Bubbleroom

Handlet på Bubbleroom for første gang i forrige uke, og ble så positivt overrasket over utvalget, at jeg ble sittende å surfe i timesvis. Endte tilslutt opp med et helt antrekk:


Bukse herfra / Genser herfra Jakke herfra / Sko Jeffrey Campbell 

Synes fargene er så fine, og når alt er såpass casual, er det et perfekt Oslo-rundt-antrekk, akkurat som dagen i dag har vært. Buksa har fantastisk passform, den er veldig høy på livet, og ganske tight nede, mens den er baggy mellom beina. Ganske deilig egentlig, med en bukse som ikke er limt på.

Nå skal jeg fikse meg til kvelden, skal ta farvel med Gunnestad senere – uhu! Nå kommer vi ikke til å sees på lenge. Det er så trist . . Jeg skal flytte og han skal flytte.

115 kommentarer

 1. hei Caroline 🙂
  Bare et lite spørsmål angående lavkarbo. Pga av autoimmun sykdom, la jeg i begynnelsen av 2010 om til et ganske vegansk kosthold. Spiser ikke kjøtt eller melkeprodukter. Jeg har et kosthold bestående av noe fet fisk, grønnsaker, frukt, ris, lines og poteter. (litt forenklet) er et slikt kosthold forenelig med lakarbo? føler meg sulten svært ofte, og har gått opp noen kilo de siste par årene. Blir en del karbohydrater. Men når jeg ikke spiser kjøtt, eller noe særlig animalsk fett kan jeg da gå på lavkarbo?
  Elsker bloggen din! Du er et fantastisk forbilde 🙂
  Ha en fin kveld

  1. Fotballfrue

   Ja, det fungerer fint for vegetarianere på lavkarbo. Helt i detalj hvordan det kan gjøres, vet jeg ikke, men det finnes mange fettrike produkter 🙂

   – C

 2. er klærne fra bubbleroom veldig store i stl ?
  er veldig «redd» for å handle klær på nettet, så kjedlig når de kommer og ikke passer 🙁
  så at du skrev på en kommentar lengre opp at buksa var litt stor i stl, jeg har 1m med ben, og er en M.
  bør jeg gå ned til S ?

  1. Fotballfrue

   Det varierer fra merke til merke, de har jo forskjellige merker, ikke bare ett 🙂 Er du vanligvis 38 synes jeg du kan kjøpe 36 i buksen 🙂 Jeg skulle gjerne hatt en 32 🙂

   – C

 3. Elisabeth

  Du ser fantastisk bra ut, utrolig fin antrekk!:D

 4. Kjempelekkert! 🙂

 5. Hei Caroline! 🙂
  Du har så fine innlegg, bilder og blogg generelt.. Elsker å følge med på den!
  Men jeg har sett etter en type genser lenge, men finner Den (med stor D) aldri. Bare lurte på om du hadde noen tips om hvor jeg kan finne det? En genser som går langt ned på den ene skulderen. Jeg har kjøpt mange lignende, men de blir alltid så annerledes når jeg tar de på. Vil gjerne at den skal sitte oppe på den ene skulderen, og skli ned/være ganske så langt nede på andre skulderen. Håper du skjønte hva jeg mente 🙂

 6. Det som er funnet er at Caroline ikke har tatt Restylane.. Som alle gnåler om..les innlegg litt lengre bak.. Les mellom linjene. Hun hadde klemt inn en tur innom en salong for noen dager siden. Det er mer enn Restylane man kan fylle leppene med.. Mer naturlige stoffer som også vil forsvinne..bare et hint!!! Men fruen velger selv hva hun vil dele;)

 7. Utrolig flott – som alltid:))

 8. The Jeffrey Campbell Question:

  Hei Caroline! Synes skoene dine er veldig fine og kunne (kanskje) tenkt meg ett par selv. Dermed lurte jeg på hvor høye de er? Altså hvor høye er hælene og hvor høyt er platået foran (sånn ca)?
  Er de vanlige i størrelsen? Bruker 35, så hvis de er store så kan jeg bare glemme dem…

  Takk for eventuelt svar og ha en fin dag!

 9. Skjønner ikke hva alle snakker om!!?? Det ser jo ikke ut som hun har tatt noe i leppene i det hele tatt…

 10. Hvor lang tid tok det før du fikk pakken fra bubbleroom?
  Har akkurat bestilt meg en jakke derifra, så jeg håper den kommer om ikke så altfor lenge 🙂

  1. Fotballfrue

   3 – 4 dager 🙂

   – C

 11. Yaya nova

  har sååå lyst på de skoene!
  du ser smashing ut forresten;)
  Når det gjelder kjole valg hadde jeg valgt den blå! nydelig kjole! passer perfekt til operaen og middag:)

 12. Christina

  Nydelige klær 🙂 Også til såpass overkommelige priser 🙂

 13. Hei! Jeg har lest over her og ser at veldig mange kommenterer leppene dine! Synes det er direkte frekt! Uansett om det er en åpen blogg og slikt trenger ikke folk lage SÅ store spekulasjoner. Det er hennes valg hva hun har gjort/ikke gjort. Og evt. vil/ikke vil fortelle her. Unødvendig og fortsette å grave da, altså!!

  Fin outfit! Likte det veldig godt! 😀 Lurte på om den grønne genseren under jakka, er den samme du har i beige? Sett en lignende før på deg i beige! Klem!

 14. Kjempe fine klær! Du ser virkelig smashing ut 🙂

 15. Jeg synes du er aller aller penesest sånn som dette… Har du litt mindre sminke her en du pleier å ha? Ikke ta det som kritikk.. Men du ser litt mindre streng ut 🙂

 16. Så pen du var med stritt hår! 🙂

 17. Hvor har du kjøpt skoene henne? JC skoene altså

  1. Fotballfrue

   Nelly 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *