Middagspause

God kveld, alle fine  ♥ 

Å! Jeg er så sliten! Men det er SÅ gøy å se at huset fylles av flere og flere TOMME bananesker. Jeg vil aldri gi meg! Jeg vil bare fortsette til alt er på plass, men jeg skjønner jo at det kan ta litt tid. Akkurat nå føler jeg ikke at vi kommer til å bli ferdig før lang ut i januar, men det får gå. Kjøkkenet har i hvert fall så smått startet å falle på plass, i hvert fall når det gjelder kjøkkenbord, stoler og inventar i skuffer og skap. Det skranter litt på pyntingen enn så lenge, men det vil nok ta sin tid uansett. Nå har vi i hvert fall jobbet såpass lenge at vi føler det er på plass med en middagspause i herlige omstendigheter.

Jeg svarer på kommentarer og er litt mer til stede i morgen tidlig. Jeg vet dere forstår  ♥ 

52 kommentarer

 1. glede mæ så til resultate 😀 kan ikke du lage en film av huse når alt e på plass?

  1. Hehe. Vittig. Jeg drømte om at vi fikk en «rundtur» i huset på film i natt.. gad, jeg er obsessed! 😛

   1. Fotballfrue

    Haha, herlig! Kanskje jeg skal gi dere det når alt er så og si ferdig? 😀

    Klem!

   2. Marita Ø

    JA! 😀

   3. JAA 😀

 2. Eg er glad for deg, Caroline! ♥ you light up my day. Er så spennande å følga med deko i flytteprosessen. Elskar smaken din i interiør og stæsj – lik min eigen 🙂 Green gate ftw ♥

  lysfatet ditt var vakkert!

  nyt vin, mat, følelsen av eget hus, og litt ro!

  klem til deg vakre ♥

 3. Jeanette

  klart vi forstår! Er ikke bare bare å få på plass alt i et så stort hus.Men stas å feire jul i nytt hus! Gleder meg til å se hvordan dere pynter opp til jul

 4. Såklart forstår vi. Lykke til videre og kos dere det dere kan 😀

 5. Så effektive dere er, ser kjempebra ut! Får vi en nærmere titt på bordbrikkene? De så tøffe ut 😉

 6. Det er så gøy å følge med på at huset tar form! Gleder meg til å følge med videre!! Kos dere på deres første overnatting i huset deres <3

 7. Første middag i nytt hus er alltid veldig koselig!

 8. herliig!

 9. Hei, kunne du lagd en treningsvideo hvor du viser dine favoritt øvelser – spesielt på mage og rumpe+lår? Eller legge ut videoer der andre viser det, finner ikke de du har lagt ut tidligere…

  1. https://fotballfrue.no/?p=10046#comments

   Første video under videoer;)

 10. Marianne

  Hvor er fatet ditt fra ? 🙂

 11. Alexandra

  Ikke bekymre deg, ta deg en velfortjent pause og få deg en god natts søvn, før du tenker på bloggen igjen! Med så mye surrende rundt i hodet, er det helt ufattelig at du likevel får til alt det du gjør! Du er en inspirasjon, Caroline! Stå på, og ikke glem å hvile hodet på puta innimellom 🙂 … (Vet selv hvor vanskelig det kan være, hehe!)

 12. Kos dere masse 🙂 Vel fortjent!

 13. Charlotte

  Hvor har du kjøpt de sølve du skal ha telys i? 🙂

 14. helt ut av det blå – hva fikk du i kjemi 2 og r2 på videregående? (du har sagt at du hadde realfag)
  Haha, trenger litt inspirasjon, terminprøve i morgen :S

 15. Har bare en ting å si om deg Caroline; Superwoman!
  Herlighet så effektive dere er! Kos dere i det nye huset, det fortjener dere virkelig 😀
  Klem.

 16. Julianne

  Så fint dere får det! Du er kjempe flink! Lykke til med første natt i huset, det er jo utrolig spennende:D

 17. Så koselig det ser ut! 😀 Gleder meg noe helt enorm til bilder fra resten av huset 😀

 18. Klart vi forstår <3 gleder meg til å se mer av drømmehuset 🙂 Er på jakt etter hus selv også, men har lyst på tomt til å bygge selv 😉 Det er i allefall sikkert hvor jeg skal finne inspirasjon til innredning 😉 Du har smak <3

 19. Marita Ø

  Du er herlig <3 Gleder meg til i morgen! Håper du får en god natts søvn, Caroline 🙂

 20. Åh, så gøy med den første middagen i det nye huset! Veldig glad på deres vegne 🙂

 21. Du har virkelig smak! Jeg har akkurat flyttet inn i nytt hus selv, og finner god inspirasjon fra deg. Akkurat nå planlegger jeg en reise over nyttår. Det er virkelig gode tilbud nå. Jeg fant min reiseinspirasjon på siden min!

 22. Så utrolig koselig ! Dere fortjente absolutt en middagspause nå – kos dere så mye som mulig 🙂 Skjønner iveren etter å jobbe videre. Huset deres er helt nydelig !

 23. Flytting er et slit, viktig med pauser og god mat 🙂 Huset deres ser skikkelig koselig ut! Og det må være fantastisk å ha så god plass! Gleder meg til kjæresten min og jeg får oss noe større etter hvert også. Lykke til videre med flyttingen og god natt 🙂

 24. Herlig, Caroline! Ønsker dere all lykke, tror det kommer til å bli kjempefint 🙂

 25. nyt den første tiden i nytt hus sammen<3 den er spesiell 🙂
  vi er her når du kommer tilbake og er superspent på å høre og se hvordan dere har fått det 🙂

 26. Så spennende! Gleder meg til å se når dere er ferdige:) ha en super dag idag!

  1. Fotballfrue

   Takk, det samme 😀

   Klem!

 27. Må være så herlig å være skikkelig i hus!

  1. Fotballfrue

   Ja, det er det 😀 Helt fantastisk 😀

   Klem!

 28. Benedikte

  Hei Caroline!
  Jeg er en trofast leser av din blogg, men dårlig til å kommentere dessverre..
  Huset ser utrolig fint ut! Lykke til vidrere med utpakkingen, ting tar tid!!

  Jeg lurer på hvor du har kjøpt det fatet du har te-lysene på? Min mor ønsker seg noe sånt i julepresang, og jeg synes det der så veldig fint ut! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Fatet er fra kremmerhuset 🙂

   Klem!

 29. Herre så fort tiden har gått, tenk, nå er dere i HUS 😀 Ikke misunnelig i det hele tatt :p Kos dere masse med utpakkingen, er jo det som er det morsomme med å flytte 🙂
  Klem!

 30. God morgen! Helt nyyydelig det fatet med telys 🙂 Er telysestakene også fra Kremmerhuset?
  Lykke til med alt du har å gjøre. Tar tid å få alt på plass, men sakte men sikkert får man følelsen av at det er ens nye hjem…..

 31. Cathrine Fagertun

  Håper vi får se resultatet når alt er kommet på plass i huset 😀

 32. Kristine

  Du virker som den peneste personen som finnes. Ikke bare utenpå, men også inni! Jeg blir så glad av å lese bloggen din, du har så mye fint å si 🙂 Når jeg leser bloggen din drømmer jeg meg på en måte bort. Å ha funnet mannen i sitt liv, kjøpt hus, ha en flott jobb og elske livet. Håper jeg får de slik som du har det en dag 🙂 Tusen takk for at du gir meg håp!

  1. Fotballfrue

   <3

 33. Jeg håper du og LK hadde en fin og avslappende middagsdate i det nye huset i går, Caroline. Kjærstepar 😉 Hihi. Ønsker deg en kjempe fin dag, blir godt når alt er på plass! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det hadde vi 😀 Svigermor-og far er også her for å hjelpe til, så det ble dobbeldate 🙂

   Klem!

   1. Anette

    Oi, even better! 😉 Dere er heldige som har familie som stiller opp i kaoset, og det fortjener dere!

 34. Ser du ble så bekymret for å bli Viggo-venneløs i Siljan, men du trenger ikke bekymre deg! Skiensfolk (Grenlandsfolk) er veldig sosiale, og mitt beste tips er å invitere til en nabo-julefest! (Med masse alkohol.)

  Masse lykke til, dere kommer til å kose dere! Og trøst deg med at det er faktisk ikke så langt å kjøre til Oslo fra Siljan! …og chai latte kan man lage hjemme 😉

 35. Herlig! Du har jammen en spennende tid i møte:) Fatet med lysene var kjempepent! Elsker lys i juletiden <3

 36. Åh, gleder meg masse til å se resultatet !

 37. Hvilken serie er vinglassene? Har tenkt å begynne å samle, og syntes deres sine var veldig fine 🙂

  1. Fotballfrue

   Disse? Uæ, det husker jeg ikke :/ Vi samler på Line fra Kosta Boda. Startet å samle på de til bryllupet, de du ser her er liksom hverdagsvinglassene, om du skjønner 😉 De er fra Hadeland 🙂

   – C

   1. Tror det er Sentimento fra Hadeland Glassverk, hvis jeg ser riktig:)

   2. Fotballfrue

    Ja! Det er det 🙂

    – C

 38. Takk for svar:) Ja mente de som står på bordet, for synes de så veldig enkle og fine ut (akkurat som jeg ser etter) har også sett i butikken på Kosta boda Line ,men er redd jeg blir litt lei den streka…. hmm vanskelig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *