får bare håper jeg finner en ny favoritt på ELIXIA. Nå skal jeg faktisk ut en tur for å bli ekstra fin til ferien, før jeg fortsetter å hjelpe til med flyttingen. Viser dere hva jeg har gjort senere. Var også innom Kate en tur her om dagen, både for å pynte litt på både hender og tær. Tærne er det Beth som gjør. Liker å være fin når jeg skal på ferie med mannen.

Husk å bestille time i god tid før julaften, her kan du se noe av arbeidet hennes.

Vi skrives senere, da er vi mest sannsynlig i huset for godt. I hvert fall for 3 år. Hyl!

82 kommentarer

 1. Spennende! 🙂 God tur til Siljan!

 2. Jeanette

  kos dere med flyttingen! Blir nok bra å få alt på plass etterhvert

 3. Silje Marie

  Hei! 🙂
  Eg syns du har ein heilt fantastisk blogg om trening, mat og mote. Gleder meg kvar dag eg er på skulen for å titte innom og sjå kva nye innlegg du har! ^^
  Men eit spørsmål!
  Eg har særemne i Norsk om blogg, og du er ein av dei 10 bloggane eg skal følge dei neste 2 månane tett. Eg lurte på om du kunne skrive eit innlegg om foreks. om korleis du starta å blogg og korleis du synst det er å blogge? ^^
  Med vennelig hilsen Silje Marie

 4. Så fine negler og tær, søt blomst 🙂 Hvorfor bare 3 år forresten? Kan da ikke flytte så fort fra det fineste huset dere har fått 😉 Lykke til med siste innspurt!

  1. Det har nok noe å gjøre med at hun er fotballfrue 😉 Så lenge Lars Kristian er aktiv fotballspiller, flytter de dit fotballen fører dem 🙂

 5. Charlotta

  Hei 🙂 Jeg lurer på om det er dine negler eller om du setter på tipper?

  Takk, ha en strålende dag!

  1. tror det er en støyp som legges oppå din orginale neggel. den både forlenger og forsterker orginalneggelen. kommer i flere fager, både det «blanke» (som kan være mer rosa eller mindre gjennomsiktig) og det, i dette tilfellet, hvite. som du kan få i sort, rødt, rosa, hvit etc litt avhengig av utvalget.

 6. Marita Ø

  Åå! Spennende, spennende, spennende! 😀 Gleder meg utrolig mye til å se flere bilder fra huset nå etter hvert 🙂 Ha en strålende dag i alt flyttekaoset 🙂

 7. Søteste deg,Gratulere og Nyt dagen med alle dine gjøremål))))klem 🙂

 8. Ååh, så lekkert 😀 kos dere i huset deres!!

 9. Savne savne..:((( VELDIG!! Klem

 10. Silje Kristin

  Herregud som jeg gleder meg til å se flere bilder av huset! Er nesten sikker på at det kommer til å være megafint innredet 😀

 11. Pene negler! Skikkelig lekkert 😉
  Lykke til med resten av innflyttingen, og goood tur til Maldivene 🙂

  Klem <3

 12. Det er fint å pynte seg litt ekstra når man skal på ferie 🙂

  Gleder meg til å se det nye kjøkkenet i bruk. Og kanskje dere finner en joggerute der dere flytter ute i naturen? Ellers er jeg sikker på at du vil finne deg en ny favoritt-mølle 🙂

 13. Hei.

  Er en voksen jente som leste intervjet i Magasinet og som av nysjerrighet med min datter på nitten kikket på denne bloggen… For en skuffelse. Du som er flott egentlig og som har noe journalistutdannelse visstnok også? Ble stolt da min datter utbrøt: Herregud, er dette serie om Barbie og Ken?

  Kjære deg, du publiserer nok ikke dette, for jeg ser at det bare er beundrende kommentarer så langt øyet rekker som har plass her, og jeg tror nok det er flere kritiske sjeler der ute 🙂 Men du er jo forbilde for mange unge jenter, virker som det er endel «fjortiser» her også. Hvorfor ikke være mer nyansert enn å bare handle om utseende og perfeksjon på ALLE områder?? Og du fremstår meget overfladisk, ingen dybde i det hele tatt, og jeg tror det finnes noe der….?? Når mannen din «ler» av folk som tror du er overfladisk, så er han ikke særlig gjennomtenkt. Det er jo slik DU fremstiller deg!

  Og når tittelen din er fotballfrue får jeg frysninger…. Har du ingen egen identitet? Fotballfrue indikerer jo at du «lever» på mannen din sin identitet, og i ordet ligger det jo nesten at alt du gjør er å ta deg ut og bruke penger. Selv om du snakker om «budsjett»….. Joda, fire svinedyre bikinier før en tur er jo klart budsjett! Som en kamerat av min datter sa her: Bare det tyder på en person som dyrker seg selv. Og Caroline, slik fremstår du. Du virker å være meget forelsket i deg selv, bilde etter bilde er poseringer i en vinkel du sikkert har fått høre er din beste engang…. Hvis datteren min lager blogg noengang håper jeg hun legger ut «friske» flotte bilder av mange gøye situasjoner!

  Og dette var kritikk ja, ,men når du legger deg ut så offentlig må du tåle å høre hva folk mener. Dette er mye overfladisk, og har ingen dybde. JA, det er en personlig blogg, men det blir også en offentlig blogg som mange unge jenter ser på. Noen av dem sliter med alvorlige ting, og du bør vite at når du fremstiller alt så perfekt lager du noe uoppnåelig for mange unge.

  Men hilsen en jente, og mamma

  1. Er absolutt ikke enig. Du kan ikke ha lest mer enn et par innlegg. Jeg har fulgt bloggen til Caroline lenge, og syns det er en av de mest varierte og spennende bloggene jeg har funnet. Dette til tross for at jeg ikke er interessert i mote. Nå er det første gang jeg kommenterer, men i dsg følte jeg for det. Så til du som kritiserer her: syns du skal gå litt i deg selv og tenke litt på en veldig vanlig attribusjonsfeil: Dømming på bakgrunn av førsteinntrykk. For det er det du driver med her.

   Hilsen ei som var fjortis for VELDIG lenge siden, og likevel liker bloggen til Caroline.

  2. Tenk at du som er mamma tar deg tid til å kritisere mennesker du ikke kjenner over internett.

   1. Det tenkte jeg også.. Sikkert en forsmådd mamma, som er grønn av misunnelse over andres suksess. Tenk å gidde engasjere seg med et såpass langt innlegg, hvis du misliker bloggen sånn. Jeg skjønte virkelig ikke helt poenget du ville ha frem med denne kommentaren.

  3. Fantastisk bra skrevet:)

  4. Er du virkelig seriøs nå? Hvordan kan du i det hele tatt skrive noe så stygt til en person du ikke kjenner? Å i tillegg sier du at du er ei mor – du setter alle på din alder i dårlig lys. Mange unge forventer at de i generasjonen over er «klokere» enn andre, men det viser seg at de bare er mer fordomsfulle enn noen. Bare LES på det du har skrevet. Tenk om dette var DIN datter. Herlighet. Hun er da bare ett menneske. Ett menneske med over 70 000 lesere, der de aller fleste leser bloggen ikke bare fordi hun skriver ofte, men fordi hun virker som ei kjempe herlig jente med et stort hjerte, og som virkelig bryr seg om det hun gjør. Makan til folk

  5. Christine :)

   Herregud så provoserende dette var, på alle nivåer! For det første: Hvordan mor er du hvis du setter deg ned sammen med datteren din for å skrive støtende kommentarer på nett? «Med hilsen en jente, og mamma» er nok til å gi meg frysningen iallefall. For det andre: Dette er norges mest leste blogg, og det er det for en grunn. Innleggende er profosjonelle, høy bildekvalitet og en god blanding av innhold som interesserer norske jenter. Jeg kan ikke begripe hvorfor dere gidder å bruke tiden deres på å skrive denne lange kommentaren til en blogger dere ikke liker. Gjør det enklere enn det! Slutt og les fotballfrue, og ta med deg datteren din på en lang tur i skogen. Det gir så vanvittig mye mer glede enn det våset dere driver med her. Og hvis dere leser innleggende ordentlig, eller blar litt i arkivet ser dere at det er plenty av innlegg med tonnevis av dybde.

   Og forresten. At bloggen heter fotballfrue betyr da ikke at Caroline ikke har identitet? Ligger mer identitet i fotballfrue enn i «med hilsen jente og mamma» iallefall. Det skal være sikkert! Og til deg Caroline, dette er IKKE det folk mener.

  6. 1. Så du mener caroline skal vinkle sitt forhold som ulykkelig slik at sånne som deg ikke blir irritert, når de i virkeligheten er utrolig lykkelig?
   2. Det er tydelig at du ikke har lest bloggen lenge, siden du mener caroline bare godkjenner koselige kommentarer, du aner ikke hvor mye hun har måttet gjennomgå.
   3. Fotballfrue, hun er jo faktisk det. Og hva med og se humoren i det. Tror du hun kun identifiserer seg som kona til han som spiller på LSK. Igjen, tydelig at du ikke har lest bloggen hennes.
   4.Hvis man har råd til 4 bikinier fra Victorias secret, hvorfor kan hun ikke få lov til å kjøpe de? Det hadde du helt sikkert gjort.
   5. Igjen, hvis du hadde lest bloggen, hadde du lagt merke til at veldig mange vil at caroline skal legge ut antrekksbilder.

   Stå på caroline, ikke bry deg om disse teite kommentarene.

  7. enig.

  8. inemelby

   Jeg forstår at alle kan ha meninger som er både gode og dårlige i forhold til Caroline sin blogg, men om en har fulgt bloggen over lang tid så ser man at den er mer enn overfladisk. Ja, mye handler om klær, skjønnhet og livet som Caroline lever samtidig som det er tekster igjennom hele bloggen som handler om dypere ting.

   Jeg kan forstå hvordan folk som titter innom bloggen ser dette som en overfladisk blogg, men da foreslår jeg at dere tar dere en lang titt i arkivet før dere kritiserer. Og om det skulle hatt seg sånn at dette kun var en blogg som handlet om mote, skjønnhet og livet til Caroline og mannen, hva så? Det er tusenvis av jenter der ute som blogger og som brenner for å publisere bilder av seg selv i forskjellige posisjoner, med forskjellige klær og få tilbakemeldinger på det. Det er ikke alle som synes det er ok å ha alle de personlige problemene sine postet over hele internett. Caroline er en av mange bloggere som har gjort stor suksess blandt lesere og som har kommet seg frem i verden. Fotballfrue er kanskje mannens »identitet», men bloggen er hennes identitet fra begynnelse til slutt. Og når du snakker om budsjett, fire svindyre bikinier før en tur kan vel være budsjett det også, når det ikke er ditt budsjett hun følger. Hun jobber dag ut og dag inn med noe som mange ser på som en enkel jobb, men som krever mye mer arbeid enn folk flest tror, hun gjør seg fortjent til alt hun får oppleve, hun legger opp budsjettet etter sin og mannens inntekt, så hvem er du til å uttale deg om dette?

   Jeg kjenner jeg blir fryktelig provosert når jeg leser en slik kommentar, nettopp fordi det sier fryktelig mye om deg også .. Du har tydeligvis ikke brukt god nok tid på å gå igjennom denne bloggen for igjennom arkivet skal du se at det er så mye mer enn bare overfladisk stoff, og det overfladiske, ja, la nå Caroline få vise frem klær, pynt, sko, hjem og hverdagen .. Dette er jo jobben hennes !!

   Det er forferdelig mange som følger bloggen til ‘fotballfrue’ og måten bloggen er satt opp på, måten Caroline fremstiller seg selv på ser jeg ingenting negativt i. Hun tjener godt med penger, hvorfor skal hun legge skjul på dette. Hun interesserer seg for mote og skjønnhet, og hun er på ingen måte den eneste. hvorfor skal hun bli hengt ut når det tusenvis av andre jenter som blogger om nøyaktig det samme.

   Ja, hun er et forbilde for mange og jeg ser ingenting galt i det! Jeg har fulgt bloggen er god stund og fått med meg både dype og »overfladiske» tekster. Det er vel ikke slik at en skal være på sitt dypeste til enhver tid heller ? Og å dømme Carolines personlighet igjennom hvordan en blogg er satt opp synes jeg gjør deg svært lite gjennomtenkt. Du kan jo tenke deg selv hvordan det er normalt å forandre normer når det gjelder jobb og privaten, det er jo så normalt som det kan få blitt.

   Jeg surrer meg inn i mine egne ord nå, men du har altfor lite kunnskap til å komme med slik kritikk. Du kjenner ikke Caroline og det gjør ikke leserne heller så vi kan på ingen måte uttale oss om hvordan Caroline er som person, men vi kan uttale oss om bloggen og at du misliker den er ditt problem, men det burde ikke være et så stort problem for deg at du klør i fingrene etter å være ubehagelig!

   Det finnes mange overfladiske blogger som fremstiller jenter som intet annet enn dumme og mange kan nok være nettopp dette, men vi har ingen rett til å uttale oss om det uten å faktisk kjenne de litt bedre! Og jeg synes du skal ta deg en titt igjennom arkivet og se at bloggen har innlegg som handler om matlaging, trening, hverdagsliv, mote, skjønnhet og til slutt; dypere tekster !!

   Jeg sier stå på til Caroline og selvfølgelig kan jeg også misunne hverdagen hennes, men hun har vel for fanken gjort seg fortjent til det ! Hun har gjort seg fortjent til fire DYRE bikinier, gjort seg fortjent til bryllup, til hus i Siljan .. Hun vet hva som skal til for å komme seg opp og frem her i verden og det beundrer jeg, samtidig som jeg elsker de tekstene som viser at Caroline er alt annet enn overfladisk.

   Makan !

   1. Trude A

    Inemelbye: Amen!!!!

  9. Dette har Caroline faktisk svart på tideligere.

   Når det gjelder nyansene som du etterspør, så har det litt mer etterspørsel og gjøre. Hvis du leter litt rundt på bloggen vil du finne mange innlegg som også er mer nyanserte og handler om mer alvorlige temaer enn sminke og klær. temaer som rosasløyfeaksjone, det afrikanske horn, Stine Sofie Stiftelsen, depresjon, spiseforstyrelser, savn, 22.07.11, adopsjon av dyr og mange nadre temaer. Navnet fotballfrue er et navn hun tok i bruk da hun startet å blogge for to-tre år siden (?) og som nå er blitt et varemerke, på lik linje med Caroline Berg som Lars-Kristian og Caroline bruker på nettbutikken sin.

   Synes det er dumt at du ikke har tatt deg tid til å bla litt bakover i oversikten over innlegg, for da ville du oppdaget nettopp dette.

   Når det er snakk om budsjett så er det en gang slik at man selv bestemmer hva man skal bruke penger på, og dersom Caroline har valg å budsjettere med å bruke penger på bikinier før årets ferie så må hun vel få lov til det. Du bruker muligens penger på ting ikke alle er like enig i du også, hvem gjør ikke det 🙂 og de er ikke svindyre, selv om de ikke koster like lite som de på h&m, men det handler jo også litt om at det ikke er vits i å bruke penger på ting du ikke liker eller kommer til å bruka. Da mener jeg det er bedre og heller bruke litt mer på noe du faktisk kommer til å bruke flere ganger.

   Lars-Kristan som har vært gift med Caroline i over et år, og som har vært samboer og kjæreste med henne i mange fler, har vel rett til å le av folk som siert ting han ikke oppfatter som riktig. Det at vi som lesere leser de tre innleggene hun har hver dag gjør jo ikke at vi kjenner henne som person, og vi har derfor lite grunnlag for egentlig å mene noe som helst om Caroline som privatperson.

   Håper at du tar deg tid til å lese litt mer av bloggene du kommer over i framtiden før du utaler deg. Selvfølgelig er det lov å ha egen meninger, og jeg har lov til å være uenig. Jeg synes du har mange argumenter jeg kanskje ikke føler du har så stor dybde for å uttale deg om, Jeg er enig i at helheten kanskje kan virke litt rosa og glansbilde noen ganger, men det er også bare et blikk inn i hverdagen vi får se. Dessuten hender det jo faktisk at noen lever slike liv som virker for lykkelige til å være sanne, og da er det vel bedre å si at de er heldige enn å irritere seg over at det virker litt rosa.

   Som Nevt er dette varemerke, og kundne er leserne. Når da flere av leserne ønsker en dominanse av sminketips, klær, tips og triks, og ikke minst antrekksbilder er det jo dette Caroline burde levere. Hun hadde jo ikke vært norges mest leste blogg uten å høre på (noen av) leserne…

   <3

  10. Ja, det er HELT tydelig at du kun har kikket litt på denne bloggen. Hadde du lest den fast, hadde du aldri i verden sagt slike ting om Caroline.

   1. Camilla

    «H»

    Håper du føler deg stolt over det du har skrevet og dømt, for det hadde sannelig ikke jeg vært hvis jeg hadde vært din datter!

    Skremmende sier jeg bare… Skremmende!

   2. Kjære «jente, og mamma».

    Jeg har lest bloggen til Caroline i over et år, og føler at jeg dermed har rett til å kommentere det du har skrevet her.

    Grunnen til at jeg følger bloggen til Caroline, er at hun er et forbilde for meg. Og nå skal jeg fortelle deg noe som kanskje kommer til å sjokkere deg litt: hun er ikke utelukkende et forbilde for meg fordi hun har pene klær, fordi hun er slående vakker eller på grunn av at hun er gift med en fotballspiller. Nei, hun er et forbilde for meg fordi hun tør å være seg selv, til tross for at det hagler med negative kommentarer fra fordomsfulle mennesker som deg. Hun har sluppet tusenvis av ukjente mennesker tett innpå seg selv og sitt privatliv – også de delene av privatlivet som ikke har vært positivt. Dette hadde du forøvrig fått med deg hvis du hadde tatt deg tid til å lese litt flere av innleggene hennes enn det du tydeligvis har gjort.
    Jeg kommer selv fra et lite sted, der janteloven regjerer, og Caroline har inspirert meg til å gi pokker i hva andre sier og synes. Opp igjennom hele skolegangen har jeg fått mye pes fordi jeg blant annet har vært flink i fag på skolen, men etter å ha lest bloggen til Caroline over lengre tid, har jeg lært meg å snu ryggen til de som ikke har annet å gjøre enn å kritisere andre. Jeg er overbevist om at det er flere enn meg som sitter med denne erfaringen.
    Og før du begynner å anta diverse ting: jeg er student som kun lever på stipend. Altså 6800kr i måneden. Ergo, Caroline har ikke vært et «overfladisk» forbilde som har oppmuntret meg til å bruke mer penger på dyre klær eller noe slikt. Det sier seg selv at det finnes mennesker som leser bloggen hennes som ser litt lenger enn innkjøpene hennes!
    Det tror jeg både du og datteren din hadde skjønt hvis dere hadde tatt dere bedre tid.

    – M.

   3. Kunne ikke vært mer enig

   4. Vil ikke kalle VS-bikiniene for «svindyre» da, men… Jaja, jeg liker i hvertfall Caroline veldig godt, og at du som mor oppfører deg mer som en tenåringsjente enn en «middelaldrende» kvinne, er også kanskje patetisk 🙁

  11. Tenkt på at det faktisk ligger noe mer bak fasaden? At en del av jobben/vitsen med bloggen er å vise frem antrekk, teste produkter osv. som du kan se nederst på siden er annonselinker/sponsete linker?
   Det er vell ikke vanlig å poste sine dårlige dager herunder dårlig hårdag, humør, «ligge på sofa antrekk» osv. Det som står igjen er altså et inntrykk om «utseende og perfeksjon på alle områder??». Det som egentlig er lattelig i denne situasjon er deg som en voksen dame ikke klarer å tenke at det er ei ung jente som bygger opp denne fasaden på grunnlag av et enormt mot, viljestyrke og tålmodighet, at hun faktisk har en jobb hun elsker. Da er vell bare resten opp til oss lesere å fantasere om hvordan Caroline er bak bildene og en tidlig blåmandags morgen.

   Sjalusi er ordet som først dukker opp i mitt hode når jeg leser kommentarer som din. Jeg har lagt fra meg kritikken og fordommene og bruker heller bloggen som en inspirasjon for å hente litt frisk glede i hverdagen.
   Dybden finner vi vell i tankene bak alt det denne bloggn krever for Caroline.

   Herremin! Jeg er ikke Caroline, men klarte ikke dy meg på denne altså. Ikke les bloggan da vell hvis det kun bringer deg irritasjon. Jeg er en voksen kvinne som overhodet ikke er interessert i mote, har dårlig råd, men hva med å dele gleden med andre av hva de har oppnådd og la seg smitte?
   Jeg har også samboer gjennom flere år, og vet hva lykke er. Hva er galt med å vise sin lykke. Tipper du ikke poster statusoppdateringer på Facebook når forholdet til deg og mann/kjæreste skrangler? For å sette det på spissen. Men synd at voksne mennesker ikke har et mer bredt syn enn dette, med en stå på vilje og selvtilitt som Caroline, det er det verden trenger i fremtiden!

  12. Og du kaller deg mamma? Bullshit, dette er noe tull noen fjortiser holder på med. For ærlig talt, et voksent menneske kan virkelig ikke synke så lavt at de sier sånn til andre? Hallo – eier du ikke folkeskikk!??
   Har du ingen på din arbeidsplass som du mener framstiller ting på en måte du ikke liker? Setter du deg ned å forteller denne personen at hun er overfladisk og det hun bruker penger på må hun jammen i meg tenke over? At hun legger frem familielivet og livet generelt som om alt er bra – selv om du vet at livet ikke er en dans på roser til en hver tid.. Har tanken slått deg at hun kanskje ikke vil si noe fordi det er personlig? Deler du alle nedturer med alle du kjenner?
   Det er mye mulig du ikke liker Carolines livstil, pengebruk eller antrekket for dagen, men hvilken rolle spiller egentlig det? Har du fortsatt en rett til å kommer her og fortelle henne det? Trapper du opp på arbeidsplassen til folk du ikke kjenner og forteller dem at alt de gjør er feil? Nei, tenkte meg det….

  13. Tenkt å klikke seg inn på en blogg èn gang, for så å gjøre seg opp med en mening og poste en slik kommentar så fort. Makan til lavmål.
   Hadde dere satt dere inn i denne bloggen hadde dere sett at Caroline er et nydelig forbilde for unge jenter. Jeg er selv 22 år og lar meg ofte inspirere og ikke minst motivere av Caroline. Tenkt å kritisere noen på den måten der, jeg er helt i sjokk. Det lyser misunnelse lang vei!

  14. Unnskyld, men er dette en spøk?! Sitter DU som mor og oppfordrer din datter til noe som kan kalles nettmobbing? Hvordan TØR du og snakke om gode å dårlige forbilder, se selv hva du oppfordrer til! Jeg håper du tar deg selv i nakken og bruker hodet før du legger igjen en slik komentar en gang til for dette var bare lavmål! Som vi sier til barna : FY SKAM DEG!
   Du må bruke hodet litt mer en dette!

  15. Bikiniene koster 212kr per stk;) Ikke særlig svindyrt;)

 14. I love french manicure 🙂

 15. Hei fine Caroline <3 Du får sikkert tusen slike henvendelser hver dag, men siden du er en hundelsker håper jeg du kan nevne http://www.hjelpsimba.com. Simba, en fin blanding av rotweiler og dobermann, ble stjålet utenfor Manglerud senter for en ukes tid siden, mens eieren var kjapt inne på senteret. Siden er opprettet for å hjelpe Simba hjem, og det går ann å tagge i hvilket område man kan holde litt ekstra utkikk på et kart. Håper du legger ut en liten link i det minste, så Simba får komme hjem til jul =(

  Ellers må jeg bare si at jeg er avhengig av bloggen din! =)

 16. Camilla :)

  For 3 år, hehe?:)

  Ha en fin dag Caroline! <3

 17. Så vakre negler! jeg klikka meg inn på nettsiden til din negldesigner og fant masse gode tips jeg skal benytte meg av. Jeg har nemlig ganske sterke og fine negler sånn helt naturlig og føler ikke jeg trenger negldesigner hvertfall sånn vanligvis da. skal ikke se bort i fra at jeg bentyyer meg av det engang..men hvertfall fikk jeg inspirasjon til negldekor for julen.supert! ha en fiiiin dag, gleder meg til masse blogginnlegg fra huset.

 18. Nydelige negler 🙂

 19. Oi, hva skjer om 3 år? Går kontrakten til LK ut da?

 20. Jeg lurer på hva du mener med «i hvert fall for tre år»?

 21. Marthe Cecilie

  3 år ??

  Har dere bare planer om å bo der i tre år ??

  Kanskje det har noe med kontrakten til Mannen å gjøre ?

 22. Åh, kos dere med denne spennende dagen 😀 Flytte fra noe som har vært ens hjem er jo alltid en spesiell følelse… Og ang. favorittmølla skal jeg gjøre det jeg kan for at den skal få kjørt seg selv om du ikke er der 😉 Håper de har viftemøller ventende på deg hos Elixia! 🙂 Fin dag til deg og dine.

 23. nå skal du flytte
  pakke hus og hytte
  du er lur
  skal på ferietur
  gleder på ine vegne
  hjerte i sanden du må tegne
  kos deg min venn
  slapp nu av

 24. Ante meg at du ikke la ut kritikkinnlegg….. Synd egentlig, hadde vært sunt med litt nyansert bilde? Var visst flere her som hadde lagt inn før litt undrende kommentarer til glansbildet du presenterer, men det har ikke kommet frem 🙂 Håper ihvertfall vi kan nå frem til de som sier noe, og fortelle dem, at nei, det er nok ikke gull alt som «glitrer».

  Lykke til videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Slapp av nå, jeg har andre ting å ta meg til enn å godkjenne kommentarer.

   – C

   1. Du må da skjønne såpass at Caroline ikke sitter foran dataen 24 timer i døgnet for å godkjenne kommentarer.

   2. Savner en «Liker» knapp på bloggen din Caroline! Ofte kommer du og andre lesere med fantastiske svar som jeg gjerne skulle likt, hehe for mye facebook i disse dager 🙂

    Syns likevel du skal ignorere kritikken til «H» da hun umulig kan være et sunt og godt forbilde for barna sine, som skriver anonyme og stygge kommentarer basert på bilder og en blogg.

  2. Herre min fred.. denne dama må da være syk i hode eller noe.. jeg blir helt satt ut av slike innlegg som det bover og så dette! som om du ikke har mer å ta deg til enn å godkjenne kommentarer?? stå på caroline!!

  3. Noen personer burde bare ikke få lov til å ha PC. Tenk at du, som mor til og med, sitter her og kaster dritt til mennesker på nettet. Det blir bare flaut. Men det at du sitter her midt på dagen på en vanlig hverdag og leser blogger og skriver lange kommentarer, sier kanskje sitt..

  4. Nyansert bilde? Fra en voksen kvinne som sitter og gir datteren sin opplæring i nettmobbing? Du kan jo vurdere å ta en titt innover. Hva er det du ikke liker ved deg selv, som gjør at du må rakke ned på andre? Jeg er overrasket over at du som mor og voksen, sitter og snakker nedsettende om en flott, ung, voksen kvinne i ett forsøk på å dra henne ned. Stakkars de barna du lærer bort holdningene dine til.
   Jeg skammer meg på dine vegne.

  5. «H» , du kan jo ikke være helt riktig satt sammen når du sitter som mor til en nittenåring og slenger dritt på en blogg?? Hva hvis det hadde vært din datter og noen voksne mennesker sa slik til hun? Når du som mor oppfører deg sånn vil jeg helst ikke vite hvordan din datter har/kommer til å utvikle seg. Stakkars mennesker!!

 25. Så fine de var! Ikke feil å gjøre dette før en ferie nei 🙂 Hadde selv diamanter på neglene i helgen, men dessverre datt alle fiamantene av etter to dager.. Håper dine holder lengre!

 26. Hva mener du med «I hvert fall for 3 år.» skal dere bare bo der i 3 år eller er det da kontrakten til mannen går ut?

  KOS dere på tur!! :))

 27. Jippi du flytter i dag!! kan nesten ikke vente til å se, elsker huset deres!!!!!!!! 😀 😀

 28. Innflytningsdag, kan virkelig ikke skjønne det! Virker som du sa at huset var kjøpt for noen dager siden….og nå skal dere inn for godt…

 29. hvorfor bare for 3 år? skal du flytte om 3år i gjen?

  1. har noe med varigheten på kontrakten til Lars-Kristian å gjøre 🙂

 30. Veldig fint! Så rent og pent ut 🙂 Alle burde gjøre dette!

 31. Den buksen du hadde på deg til den rosa blusen her om dagen!hvor er den fra? Utrolig fin!! I want:)

  1. den er fra Nelly, sjekk ut få looken noen dager tilbake:)

  2. sorry:p leste feil, trodde du spurte om blusen 🙂

 32. Hvor høy er LK? Mener du har skrevet 1.83 (ca) før, men du har jo skrevet 1.77 også..? 🙂

 33. neilene var superfine!

  Lurer på om du har mulighet for å svare på mail jeg har sendt 😉

 34. Ble utrolig fint! Så søt blomsten var! 🙂

 35. Spennandee 😀 Så fine negla dine vart!

 36. Så fine negler 🙂 Hvor mye koster de hun har lagt på deg, og hva slags er det?

 37. Cathinka

  Hva mener du med «I hvert fall for 3 år»? Skal dere selge det etter det…

 38. Kommer du til å blogge fra Maldivene? Gleder meg til å lese :)) Digger bloggen din, finner masse inspirasjon i den. Synes forresten at kjolen du valgte å ha i operaen passet perfekt. Utrolig passende med en klassisk variant. Har hatt det selv de to gangene jeg har vært på forestilling der. Elsker det – nydelige kvelder.

 39. Iiik!

 40. Søtt! 🙂

 41. Eline-Vic.

  Hei Caroline!
  Stå på, digger bloggen din. Liker hissig-mor overnfor her. Virker ikke som hun har lest alle innleggene dine!:)
  Jeg lurte på hvordan du gjør tærne dine, er det gel, acryl eller bare vanlig neglelakk?
  Lykke til med nye huset:)

  E-V.

 42. Så fint!:)) Pleide å gjøre dette da jeg bodde i usa;) Vet du noe mer om når helsematen er oppe og går?:))

 43. Regner ikke med at du tar deg så altfor nær av den laange kommentaren ovenfor.
  Men hun er nok bare en «mislykket» dame som aldri har fått levet livet slik som deg 🙂
  Ren misunnelse hele greia spør du meg.
  Rart å ta seg tid til å skrive et sånt innlegg til deg når hun er såpass gammel og…

 44. Så fine flytteføtter du har;) God tur til Maldivene!

 45. ironisk at du har bilde av foten din i dette inlegget! :L

 46. Elisabeth

  Kjempe fint:D glad du oppdaterer oss selvom du har det travelt, Caroline, du er virkelig norges beste blogger!

 47. Søte, hva mener du med «i hvertfall for tre år» ??? 😉

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian har kontrakt med ODD i 3 år enn så lenge 🙂 Det er derfor vi flytter 🙂

   Klem!

 48. Spennende 😀 😀 Så fine negler!
  Og ikke bry deg om H. Hun fikk i alle fall meg til å le. For det er så-ikke-sant. Her er det masse dybde, masse av ALT! Klem til deg Caroline!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *