Flyttedag, et nytt kapittel

Selv om jeg gleder meg mer enn noe annet, synes jeg faktisk dette er trist. Vi skal virkelig flytte fra Oslo. Tror egentlig ikke det har gått opp for meg før i dag. Ikke før akkurat nå. Skal jeg aldri mer ødelegge hælene mine på brostein, drikke morgenkaffe hos Tim Wendelboe, bråvåkne av politisirener midt på natta, spontanfeste på Tjuvholmen, gå lørdagsturer i Nordmarka, eller bruke halve ettermiddagen ved å stå i altfor lang matkø hos Kiwibutikken på hjørnet? Rare tanker. Det jeg likevel kommer til å savne aller mest, er alle vennene våre som bor her. Alt det andre har liksom ikke så mye å si.

Nå må vi bare lage like mange, gode minner i Siljan! Det er en grunn til at vi har sørget for å ha to gjesterom, og 5 sengeplasser ekstra. Kom, kom på besøk! Gleder meg til å ha dere i hus 

Hade da, Oslo . .

92 kommentarer

 1. Dere kommer til å få det kjempe fint i Siljan! Gleder meg utrolig masse til å få se bilder derfra, hvordan
  du har pyntet og dekorert. Blir kjempe spennenede!

  Tii innom min nye blogg http://kajaarh.blogg.no 🙂

 2. Heii Caroline!

  Hvor er den svarte jakken fra? I det første bilde.

  Kan du vær så snill å svare , eventuelt link? 🙂

  1. Jeg venteeer på svar!:)

   1. Fotballfrue

    Fra Muuba 🙂

    – C

 3. Kiwi on the corner is the best kiwi there is… always out of the products that you need the most! Well I dont know how about you it is happening to me all the time!

  1. Fotballfrue

   ME TOO!!! Haha 😀

   – C

 4. Så spennende! Men sikkert trist også ja … gleder meg til å høre mer om livet i Siljan! 😀

 5. Ønsker dere masse lykke til med flyttingen Caroline!
  Selv om det helt sikkert er vemodig å flytte, kommer dere nok til å få like mange finne minner på Siljan 🙂
  Og vennene kan alltid komme på besøk!
  Håper dere får det supert i det nye huset 🙂
  Klem.

 6. Elisabeth

  Huff, høres veldig trist ut, jeg hadde savnet huset mitt utrolig mye.. Men er sikker på at dere kommer til å trives i det nye vakre hjemmet deres:D

 7. åå, dere kommer til å få det såå fint, Caroline <3

 8. Ingrid Høyik

  åå, masse lykke til 🙂 ! men hvor langt borte bor dere fra oslo?

 9. Ville bare si at du jeg syns du er helt knall! Syns du fortjener å høre det i din travle hverdag, for du er virkelig en stor inspirator, på alle mulige plan. Ønsker deg alt godt i førjulstiden 😀

 10. Er vel ikke annet å si enn gratulerer med nytt hjem 🙂 Får håpe dere trives!

 11. Hei Caroline!
  Vet at dette ikke er helt relatert til innlegget, men hadde et lite spørsmål. Skal på fest om noen dager, og lurte på om hvit bluse stukket inn i noen svarte stramme bukser og noen hæler funker? Eller skal bluser helst brukes med løse bukser, som jeg har sett deg gjøre mange ganger? 🙂 (er ikke så moteorientert:p)
  Digger bloggen din <3

 12. We keep moving forward, opening new doors, and doing new things, because we’re curious and curiosity keeps leading us down new paths.

  Masse lykke til! 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 13. trist men så fantastisk 😀

 14. Lykke til med flyttingen, og håper virkelig dere finner dere til rette i Siljan!
  også var det en til, fant en morsom link tidligere i dag : http://www.kibagames.com/Game/Caroline_Make_up
  hehe, tenkte bare du ville vite det om du ikke allerede var klar over det 🙂

 15. Alexandra

  Å flytte og savne din gamle hverdag kan være trist, men du blir samtidig utrolig takknemlig for at du har fått oppleve det! Jeg har selv flyttet fra et land til et annet som tenåring, og setter nå etter fire år utrolig stor pris på alt jeg har – både her i Spania og i Norge. Håper Siljan byr på mange flotte opplevelser, nye minner og erfaringer som du kan bære med deg videre! Lykke til, gleder meg til å se hvordan kvelden gikk! 🙂
  Stor klem <3

 16. Er fast leser, og plutselig når jeg skrollet nedover bloggen din nå slo det meg bare: Fy faen for ei flott, elegant, sunn og FLINK jente/ung dame du er! Og en utrolig bra blogger. Du fortjener alt godt du får, og håper ikke de misunnende krenkende komentarene (om det er noen av dem) drar deg ned! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Lise! Det varmer! Er så glad det finnes gode sjeler. Heldigvis er de i flertall her inne 🙂

   Klemmer 🙂

 17. Jobbigt med blandade kännslor, sorgligt att lämna allt man kommer sakna men samtidigt spännande att börja på något nytt.
  Ska själv flytta med familjen till Norge fr Sverige om 6 månader. Min man arbetar i Oslo och vi trivs gott där så jag längtar efter att få flytta upp.
  Fast nu när jag läste ditt inlägg börjar man ju fundera på allt det där man kommer sakna.

  Men skulle man inte trivas och längtan blir för stor kan man ju alltid flytta tillbaks igen 🙂
  Så massa lycka till i det nya huset !

  Kram

  1. Fotballfrue

   Klemmer <3

 18. Så heldig du er som har fått et så fint hus 🙂 blir sjalu kjenner jeg. Jeg prøver å finne meg et hus, men alt er så dyrt. Leier leilighet nå men blir «kastet» ut før jul nå og har enda ikke funnet en ny plass å bo enda :/ litt kjeddelig å ikke ha en egen plass å bo, jeg som gledet meg til å pynte til jul.

 19. Natasha Elisabeth

  Åååååå! Caroline! Den sorte casual kjolen du har rød tubetopp under? Hvor i alle dager får jeg tak i den? Må ha!

 20. Jeg liker at du ser det positive i ting:) Jeg flyttet selv fra byen til en mindre plass 1,5 mil utenfor.. Jeg mistrivdes litt i starten for det var så uvant, men nå setter jeg pris på stillheten, den store hagen vi har her og naturen rundt 🙂 pluss at det er kjempebra for katten og hunden her..(og kanskje barn etterhvert..:)

 21. Lykke til i nytt hus:)) Kjempespennende men forstår følelsen av tristhet…Men venner er med en uansett hvor man bor!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *