Lykke!

Tilbake i Oslo allerede! Hadde ikke trodd det skulle gå så fort, men med god hjelp av svigermor går ting på skinner ♥ Nå er altså en del på plass i huset allerede, og mer blir det på onsdag. Til da har vi leid en diger bil som svigerfar skal kjøre, satser på å få alle de nye møblene våre pluss litt til i den. I tillegg kjører vi begge bilene våre og stapper de så fulle vi kan. Igjen i leiligheten blir kun det vi trenger i to uker fremover. Satser på å flytte inn i slutten av måneden, helst etter den siste helgen i november. VRÆL! Er dere klar over hvor fort det kommer til å gå? Dette er helt insane! Dyra ELSKET forresten huset, de var helt i hundrogti, løp rundt seg selv, lekeslåss og var helt i den syvende himmel. Et hundepalass med andre ord!

Finn to mygg!

Kjøkkenet! Hjertet i hjemmet. .

Fornøyde Jeffrey Campbells i stuevinduet *knis*

Litt av badet og dagens antrekk i den nye blusen fra BikBok 😀

Gleder meg allerede til å dra tilbake på onsdag, tenk så spennende det blir å forme stuen med møblene vi har kjøpt! Frem til den tid blir det hardjobbing med kokeboka.

Takk for alle gode ord, håper deres tirsdag mandag har vært fin Dere som ikke har sett bilder av huset før, kan titte her! 

175 kommentarer

 1. Dwigjtinha

  GRATULERER HJERTELIGST!!
  Vet hvordan det føles, og gleder meg på deres vegne.

 2. Så moro!!Jeg har ikke fått med meg at dere har kjøpt hus engang, så koselig! Det er litt moro, for du og mannen din giftet dere et par mnd før meg og min, så jeg fulgte deg en del på bloggen og plukket opp litt bryllupsinspirasjon før bryllupet. Nå har dere kjøpt dere hus og du skal i gang med å innrede, vi skal bygge hus fra våren av, så tror jeg må følge deg litt mer nå sånn at jeg får litt inspirasjon nå også;) Elsker forresten kjøkkenet, har et håp om et lignende selv, lyst og stort!=)
  Gratulerer med nytt hus, det vår utrolig nydelig!Tror dere kommer til å få det kjempefint der!=)

  Ha en fin dag Caroline!

  Klem Maria

  1. Fotballfrue

   SÅ morsomt 😀 Ja, det synes jeg du skal 😉

   Klem tilbake 🙂

 3. TENK at dere skal bo i det sinnyke huset der, herreguuud, gleder meg på deres vegne 🙂 🙂 🙂

  1. Fotballfrue

   Wæææ 😀 😀 Takk!! 😀 Kiler i magen 😀

 4. Åååh livet ditt virker så plettfritt! 🙂 Gleder meg til den dagen du kan annonsere baby, selv om det trolig er lenge til! Det vil ihvertfall passe inn i hus + bil + mann + hund:D hah, Likevel gratulerer med et flott hus! Tenk hvor mange flotte minner dere får i det huset.

 5. Irene LP

  Det er ikke så ofte jeg kommenterer her, selvom jeg er trofast leser av bloggen. Men jeg må bare få sagt at du er en helt fanastisk person! Et herlig forbilde med gode verdier og bena godt plantet på jorda! Ønsker deg alt godt, og gleder meg til å ta del i den nye hverdagen deres 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Irene! Nå gjorde du meg glad <3

   Klem!

 6. Åh, du er så heldig Caroline! Og hvor sykt bra du ser ut! Insane 🙂

 7. FINT hus! 🙂

 8. Camilla

  Hei Caroline. Jeg har et par ganger gitt noen krasse kommentarer til deg. Fult og helt mine meninger, men jeg kunne likvel spart meg for å legge de på deg. Du er ikke noe annet enn et forbilde for positivitet, stå på-driv, medmenneskelighet. Virker som du ønsker alle rundt deg det beste, også leserne dine, og at du gleder deg stort på andres vegne. Jeg vet at du er en fantastisk person som kun gjør det du liker best og fokuserer på det som betyr noe for deg. Slik skal det være, og mange har nok mye å lære der.
  Folk kan være uenige i hva de syns om deg, hvordan de mener du lever ditt liv og hvordan du driver bloggen, men du viser gang på gang at du ikke bryr deg om slikt, reiser deg opp og fortsetter å leve som før. Du tror på det du gjør, og det beundrer jeg deg for. Jeg er ikke alltid enig i noen ting og utsagn du har på bloggen, men det er bare fordi vi mennesker er forskjellige, og har ikke noe med deg personlig.

  Jeg vil bare lette min samvittighet og si beklager for at jeg har noen gang skrevet noe negativt på bloggen din. Jeg ønsker deg virkelig alt godt, og all lykke med det nye huset, LK, hundene, prosjektene osv. HA EN STRÅLENDE FIN DAG! Det skal jeg 😉

 9. Så fint hus!

 10. Med den store hagen kan dere jo ha fortball kampene hjemme:o)

 11. vinglepetrine

  Helt vannvittig nydelig :)) Jeg flytter inn når som helst… he he Kos dere i det nye huset og lykke til fremover :)))

 12. Mathilde

  Kan jeg spørre hvor kjøkkenet deres er fra? Utrolig fint ihvertfall!:)

  1. Fotballfrue

   Mias kjøkken 🙂

   – C

 13. Jeanette

  Du har helt sikkert krevet det 100 gnger før, men hvor er den blusen fra?

  1. Fotballfrue

   Det står i innlegget 😉

   – C

  2. Jeanette

   Sorry, bare glem det. Ser jo nå at det var BikBok. Kjempe fin var den!!
   Tusen takk for at du er en super inspirasjon! Du har rett og slett forandret hele livet mitt! Etter at jeg begynte å lese bloggen din begynte jeg på lavkarbo og begynte også å trene jevnlig 5 ganger i uken igjen og jeg har siden sommeren gått ned 13 kilo. Det er fantastisk. Og jeg har fått igjen livsglede, shoppingglede og ting har generelt blitt dyrt :o) Og jeg elsker det!
   Takk for at du er den du er og for den fine og inspirerende bloggen din!….. Og for Treasures :o)

   1. Fotballfrue

    Tusen takk, og takk for fine ord 🙂 Så god du er! Herlig å høre at du har funnet både livsglede og treningsglede 🙂

    Klemmer 🙂

 14. Hanna K

  Flott hus 🙂 Blir spennende for dere! 🙂

 15. NYDELIG hus! Heldige 🙂

 16. Camilla

  Fine Caroline og fint hus, blir ikke stort bedre;)

 17. det var jo rene drømmehuset jo! (såg på bilda du hadde linka til, gjekk ikke ann å kommentere der, så skriver det her!) 🙂

 18. Wiii så spennende 😀 Ser utrolig flott ut! Og du så smashing ut!

 19. Sååå koselig!!! Jeg varten når de flytte inn i et hus :>~~

  Vennlig hilsen,
  Živilė

 20. Du GLØDER jo i det nye huset! 🙂 Passet deg perfekt!

  Men, lurer på en ting. Når jeg så det øverste bildet, så tenkte jeg at enten er det ganske høyt under taket, eller så er dere litt lave. Men så såg jeg bildet av deg på kjøkkenet, og da forsto jeg ingenting, for du ser jo kjempehøy ut i forhold til kjøkkenbenken. Kjøkkenbenken min stopper akkurat ved buksekanten min liksom, din ser jo mye lavere ut. Er det bare høye sko+ litt synsbedrag som lurer meg eller? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tipper det er skoene på kjøkkenet 😉 Taket er høyere enn ved vanlige hus, det er spesialbygd 🙂

   – C

 21. Så spennende! 🙂

 22. Gratulerer 😀 Kjempe misunnelig! hehe.. Hærlig at hundene likte det så godt, og den store hagen de har til sommeren, regne paradis for de 🙂

  Btw, love those Jeffrey Campbell’s, venter på at mine skal dette ned i postkassen, ble altfor misunnelig når jeg stadig så deg med dine her på bloggen, så måtte bestille noen selv 😀 Hehe!

 23. Ingebjørg

  Blir så glad av å se deg glad kjære Caroline! Dere stråler virkelig for tiden, alle fire! 😉

 24. Ewa/POLAND

  gratulerer så mye !!!!!!!!!!:D

 25. Lise juur

  video der du viser rommene å foteller dine planer? 🙂

 26. Helt nydeligt hus Caroline! Du er så heldig! Gleder meg til å følge videre på bloggen din! Skal du ha walk in closet også?

  – Ha en strålende kveld

  Helene 😉

 27. Someone

  Åh, det blir såå bra! Gratulerer så mye <3 Kjempestas:o))
  Håper vi får se bilder fra alle rommene når det er ferdig;o))

 28. åh, jeg har gledet meg til denne dagen siden du blogget om det!:)
  kjempe glad på deres vegne, gleder meg til å følge bloggen din videre!<3

 29. Så utrolig fint det er der, Caroline. Dere kommer nok til å trives kjempe godt. Jeg unner dere virkelig all lykke videre i fremtiden, dere er et fantastisk par og du virker som en utrolig vakker ut i fra det jeg har lest her på bloggen. Det er så hyggelig at ting går bra med deg og mannen din, og dere snart er flyttet ordentlig inn. Må være utrolig spennende! Det er deilig å bo litt utenfor byen også, dere kommer nok til å stortrives på «landet». Jeg bor på Tjøme, og kunne ikke ha oppvokst og bodd et bedre sted. Helt fantastisk.
  Jeg elsker å lese bloggen din, og er så glad for tingene du deler med «oss» lesere. Du inspirerer meg virkelig, både til å tro på meg selv og lykke, og også med et godt kosthold og treningsglede. Gleder meg til å fortsette å lese om livet ditt og hva du gjør for tiden. Lykke til videre 🙂
  Hilsen Kaja

 30. Det ser rålekkert ut!! Heldiggriser 😀 Kos dere med flytting og det som hører med! 🙂

  Gleder meg til å se kokeboka di, du får til så mye! Jeg skjønner ikke hvor du får all energien din fra 😛

  Ha en flott kveld videre. 🙂

 31. Så fantastisk fint hus. Elsker stilen! Og massasjekaret på badet da, det beste på markedet!
  Tenk å bare legge seg nedi der etter en lang dag, med duftys og badeoljer. Drømmer meg vekk..
  Helt herlig hus!

 32. Gratulerer så mye 😀 Huset er fantastisk, og jeg gleder meg til å se hva du gjør ut av det! 🙂 Denne hadde passet på kjøkkenet ditt; «Kjøkkenet er husets hjerte» 🙂 http://frumaela.veggfolie.no/rom/kjokken/husets-hjerte.html#

 33. Gratulerer! Håper dere har kjekke naboer!

 34. Carmen Aurora

  Kjempe glad på deres vegne 😀 Huset virker jo som en drøm!

 35. Dette kommer til å bli SÅÅ bra, Caroline!!!
  Gratulerer så mye! Du er virkelig en helt som holder på med alt dette (innflytting, kokebok, treasures, blogg).
  Gleder meg kjempemasse til å følge med videre på alle prosjektene dine (og ikke MINST huset!!)
  Masse lykke til med alt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *