Få looken

Forrige uke ramlet det inn en epost fra en av dere lesere, som lurte på om jeg ikke kunne gjøre et «Få looken»-innlegg på Miley Cyrus og dette antrekket:

Kjempegøy at dere sender meg ønsker angående dette! Her har jeg funnet frem til rimelige plagg som gjør at du kan stjele hennes stil, uten å blakke deg helt:

Skjorte fra Nelly Trend / Armbånd fra Mango / Skjørt fra Glitzy / Sko fra Nelly Trend / Ring fra Siidamm (annonselink) 

43 kommentarer

 1. Noen gang lurt på hvordan du ville sett ut med rødt hår? Så etter noe å gjøre mens jeg kjedet meg stad, gikk inn på 1001spill.no, og gjett hva som møter med… Dette spillet: http://www.kibagames.com/Game/Caroline_Make_up
  Viste du det? Hehe. Kanskje ikke en helt relevant kommentar, men håper det går bra 🙂

  1. Kristin

   Miley Cyrus e flott! Jeg kjøpte forresten skjørtet hun har på seg i London, og det er kjempe fint 🙂

 2. Kjempe stilig!

 3. Camilla

  Utrolig bra «Få looken», nesten litt rart å se Miley i noe annet enn åletrang body og fjær;)

 4. Victoria

  Kjære Caroline
  Las nettopp en liten artikkel om deg på klikk.no. Så ville bare fortelle deg at du hadde mange flotte tanker. Så godt å lese at du ikke lar deg knekke av kommentarene. Jeg er daglig innom å leser det du skriver, mye fordi jeg er spent på nye huset deres og er generelt opptatt av interiør. Du er ei utrolig skjønn jente! Og jeg synes du er vakker, selv om du er tynn og selv om du ikke har verdens største lepper. Du er vakker – akkurat fordi du er den du er! Helt oppriktig, jeg mener det. For du har mange vakre trekk, og figuren og leppene dine er en del av de 🙂 Du skal jo selvfølgelig få lov å være slank, på lik linje som andre ikke er slanke. Husk å ta til deg kommentarene som oppbygger deg først og fremst, og ikke minst hør på hva de som kjenner deg sier! Mannen din er det som skal like deg og kroppen din, det er ingen andres sak 🙂 Det er desverre blitt sånn at det er fritt vilt fordi man er tynn, noe jeg selv har fått høre myye om. Selv om jeg har vært syk både fysisk og psykisk, og det er ufrivillig vekttap, så kommer likevel kommentarene som salt i såret. Men det er godt å lære seg å «gå på stormen» og vokse på alt man hører. Nok en gang: du er skjønn! Ha en velsigna dag. Hilsen Victoria 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Victoria <3

 5. Hei Caroline! Vil bare si at du snakker utrolig bra for deg i intervjuet i Dagbladet. Du er virkelig et sunt og bra forbilde 🙂

 6. Det skjørtet var must have!! 🙂 Takk for tips

  Leste nettopp en artikkel av deg på db, du svarer godt for deg!

 7. Leste akkurat om deg på DB. 🙂 Det intervjuet kom du skikkelig bra ut av! Er ikke alltid man er heldig med måten man blir sitert på, det spørs nemlig helt hva journalisten er ute etter… Fikk litt dårlige vibber da jeg så det dreide seg om «det store leppespørsmålet», haha – men du svarte veldig, veldig godt for deg! 🙂 Og bildene er kjempeflotte!!

 8. Ingeborg

  Elsker disse innleggene! Kan du ikke lage fler av de? 😀

 9. jeg liker skoa du fant!!!!

 10. Du er skikkelig flink! Det er mange av tingene du poster som jeg kjøper, lettvint at noen gidder å finne frem til flotte klær/hudpleieprodukter for oss!
  Takk for en herlig blogg, og fantastisk inspirasjon. Du og bloggen er et lyspunkt i en ellers så mørk og dyster eksamenshverdag 😉

 11. Når jeg ser slike «få stjernelooken» i blader osv, er det sjeldet i nærheten engang, og viker stortsett så mye fra bildet som mulig.. men jeg DIGGER disse «få looken» innleggene dine, fordi her får man virkelig antrekket slik det var på bildet! 😀

 12. Vet du om kjørt som går ned til kneet? Synes det du hadde funnet fram var altfor kort… Ellert likte jeg det veldig godt, og har akkurat klikket hjem skoene du linket til 🙂

  1. ellos og bubleroom blandt annet har lengere skjørt 🙂

 13. Hei!
  Tenkte jeg skulle tipse deg om noen utrolig morsomme og søte kaffekopper som du og mange andre kunne ha glede av. Du for se for deg selv, men jeg har i hvert fall begynt å spare. De hadde vært utrolig fine i det nye huset deres!

  SE HER: http://www.magasiny.se/product.do?productId=130002
  Ps: Finnes i mange flere og finere varianter enn den du ser på bildet!

 14. snyggt med färg! Hoppas du får en trevlig helg fina du..

 15. Kristine R.

  KappAhl har også en lignende bluse og ett kult skinn skjørt 🙂

 16. Elsker denne looken! Miley har virkelig en god stil! Du har en super blogg Caroline, fortsett det gode arbeidet og lykke til med bok, hus og nytt nettsted!

  Klem og hilsen fra Emilie

 17. Ååh, tror jeg må skaffe meg en rosa skjorte! Det er så lekkert! 😀

 18. Har du sett den nyeste twilight filmen ?:) om du har, hva synest du om den ? 😀
  btw driit fint antrekk, hadde vert kult om du kunne gjort en få looken på et av kristen stewart sine antrekk ;);)

 19. Hei Caroline 🙂

  Lurte på en liten ting. Jeg mener å huske at før brukte du max factor sin foundatin i fargen 108 Honey beige. Den bruker jeg nå, men har lyst å gå over til Glo mineral liquid foundation, Så jeg lurte på hva som er forskjellen på disse, hva du liker bedre og hvorfor du byttet osv. Syns å huske at du var avhengig av den max factor ? Jeg kommer nok til å gå for den MATT fordi jeg har ganske uren hud. Men det jeg egentlig lurte mest på var; HVILKE FARGE PASSER DA MEG? 🙂 Har ikke lyst å bomme på kjøpet 🙁 hehe. Håper du tar deg tid til å svare meg Caroline 🙂

  Du er virkelig mitt forbilde <3

 20. Superbra interviev med deg på vg! 🙂

  Lykke til med flyttingen

 21. Så artikkel om deg på db.no. Blir lei meg på dine vegne når jeg ser stygge kommentarer som kommer.. På de fleste artikler om deg er det kommentarer som går på utseende og ansikt, ofte fra menn. Hvordan takler du det , å få fæle kommentarer på ansiktet ditt og helt syke ting?? Får ikke Lars kristian lyst til å skjelle dem ut?;D hehe hadde vært genialt om han hadde gjort det! du er fin som du er <3

  1. Fotballfrue

   <3

 22. Leste akkurat ein artikkel i Dagbladet om deg. Du virker så ærlig og troverdig!! Ville bare sei det 🙂 Når eg såg bikinibildene dine tenkte eg berre at denne dama har guts!! Og viss eg får halvparten av dei magemusklene så er eg fornøgd !!

  Stå på å håper at vi får se bikinibilder no og, sjølv om det blir styr! For alle som trener så mykje som deg og snakker så åpent om kosthold og mat (å på toppen av alt koser seg innimellom) kan ikkje være noko anna enn eit godt å sunt forbilde!!

  Kos dåke på ferie klem 🙂 🙂

 23. Christina

  Tusen takk for guide! Jeg elsker det Miley har på seg!:)

 24. Digger dette antrekket!

  Men, du? Jeg lurte på om du kunne ha ett bittelite innlegg om hva man kan gi til bestemødre, som har alt, til Jul!? Bestemoren min har alt og aner ikke hva jeg skal gi til henne!
  Hjelp!?

  TAKK!

  1. min bestemor ønsket seg gavekort på blomster:) på den måten kunne hun ha ferske blomster i leiligheten ofte, uten å betale for dem selv:) hun synes det er så deilig å ha ferske snittblomster, de lukter så godt 🙂

   teaterbilletter, en bedre middag, en opplevelse generelt kan være en ide:)

 25. DIGGER skoene! Ha en fin fredag, Caroline! Nå sitter jeg med rødvinsglasset og koser meg! Blir en slitsom helg, så fredagkvelden blir med god samvittighet på sofaen 😀 Gleder meg til å høre/ se hvilken kjole du skal bruke påNøtteknekkeren! Klem

 26. Uuuh, takk for tipset! Digget skoene og skjorten. Stå på Caroline 😀

 27. Vil bare si at: jeg liker deg sååååååååååå godt Caroline!!!
  Du er herlig på alle måter, og mannen sin er også herlig:)))
  Kommer aldri til å slutte å lese bloggen din, stå på!!:)

 28. Anne Berit

  Kult! :)) De har en veldig kul og enda mer lik genser på KappAhl faktisk! 🙂 Den rosa! Kjøpte meg den i går! 😀 Stå på, Caroline :))

 29. Tips: Hvis du vil ha helt lik skjorte, er den Miley bruker her fra topshop 🙂

  Forresten, svarer du alle mailer du får? Har sendt deg to for lenge siden, men får ikke svar 🙁

  Ha en fin fredag ! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kan være den har lagt seg i spam. Når det er sagt, har jeg ikke besvart mail på en stund, rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid :/

   – C

 30. L.O.V.E <3

 31. stilig 🙂 skulle ønske skjørtet fra glitz var litt lengere, fant noen på ellos som ligner mer.

 32. Yeeeey! Litt enkel stil, men jeg liker det. 🙂 Miley er så nydelig!! Og du er nydelig, Caro!! 😀 Dere er begge sånne type folk som virker like flotte inni, som dere er utenpå! 🙂 Synes bare det er så dårlig gjort av mediene å hele tiden dra frem negative ting om deg. Jaja, er vel sånn det er å være kjendis.. 😉 :p Vi som står på din side får heller bare holde oss til bloggen din, og lese om alt det morsomme, interressante og hyggelige du skriver her..! 🙂 Jeg synes du er kjempeflott, helt fra bunn, og opp til topp!!! 😀 Herreminhatt! Du har jo faktisk inspirert meg til å få den dvaske kroppen min fra 0 trening, til å trene 2-4 ganger i uken..! 🙂 Jeg er ikke tykk, og ei heller tynn, men det føles bra å få strammet opp her og der! 🙂 Typen min har ikke akkurat noe i mot det heller! 😉 Tusen takk for all gleden du bringer meg hver dag, chiquita bonita! 😀

  1. Fotballfrue

   Takk, Stine <3 Herlig du er!

 33. Jeg er helt imponert over at du faktisk klarer å blogge så mye som du gjør i din hektiske hverdag! Jeg bøyer meg nesegrus i støvet og ønsker deg masse lykke til i det nye huset 😀

 34. Det kommer et lady-like skinnskjørt type cyrus sitt, til knærne, i H&M fom mandag.;)

 35. En slik skjorte vil jeg også ha 🙂

 36. Christina

  OMG, Miley Cyrus er jo bare sykt harry..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *