Flyttedag, et nytt kapittel

Selv om jeg gleder meg mer enn noe annet, synes jeg faktisk dette er trist. Vi skal virkelig flytte fra Oslo. Tror egentlig ikke det har gått opp for meg før i dag. Ikke før akkurat nå. Skal jeg aldri mer ødelegge hælene mine på brostein, drikke morgenkaffe hos Tim Wendelboe, bråvåkne av politisirener midt på natta, spontanfeste på Tjuvholmen, gå lørdagsturer i Nordmarka, eller bruke halve ettermiddagen ved å stå i altfor lang matkø hos Kiwibutikken på hjørnet? Rare tanker. Det jeg likevel kommer til å savne aller mest, er alle vennene våre som bor her. Alt det andre har liksom ikke så mye å si.

Nå må vi bare lage like mange, gode minner i Siljan! Det er en grunn til at vi har sørget for å ha to gjesterom, og 5 sengeplasser ekstra. Kom, kom på besøk! Gleder meg til å ha dere i hus 

Hade da, Oslo . .

92 kommentarer

 1. Masse, masse lykke til!!

 2. Åhh Caroline, du må ikke være trist! Jeg flyttet selv for å studere i 5 år, og jeg gruet meg selv til dette. Nå i 2011 er det mye lettere enn før. Facebook gjør det lettere å holde seg oppdatert om hva venner bedriver tiden med. Hvis jeg får hjemlengsel sitter jeg og snoker litt der 😉 Jeg har også fått besøk flere ganger. Jeg tror nesten man blir mer bevist på å avtale helger man skal besøke hverandre. Ofte kan det gå uke etter uke uten å treffes uansett, siden alle er travle på hver sin front. Som du sier har dere jo god plass, og jeg er helt sikker på at dere to gledesprede får mye besøk. Det er jo tross alt ikke så langt unna Oslo! På nytt; gratulerer med nytt hjem!!! 😀

 3. Jeg forstår akkurat hva du mener, hadde det på samme måten då vi flyttet fra Stavanger til Bergen. De gode nyhetene er at det blir bare bedre og bedre for hver dag. Du får nye venner og bekjente, nye rutiner og en helt ny hverdag. Alt dette samtidig som det gamle aldri forsvinner 🙂 oslo ligger på samme sted og vennene mister man oftest ikke selv om noen flytter. Det er alltid uvant i begynnelsen, men tro meg – det blir bedre <3 Og dere har jo et fantastisk utgangspunkt i det flotte huset 😉

 4. Dette blir så utrolig spennende, Caroline 😀 Er kjempeglad på deres vegne! Du bor jo heldigvis ikke så alt for langt unna, så en tur innom Oslo er jo bare en times tid kjøring 🙂 Gleder meg veldig mye til å følge deg framover 😀

 5. Julie Kristine

  Lykke til i nytt hus!:) Gleder meg til å følge deg i «ditt nye liv»!:)

 6. Hei Caroline 🙂 Så at de har 20% på alt fra Green Gate på denne nettsiden https://www.mollys.no/ ut november, og da tenkte jeg på deg 🙂 Aner ikke om det er en bra side eller greie priser, men verdt en titt 🙂

 7. Uff, begynner nesten å grine jeg.. Skjønner godt hvordan du har det, og blir litt trist å tenke på at jeg ikke skal se outfit bilder fra byen lenger, men samtidig tror jeg dette blir gøøøy! 😀
  Det er jo ikke hver dag man flytter til sitt eget hus ;D

 8. Og Siljan blir helt sikkert fantastisk Caroline 🙂

 9. det blir nok litt trist å flytte fra Oslo, men det skal nok gå helt fint! Huset dere har kjøpt ser jo kjempefint ut, og dere for vel nok av besøk av venner og familie 🙂 dette skal gå bra!! 🙂

 10. fetteren til mamma bodde i det huset dere skal flytte i 😀

 11. Helene80

  Lykke lykke til i Skien! Selv bor jeg i og er fra Porsgrunn og vet det er andre tilstander her enn i Oslo, savner Oslolivet litt da jeg bodde der for noen år siden men det er ikke langt unna! Går fiiint ann å dure inn på kafe en lørdagsformiddag med vennindene for så å dure hjem igjen til hjemmehygge på kvelden:)
  Må gjøre det beste ut av det og pleasepleaseplease ikke stopp med å bruke de skyhøye hælene dine selvom du flytter ut på bøgda! Jeg «lever» gjennom dine vakre bloggbilder av all verdens sko og fine antrekk, mens mine hæler helst står godt plassert i bokser i skapet.. Kommer fram en gang og absolutt til fest 🙂 You go girl:-D

 12. Malin :o)

  God tur 🙂 Dere kommer til og få det kjempefint i det nye huset,
  og jeg tror dere kommer til og stortrives 🙂
  Og det samme gjelder de to firbente, de har jo den store plassen og løpe rundt på, virkelig et mekka for de 😉

  Dette blir nok knall bra Caroline. Stå på, du er så flink 🙂

  Kjør forsiktig på veien opp =)

  God klem til deg!! 🙂

 13. Er helt sikker på at dere kommer til å ha det fantastisk i det nye huset også!

 14. Camilla Bakke

  Kan du skrive om hvofor dere flytter? og du skrev for bare i hvertfall tre år, hvorfor akkurat tre år?
  spennende å lese om!!:)

  1. julie kristine

   Om du leter deg tilbake til innlegget «vårt vakre, nye hjem», så står hvorfor der. Ikke vanskeligere! Er bare å søke også!:)

  2. Karoline

   Du følger tydeligvis ikke med på denne bloggen! Det kommer opp i hvert eneste kommentarfelt…. ellers kan du, som nevnt over, bare søke i bloggen!!!

  3. pga fotballen til LK 🙂 Og kontrakten er vel signert for tre år regner jeg med, så etter det blir det potensielt ny fotballklubb 🙂

 15. Lykke til med flytting Caroline,gleder meg til og følge det videre. Når ting faller mer på plass lurte jeg på om du kunne laget ett innlegg om Lars-Kristian? Litt om hans gode sider,dårlige. Hvordan han var som ung osv. Det får oss lesere oss til og kjenne deg bedre,med hvordan han er som person og hvordan dere er sammen 🙂

  Klem

 16. Uff, husker følelsen… Og det ER trist, men spennende på samme tid! Er sikker på at dere vil skape nye og flotte minner sammen i Grenland. Og om du skulle kjede deg så lover jeg å ta deg med ut på tidenes jentekveld en gang jeg er i Skien. Byen er bitte liten, men d blir ikke mer morro enn hva en gjør det til.
  Lykke, lykke til alle fire!

 17. åh, det verste jeg vet er å begynne med noe nytt.. Jeg er alt for flink til å savne det gamle.. :((
  hehe 🙂

 18. Marita Ø

  Å, Caroline! Tenk så heldig du er, som har alle disse fine minnene å ta med deg 🙂 Og som du sier selv, så er det jo ikke langt fra Oslo likevel 🙂 Tror dere kommer til å få det helt toppers! Med det huset deres, kunne jeg flyttet hvor som helst (nesten…) 😀 Masse lykke til <3 Gleder meg til å følge deg!

 19. Michelle

  trist ja! forstår godt hva du mener, men nå er jo det tid for nye eventyr 😀 Blir sikkert gode minner der også!! Mange flotte bilder her 🙂

 20. Veronica

  Hei!!
  Og gratulerer så mye med flytting, det må være utrolig spennende!
  Bare lurte på om du kunne lage et innlegg med julegavetips til par? Synes det er veldig vanskelig å finne på noe til vennepar.
  God klem

 21. Kjenner til det å flytte fra vennene sine, det er trist! Men jeg garanterer deg, dere kommer helt sikkert til å få flere venner 🙂 Lykke til hvert fall, ønsker dere alt godt! Så gleder jeg meg til å se hvordan dere får det i det nye hjemmet 🙂

 22. Hei! Masse lykke til Caroline! Dere skal inn i en ny epoke i livet, og selvom det er viktig med venner, blir familie nok det viktigste nå. Det er ikke så farlig hvor dere bor så lenge du bor sammen med ditt livs kjærlighet. Jeg og kjæresten bygger også hus nå. Jeg ønsker dere alt godt! Lykke til!

 23. Alltid litt vemodig å flytte, selv om det nye stedet er hundre ganger bedre 🙂

 24. Masse lykke til! 🙂

 25. Du er bare så nusselig:) Lykke til med nytt hus og sted. Det blir nok knallbra!

 26. Så er det jo bare halvannen time unna 😉

 27. Kjente at jeg ble trist når jeg sto i kø i Kiwi-butikken i dag :/

 28. Ann Helen

  Lykke til med flyttingen Caroline 🙂 Nå starter ett nytt kapittel i livet deres, på en ny og spennende plass og ikke minst nye muligheter. Og jeg er sikker på at du vil komme til å finne deg godt til rette på Siljan 🙂 Blir spennende å lese bloggen din fremover!
  Og om savnet blir for stort, så har du jo bloggen å se tilbake på med masse bilder fra Oslo 🙂 Og som du sier så er det nok godt med ekstra plass til gjester 😀

  Klem 🙂

 29. Siljan???

  Hvorfor i all verden har dere flyttet til Siljan av alle steder? Det er jo langt inni gokk og man får følelsen av å bo på bygda. Det går busser en gang hver 3. time ca, og i helgene må man ut med kanskje 400-500 kr i taxi en vei når man skal hjem fra byen. Hvorfor ikke bo mer sentralt i Skien isteden? Kortere vei til byen, til jobb for mannen din osv. Uansett lykke til!

  1. Har du fått inntrykk av at Caroline tar mye buss?

   1. Siljan???

    Poenget her var vel å påpeke hvor lite og øde Siljan er fremfor å si noe om Caroline sine bussvaner. Skjønner bare ikke at noen frivillig flytter til Siljan fra Oslo, særlig ikke når mannen skal jobbe i Skien og det er litt større forhold der. Boligprisene er generelt lave i Grenland, så å bo i Skien har alle råd til. Men..Noen liker vel å bo i «skogen» da, det er bare ikke min greie. Hadde jeg hatt et lite småbruk så kanskje, men ikke bo alene i et hus på en mer eller mindre øde plass…Så lurer bare på hva i all verden som fristet så veldig med Siljan…

   2. Fotballfrue

    Taxi er null stress 🙂 og her har vi drømmehuset .. Hvorfor ikke?

   3. Siljan???

    Ja, huset ser veldig fint ut, ingen tvil om det, og veldig fin uteplass og sånn =) Håper bare ikke det vil bli for stor forskjell fra Oslo og flytte til et så lite sted, og håper at dere blir tatt godt i mot så ikke det blir ensomt =) Lykke til! =)

   4. Folk er forskjellige og godt er det. Om alle skulle bodd i de sentrumsnære områdene alle plasser hadde det blitt fryktelig trangt.

 30. Lykke til! Er helt sikker på at dere kommer til å stortrives 😀

 31. Lykketil på nytt sted, er alltid rart og forlate et sted, men spennende å møte et nytt.Husk å ta turen innom perlene langs vestfold som sandefjord og Tønsberg du kommer til å kose deg. Bor selv i Tønsberg og føler selv at det ikke finnes ett finere sted. Håper du kommer til å trives 😀 Klem fra Sol

 32. https://bildr.no/view/1037578

  Veldig fint bilde av deg og venninnen din, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er nok ikke meg 🙂

   – C

  2. Haha, nå fikk jeg meg en god latter til eksamenslesingen. Ser ikke heeeelt for meg at Caroline ville stille opp på et så vulgært bilde. :p

   1. Camilla

    Men ansiktet er skummelt likt syns jeg;)

 33. Hei Caroline.

  Blir sikkert deilig å slippe å reise så mye frem og tilbake mellom hus og Oslo også.
  Lurte bare på de fjærøredoblene i forskjellige farger du har på deg på bildene. Utrolig fine!
  Hvor har du kjøpt de?

  Lykke til med all flyttingen og snart en vell fortjent ferie.
  Klem :- )

 34. jeg er sikker på de gode vennene du har i oslo fortsatt vil være gode venner av deg i siljan, og når avstanden er litt støørre blir det enda viktigere å holde på kvaliteten når dere møtes, jeg er sikker på at du har mange gode minner i vente, det kommer til skapes masse gøy i huset. ha en riktig god kveld.

 35. Å for noen herlige bilder! Dere kommer nok til å få det flott i Siljan, igjen, gratulerer så mye med nytt hus!

 36. Alternativ til bloggen din?

  https://sivingfrue.blogg.no/

 37. Kos deg masse i det nye huset, og nyt alle minnene fra Oslo. Blir sikkert helt supert med nye minner fra Siljan.
  Flytter selv til Oslo til neste år, og grugeleder meg til nye minner selv om det blir langt unna familie og venner.

  Håper dere får en fin kveld <3

 38. Jeg forstår at det føles rart og litt trist. Men jeg er sikker på at du får det beste av 2 verdener nå. Hus er så herlig! Selv trodde jeg at det var kjedelig å bo i hus, men jeg stortrives. Det tror jeg du også gjør. Og sosialt liv, det er jeg sikker på fortsetter…

  Lykke til med innredningen – du har utrolig god smak. 🙂

 39. Dette fikser dere ! Dere har jo hverandre hele tiden, og venner og familie er alltid med uansett hvor i verden man befinner seg 🙂 Det er jo det som er så flott å vite! Ønsker dere masse lykke til i nytt hus og ny by, jeg gleder meg masse til å se bilder av hvor fint dere har fått det!

 40. Åååå, den vemodige flyttefølelsen, som aldri kommer før det virkelig blir alvor! :/

  Sommeren 2005 kjøpte jeg en enebolig, med en stor og vakker frukthage, og masse rosebusker. Mannen i mitt liv flyttet inn et halvår senere. Vi ble veldig (!) fort gravide, og rett etter at datteren vår ble ett år, ble jeg gravid igjen (!) Vi slapp opp for soverom i det lille huset som vi hadde planlagt å bo i i mange, mange år. Badet, soverommet og loftet hadde vi pusset opp, akkurat som vi ville ha det, og vi elsket det… En større enebolig kom for salg 500 meter bort i gata, og vi kjøpte den, fordi vi trengte mer plass.

  Det var grusomt vemodig å flytte fra huset vårt. Det var jo der vi ville bo. Det var så trist første natta i det nye huset, vi lå i senga uten å si noe, begge tenkte; hva er det vi har gjort?!

  Dagen etter var en søndag. Det var strålende sol, og varmt. Vi laget pannekaker til frokost, og satte oss ut på altanen. Vi nøt utsikten, som tross alt var den samme som vi hadde flyttet fra. Vi nøt stillheten, som vi ikke hadde i det gamle huset, fordi det lå ved hovedveien. Vi drakk kaffe. Så så vi på hverandre og sa nesten samtidig:

  Dette kan vi vende oss til! 🙂

  Nå har vi bodd her i drøyt to år, og selv om det nå er midt i oppussingshelvete, så er det dette som er hjemmet vårt nå. Sånn blir det nok for dere også, selv om det sikkert blir en overgang å venne seg til.

  Masse lykke til!! 🙂

 41. Må være utrolig trist å forlate dem dere er så glad i, men tror dere kommer til å ha det bra der dere flytter 🙂

  https://juliethomassen.blogspot.com/

 42. Jeg prøver en 3. gang og håper på svar 🙂 Vet dette ikke har noe med innleggene jeg poster på, men jeg trenger viiirkelig ditt tips her !

  Jeg prøver igjen 🙂

  Hei Caroline 🙂

  Lurte på en liten ting. Jeg mener å huske at før brukte du max factor sin foundatin i fargen 108 Honey beige. Den bruker jeg nå, men har lyst å gå over til Glo mineral liquid foundation, Så jeg lurte på hva som er forskjellen på disse, hva du liker bedre og hvorfor du byttet osv. Syns å huske at du var avhengig av den max factor ? Jeg kommer nok til å gå for den MATT fordi jeg har ganske uren hud. Men det jeg egentlig lurte mest på var; HVILKE FARGE PASSER DA MEG? 🙂 Har ikke lyst å bomme på kjøpet 🙁 hehe. Håper du tar deg tid til å svare meg Caroline 🙂

  Du er virkelig mitt forbilde <3

  Jeg tror du kommer til å skape mange nye, gode minner i det nye huset 🙂 Du klarer alltid å lage det beste utav alt 🙂 Stå på mrs. alltid positiv og blid 🙂

  1. Matt er MYE tykkere og seigere i konsistensen enn den «vanlige», og er rett og slett litt tung/seig/klissete å ha på hele dagen. Den blir bl.a. brukt som teatersminke og mange bruker den under vann..
   Tenkte bare å si ifra i tilfelle du ikke visste det, er mange som kjøper og blir skuffet over forskjellen 🙂

   1. Hei J. Tusen takk for tips 🙂 Jeg har lest litt om dette og tror nok jeg går for typen satin 🙂 Men jeg trenger virkelig å vite hvilke farge jeg trenger, Caroline ? hihi. Skal bestille fra coverbrands og vil bestille NÅÅÅ :)))

 43. Skal bli gøy å følge dere videre 😀
  Dere kommer nok til å få det fantastisk i det nye huset, selv om det blir en omveltning 🙂

 44. Du vil ikke selge Acne Naia-kjolen din da, Caroline? 😀 Gratulerer med nytt hus, fine deg. Klem

 45. Jeg skjønner deg veldig godt! Å flytte har som regel veldig blandede følelser inkludert. Man må gi slipp på noe, men så vinner man også noe… Jeg kjente det godt på kroppen da jeg flyttet til Spania, men med tiden så blir alt greiere og så veier forhåpentlig det nye opp for det tapte. Jeg ønsker dere lykke til i deres nye hjem!

 46. Alltid litt synd å flytte, men det det blir så bra etter en stund! 😉 Håper virkelig du koser deg i Siljan med kjekke mannen din og de to kjempesøte bissevovvene dine! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord, alle! Jeg oppdaterer dere i morgen, og svarer dere. Er så travel i kveld. Håper dere har det bra <3 Klemmer fra Caroline 🙂

   1. Camilla

    Tenkte nettopp på at du kom til å skrive en slags felles takkekommentar fordi du var travel i kveld, og så klikker jeg meg inn og så har du skrevet en,spooky;)

 47. Hei Caroline!

  Elsker virkelig denne bloggen, du er utrolig flinkn og virker helt fantastisk 🙂
  Kan du ikke lage et punkt på siden (det du har forskjellige temaer nedover) som heter interør eller noe i den duren, er så morsomt å følge med på flyttingen og hvordan det blir 🙂

  Lykke til med alt!

  Klem, klem

 48. Skjønner godt at det er rart og trist og flytte fra Oslo og alt det kjente her og selvfølgelig vennene deres, men tenk så spennende å flytte til et nytt sted og et stort flott hus og «begynne på nytt»! Dessuten kommer du sikkert til å bli kjent med nye folk i Grenland. Du virker jo bare som en utrolig søt og hyggelig jente og sånne personer får jo lett venner! Også går det jo an å dra til Oslo å overnatte på hotell eller hos venner, så det blir sikkert kjempebra å flytte! Gleder meg til fortsettelsen av bloggen din, fra det nye huset! 🙂
  Stor klem

 49. Det kommer til å gå fint! Husker jeg grudde meg til å flytte fra Oslo og ut på landet, tenkte særlig på at impuls-byturene ville opphøre.
  Men vet du hva, akkurat det syntes jeg det var godt å slippe da jeg flyttet! Vi fikk begge mye mer ro, går svært sjelden ut lengre, og prioriterer turer i skog og mark med hest og hund. Fått en helt annen livskvalitet 🙂
  Så ikke gru deg! Vet det er vondt å flytte, men det går fort over!

  Og du, det finnes jo hoteller 😉 Vi leier hotellrom i Oslo en gang i mellom, som 17.mai, og lever et byliv da. Og er alltid enige om at det er godt å komme på landet igjen 🙂

 50. Dere kommer sikkert til å få det toppers på Siljan! Huset dere har kjøpt er jo rene drømmehuset 🙂 Men hvor lang tid tar det å kjøre fra Oslo til Siljan? Gleder meg til å følge dere videre, bedre forbilde enn deg finnes ikke!

  Masse, masse lykke til!

 51. Dere kommer til å få det kjempe fint i Siljan! Gleder meg utrolig masse til å få se bilder derfra, hvordan
  du har pyntet og dekorert. Blir kjempe spennenede!

  Tii innom min nye blogg https://kajaarh.blogg.no 🙂

 52. Heii Caroline!

  Hvor er den svarte jakken fra? I det første bilde.

  Kan du vær så snill å svare , eventuelt link? 🙂

  1. Jeg venteeer på svar!:)

   1. Fotballfrue

    Fra Muuba 🙂

    – C

 53. Kiwi on the corner is the best kiwi there is… always out of the products that you need the most! Well I dont know how about you it is happening to me all the time!

  1. Fotballfrue

   ME TOO!!! Haha 😀

   – C

 54. Så spennende! Men sikkert trist også ja … gleder meg til å høre mer om livet i Siljan! 😀

 55. Ønsker dere masse lykke til med flyttingen Caroline!
  Selv om det helt sikkert er vemodig å flytte, kommer dere nok til å få like mange finne minner på Siljan 🙂
  Og vennene kan alltid komme på besøk!
  Håper dere får det supert i det nye huset 🙂
  Klem.

 56. Elisabeth

  Huff, høres veldig trist ut, jeg hadde savnet huset mitt utrolig mye.. Men er sikker på at dere kommer til å trives i det nye vakre hjemmet deres:D

 57. åå, dere kommer til å få det såå fint, Caroline <3

 58. Ingrid Høyik

  åå, masse lykke til 🙂 ! men hvor langt borte bor dere fra oslo?

 59. Ville bare si at du jeg syns du er helt knall! Syns du fortjener å høre det i din travle hverdag, for du er virkelig en stor inspirator, på alle mulige plan. Ønsker deg alt godt i førjulstiden 😀

 60. Er vel ikke annet å si enn gratulerer med nytt hjem 🙂 Får håpe dere trives!

 61. Hei Caroline!
  Vet at dette ikke er helt relatert til innlegget, men hadde et lite spørsmål. Skal på fest om noen dager, og lurte på om hvit bluse stukket inn i noen svarte stramme bukser og noen hæler funker? Eller skal bluser helst brukes med løse bukser, som jeg har sett deg gjøre mange ganger? 🙂 (er ikke så moteorientert:p)
  Digger bloggen din <3

 62. We keep moving forward, opening new doors, and doing new things, because we’re curious and curiosity keeps leading us down new paths.

  Masse lykke til! 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 63. trist men så fantastisk 😀

 64. Lykke til med flyttingen, og håper virkelig dere finner dere til rette i Siljan!
  også var det en til, fant en morsom link tidligere i dag : https://www.kibagames.com/Game/Caroline_Make_up
  hehe, tenkte bare du ville vite det om du ikke allerede var klar over det 🙂

 65. Alexandra

  Å flytte og savne din gamle hverdag kan være trist, men du blir samtidig utrolig takknemlig for at du har fått oppleve det! Jeg har selv flyttet fra et land til et annet som tenåring, og setter nå etter fire år utrolig stor pris på alt jeg har – både her i Spania og i Norge. Håper Siljan byr på mange flotte opplevelser, nye minner og erfaringer som du kan bære med deg videre! Lykke til, gleder meg til å se hvordan kvelden gikk! 🙂
  Stor klem <3

 66. Er fast leser, og plutselig når jeg skrollet nedover bloggen din nå slo det meg bare: Fy faen for ei flott, elegant, sunn og FLINK jente/ung dame du er! Og en utrolig bra blogger. Du fortjener alt godt du får, og håper ikke de misunnende krenkende komentarene (om det er noen av dem) drar deg ned! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Lise! Det varmer! Er så glad det finnes gode sjeler. Heldigvis er de i flertall her inne 🙂

   Klemmer 🙂

 67. Jobbigt med blandade kännslor, sorgligt att lämna allt man kommer sakna men samtidigt spännande att börja på något nytt.
  Ska själv flytta med familjen till Norge fr Sverige om 6 månader. Min man arbetar i Oslo och vi trivs gott där så jag längtar efter att få flytta upp.
  Fast nu när jag läste ditt inlägg börjar man ju fundera på allt det där man kommer sakna.

  Men skulle man inte trivas och längtan blir för stor kan man ju alltid flytta tillbaks igen 🙂
  Så massa lycka till i det nya huset !

  Kram

  1. Fotballfrue

   Klemmer <3

 68. Så heldig du er som har fått et så fint hus 🙂 blir sjalu kjenner jeg. Jeg prøver å finne meg et hus, men alt er så dyrt. Leier leilighet nå men blir «kastet» ut før jul nå og har enda ikke funnet en ny plass å bo enda :/ litt kjeddelig å ikke ha en egen plass å bo, jeg som gledet meg til å pynte til jul.

 69. Natasha Elisabeth

  Åååååå! Caroline! Den sorte casual kjolen du har rød tubetopp under? Hvor i alle dager får jeg tak i den? Må ha!

 70. Jeg liker at du ser det positive i ting:) Jeg flyttet selv fra byen til en mindre plass 1,5 mil utenfor.. Jeg mistrivdes litt i starten for det var så uvant, men nå setter jeg pris på stillheten, den store hagen vi har her og naturen rundt 🙂 pluss at det er kjempebra for katten og hunden her..(og kanskje barn etterhvert..:)

 71. Lykke til i nytt hus:)) Kjempespennende men forstår følelsen av tristhet…Men venner er med en uansett hvor man bor!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *