Vinterbikinier

Er dere klar over at vi reiser om 12 dager? Det er helt sinnsykt! Kan ikke fatte hvor tiden ble av. Det er allerede noen uker siden bikiniene mine kom hjem til meg, men de ligger fremme på skapet, sånn for å minne meg på at vi REISER snart!

Her er alle fire som skal få bli med på tur. Gleder meg til å bli solbrun i disse.

Har du en favoritt?

130 kommentarer

 1. Den med steinene er rålekker! De andre er også kjempefine! Dere er så heldige! Gruer du deg til flyturen? Jeg har veldig flyskrekk, men trosset den når jeg dro på flyreise til India i fjor. Det hjelper sånn at de fleste flyselskap har så flinke og søte flyvertinner/verter. Det hjelper meg veldig! Jeg skal ikke la flyskrekken stoppe meg i å reise til fine steder:D Ha en strålende dag!

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg gruer meg! Men jeg har blitt mye flinkere enn tidligere, jeg flyr jo til og med uten familie også nå, det hadde jeg aldri gjort før. Jeg tenker som deg: Skrekken skal aldri hindre meg i noe, det er jeg som må overvinne den, ikke omvendt. Det hjelper meg å tenke sånn. Skal prøve å holde meg borte fra tabletter i år, blir så utafor :O Men viiiin hjelper faktisk overraskende mye, sammen med søte flyvertinner og kjekke piloter 😀

   Klem 🙂

   1. Ja..haha..de sjenket meg vin før jeg rakk å blunke de flyvertene på min forrige tur:) Det går såå fint! tenk så herlig dere skal få det! Gleder meg til å se bildene. !

 2. Marita Ø

  ELSKER den svarte med paljetter/steiner på! 😀 12 dager er ikke lenge til! Tiden flyr når man har mye å gjøre, og godt er det! 🙂 Snart sitter du på flyet og har en velfortjent ferie foran deg 🙂 Og så kommer du hjem til jul, det kan jo nesten ikke bli bedre! Hihi..

 3. Michelle

  Nydelige bikinier alle sammen!!!

 4. Dwightinha

  SÅ deilig Caroline. Synes det også er så hyggelig at du «flotter» deg litt på bikinifronten og ditto accessoarer for strandliv. Det er dessverre litt unorsk, og det er ikke så mange av oss som ser verdien i dette. Gleder meg til bilder. Hvis du velger å legge ut noe mens du er på ferie da…

 5. Tja, helt sinnsykt er det vel ikke, men spennende og gøy da! 😀

 6. Hei Caroline 🙂
  Jeg tenkte å bestille meg en Jones + Jones kjole til jul, men finner ingen str. mindre enn 8 UK. Kan det stemme at de ikke selger mindre str.? Husker at du har en så tenker du kanskje vet, og i tilfelle: hvilken str. har du? stor/liten? Hadde satt pris på svar:)

  1. Fotballfrue

   De går ikke lavere enn 8 nei :O Utrolig kjipt, for de er alltid litt store, i og med at jeg bruker 6. Så de er normale, men skulle gått lavere 🙂

   – C

 7. Jeg ser PRIKKER 😀

  1. Fotballfrue

   Hahah 😀

 8. Lurer på hvor lang tid det tar fra bestilling til levering? Skal ut å reise i slutten av desember, og har såå lyst til å bestille fra VS, men veldig usikker på om jeg rekker. Hvor lang tid tok det for deg? God tur og nyt varmen!

  1. Fotballfrue

   Det varierer veldig! Denne gangen gikk det faktisk på 4 dager, jeg var helt i sjokk! Mens andre ganger har jeg ventet i opp til 3 uker :O

   – C

  2. Flotte bikinier=)! Så flotte at jeg vurderer bestille en selv, og lurer på: Hvordan synes du underdelene er i størrelsene:)? Bruker slev 38 i hm-størrelser(selv om jeg er 34/36 i buksestr) for å unngå at det strammer i sidene.

   1. Fotballfrue

    Da synes jeg du skal satse på en 38 🙂 De er ganske normale, i hvert fall de modellene jeg har bestilt 🙂

    – C

    1. Da ble det en medium:) Tusen takk for svar=)!!
     Nå gleder jeg med til pakken kommer:D!

    2. Fotballfrue

     Det skjønner jeg! 😀

     – C

  3. Heisann!

   Jeg bare lurte på om de bikinioverdelene er nesten som push up bher? For det er jo fantastisk for meg som har litt mindre pupper, synes de forsvinner litt i sånne «vanlige» bikinier.

   Håper at turen blir knall i år også, du fortjener hvertfall en kjempe ferie etter de hektiske ukene du har vært gjennom 😀

   1. Fotballfrue

    Noen av disse er såkalte «wonder bras» , så de vil pushe opp det meste vil jeg tro 😉

    Klem 🙂

  4. Hei!:) Først vil jeg rose deg for en flott blogg som gir mye inspirasjon i hverdagen. Her i huset er flere av dine oppskrifter blitt brukt, og noen er også fast på menyen:)

   Jeg har et spørsmål til deg som jeg kom til å tenke på etter å ha lest en tråd på forumet dinbaby(handlet ikke om deg). De diskuterte lavkarbo hos småbarn og barn, og hvorhvidt det er bra eller ikke. Har du noen meninger om dette?
   Den dagen du selv får barn, kommer barnet da til å ha samme kosthold som deg og mannen, eller et vanlig kosthold? Jeg vet selv virkningene av at småbarn får lchf mat, men lurer på hva du tenker om det:)

   1. Fotballfrue

    Jeg mener at lavkarbo er helt topp for barn, det er i hvert fall ingenting som tilsier noe annet 🙂

    – C

  5. Henriette

   Nydelige bikinier alle sammen! Du kommer til å se helt stunning ut!
   Gleder meg til å se bilder fra ferien, håper dere får en fantastisk tur med masse kos.
   Det må jeg virkelig innrømme at dere fortjener begge to, så opptatte dere har vært i det siste! 😀

   1. Fotballfrue

    Tusen takk <3 Vi gleder oss 😀

    Klem!

  6. Gleder meg til å se masse bilder (og tekst) fra Maldivene! Håper selvsagt vi får se bikiniene på også;)

   1. Fotballfrue

    Mihihi, det får dere 😀

  7. Åh, det er virkelig ikke lenge til dere reiser! :O Krysser fingrene for at dere får fantastisk vær! ;D
   Den sorte bikinien med stener var veldig fin! Og den blå og hvite (eller sort og hvit? ) 😀

  8. Hei, hvordan synes du det er med så mye push-up og padding når du skal bade? Blir overdelen tung? Jeg har litt små pupper og synes alltid det kjennes ut som overdelen skal ramle ned fordi den suger så mye vann når jeg har push-up…

   1. Fotballfrue

    Det har jeg aldri opplevd, det er ikke så mye push up at det skal skje 😉 Hehe 🙂

    – C

  9. Synes den stripete var søt. Likte de prikkete detaljene på underdelen 🙂

  10. Utroolig mange fine og flotte bikinier, herlighet. Men desverre, har ingen favoritt – klarer ikke å bestemme meg!

  11. Irene Amalie

   Bikinien med steiner er såååå fin 🙂 Gleder meg til blogginnlegg fra maldivene!!!

  12. Hei Caroline 🙂 Er alle bikiniene dine den samme, Miraculous Push-up halter top ?
   jeg har selv den samme i leopard mønster, å den funker suuupert for de som ikke eier pupper (meg) 🙂
   Har tenkt å bestille uten stropper, multi way bikinien, har du noen erfaringer med denne?

   Klem.

  13. Camilla

   Den med diamantene var finfin;) Er alle fra VS?

   1. Fotballfrue

    Ja 🙂

    – C

  14. Larissa

   Veldig fine bikinier, men ble veldig skuffet da jeg hadde bestilt meg en i samme modell.
   Jeg har ikke store pupper, men her ble de stooore!! Fikk spm om jeg hadde tatt silikon, så brukte den bare en gang:(

   1. Fotballfrue

    Å? Jeg går opp en strl. i disse, jeg 🙂 Må ikke knyte den for stramt rundt halsen 😉

    – C

  15. Hvilket redigeringsprogram bruker du til å få den fine effekten på bildene? 🙂

   Fantastisk fine bikinier forresten, elsker alle sammen! Kos dere masse og gooood tur til dere, ikke la flyskrekken ta overhånd om deg! 😀

   1. Camilla

    Hun legger et filter over i Photoshop;)

  16. Så sykt fine de var! Har selv så sykt lyst på å kjøpe noen bikini/undertøy fra VS,men hvordan er det med frak og toll osv? De sender vel ikkje direkte til norge eller hvordan er det? iiiiiik, elsker VS

   1. Fotballfrue

    De sender til Norge 🙂

    – C

  17. C <3

   Er overdelene store eller små i str? Tør ikke bestille før jeg vet:)

   stor klem

   1. Fotballfrue

    Jeg har opplevd både og. Bestill etter det skjemaet for strl., det er veldig nøyaktig 🙂

    Klem 🙂

  18. Ååh, skulle så gjerne blogget litt om å skulle ut og reise jeg også altså, her i Bergensstormen savner jeg sol og sommer 🙂

  19. Katrine

   Jeg bruker 75 b i BH str. Har du noen tips om hvilken str jeg bør kjøpe i bikinioverdelen:) ?

  20. Martine

   Elsket den med paljetter og stegner på! Elsker virkelig glitter og glam! <3

   Kjempe misunnelig på reisen! Kos dere masse <3

  21. Karoline

   Utrolig fine bikinier 😀 Er det push-up?

   1. Fotballfrue

    Takk! Ja 🙂

    – C

  22. Jeg bruker veeeldig små str i BH,tips for meg som bruker 75A? er 36A grei nok tror du

   1. Fotballfrue

    34! De er litt store rundt ryggen.

    – C

  23. Vi reiser dagen etter til Kuramathi atoll i Maldivene. Mannen min lurer på hvem av hans to shortser han skal ta med. Sort eller lilla.

   1. Fotballfrue

    Haha 😀

    – C

    1. Kuramathi er en nyydelig øy! GLED DEG!

    2. Fotballfrue

     Vi skal til vilamendhoo 🙂

     – C

  24. Du får sjekke ut: http://www.kull.no hvis du er i Stavanger en dag. Sikker på det er noe snaks for deg der.

  25. Å så heldig 😀 har ikke råd til victoria secret bikini :/ ønsker meg 😀 håper du får en fin tur

  26. Heisann Caroline!

   Jeg fasinerer siden din. Utrolig fine bikinier, vurderer selv å kjøpe meg ett par 🙂 Men forsto ikke helt størrelsesguiden. Du kjenner kanskje litt bedre til dem ? Jeg bruker str 75 C , Vil det si 34 B på victoriasecret.com

   Heidi

  27. åhh jeg vil ha den med stenene på! fin

  28. Wow! Jeg har akkurat sett på de samme bikiniene, og jeg har veldig lyst til å bestille de så fort som mulig, men det er et problem 🙁
   Jeg skjønner ikke Victoria Secrets størrelser når det kommer til de bikini overdelene som er som en BH, akkurat som de du har bestilt.

   Kunne du vært en engel og ha hjulpet meg?
   Jeg bruker 75B i alle mine BH, vet du hvilken str det er på dem sin side? Og er de små/store eller nøyaktig passe i størrelsene?

   Jeg hadde satt enorm pris på om du kunne ha svart meg på dette.

   Gleder meg også til å se ferdig huset deres på bilder 🙂
   Juleklem fra Kine!!

  29. Heihei!
   Nå er det ikke lenge til du skal bruke disse bikiniene 🙂
   Håper du får sett spørsmålet mitt, og at du forhåpentligvis rekker å svare…
   Hva er navnet på de fire bikiniene dine? (står sikkert i ordremailen du fikk, hvis du har tatt av lappene på plaggene)
   Tusen takk hvis du gidder å sjekke 🙂 Finner de ikke på VS skjønner du….

  30. Heisann, jeg skal reise på en ferie og bla bla bla …:) SÅ derfor lurte jeg på om du kunne hjulpet meg med str i victoria secret bikinier, her er den ——-> http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265670240517&c=Page&cid=1321712147915&pagename=vsdWrapper&redir=true20111223 jeg bruker 70b til vanlig i bh. Men et viktig spm. hvor mye toll og moms blir den på tror du, bare overdelen 🙂 takker for svar, hilsen Mia :):):)

  31. Heisann 🙂
   Du den med det tropiske mønsteret, den som har sånn push up. jeg lurer jeg bruker 70b så hva trenger jeg da, hva vill du anbefale, og hva tror du prisen blir på + toll og alt det greiene, skal bare ha den overdelen.
   Takker veldig for svar :)))

  Skriv en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *