Luksus VS. Budsjett

Dere har sikkert fått med dere at jeg er nyforelsket i mine dusrosa Lorissa Spikes fra Sam Edelman, selv om jeg kun har fått brukt disse to ganger. Jeg er så redd for å ødelegge, og etter den fuktige kvelden på byen forrige lørdag, stakk det i brystet da jeg våknet opp og oppdaget at de ikke var så dusrosa lenger. Trist. . Nå er det heldigvis nesten ingenting litt såpe, vann og en tannbørste ikke kan fikse, men jeg føler likevel jeg har vært litt slem. Jeg har lenge siklet på de samme i sort, men dersom de skal kunne brukes lit hyppigere, har jeg bestemt meg for å heller gå til innkjøp av Nelly Trend sine Forget your boyfriend. De har mye til felles! Er du ikke enig?


Luksus:

Sam Edelman fra Asos eller Bloomingdales 

Budsjett: Forget your boyfriend fra Nelly Trend (annonselink) 

68 kommentarer

 1. Camilla

  Argh! Vanskelig valg, tror jeg går for Sam Edelaman, men nelly sine var lekre de og…

 2. Synes de fra nelly var finest ! selv om Sam Edelman også var lekre så synes jeg alltid pumps er finest med platå 🙂 Haha elsker sko selv men har desverre ikke muligheten til å gå på så høy ettersom jeg er 1.78( hater det)…

 3. Er enig at de fra Sam Edelman er de absolutt fineste og er helt forelsket etter å ha sett de her tidligere. Bestilte meg et par, men ble dessverre feil str(:. Vet ikke om jeg kan skrive det her, men jeg selger mine som er helt nye og i hvit «slangeskinn» :). Str 37, om noen er interessert:)

 4. Kristin Hovden Aaen

  personlig mener jeg Nelly skoene var enda finere!! 🙂 God helg, Caroline 😀

 5. Jeg synes faktisk at skoene fra Nelly var de peneste! I tillegg, som skoselger, vil jeg anbefale Nellyskoene, fordi de er ikke like høye og «bratte» som de fra Sam Edelman, altså blir det mindre belastning på fotbladene, og det blir mer levelig å spasere rundt i lekkerbiskene. Enda et pluss er jo at om du kjøper skoene fra Nelly Trend, har du spart endel penger du kan bruke på enda et par sko, eller noe helt annet 😀 Hihi

 6. her synes jeg faktisk de billigste fra Nelly var de absolutt fineste! 🙂

 7. De der var bare helt herlige! Hvis det ikke hadde vært for at den ordentlige Sam Edelman-modellen var slankere enn Nelly-kopien, hadde jeg kunnet si at begge var like fine.. Men den gang ei.
  Me want!!!

 8. Hvorfor funker ikke linken direkte til nelly-skoene ? 🙁 Me waaant!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *