Luksus VS. Budsjett

Dere har sikkert fått med dere at jeg er nyforelsket i mine dusrosa Lorissa Spikes fra Sam Edelman, selv om jeg kun har fått brukt disse to ganger. Jeg er så redd for å ødelegge, og etter den fuktige kvelden på byen forrige lørdag, stakk det i brystet da jeg våknet opp og oppdaget at de ikke var så dusrosa lenger. Trist. . Nå er det heldigvis nesten ingenting litt såpe, vann og en tannbørste ikke kan fikse, men jeg føler likevel jeg har vært litt slem. Jeg har lenge siklet på de samme i sort, men dersom de skal kunne brukes lit hyppigere, har jeg bestemt meg for å heller gå til innkjøp av Nelly Trend sine Forget your boyfriend. De har mye til felles! Er du ikke enig?


Luksus:

Sam Edelman fra Asos eller Bloomingdales 

Budsjett: Forget your boyfriend fra Nelly Trend (annonselink) 

68 kommentarer

 1. De fra nelly var finnest absolutt 🙂

  digger bloggen din Caroline
  du er så utrolig bra og et så stort forbilde
  Gleder meg til dere flytter og vi kan se fremgangen in dte nye huset. Mest av alt gleder jeg meg til garderoben 🙂
  du får ha en god kveld og en god helg
  Klem

 2. Hei Caroline

  Ville bare takke for at du skriver en sånn fantastisk blogg, og viser alle at det går an å være sunn og spise samtidig. Jeg skriver en blogg som berører temaet spiseforestyrrelser mer direkte, og med den hensikt å gi råd, men selv får jeg mye bli-frisk-inspo fra deg.

  tenkte det var på tide å si tusen takk 🙂

  ..og gratulere med nytt hus!

  mvh,
  bulimiahjelp.blogg.no

 3. bestilte Nelly versjonen idag jeg også!

 4. jeg syntes faktisk nelly sine var finere=D

 5. Jeanette

  oi,nesten like jo!

 6. Syns faktisk de fra Nelly var hakket finere! Ser ut som de har litt tynnere hæl og syns de hadde en litt finere form! I tilegg er de jo billigere og tette, som kanskje er en liten fordel når man skal ferdes gatelangs (eller nå må man vel si jordelangs) i de sene nattetimer?! 😉

 7. Nelly sine var absolutt de fineste! =)

 8. Kari-Anne

  Jeg synest Sam Edelman-skoene er utrolig vakre, men min favoritt er Nelly-skoene 🙂

 9. Synst Nelly sine var finast 🙂

 10. Lykke til med det nye huset, sitter og drømmer om å få mitt eget hus engang når jeg ser på bildene dine.

  Når det kommer til skoene kan de koste hva de vil. liker kopiene bedre enn orginalene fra Edelman, er ikke så overbegeistret for open toe=)

 11. De fra Nelly var helt klart finest!! (ikke for å være frekk eller noe assa..:D) likte helen på dem mye bedre, og generelt hele fasongen på skoen! Godt valg:DD

 12. sam edelman, ingen over, ingen ved siden av.. er det ikke det man sier? 🙂

  1. Men skjønner godt valget ditt da, er ikke gøy med sko så dyre at man ikke engang kan kose seg uten å bekymre seg, haha 😉

   Hva synes du om Jenny Skavlan for bikbok-kolleksjonen?

 13. Synes faktisk Nelly sine var finest jeg! Lurer på om jeg skal sette disse på ønskelista selv 🙂 Hihi.

 14. elsker at du lager slike innlegg. jeg elsker å se at jeg har råd til superfine ting som ikke koster sååå mye, men som likevel er nært opp til designvarer. takkkkkkkk

 15. Kjempe fine begge to, men jeg likte faktisk de fra nelly best :O De hadde penere fasong synes jeg, og helen og alt var mye penere… bare min mening 😉 Men det er jo du som skal bruke de da 😀 Synes uansett det var et smart valg av deg, stå på! Elsker bloggen din 😀

 16. Bestilte de sorte hjem idag fra Nelly faktisk! 😀
  Sikla etter noe lignende leenge etter jeg så de dusrosa dine!

 17. Nellys ‘forget your boyfried’ var mye finere! Synes åpen tå er litt stygt. Gå får Nelly sine!

 18. Jeg likte de fra Nelly bedre på grunn av den lukkede tåen. Passer best i vinter og 🙂

 19. Huff, kjenner igjen følelsen og den er ikke god! Jeg synes faktisk Forget your boyfriend var finere, men så liker jeg lukket tåparti best også.

 20. Åh, jeg elsker de fra Nelly trend! Har akkurat bestilt 🙂 et lurt tips, ikke vask skinnsko med vann! Skinnet blir tørt og sprekker opp og tørker ut til slutt! Bruk heller en rengjøringsmousse 🙂

 21. Personlig tror jeg nesten at jeg likte best Nelly sin versjon, utrolig stilige sko!

 22. Julianne

  Jeg synes du skal gå for Sam Edelman! herregud de var jo bare helt dødsfine. Men skjønner at du vil tenke litt økonomisk holdte jeg på å si. Jeg HATER virkelig å bruke penger, men unn deg litt luksus om du virkelig vil ha de. For disse var virkelig til å dåne for!

  1. Fotballfrue

   Jeg har de i dusrosa fra Edelman, så jeg gikk for sorte fra Nelly 🙂

   – C

 23. Synes de fra Nelly var finest jeg, faktisk! 🙂

 24. Likte de fra Nelly best faktisk:)

 25. Hanne-Sofie

  Nei, IKKE BRUK VANN!!
  Jobber i skobutikk, og det verste man kan gjøre med sko, er å vaske de med såpevann. Gå i en skobutikk og kjøp noe som heter «all cleaner» eller lignende. Dette er for skinn og alle andre typer materialer.
  Du bare rister flaska, sprayer skummet på en klut og vasker av skoen. Da forsvinner alt smuss kjempe lett!

 26. Dwightinha

  Liker forsåvidt at det er lukket tå på de fra Nelly, men utover det er de kun en billig kopi.
  De fra Sam Edelman kan du se er bygget opp med en skikkelig lest. Er veldig picky med sko, og personlig hadde jeg valgt originalen.

 27. Er ikke ofte jeg syns ‘billigversjonen’ er finest, men jeg syns faktisk de fra nelly var finest her! 🙂

 28. Syntes Nelly versjonen var finest jeg, kanskje jeg må bestille, hehe 😛

 29. Likte faktisk dei fra nelly best 🙂

 30. Nå er ikke jeg fashion police, men jeg synes ikke det var noen forskjell jeg. Sykt at det er lov å lage en så tro kopi? Kjør på med Nelly – da kan du jo kjøpe i flere farger for samme prisen 😉

 31. Hei!
  Jeg synes faktisk at de fra Nelly Trend var finest jeg <3 uansett så mener jeg at man må kunne gå på de, for at de skal se flotte ut! 🙂 du er så flink!! Har du øvd mye på heler, eller var du et naturtalent? :p
  Elsker bloggen din!

 32. Syns de fra Nelly nesten er finere med det lille platået foran 🙂 godt valg, så slipper du å ha så veldig dårlig samvittighet om de blir ødelagt.

 33. Marianne

  Nelly sine var mye finere 🙂

 34. Caroline

  De fra Nelly var faktisk hakke finere, så de hadde jeg også gått for ;o)

 35. Nylonvask kan redde skitne sko fra flekkhelvetet! Veldig effektiv, og veldig mild mot sarte stoffer.

 36. Var innom og kikket på Sam Edelmann versjonen, og… Er det bare meg eller er finishen litt… Billig??
  Når jeg zoomet inn på de rosa kunne jeg klart se limingen av sålen og det står at sålen er i gummi. Synes det blir litt turn-off med gummi-såler på slike sko :s

  Men så er jeg litt vanskelig på sko også da ^^’

  1. Fotballfrue

   Sålen er ikke fremtredende på mine sko, men de synes litt om du ser næææærme. Her har jeg de på: https://fotballfrue.no/?p=10603 🙂

   – C

   1. Celine

    De ser for all del fine ut, spesielt når de er i bruk 🙂

    Men det var nok finishen når man ser næææærme på de jeg lurte på. Er litt (veldig??) perfeksjonist på det området.

    Takk for svar i hvertfall <3

 37. De er faktisk veldig lekre, grå sko er kjempe stilig 🙂 Kjøp de billige du, så kan det var ut på byen skoene dine med god samvittighet, er ikke det litt greit?

 38. I dette tilfellet synes jeg billigversjonen er finest, tror jeg må handle sko igjen snart… .:)

 39. Jeg kjøpte Nelly sine med en gang de kom inn igjen tror jeg, for et par dager siden. Og etter det har de dukket opp på annenhver blogg på bloglovin lista mi, så jeg tror jeg gjorde lurt i å hive meg rundt der ja 🙂

 40. Synes de fra Nelly var mye finere også:)
  Ha en fortsatt fin dag

 41. Ragnhild

  Syns faktisk de ifra Nelly var de fineste jeg da:) Hihi;)

  Men har du tenkt på å kanskje komme med ett innlegg med julegavetips? Til mor, far, søster, bror, kjæreste og venninnen liksom:) Hadde vært veldig fint med litt tips og inspirasjon, sliter litt med å finne ut av hva jeg skal gi i gave… 🙂

 42. visste du at JESUS vil at du skal leve et liv med purpose? han vil ikke at du skal gå rundt og lure hvorfor du er den du er hvorfor du lever på denne jorden. jesus har alle svarene og dette sier jesus om deg i bibelen:

  For I know the plans I have for you,” declares the LORD, “plans to prosper you and not to harm you, plans to give you hope and a future. 12 Then you will call on me and come and pray to me, and I will listen to you. 13 You will seek me and find me when you seek me with all your heart.

  kinam

  1. hahaha, stakkars Caroline

  2. haha wtf?

 43. de fra nelly!: D

 44. Hei Caroline.

  Fantastisk fin blogg du har! 🙂

  Bare lurte på en liten ting, har aldri bestilt sko fra nelly før, og lurte på hvordan str er? Er f.eks 38 en «normal» 38, eller er de små/store i str?

  God helg -Helèn 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg går alltid opp en strl. 🙂

   – C

   1. Camilla

    Mitt tips er å se hva andre før deg har skrevet om skoene, jeg bestilte i 39, bruker vanligvis 38, men alle før meg sa at de er små i str, i 39 satt de som et skudd, så les hva andre sier;)

   2. Så jeg som bruker str 41 i pensko til vanlig, kan ikke kjøpe sko hos Nelly? 🙁

   3. Fotballfrue

    Har de ikke større strl.? :/

    – C

 45. Impregner alle skoene med en spary før du tar dem i bruk. Da blir skitten mye lettere å fjerne for den trekker seg ikke inn i skinnet/stoffet, men legger seg utenpå. Da er det veldig enkelt å fjerne skitten med en cleaner! 😀

 46. Syns de fra Nelly var myye finere (:

 47. Henriette

  jeg likte de fra Nelly best jeg 😀

 48. De fra Nelly. com er faktisk mye kulere i mine øyne!

  https://annascloset.wordpress.com

 49. KRISTINE

  Synes de fra nelly var finest :- )

 50. De fra nelly var myyye finere! 😀

 51. Argh! Vanskelig valg, tror jeg går for Sam Edelaman, men nelly sine var lekre de og…

 52. Synes de fra nelly var finest ! selv om Sam Edelman også var lekre så synes jeg alltid pumps er finest med platå 🙂 Haha elsker sko selv men har desverre ikke muligheten til å gå på så høy ettersom jeg er 1.78( hater det)…

 53. Er enig at de fra Sam Edelman er de absolutt fineste og er helt forelsket etter å ha sett de her tidligere. Bestilte meg et par, men ble dessverre feil str(:. Vet ikke om jeg kan skrive det her, men jeg selger mine som er helt nye og i hvit «slangeskinn» :). Str 37, om noen er interessert:)

 54. Kristin Hovden Aaen

  personlig mener jeg Nelly skoene var enda finere!! 🙂 God helg, Caroline 😀

 55. Jeg synes faktisk at skoene fra Nelly var de peneste! I tillegg, som skoselger, vil jeg anbefale Nellyskoene, fordi de er ikke like høye og «bratte» som de fra Sam Edelman, altså blir det mindre belastning på fotbladene, og det blir mer levelig å spasere rundt i lekkerbiskene. Enda et pluss er jo at om du kjøper skoene fra Nelly Trend, har du spart endel penger du kan bruke på enda et par sko, eller noe helt annet 😀 Hihi

 56. her synes jeg faktisk de billigste fra Nelly var de absolutt fineste! 🙂

 57. De der var bare helt herlige! Hvis det ikke hadde vært for at den ordentlige Sam Edelman-modellen var slankere enn Nelly-kopien, hadde jeg kunnet si at begge var like fine.. Men den gang ei.
  Me want!!!

 58. Hvorfor funker ikke linken direkte til nelly-skoene ? 🙁 Me waaant!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *