ELLE DESEMBER 2011

Da jeg fikk spørsmål om å være med på Elle sin siste side i desember, sa jeg ja med en gang. Elsker den spalten! Nå kan du lese om 24 timer i livet mitt i den nyeste utgaven, jeg har skrevet teksten selv 😀

104 kommentarer

 1. Veronica

  Hei Caroline!

  Jeg tenkte jeg skulle bestille Smashbox O-Plumb. Men jeg finner den ikke noe sted? Har du tips?
  På forhånd takk =)

  Klem fra Veronica

  1. Fotballfrue

   Jeg vet dessverre ikke om de ikke har hos coverbrands :/

   – C

   1. Veronica

    Tusen takk for svar ihvertfall. Jeg får bare lete videre=)

 2. Det var ET vakkert bilde! 🙂

 3. Du er råvakker! 😀 Skal absolutt skjekke ut Elle!

 4. Hei flotte deg!

  Idag prøvde jeg en kake som fikk meg til å tenke på deg, så da ville jeg legge igjen en kommentar her!:) Oppskriften på kaken fant jeg på http://mickesvensson.blogspot.com/2011/11/favorit-i-repris.html og den ble veldig god, men oppskriften kan godt eksperimenteres med! Jeg prøvde med kanel i røren og bringebær-sylte til 🙂

  Gleder meg til å kjøpe Elle og lese ditt bidrag når jeg kommer tilbake til Norge! Er innom å leser bloggen din hver dag, liker den så godt!! Stå på videre! 🙂

 5. Åh, jeg beundrer deg virkelig Caroline! Du skriver så utrolig bra, og har et veldig variert innhold på bloggen din, også er du jo utrolig pen. Absolutt ett forbilde for mange jenter, du er ihvertfall mitt forbilde!

 6. Wæææ – gleder meg til å lese, Carro! :D:D

 7. Agus/Anne

  Husker det bildet fra i sommer, fra Nice? Uansett, det er mitt favorittbilde – om jeg kan si det (høres ut som jeg har tatt vare på bilder av deg, hehe). Du er vakker, både i virkeligheten og på bilder. Men dette husker jeg godt, det er så ekte, varmt og slik som jeg føler jeg kjenner deg ut i fra bloggen. Nydelig! Måtte bare si det 🙂

 8. Dette er ikke ment som en slem kommentar. Syntes du er nydelig, og skal kjøpe Elle bare fordi du er med 🙂 Må bare vise deg denne, den er hysterisk morsom.

  <3

  http://www.youtube.com/watch?v=wdCQPq4jX2M&feature=player_embedded

  1. solveig

   Ha ha den var go, skikkelig dårlig av Elle, ikke noe blad for meg.

 9. Kjempe vakkert bilde av deg. Så lengere opp at du legger ut artikkelen senere. Det hadde vært supert. Jeg bor også i utlandet, og får heller ikke kjøpt bladet 😉

 10. Hei, har ingenting med dette innlegget å gjøre,men spør deg jeg for du har kontroll på ting 😉 Vet du om hvor en kan få tak i en hel bobledress til dame (selvfølgelig litt kul, ikke felleskjøpetdress, hehe) som man kan bruke nå om vintern når man skal gå tur med hunden, gå til jobb osv. Hadde vært deilig å hatt en hel dress å bare dra på seg enn jakke og bukse.

 11. Camilla

  Heei ! Visste du at det er et spill om deg på 1001spill.no ?? du kan style deg og sminke osv 😛

  (gå inn på 1001spill.no, bruk søkeordet «caroline» og trykk på spillet «caroline make-up»)

  Klem <3

 12. Jeg gleder meg sååå mye til å se Siljan-huset ferdig innredet:) Jeg tror det kommer til å boble over av inspirasjon som jeg kan fryde meg over! Lykke til med innflyttingen:) Du er litt av et arbeidsjern!

  1. Fotballfrue

   Gleder meg jeg også 😀

 13. Must å kjøpe skjønner jeg! DU er FANTASTISK på alle bilder Caroline!

  1. Fotballfrue

   Æ, så snill du er 😀 Takktakktakk <3

 14. Åå, du er så fin!!! Las Elle i dag og så klart sida med deg og ditt fullpakka program, herlig side med et litt uvanlig ‘intervju’, digga det. Ha ein herlig kveld fine du!

 15. Hei Caroline!
  Jeg er en av de mange faste følgerne dine, men er en av de som aldri kommenterer. Og er ikke det litt teit da?;) Du legger jo så mye ned i alle innleggene dine, så litt feedback skulle vel bare mangle.Derfor vil jeg bare si tusen takk for motivasjonen og inspirasjonen du sprer til alle dine lesere! Negative kommentarer som du får i ny og ne handler bare om misunnelse. En ting er at man kan ha ulike oppfatninger og meninger om ting, men usaklig drittslenging er det ingen som fortjener. Du er råflink ved at du utfordrer deg selv – og får til alt du ønsker å oppnå. Det er noe vi alle kan la oss imponere av og kanskje la det smitte over på oss selv 🙂 Det er jo det det handler om – get the most out of your own life! Det er bare en selv som setter grensene. Stå på videre – du er tøff!

  Anne

  Anne

  1. Fotballfrue

   Å, Anne! Nå ble jeg veldig glad! Tusen takk for fine ord, det er så fantastisk å få slike kommentarer.

   Og jeg er enig med deg, det er bare en selv som setter grenser.

   Klemmer i fleng 🙂

 16. Du ligner faktisk på Mia Gundersen på øyene, spesielt på det ene bildet du har på headeren :-).. haha, mamma som la merke til det.

  Gleder meg til å lese bladet, nydelige deg 🙂

  1. Litt enig med deg, men synes hun ligner mer på Bree i Frustrerte Fruer!!!

   1. miriam

    hmm, på Bree? nei, det syns ikke jeg!

 17. Elisabeth

  Du er så fin i den kjolen!
  Det er imponerende hvor optimistisk og positiv du virker gjennom bloggen din hver dag 😀
  Det liker vi blogglesere! 😀

 18. Åh, så fint bilde! Det må jeg lese 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Klem!

 19. Så gøy! Blir artig å lese 🙂

 20. hva bruker du under kjolen ?
  Har en kjole med åpen rygg, men klarer ikke gå uten BH under, og da kan jo alle bare åpne Bh’en, også er det ikke særlig fint heller … :S

  Kjempebra Blogg forresten, leser den hver dag : )

 21. såå kult da 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *