Baby, it’s cold outside

Hei solstråler! Tok av meg jakken for deres skyld, så dere kan se dagens antrekk skikkelig. Har på meg et av mine nyeste innkjøp: Skjørt fra BikBok. Kjenner allerede at dette kommer til å bli flittig brukt. Elsker skjørt som dette De er fine til det meste: Store strikkplagg, skjorter, pologensere. Everything!

Genser Gina Tricot / Veske Mulberry / Skoene har kommet inn igjen hos Nelly, her (annonselink) 

Nå skal jeg starte med middagen, før jeg skal bruke kvelden til å fortsette med bilder til kokeboken 😀

83 kommentarer

 1. Så fint outfit 🙂 Gøy å se at man fortsatt bruker skjørt ute!

 2. tror det er ei som tar turen innom bikbok i morra .. denne høsten har det gått mye i flotte (tjukke) strømpebukser, kjoler og skjørt, og det kjennes så godt å pynte seg litt i hverdagen, selv om kulda setter inn:) mye inspirasjon fra deg og dine altfor flotte antrekk!! du ser alltid klar ut for fest 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Mari 🙂

   Klem!

 3. Likte den veska veldig godt! Resten av antrekket også, men veska var knall! 😀

 4. Ååå, du kler skjørt så innmari!! 😀 Jeg eier ett skjørt, og føler aldri at jeg passer inn i de, er jo ganske lita så kan være derfor… Du så i hvertfall kjempe søt ut! 🙂

 5. Så fint oufit! Skjørtet var så søtt og stilig på samme tid!

 6. Tror det er samme skjørt jeg har! Likner hvertfall veldig foran. Liker det kjempegodt!:) Lurte på om det har glidelås bak, eller om det er helt enkelt?

 7. Hei Caroline!

  Jeg har fulgt bloggen din i lengre tid, men aldri somlet meg til å skrive en kommentar. Nå måå jeg for jeg likte så godt skoene fra Nelly! 🙂 De vil passe perfekt til outfiten jeg skal ha i jentelaget om et par uker.
  Jeg gikk sporenstreks inn på nelly.com og skulle klikke de hjem. Det gikk helt fint inntil jeg skulle registrere personnummer. Den spør etter kun de første seks, altså DDMMÅÅ, men jeg får feilmelding hver gang 🙁 Jeg skal kun skrive inn de første 6 sifrene ikke sant? Håper du har tid til å svare meg, på forhånd tusen takk og ha en fortsatt deilig torsdag! Jeg må jo benytte anledningen når jeg først er her inne, til å rose deg for din kjempefine blogg. Jeg titter innom stort sett hver dag. Man blir helt «avhengig» av dere bloggere 😉 Klem Heidi

 8. ELSKER stilen din, Caroline! 😀 Kjempefint antrekk – skjønner ikke hvordan du klarer å gå i høyhælte sko hver dag, men du er utrolig nydelig i de hvertfall! 🙂

 9. Ina anniken

  Hvordan ytterjakke bruker du når du har på skjørt? Liker stilen din, så tar gjerne imot råd om ytterjakker utenpå klærna 🙂

 10. Torinn Emilie Mikalsen

  Måtte kjøpe meg samme skjørt som deg! Du er helt fantastisk nydelig:-D

 11. Hei Caroline:)
  Lurte bare på de (dødsfine!) skoene, hvordan er de i str? Store, små? Jeg er vanligvis 38/39, og da er det alltid like vanskelig å vite hvilken str jeg burde bestille fra nett…. Og hvordan er de å gå i, sånn ute til hverdags som du gjør på bildet?

 12. You look so great!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *