Girly Girl

Se hva jeg har fått i posten fra Handelsportal.no  Pynter opp enhver iPhone, i tillegg til at du alltid finner den igjen dersom den ligger og slenger et sted hjemme.


Jeg liker litt glitter og bling på telefonen min, det hører med til det å være litt jentene. Deksel med sløyfe finner du her, og dekselet med hjerter finner du her. Kanskje en perfekt gave til hun som har alt? 

Reklamelinker

42 kommentarer

 1. Den var søt 🙂 Det har jeg ikke sett før!

 2. Nå fikk jeg lyst til å pynte opp min egen også! 🙂

 3. Ahh, så fine !! : D

  Jeg er en fast blogger og elsker bloggen din.
  Har vært ei uke i syden og en flytur på 5 1/2 time går fort når jeg opptatterer meg selv på bloggen din. 🙂
  Du skriver utrsolig intsirerende, Gleder meg masse til å se huset deres ferdig.
  Kos dere masse på ferie, du fortjener en pust i bakken etter en så travel høst.

  Hilsen den faste leseren
  Guro 🙂

 4. Hihi, ordet «annonselink» blir bare mindre og mindre synlig 😉

  1. Fotballfrue

   Har lært av andre bloggere 😀

   – C

   1. hihi, gjør ikke meg noe 😀 Du er vakker!

   2. Mai Helene

    Hvilken blogger leser du? 🙂

 5. Ingeborg

  åååh så fine 🙂 Har et sånn selv. Digger alt du skriver !! Du er så inspirerende:) Fast leser

 6. For et utrolig søtt deksel! Vet du om de selger lignende deksel til HTC noen steder? 🙂
  Klem.

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre :/

   Klem tilbake!

  2. De selger det på http://www.iutstyr.no! Der har de til nesten alle HTC Modellene, jeg har bestil silikondeksel derfra og er superfornøyd 🙂 Billig og super kvalitet, og ikke minst levering etter 1 dag!

   1. Okei, tusen takk Thea! 🙂 mye fint der:)

 7. Hei!

  Jeg har sett litt gjennom matarkivet ditt nå, og kom over proteinbarene: https://fotballfrue.no/?p=1388

  Du laget jo disse før du begynte på LCHF, men har du noen gang laget de etter? Jeg tenker jo at det funker bra om man kutter ut tørket frukt. Kaaaanskje du har tips om noe annet lurt man kan tilsette?

  Klem

 8. Hei, ville bare si at jeg fikk meg en god latter i stad da broren min var inne på 1001spill.no og jeg så «Caroline make up game» med store bokstaver og et bilde av deg der poenget var å sminke deg. Haha, morsomt 😀

 9. Jeg har også vært der inne å sett på et par 😀 De er så fine, og man får jo plutselig en helt ny mobil 🙂

 10. Har du sett dekslene Foki har laget? Da snakker vi bling med stor B;)

 11. De er så fine! Jeg har satt flere av de på ønskelisten min 😀 Det er litt mer stas med et fint og synlig deksel. Da blir man ekstra glad av å se mobilen sin, hihi.

 12. Å herremin – slik MÅ jeg bare ha! Så utrolig søtt!

 13. Jeanette

  utrolig lekkert

 14. Så utrolig fine=)
  Men jeg har et spørsmål, jeg har lett mange steder men finner ikke svaret på dette! Jeg har begynt på lavcarbo diett, har lest en del om atkins i tilegg.
  Mitt spørsmål er om man kan gå på et lavkarbo kosthold, med og samtidig med og bruke atkins barer,shakes som en del av kostholdet?
  F.eks eggerøtre til frokost, en atkins bar til lunsj, fisk til middag etc? Håper du kan svare på dette! Da hadde jeg blit evig takknemlig, og kunne sluttet og lure veldig.

 15. utrolig fine <3

 16. litt for jentete for min smak, men fint!
  leste dine 24 timer i «elle» og er imponert. sover du alltid så lite? det hadde jeg ikke orket…må ha 7 timer:D

 17. Nyt den siste kvelden som innbyggere i Oslo, hihi 😀 Tenk at dere har deres EGET hus!! 😀

 18. Hei Caroline! 🙂
  Så utrolig søte deksler. Jeg har et lignende selv, men jeg kjøpte det på eBay lenge før de ble inn her i Norge. Mitt er rett og slett bare lyse «diamanter», utrolig stilig. Jeg elsker litt glam i hverdagen! 😉
  Jeg har forresten skrevet om deg på bloggen min i dag, har skrevet et innlegg om toppbloggere, og da måtte jeg selvfølgelig ha med deg. Det hadde vært utrolig gøy å få en liten tilbakemelding, så jeg legger igjen link til innlegget, jeg. 🙂 https://fridaapril.blogg.no/1322415491_toppbloggerene_friend.html

 19. Jeg prøver igjen 🙂

  Hei Caroline 🙂

  Lurte på en liten ting. Jeg mener å huske at før brukte du max factor sin foundatin i fargen 108 Honey beige. Den bruker jeg nå, men har lyst å gå over til Glo mineral liquid foundation, Så jeg lurte på hva som er forskjellen på disse, hva du liker bedre og hvorfor du byttet osv. Syns å huske at du var avhengig av den max factor ? Jeg kommer nok til å gå for den MATT fordi jeg har ganske uren hud. Men det jeg egentlig lurte mest på var; HVILKE FARGE PASSER DA MEG? 🙂 Har ikke lyst å bomme på kjøpet 🙁 hehe. Håper du tar deg tid til å svare meg Caroline 🙂

  Du er virkelig mitt forbilde <3

  Kjempe søte deksler forresten 🙂

 20. de var utrolig søte 🙂

 21. hei!

  Jeg må først bare si at jeg syntes bloggen din er kjempe alright å lese å få inspirasjon av. Jeg er fast leser og leser bloggen din hver dag og gjerne også flere ganger =)

  Jeg har noen sp.mål som jeg håper du vil svare meg på 😉

  Har du noen tips for å forandre på kosthold? jeg spiser regelmessig og vanlige huskost middager som stort sett blir laget fra bunn.
  Trener i tillegg minimum 2 ganger i uka og så langt det rekker siden jeg har 2 barn og litt oppussings prosjekter hjemme.

  Lurer på om du har noen bra tips til trening. (har jo litt ekstra etter 2 svangerskap)
  Å så lurer jeg på hvor du lager di nydelige headerene dine?

  Hilsen jente 24 *håper du vil titte innom min blogg ;)*

 22. Cecilie Maria

  Grøss, de var FÆLE! *ler* Men det skal nevnes at jeg ikke kan fordra glitter og stas. Liker å holde ting litt enkelt, jeg. Men er supert at folk har muligheten til å style tingene sine slik de vil – lenge leve friheten! 😀

 23. Så fin den var! 🙂 Perfekt julegave da!

 24. Her er også et fint julegavetips dersom du kommer over klær du ikke har brukt/ ikke trenger:

  https://www.fattighusetoslo.no/

  viktig at vi husker på de som har så mye mindre enn oss selv i denne tiden 🙂
  ha en fin kveld:)

 25. Hei 🙂

  Ingenting med innlegget ditt og gjøre forsåvidt , men mener huske og ha lest for en stund siden at du skreiv noe om en julekalender på bloggen din ? Har jeg miksa deg med noen andre da eller kommer det ?

 26. Hei Caroline,
  jeg elsker bloggen din og elsker måten du kler deg på,
  du er veldig sexy men overdriver ikke,classy 🙂

  Jeg lurte om du kunne gitt meg noen råd om kossen man skal kle på seg på en først date sånn at mannen ikke skal bare fokusere på brystepartiet,vil fortsatt være sexy men med litt class.
  Jeg er for øvrig 172 høy,58 kg slank og har ganske sjenerøse pupper.

  Takk.

 27. Roer nervene før eksamen kl 9 ved å lese bloggen din:) digger den!

  1. Fotballfrue

   Lykke til <3

 28. Hei!
  Hvor blir de av den videobloggen du skulle lage for å vise hvordan du fikk til krøllene dine?
  Anyways, hva heter bølgetangen og hvor kan jeg kjøpe den? Trenger den asap til partysesongen som står og tripper på døra mi 🙂
  Om ikke en video, sleng med noen basic tips?:)
  Love you <3

  1. Fotballfrue

   Den kommer over nyttår 🙂

   – C

   1. Så bra 🙂

    Men har du navn på bølgetanga di? 🙂

    Hilsen masa

 29. Hei 🙂 Hva type mandel mel bruker du i lavkarbo bollene dine? 🙂 Finnes så mange forskjellige typer mandelmel 🙂

 30. heisann 🙂 hvilken redigeringsprogram bruker du på disse bildene? siden effekten på disse bildene var kjempefine!

 31. Eg har laget et slik blingdeksel til iphonen min selv eg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *